kızlar yorum için teker teker sağolun evet ronyacım beraber başlayacağız çalışmalara yaa kızlar benim eşim gitmiyo bi türlü 1 sene olmazsa o zaman giderim diyo bi türlü kabul etmiyo bi sorun olabileceğini ondan keçi boynuzu kürü uygulayacağım sperm sayısını arttırıyormus zaten 9.deneme 3 aya da olmazsa bebiş paşa paşa gidecek mecbur ama işte ben istiyorum ki hemen gidelim varsa bi sorun 3 aya kadar tedavisi olsun hayırlısı hakkımızda
canım benim bak sana tavsiyem önce evinize yakın sperm testi bakan laboratuar veya hastane araştır
sonra örneği eşin evde versin yarım saat içinde merkeze ulaştırın yani eşin çekiniyorsa evden verir
ayrıca canım 1 saat içinde sonuç çıkıyor ve öyle çok parayada bakmıyolar testi
ihmal etme canişkom sonra Allah muhafaza bir sorun çıkarsa harcadığınız emeğe zamana yazık
arkadaşım bide 1 yılı bekliyoruz
aynen ronya cım bende sana katılıyorum yazık her ay hüsrana uğruyorsun yıpratıyorsun kendini 9 ay az bir süre değil yani eşini ikna et yaptırın o testi sonuçta bişey yokki herkez merakından baktırıyor
haklısınız kızlar oda iyi bi yol ama eşim kesinlikle ne benimle gönderiyor nede hastahaneye gidiyor bilmiyorum neden ama bi sorun yok olur olur hayırlı zamanı gelince deyip kestirip atıyor üstünede gidemiyorum acaba sorun çıkacağından mı korkuyo diye düşünüyorum ve böyle düşündüğümü söyleyince yine yok bende sorun diyo ne yapacağım bilmiyorum ama gerçekten çok yıprandım bu 9.ay oluyo ve eşim askere gitmeden önce bi 5-6 ay denedik askere gitti o zamanda olmamıştı ama ben üstünde durmadım daha 5-6 ay ne olacak diye ama aylar geçiyo ve ben çok yoruluyorum artık bazen istemiyorum artık diye bile geçiyo içimden ve bugün birkez daha artık çabalamak istemiyorum diye geçirdim içimden yoruldum ben yaaaaa çok yoruldum
canım nolursun moralini yüksek tut
eşini ikna etmenin bir yolunu bul
istersen eşine vitamin alabilirsin sperm değerlerini düzelten çok vitamin var
benim eşimin çok kötüydü değerleri vitaminlerle düzelttik
canım sperm üzerinde en önemli vitamin evcap 400 mg eczaneden alabilirsin fiyatı 10 tl
Merhaba Arkadaşlar
Bugün gittik doktora herşey yerinde normal görünüyo Ama sanki bana kalp atışları yavaşlamış gibi geldi bi de 4 günde 1 mm ancak büyümüşzaten kalp atışlarını gördük, yine duyamadık Az da olsa düşük ihtimali söz konusuymuş Bir jel verdi ve dinleneceksin dedi :S
Durucum kafanı süreye hiç takma çünkü benim bebeğim 2 hafta geriden geliyo :S Doktor bunun problem olmadığını, önemli olananın gelişmesi olduğunu söyledi
Allahım inşallah hayırlısıyla ve sağlığıyla kucağımıza aldığımız günleri görmeyi nasip eder...
selam arkadaşlar ben de bebiş isteyenlerdenim. bu ay olmadı .bu ateş ölçme yöntemini deniycem ben de ama ateşi koltuk altından mı ölçmeliyiz nasıl yani anlatabilirmisiniz?????:44::44::44:
sağol canım hemen alırım ben bu vitamini eşime demin eşimle konuştuk sabahtan beri çok üzgünüm bebek olmadı diye oda tamam bu ayda geçsin giderim dr a dediokadar sevindim ki inşallah vazgeçmez de gider bu ay da olmazsa gerçi bi bahane bulur herşeye yapmak istemezse inşallah gider ben ne olur ne olmaz diye alıp kullandırsammı acaba bu vitamini cnm yaa
canım dijital bi derece al ve sabah saatini 7.30a kur ve yataktan çıkmadan dil altından ölç ateşini ve liste yap ekle buraya adet gününden itibaren yada adetin 2.3günü falan dil ltından ateşin daha iyi çıkıyor ve hepimiz dil altından ölçüyoruz koltuk altından düşük değerler çıkıyor allah çok bekletmeden versin inşallah cnm yavrularımızı
canım dijital bi derece al ve sabah saatini 7.30a kur ve yataktan çıkmadan dil altından ölç ateşini ve liste yap ekle buraya adet gününden itibaren yada adetin 2.3günü falan dil ltından ateşin daha iyi çıkıyor ve hepimiz dil altından ölçüyoruz koltuk altından düşük değerler çıkıyor allah çok bekletmeden versin inşallah cnm yavrularımızı
sende mi hastalandın benim gibi
al canım all o vitamin çok faydalı e vitamini içeriyor hücre yenileyici özelliği var
özellikle evicap 400 mg olucak benim eşim aylardır kullanıyor çok faydasını gördük
canım eşin eğer sigara içmiyorsa her gece bir bardak havuç suyu sık içsin
ilişkiden önce eşine acı türk kahvesi içir spermencikler hızlansın
bide preseed jel varsa onuda kullan inşallah bu ay bebiş gelcek
ewet bugün ilk günüm benim ama ben biraz önce wc gittim kocaman kocaman et parçaları düşürüyorum ben yaaaa ilk defa oluyor belim ve karnım çok ağrıyor kötü birşeymi bu acaba yaaa et parçası görünce çok kötü oldum nedir bilen varmı yada böyle regl olan
sigara kullanıyor canım ama yinede içirririm ben ona :) tşk edrim cnm benim ilgin için
ewet bugün ilk günüm benim ama ben biraz önce wc gittim kocaman kocaman et parçaları düşürüyorum ben yaaaa ilk defa oluyor belim ve karnım çok ağrıyor kötü birşeymi bu acaba yaaa et parçası görünce çok kötü oldum nedir bilen varmı yada böyle regl olan[/QUO
ben de anlattığına benzer bişey yaşadım.adet öncesi karnım ağrımazdı karnım ağrıdı erken adet oldum ve aşırı büyük olmamakla birlikte normal olmayan pıhtı gelmişti.araştırdım kimyasal gebeliğe ulaştım.istersen git bi doktora kanda bellidir belki
benim regl erken geldi bu ay 3 gün daha vardı nasip değilmiş ama dediğim gibi et parçaları düşürüyorum çok kötü duvar kazınması değil ama parça parça 3 parça falan geldi başka gelmedi(( çok üzüldüm yine bebiş tutunamadan gittimi yoksa diye düşündüm ve çok üzüldüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?