Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

devlet hastanelerine gitmeni önermem canım, orada herşeyi teferruatlı incelemiyolar diye duymuştum ama üniversite hastaneleri malum araştırma amaçlı herşeyi inceliyomuş...
kurum anlaşması olan bi özele gitmek de makul sanırım... ben de eşim için araştırıyorum 1 haftadır. bikaç tıp merkezi buldum mesela... sen de istanbuldaysan çapadaki pek çok tıp merkezinde sgk sı olmayana 70-80lira gibi ücrete yapıyolarmış

ben de öyle duymuştum canım

arı sütü aldım ben geçen ay... 3 defa zorla yedirdim... bi faydası olamadı tabiiii... gıcık şeyler

çok uygun fiyata yaptırmışsınız canım... ben de eşim için araştırıyorum,70-80lira en uygunu

verdiğin bilgiler süper oldu,çok sağol... ben 1 hafta perhiz sanıyodum, adamı zora sokacaktım

canım tablon gayet iyi gidiyor fakat olumlu veya olumsuz yorum yapmak için erken bence
sen hiç düşünme 1 hafta keyfine bak ve 1 hafta sonra sevindir bizi inşallah

Kiz ben begendigim tablolari kaydediyorum adet olani siliyorum sen hic silmiyosun demekki bu ay hic paylasmadim tablomu cunku
Madem tablomu gordun anlatiyim bu ay ates falan olcmeden sadece akinti zamanlari olcer catladigimi anladiktan sonra birakirim demistim
Ama birAkilmiyo insan merak ediyo malum
Bu ay atesimi hic saat kurmadan rastgele olctum normal saatimden ya yarim saat ya bi saat fazla veya eksik oldu eskilere gore
Bisey. Soruyim yumurtlama zamaninda tam tatile cikmistik tabloma bakarsan 17.gun ates 36,4 cikinca ben catladim sandim sonraki gun sehirdisina ciktik Allah iste olmiycakya cocuk binsekilde engelliyo
Gittimiz yerde iliski olamiycakti o yuzdn catladim sanip gttim
Aaaaa sonra bi baktim sabah dusmus yine ates yolculuktan veya yer hava degisimindendir diye kendimi avutmaya calisiyorum bide o gun cok az bi sekilde su gibi akinti gelmisti ic camasirimi ama cok az normalde benim bolca olur
Eger o gune watery girersem cizgiyi 18gune cekiyo ve ben ondan onceki sabah iliski olmustu bide o sabahtan onceki gece yani spermler iyce kalitesizlesmistir sabahkinde
Ay cok uzattim kusura bakma diycegim su sence 18.gunmu catladim

Atesiminde yuksek gittigine bakma bole tablolardan bisey cikmiyo catlamalardan sonra dusus olan tablolar veya sabit gidenler sonuca variyor
Ben herzmanki gibi hic hamile hissetmiyorum hicbidegisiklik yok yani

Atesiminde yuksek gittigine bakma bole tablolardan bisey cikmiyo catlamalardan sonra dusus olan tablolar veya sabit gidenler sonuca variyor
canım yanlış bi kanı. 1 yıldır burdayım her türden tablo gördüm..
bu arada şu meşhur tabloyu bi de biz görelim

ohhh be anca gelebildim.

ağzın bal yesin emi.bunları duymak bile cok sevindirici.inşallah senin dediğin gibidir.rabbim hepimize bebişlerimizi kucağımıza almamızı nasip eder inşallah.

bu arada bişey sorcam.bende akıntı çok az yani sadece bi nemlilik hissediyorum.yapışkan gibi.her zaman uzayan yumurta akı kıvamı akıntım nerdeyse hiç olmadı.ne demek ki bu akıntı durumum normal mi acaba.

evet bu tabloda bi iş var..
bekleyip göriciğizzz

Yok be canim ya benim tablolar hep bole oluyo bu tablolar biliyosun bi yumurtlama olmusmu onu gosteriyo bide adetin son gunleri olcmek lazim aradaki dereceler hic bisey ifade etmiyo %99,9 eminim hamile olmadigima

Yok be canim ya benim tablolar hep bole oluyo bu tablolar biliyosun bi yumurtlama olmusmu onu gosteriyo bide adetin son gunleri olcmek lazim aradaki dereceler hic bisey ifade etmiyo %99,9 eminim hamile olmadigima

ama müthiş yükselmiş canım sanki klomen filan kullanmışın gibi. inşallah bebiştendir ona yoralım o çıksın.
ben de dün bıraktım çatladığımdan eminim artık
sadece hangi gün olduğumdan emin değilim.
http://www.fertilityfriend.com/home/3628ff

Son düzenleme:

inşallah canım senin dediğin gibidir.öyle çok istiyorum ki her an aklımda valla.

canım yeni döngün hayırlı uğurlu olur inşallah.yni ay sana bebişini de getirir umarım.hormon testleri adetin 3.günü veriliyo aklında olsun tatlım.

canım spermiyogramı devlet hastanelerinde yaptırabilir çok rahat bi şekilde.ürolojiden randevu alarak muayene olsun.3 gün cinsel perhis 4-5. günler de gidebilir.illaki 4.gün gitmesine gerek yok.bu arada özelde yaptırdık biz 50 lira ücreti vardı ama fiyatlar biraz değişken.30 lira olan da vardı.biz eve yakın olduğu için 50 liralık yerde yaptırdık.malum eşim evden götürdü koltuk altında yarım saat içinde verilebiliyor.aklında olsun tatlım

aman allahım neler duyuyorum.klomenden dolayı ateş mi yükseliyo.o zaman benim ateş tablom yanıltıcı olabilir mi yani.ben de klomen kullandım 2 ay.bu 2.ayımdı.bu son ayım.gebe kalamazsam 2 ay dinlenmedeyim yani((((

klomen kullandığın ay güzel ve kaliteli bi yumurtan olur destek olduğu için o yüzden güzel yükselir. bu demek değildir. çok yükselmişse hamile bu kaliteli yumurtlamayı gösterir. ama hamilelik konusunda son gün gelmeden emin olamayız..
bu arada sen klomen kullanmana göre baya geç çatlamışsın. doktor kontrolünde kullanmadın mı klomeni

canım benim ben klomeni dr kontrolünde kullandım. adetin 3.günü başlayıp 7.günü de dahil olmak üzere 5 gün günde 3 er tane içtim.dr 12. günde çağırdı 4-5 tane yumurtan var dedi.15.günde kontrol için çağırdı.o zamanda dedi ki.çatlamış yumurtan var ama çatlacak olanlar da var dedi.yani durum bu.hıııı bide 15.günde progestan da içmeye bşladım.6-7 ydır içtiğim gibi ((( şu progestan yüzünden göbeğim çıktı yaaaa((( tatlım bi akıl versene yani şimdi benim durumum ne????

İnsallah oledir canim yok ne yazik kistim var klomen kullanamiyorum napalim nasip

Valla canim eski tablonda 36,4 ile catlamissin o yuzden 20 si denebilir ama insallah daha oncedir merdiven gibi ne guzel yukselmis
Zaten isi sıkı tutmussun
Ben onada yaniyorum tam gunlerimde hemde tatildeyken bisey yapamadik
Artik adeti bekliycez hangi gun catladik anlamak icin bende merak ediyorum cunku

Rabbim yardimcimiz olsun Allah im yardim et hepimize zorlastirma kolaylastir ya Rabbim

Reca ederim nicin burdayiz :)))
Kac doktora sorduysak en iyisi 3gun perhiz 4.gun sperm vermek dediler

Ah canim sizdende yorum bekliyorum yukarda yazmistim derdimi telden yaziyorum insallah paylasabilirim meshur tablomu ))))
381479 Ovulation charts on FertilityFriend.com

waaaooooww
o tablo ne kısss öyle süper,umareım sonu da güzel olur

canım 16.gün ya da ölçmediğin 17.gün olabilir sanki:44:

Bu adamdan da o salak sülalesinden anasından da bıktım artık bıktım
offf............ zaten kara günümdeyim
şiştim artık aglamaktan ya...
nedir kızlar bu çektigim nedir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…