Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

biz testler için hiç para harcamıyoruz eşimin çalıştığı hastane olduğu için. ama gel gelelim beyfendi sperm testi yaptırmıyor. gıcık bu konuda deli ediyor ve üzerine gidemiyorum üzülmesin diye. bana gelince yaptır yaptır bütün testleri yaptır diyor ama kendi yapmıyor.
proxeed plus kullanıyoruz dünyanın parası kullanmadan önce bi test yaptır bakalım faydası olacak mı dedim. yok dedi daha da demedim

canım bizde morfoloji problemi var. bizde kimyasal olmadı sayılır bi kere bişeyler oldu da karışık. 5.13 çıkmıştı. sonra da kan testi yaptırmadım pek.
acaba benim de idrara geç çıkanlardan da o yüzden hiç farkedemedim mi:26:

kafanı bir de bununla bulandırma canım

benim dayimin bana dedigi bir karisim vardi ari sutu
adam kullanin obur ay hamilesin diyordu hep:)
gitmisken alalim dedim benimki 'hayir istemiyorum sacmalama' dedi cildirdim sinirden
almadan geldim
ayni sekidle ben de dedim gelmisken test yaptirsana
ne gerekkkk varrrr dedi yine birsey diyemedim

yavrum sımdı bak sperm testi için sole oldu bizde
dra pazartesı gittik ya dediki, bu gece bosalacaksın(pazartesi)perşembe günü de sperm testı vereceksın dedı.
test parası olarakda ssk ıle anlasmalı bı urolojı merkezıne gıtmıstık 12 tl muayene ucretı verdık ve o bızı bı ozel labratuara yönlendırmıstı. ve orda para almadılar malum anlaşmalı laba yonlendırdı.
dıger tester ıcınde bgnden arastır, kadın dogumcusu olan ssk anlasmalı bı hastaneye gıt onlarında cogu bu testlere ayrı para almıyor
genetık testler ıcınde bır unıversıte hastanesıne gıt orda hem cok guzel arastırılır hemde cok fazla pahalı olmaz.

ah aaah
naapcaz bız bu kocalarla
hepsını aynı kazana alıp toptan kaynatsak mı

canım bu konuda uzman olarak :))) dermişim kendime ne yazıık ki araştıra araştıra
3 gün perhiz 4.gün sperm örneği vereceksin

diğer eşi sperm testi yaptırmayan arkadaşlarımada Allah sabır versin valla ben olsam kafayı yerdim heralde

bizdede eşim baktırıyım diyo proxeed kullanıyoruz işe yaradımı diye bende ne gerek var sonuçta hala çocuk ortada yok diyorum iyi çıksa ne işime yarıycak
dimi ama :))

ayy ben de kullanmadan önce bi sonra da bi daha yaptıralım bakalım işe yarayacak mı boşuna para verip durmayalım diyorum yok beyfendi yaptırmıyor.

Ayyyhhh ben de sinir oldum bak şimdi

Ah canım bana tek inanan sensin İŞaka bir yana inşallah öyledir. Sabah ateşimi görünce tüh dedim, bu ay da olmadı herhalde.

Sen bu ay değişik bir şey yapmış mıydın? Ateşin tırmanıyor.

Çok geçmiş olsun ve yeni döngün hayırlı olsun.

Banucuğuumm ben de tam seni düşünüyordum. Nasılsın? Söktün mü Fince'yi? :)

umarım hayra alamettir.bak bu da benim bugünki tablom
3d3e79 Ovulation charts on FertilityFriend.com

3d6108 Ovulation charts on FertilityFriend.com

bugünki tablom sizle paylaşmadan gitmek istemedim yorumlarınızı bekliyorum geç kaldım valla giittim ben :))

kızlar tablolarınız çok güzel, ikinizden bebiş haberi alıcaz gibi çok yakında..

Banucuğuumm ben de tam seni düşünüyordum. Nasılsın? Söktün mü Fince'yi? :)

9ay, canım arkadaşım.. sabah baktım tablona o düşüşü görünce mutlu oldum. tam da olması gereken zamanda bir düşüş, yerleşme düşüşü gibi duruyor o, ay sanırım gerçekten bebiş geliyor bu ay ne dersin?:)

Finceyle kavgam devam ediyor hala:))) Sökücem ama azimliyim:)

ay kızlar paytak gelmemiş ya ooff merak ettim
ben de şimdi öğrencilerimin tiyatro gösterisine gideceğim
hadi öpüldünüz bakalım

Merhaba kızlar

Bu ay benden ne çıkacak çok meraktayım:)

Yumurtlamadan bir iki gün sonra kasık ağrılarım başladı, 2 gündür hafifledi ama yine ara ara oluyor.. fazla hamişliğe yormuyorum çünkü daha öncede yaşadım benzer kasılmaları ama fos çıktı.. Bir de son 3 gündür çok yoğun olmamakla birlikte hafif akıntım var.. Ama ateşim pek hamişmişim gibi durmuyor sanırım üşüttüm ben ondan bunlar..

bu da tablom;
My Ovulation Chart

az kaldı öğrenmeye ama işte bu son hafta hep kabus gibi geçmek bilmiyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…