Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

geçmiş olsun canım..
devlet hastanesine gidebilirsin.. çok sıra olmuyor. bazen ben test için taa özel hastaneye gitmek yerine daha yakın olan doğum evine gidiyorum. en az hastası olan doktordn randevu alıyorum.özelde ondan daha çok bekliyorum zaten doktoru.

canım öncelikle hayırlısı böyleymiş demekki diyorum ve testleri bende 2. veya 3. gün diye hatırlıyorum:44: hangi testleri istedi canım ve 21. gün testlerini de istedimi?

geçmiş olsun canım..
devlet hastanesine gidebilirsin.. çok sıra olmuyor. bazen ben test için taa özel hastaneye gitmek yerine daha yakın olan doğum evine gidiyorum. en az hastası olan doktordn randevu alıyorum.özelde ondan daha çok bekliyorum zaten doktoru.

yavruuu yenı döngün hayırlı ve en cok da ugurlu olsun ınsallah
şükür ki çok bekletmedi seni
demekki neymiş saatler sonra cıkan cızgılere ınanıp da kalbımızı bozmayacakmışız.
ben 2. günü gitmiştim hormon testlerıne dr 3. günde olur 2. günde demişti.
yanı 3. günün pazara denk gelecegı ıcın yarın 2. gününde gitmen uygun olabilir.
muhtemelen 21. günde cagıracaktır senı
şimdi baktım 28 hazırana denk gelıyor perşembe
genetik bölümü içinde pazartesı hemen al randevunu tatlım öyle cok kalabalık olmuyo o bolumler
verirler heralde hemen randevu..
bu arada özelde tuzlu oluo dıosun ya bence herhangı bı ssk anlaşmalı ozele gıt sadece 40-50 tl verıosun yapılan testler ve muayene ıcınde oluo. ac telefon sor ordakı ssk anlasmalı hastanelere

canımsın ya üzülme sende de değilki suç tablolar umutlandırıyor bizi :)

inş... canım yaa inş. hepimiz o mutlu haberi alabilirz tez vakitte inş.

inş... canım yaa inş. hepimiz o mutlu haberi alabilirz tez vakitte inş.

canım öyle bir tokat yedim ki bi daha gitmedim kan testine geçen cumartesi geç yumurrtladığımı bilmeden normal adet tarihimden 5 gün geçtikten sonra gittim negatif çıkınca öyle çok üzüldüm ki ondan korkuyorum dpo 16 falan olmadan gitmeye niyetim yok

ahh cnmmm dünde ben aynı şeyleri yaşadım uzun zamandır hissetmediğim ağrılarla beraber adetim söküldü..bugün daha rahatım şükür..
testleri verme kararını sonuna kadar destkliyorum ertelemenn bi manası yok cnm evet maddi açıdan zorluyor bizi bu giderler ama öncesi sağlık umarım sonuçların temiz çıkar cnm...

kızlar şu testler konusunda biraz yardım istiyorum sizden
şmdi yarın cumartesi bide reglin 2. günü denk getirme anlamında
en azından hormon testlerim kesin özelde olacak o tamam.
ama asıl fiyatlı olan kan pıhtılaşması ve genetik testleri var.
bunlar için bir devlet hastanesinden randevu alıp bu testleri yapmak istiyorum dedigimde
dr direkt yönlendirecekmi yani
muayne olur gibi mi gireceğim?
devlet hastanelerinde de yapıyorlar yani genetikleri ve kan pıhtılaşmasını?
yada şenayın dedigi gibi özel ama sgk ile anlaşmalı bi yeremi gitsem
normal herhangi bi dr dan randevu alıpta.
benden istenen testler hormon testleri adetlen git demşti dr
işte tiroid toksoplazma şu bu dünya kadar şey işaretlemiş.
kan pıhtılaşmasıyla genetigi de ayrı kagıda yazmıştı.
önerdiği bi özel test merkezi vardı ordan bana kan pıhtılaşması ve hormon testleri için 400 tl istemişlerdi.
kan pıhtılaşmasının nasılsa günü önemli degil bunları devlette yaptırabilirsem süper olucak
onu nasıl yapabilirim?

bide eşim için sperm testini devlette nasıl yaptırabiliriz,
yada bunu özelde yapıyolar mı fiyatı nasıl biliyomusunz ortalama
bide kaç gün boşalmamış oluyo 3 gün demişti dr ama 3. günü mü 3 gün bitçek 4. günümü?

diğer testler hakkında bilgim yok ama spermiyogram için üni hastanelerine git cnm en azından , devlette sayıya ve canlıya bakılıyor detay vermiyor..yani vakti zmanında bize öyle olmuştu eşimdeki varikoseli çok daha geç öğrenmiştik özelde yaptırdık krugerde yaptırdı eşim hepsine 70 tl vermiştik ve ileri hızlı problemimizi o zman anlamıştık yaklaşık 1.5 sene fln önce olması lazım tam tarih hatırlamıyorum ama..

o zmn özelde de o kdr pahalı bi test değilmiş bu
beklenmeden yaptırılabilir madem benim yarınki testlerimle birlikte
ancak şunuda ögrenmem lazım açıkça söleyim mesela
bizim son halvet çarşamba akşamı oldu.
dinlendirme açısından dün 1, bugün 2 yarın eşimin 3 günü. testi yarın mı vermesi lazım
yoksa yarında dolup pazar günümü?

ben açıkçası kan pıhtılaşmasında bişey çıkmazsa
eşimde morfolojiden şüpheleniyorum
araştırdımda kimyasal gebeliklere morfoloji sebep olabiliyomuş
yada işte büyük ihtimalle kan pıhtılaşması.
yada sadece tesadüf :)
inş bişi çıkmazda.. biz rahat etmiş oluruz.

valla cnm bence yarın yaptırılabilir 5 günden çok 2 günden az olmamalı yani 48 saat dolması lazım en azından diye biliyorum birde doktor zaten kaçıncı gün testi ona göre yorumluyor cnm ..

valla cnm bence yarın yaptırılabilir 5 günden çok 2 günden az olmamalı yani 48 saat dolması lazım en azından diye biliyorum birde doktor zaten kaçıncı gün testi ona göre yorumluyor cnm ..

3 gün perhiz yapıp gitsin
aynı bu cümleyi kurmuştu bende çok detaylı sormadım ama
48 saati bu gece doluyo :)) yarın 3. günü olcak
yoksa pazara geliyo ztn haftaya kalcak
ben yarın şu hormon testlerimi verirken o da orda spermi verse.
bunlar için paraya kıycaz artık.
haftaya da randevu alcam işte kan pıhtılaşmasıyla genetikler için yine birlkte gitçez.
onlarda o zmn verilse. benim iş tamamdır sanırım.
genetik testler çok detaylı bişi oldugu için normal devlet hastanesinde varmıdır bilmiyorum
genelde herkes üni hastanesinde yaptırmış.
üni den randevu bulmakta yani bi zorki, acaba ne zmna verecek bakalım pzt arayacam hemen.

Son düzenleme:

canım benım testlerini ihmal etmesen daha iyi olur
hakkınız da hayırlısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…