Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

gördüm bitanem yazını ama çıkmam gereken bi andı tek tek cvp veremedim size
genel olarak uzun bi mesaj yazdım bunlarla ilgili.
ya bu açıkça demiyo da işte bunu ona getiriyo seninkiler bi yapılsın hani
onlarda çıkarsa sorun belki kendisine gerke kalmaz diye mi düşünüyo içten nedir
sinir oldum ama.
hiç ilgilendirmiyo valla beni. ben bunarı 3-4 aydır erteliyorum paşamızın keyfi gelcek diye
bi 3 ay daha bekliyemicem yani sinirlerim bozuldu artık

erkek işte yediremiyo kendine.
inan bana bütün erkekler aynı bu konuda.
ne diyeyim canım inşallah ikna edersin kocanı gitsin yaptırsın altı üstü örnek vericek bu kadar abartmasın.
bazen öyle kızdırıyolar mı korkuyorum bir gece o güzel ellerim kocamın boğazlarında olacak

canım tablon gayet iyi gidiyor fakat olumlu veya olumsuz yorum yapmak için erken bence
sen hiç düşünme 1 hafta keyfine bak ve 1 hafta sonra sevindir bizi inşallah

İnşallah pozitif cici tatlı hamiş arkadaşım..

Baktım grafiğe.. Olumlu düşün 9ay, yani evet çizginin şekli aynı görünse de inişler ve yükselişler çok keskin bu ay.. İnşallah da hamişsindir.. ama elbette her zaman diğer ihtimali de düşünüyoruz biliyorsun.. ama o zamana kadar pozitif düşünüp hissedelim bu ay bence:)

burda havalar tuhaf gitti bu sene, 3 hafta önce 20 lerin üzerine çıkmıştı ama son 10 gündür yağmurla birlikte 13-14 lere düştü, eh haliyle merkezi ısıtma sistemleri yaz moduna geçtiğinden üşüdüm bir hayli.. Dikkat ediyorum kendime, çorapsız terliksiz asla gezmiyorum ama üşütmüşüm yine de sanırım.. Ama neyse bir iki gündür ısınmaya başladı yine hava:)

Bebişler bizimledir belki di mi? Düşüncesi bile güzel..

Olacak canımcım az kaldı biliyorum

Son düzenleme:

canım ocakta bi kimyasal yaşadım o barizdi.
bi sonraki ay değeri yine 5te yakaladık onda muallakta kaldık
ancak dr için rahat etmesi için istersen 3 lemeden yapalım bunları dedi.
normalde 3 ten snra isteniyormuş.
ve bence bu ay da bişiler oldu bende anlıyorum kendimden ve o saçma hayalet testten işgillendim açıkçası.
artık bakınalım diyorum..genetikler olmasa bile spermle kan pıhtılaşması testi bizim için önem kazandı artık..
ekimden beri deniyoruz bu arada. nisanda korunduk bi tek 7 aymı 8 mi ne oluyo işte.

canım erkekler için daha zor bi durum bu biz bi şekilde kaldırabiliyoruz ama onlar için çok ağır inş. ikna olur eşin

bnm içinde çok agır cnm valla
alemin adamına dr da olsa oramı buramı açtım kaç kez
kaç kez dr odasından bi hamilesin bi degilsin düşüyo çıkıyo bilmem ne diye
ağladım salak gibi kalakaldım
o bunları hiç anlamadı.
ne yaşadınki sen herkese olurmuş bu deyip geçti.
evt kimine göre küçük bişeydi ama ben artık yıpranıyorum.
benim 2-3 günlük annelik hevesim elimde bebek patikleriyle nasıl kursağımda kaldı
nasıl düğüm düğüm oldu içim o bilmedi, bilemez de bunu beklemiyorum ama
tek istediğim artık biraz anlayış ve çaba.

canım söylediklerine sonuna kadar katıluıyorum
çoğu kez bnmde düşünüp kendimi telkin ettigim şeyler
kim olsa öyle yapar belki
ben olsam ben koşmazmıyım anneme hiç
ama böyle zmnlarda gereksiz geliyo bu hareketler bazen işte
zaruri bişey yokmuş gibi düşnüyorum
ne bileyim biraz bnmde sakin olmam lazım, bende çok fevriyim işte...

sıkma canını tatlım ya, inş ateş yanıltısn bizi bu ay sende.
yoksada önümüzdeki aylarda güzel haberi alalım artık inş...

Evet böyle düşünmeyi daha çok sevdim. Regl olunca zaten o bir gün insan ister istemez hayal kırıklığı yaşıyor. Bari 2 hafta güzel geçşin.

Ay ben yatayım bari. Bugün çok uykum var. Bebekten

İyi geceler arkadaşlar

sorma canım işte hep böyle erkek erkek diye diye tepemize çıkardık bunları
tavrımı koydum ama yarın ama bikaç haftasonra bu testi vereceksin diye.
çokta diretmedi ztn ben öyle deyince.
bakalım yarına kadar değişmez inş fikri beyfendinin.

ben bir de şunu farkettim zorla bişey yaptırmaya kalkınca sırf kavga uzamasın diye tamam deyip konuyu kesip atıyolar..
benim eşim çok yapar bunu ve ben çok sinir olurum.
şimdi de beyefendi kilo almış diye spora başlamış.
ancak 12 de giriyor eve..
ben bu adamı boğazlamayayım da ne yapayım

ben de mayıs sonu yaşadım bunları... soğan kürü yapmıştım, bitki çayları içmiştim,pek çok alternatif uyguladım ama olmadı...
en büyük hüsranı mayısta yaşadım... çok uğraşınca daha çok yıkılıyoruz...
ama 1 gün sonra toparlanıyosun... çünkü her yeni döngü,yeni umut demek
her ay yeni umutlarla yeniden başlıyoruz... sen de umutlarını yıkmak yerine, tekrar neler yapabilirim diye ayaklan bitanem

bu akşam biraz hassas davrandığın konusunda derya ile aynı fikirdeyim canım...
ama eğer bu olaylar sıkça tekrarlanıyosa kızmakta haklısın...
eşimin annesinden gelecek bi telefonla kurulmuş pilli bebek gibi, marş marş gitmesi beni de boğar...
bizlerin de birer aile olduğumuzu unutuyolar büyükler bazen...

üstelik senin annen de evde, ona ayıp olabileceğini düşünmeliydi kayınvaliden...
ama sen annenin tartışmanıza tanık olmaması için bu akşam susmalı, annen gittikten sonra eşinle konuşmalısın...
hem sen de biraz daha sakinleşmiş olursun ve sıkıntını daha makul bi şekilde anlatabilirsin canım...

ahahahahahaha:))) kesinlikleeeee... anlaştık o zaman yeni taktiğimiz bu

İyi geceleeeeeeeeeeeer....

şenaya doktor pzt boşalsın perş gelsin demiş yani 3. gününde
bizimde çarş oldu perş cuma ctesi olcak 3. günü
o gün dolmasıda gerekmiyo dimi bunda bi yanlışlık olmasın da bi dah aikna edemem valla

Anladım canım. Senin bu konuda farkındalığın çok yüksek. Belki biz de aynı şeyleri yaşıyoruzdur ama habermiz olmuyordur. Bazılarında erken çıkıyor testlerde. Demeki sende erken idrara geçiyor hormon, test de yapıyorsun ve çok erken hamilelikleri yakalıyorsun belki. Başkası olsa test yapmaz biraz gecikmeli adet oldum der geçer. 7-8 ay da uzun bir süre değilmiş. İnşallah her şey yolundadır.

Erkekler gurur yapıyor galiba. Benim eşim de arkadaşlarının birinde varikosel çıktığını ameliyat olduğunu falan öğrenince test yaptırmayı kendi istemişti. Bizim gibi kolay doktora gidemiyorlar. İlla bir şey zorlamalı.

Bu arada benim doktorum hemen eşin test yaptırmasın demişti. Düşük çıkar değerler moraliniz bozulur. Belki geçici bir durumdur üzüldüğünüle kalırsınız dedi ve eşime test yaptırmadı. Siz de giderseniz bu aklınızda tutun bence.

İyi geceler deryacım

canım 3 gün olmayacak ilişki 4.gün test verilcek.sizin en son çarşamba olduysa.
perşembe1 cuma2 cmrtsi3 pazar4. gün oluyor.
ama 1 günden bişey olmaz ikna etmişken götür aşağı yukarı bi sonuç alırsınız

Bu arada senin önceki düşüklerin için yapılan testlerinde bişi çıkmış mıydı canım?
ne teşhis koydular şuanda bi önlem alıyomusun bunun için, yada hamile kalmadan önce belli olup almışmıydın?

ykılıç84 canım verdiğin moral için çok sağol
ilk günler çok zor oluyor ama yeniden ayağa kalkıyoruz haklısın
allahım daha fazla bekletmesin hiçbirimizi.

test konusunda haklısın hayatım, bende kızıyorum erkeklerin bu konudaki tavrına, zor falan değil, onur meselesi falan da değil, bizler doktora gidip yumurtlarımıza baktırınca kadınlık sorunu olmuyorsa, spermin kontrolü nasıl erkeklik meselesi oluyor anlamıyorum.. Erkeklerin erkekliklerini başka yerlerde, başka konulardaki hassasiyetlerde aramaya başlamaları lazım bence..

Ama bu gece konusunda hassas davranmışsın biraz o da ayrı konu:) Biraz sakinleş bence tatlım, sonra hala aynı şey seni rahatsız ediyorsa, konuşursun eşinle konuyla ilgili. ama unutma öfkeyle başlatacağın bir kavgada haklı bile olsan dinlenmezsin, karşı taraf seni sadece sinirli biri olarak görür o an ve ne söylediğinle çok ilgilenmez.. Kavga sırasında, yüksek sesle söylenen sözler aslında düşünülenin aksine duyulmaz yani

birincisi kimyasaldı canım benimde bildiğin gibi adetle birlikte gitti zaten.
ikincisi de gene tutunamadı.
5. haftada falan bıraktı gitti.
ama bu tam gebelikti ama değerler ikiye katlamıyordu dış gebleikten falan şüphelenmişlerdi ama değildi.
neyse ben sonrasında denedim birkaç ay olmayınca doktora gittim.
doktor bikaç tahlil yaptı
kan pıhtılaşmasına ilişkin.
gerçek pıhtılaşma testleri hematoloji bölümüne gidiyosun üni de yapılıyor zaten.
yaptığı testlerde hiçbişey çıkmadı ama her ihtimale ben 1 ay boyunca coraspin bir de folic asit kullandım.
1 ay sonra hamileydim.
doktora gittiğimde lekelenmeler falan olunca doktor ihtimal olarak kan sulandırıcı iğne verdi ben her ihtimale 12. haftaya kadar kullandım.
sonrasında da bıraktırdı ama coraspine devam ediyorum.
eğer kan pıhtılaşması da varsa coraspin kan sulandırıcı hap zaten biliyosun.
şimdi bile coraspine devam...
he bir de hamile kaldığım ay bal-tarçın-çörekotu kürünü uygulamıştım harika bir kür zaten..
ayrıca biliyosun benim tiroid sorunum da var

bişeye tamam dedimiydi bnm dilimden kurtulamaz sırf o yüzden gider paşa paşa :)))
hay allah ya ne azim işten çık 12 ye kdr spor vallaa tebrik koydum
bişeye takılmasın anacım bunlar yaaa...
sen şişmanda olsa bi koca istiyosun evde yani gece yarısına kdr o neymiş öyle..

sizle konuşunca brz rahatladım canım
yoksa dönüşte şimşekler çakacaktı bizde,
şmdi daha sakin yaklaşıcam, yeri geldiginde de taşı gedigine oturturum nasılsa
bu gece hiç açmamak en iyisi..

evet canım dr umda aynı şeyi söylemişti
çok hassas oldugun için anlıyosun valla bravo bana neler geliyo
günler aylar geçmişte farknda deill kendinin diye :))
bnm anlamam açıkçası vücudumu artık tanıdıgımdan oldu cnm
ilk kimyasal da öyle sinyaller verdi ki
şmdi aynı şeyler olunca illaki tanıyorum anlıyorum
bide regl gecikmesi yaşamam ben öyle kolay kolay yıllardır böyledir
dedigin gibi idrarıma da çabuk geçiyo heralde
erkenden çıkıveriyo, artık iyimi oluyo kötümü bilmiyorum
baştan kötü diye düşünmştüm ama snra dr rahatlattı beni iyi yapıyosun farkına varıp önlem alabilirz diye.
sperm testine gelince eşim için kafaya takar diye bende baştan istemedim
işte en sona bıraktım onu.
ama bakıyorumki zaman kaybediyoruz, iyi kötü bi durumumuzu bilirsek
belki kolay bi çözümü var ve ben bu bebekleri boşuna tutamıyorum diye düşünmeye başladım..
hayırlısı artık
canım sanada iyi geceler. öpüyorum.

hadi yaaa pazar günüde olmaz ama kapalıdır sanırım tıp merkezi,
dedigin gibi o 1 gnden bişe olmaz belki,
yada kesin olsun diye sonraya mı bıraksak biz bunu ya
yanlış bi sonuç çıkmasın kızlar böyle?

amann bu erkekler hep böyle sanırım. benim de annem babam ne zaman gelseler ki şehir dışındalar eşimin ogün ya kardeşiyle buluşası ya da annesigile gidesi gelir vee her zamankinden geç gelir. ama ben şeytan dürtüklediğini düşünürüm. değilse iş değil ogün gitmesi. dolayısıyla ben bugün gitme yarın git derim o şeytan dürtüklüyo ya inadına gider ben ağlarım belli etmesem de annem anlıyodur böle işte.. kısır döngü..

tabi bir de kaynanaların saçma sapan yerlerdeki düşkünlükleri var. ortak tanıdığımız olan okuldan arkadaşım var. eşim her gün yorgun gelir bir de sınava hazırlanıyor malum. haftada bir gün gider annesigile.pazarları düşünün en değerli günlerde gönderirim annesine. tanıdığımız arkadaşa telefon açmış. karanfil oğlumu göndermiyor bana oğlumun hasretinden ölüyorum diye hiç görmüyorum diye yalancı
ve bu kişi ne yaptı oğlu gezmeye gittiğimiz yerden hediye getirmedi diye tam 1 ay küstü. (kendi bi keresinde sırt kaşıyıcı tahtalar oluyor ya adını bilmiyorum ondan almıştı da)eşim yine dayanamadı gitti değilse hala barışmayacak. madem o kadar değerli oğlun 3 kuruşluk hediye için 1 ay nasıl dayanabildin. oysa bildim başıma geleceği eşime dedim annene bişey al şurdan seni mahveder sonra. yok ya niye mahvetsin annem değil mi sonuçta dedi. bi yandan da uygun bi hediye bulamadı.gelince de gördü gününü. bak açtım yine ağzımı aslında istemiyordum o kişi hakkında hasta kabul etmiştim onu.

deryacım 1 günden bişey olmaz yani sonuç çok değişmez ama eğer aklınızda soru işareti kalcaksa haftaya falan yaptırın.

katılıyorum canım sana, bize zor gelmiyormu yani
yada daha doğrusu niye zor gelsin
nasıl bi yerin agrıyıp sızlayınca röntgene tahlile giriyosun
buda bunun yolu yani niye böyle yaklaşamıyolar anlamıyorum
ben çok mu zevk alıyodum o çatallara yatmaktan açmaktan...
deme de dur işte..
fevriligim konusunda size katılıyorum tatlım sakinleştim biraz
iyiki varsınız valla yoksa yanmıştık gece gece :)
sigara alması için msj atmştım aradı az önce başka bişi istiyomusun diye
tatlı al getir dedim güzel konuştum :))

hımm anladım canım
kan pıhtılaşmada bişey çıkmamasına ramen coraspirine devam ettirmesi ilginç ama
demekki bi zararı yokk bunun
bi ara bende önlem olarak alsammı demiştim kendi kendime
ama sonra bilmeden almiyim bide zararı olur diye korktum
bal tarçın çörek otunu bende çok istiyorum yapmak ama
bi kere incir kürü yaptım kist oluşturdu diye korkuyorum
yumurtlamada sorun olmaynca kiste çevriyomuş böyle şeyler ondan beri korkumdan yapamıyorum
acaba bende başlasammı yarın ona ya?
nasıl yapıyorsun tatlım hergün tek tek mi karıştırıyosun
çörek otunu günlük mü ezip atıyosun yani çekilmiş bekletilmiyomuş o sanırım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…