nöbetteyim ama zırt pırt pc başına geçiyom valla.aklım pervanede.çok umutluydum ondan.hatta güzel tablosunu bekliyodum yine.olmadı.malesef ve inannın kendim için de umudum gitti sanki.çünkü gidişatımız aynı.büyük moral bozukluğu oldu.pervanecim sakın sıkma canını.inşallah hepimiz bigün anne olacaz.kısırlık denen şey eskidenmiş.bigün olacak.umarım çok bekleeyiz.ben inatla ateş ölçmeye devam edecem.ve bence sende bırakmamalısın. inadına mutlu ve umutlu olalım.
hepinizi çok seviyorum.burada sizlerle gerçekten içim rahatlıyo
Yok canim olcmuyorum ben
bebek dusuneli en rahat ayim gecen aydi ne ates takip ettim ne baska sey
o kadar guzel bir donemdi ki tabi tatilin de etkisi var bunda
o yuzden ben artik akisina birakma karari aldim akintiya da bakmamaya calisiyorum atesime hic bakmiyorum, dusunuyorum duzenli iliskimiz var olacaksa olacaktir zaten o yuzden ekstra cabam yok, ruh sagligim icin bu gerekli benimyoksa kafayi cok takiyorum.
amma uzattim oyle iste
anlattım canım ohhhh rahatlamam lazım ya
canım görmüştüm yazını bende cecapladım hatta ama sen çkmıştın o sırada
iyiyim ne olsun bildigin gibiyiz işte yine teste kanıp hamile sandım kendimi bgn regl oldum
sen nasılsın bebiş nasıl canım?
hadı ya tuh tuh yok yok anam benden sana tavsıye kan testı yaptırma ben bıkere yaptım o hatayı dunyam başıma yıkıldı ınankı kımyasaal olunca 1 hafta ağladım ınankı şimdikı gebelıkte idarar yaptım 10 gun ne kan testı ne dr a gttım amannnn kan testı dıyınce sınır oluyorum mazısı karanlık
slm bacılarım var mı hamiş haberleri ben cuma gittim doktora keseyi gördüm sonunda ama içi gözükmüyo
2 hafta sonra yine çağırdı.ben erken yumurtladım diye düşünüyordum dr geç yumurtlamışsın dedi düşündüğümden daha küçük çıktı:)
kızlar bana çok dua edin.bugün çatlatma iğnesinden sonraki 15.günüm ya valla daha bekleyerek iyice umutlarımı büyütmek istemiyorum.her geçen saat bana daha çok umut veriyo.olumlu ya da olumsuz en iyisi biran önce öğrenmek.ben pervanenin hüznünden sonra daha kendime gelemedim valla.hazır nöbetteyken merakımı geçirmek istiyorum. bana çoooooook dua edin.eğer bi aksilik çıkmaz da taptırırsam size hemen haber vercem.
tekrar kan testi yaptrıdın mı canım
demek daha küçükmüş
ne mutlu gördün keseyii
darısı başıma
ben de boşuna panik yaptım o zaman iyi ki cumaya gel demiş doktorum belki kese ve kalp atışı birlikte olur
ama ana keseyı görürüm diye düşünüyorum
bu arada merakta bıraktın bizi
kan ve idrar testi yaptı ama sonuçları alamadım doğuma girmiş doktorum:)
evet ilk resmini aldım Allahım herkese nasip etsin ayın 15 i gelsin hemen sende görürsün inşallah evet kalp atışınıda duyarsın büyük ihtimalle ben acele ettim
göz için gitmişken onuda aradan çıkarayım dedim.
merakta bıraktığım için özür.karneyi dağıttığım gibi konyaya gittik nete giremedim
canım kaç haftalık dedi doktor tam olarak son adetın neydı?
benım de sata göre5+6 ama tahmınıme göre tam 5 haftalığım ben
şu an 5 hafta 4 günlük son adetim 25 nisan ff nin dediği günden 1 gün önce yumurtladığımı söyledi.
kalp atışları için 7 haftalık olması lazım dedi bulantılarda o zaman başlarmış benim bulantım sabahları çok hafif
oluyo 2 gündür.sen nasılsın.
hmmm demek ben de haftaya kalp atışını göremeyeceğim
tahmınen yeni 6 olcam bende
ben de daha hiçbir şey yok canım
hiç hissetmıyorum hamilelği ama daha çok erken
sana doktorun dediği de mi 5 +4 canım
sen kaçıncı gün yumurtlamıştın
benım sat 29 nisan
demek ki benım tam 5 hafta 5+6 değil
burdaki takvime göre 6 hafta 3gün yazıyordu kalp atışı için hayırlısı belki kese ve kalp ikiside olur süpriz yapar sana:)
evet dün gittim dr 5hafta 3 gün dedi bugün 5+4 oldu
14.gün yumurtlamışım senin yumurtlama hangi gün aramızda 3 4 gün filan olacak galiba
canım sen hastanede görevlisin heralde
yaptırsana bir beta hcg
yaptırsana bir beta hcg
kızlar sizler tecrubelisiniz,bugün aşılamamın 3.cü günü ateşim 36.9 çıktı sizce bu güzelmi Allahım herkez gibi bende çok istiyorum ,Allahım üç aylar hürmetine bizim yüzümüzü güldüe yarabbim AMİNNNN
yaptırsana bir beta hcg
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?