Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

sen umudunu kaybetme canım yine de çok umutlanma ama sonumuz aynı olmayabilir inş. olmaz da sen mutlu olursun ben bıraktım artık ateş falan hikayeymiş (

en iyisini yapıyorsun bence de tatlım.. dediğin gibi düzenli ilişki olduktan sonra ha ateş ölçmüşsün ha ölçmemişsin hikaye yani, olacaksa oluyor bu iş:) İnşallah da hazır rahatlamışken en kısa zamanda gelir bebişin

hadı ya tuh tuh yok yok anam benden sana tavsıye kan testı yaptırma ben bıkere yaptım o hatayı dunyam başıma yıkıldı ınankı kımyasaal olunca 1 hafta ağladım ınankı şimdikı gebelıkte idarar yaptım 10 gun ne kan testı ne dr a gttım amannnn kan testı dıyınce sınır oluyorum mazısı karanlık

uzman tvde de dinlemistim gecikme bir hafta 10 gun olmadan once kan tesi iyi birsey degil
sonucta dollenme olabiliyor ama asil onemli olan bebegin tutunmasi yani hamileligin baslayip devam etmesi
o yuzden kan testi bence de iyi degil yipratici olur

slm bacılarım var mı hamiş haberleri ben cuma gittim doktora keseyi gördüm sonunda ama içi gözükmüyo
2 hafta sonra yine çağırdı.ben erken yumurtladım diye düşünüyordum dr geç yumurtlamışsın dedi düşündüğümden daha küçük çıktı:)

kızlar bana çok dua edin.bugün çatlatma iğnesinden sonraki 15.günüm ya valla daha bekleyerek iyice umutlarımı büyütmek istemiyorum.her geçen saat bana daha çok umut veriyo.olumlu ya da olumsuz en iyisi biran önce öğrenmek.ben pervanenin hüznünden sonra daha kendime gelemedim valla.hazır nöbetteyken merakımı geçirmek istiyorum. bana çoooooook dua edin.eğer bi aksilik çıkmaz da taptırırsam size hemen haber vercem.

tekrar kan testi yaptrıdın mı canım

demek daha küçükmüş
ne mutlu gördün keseyii
darısı başıma
ben de boşuna panik yaptım o zaman iyi ki cumaya gel demiş doktorum belki kese ve kalp atışı birlikte olur
ama ana keseyı görürüm diye düşünüyorum

bu arada merakta bıraktın bizi

canım sen hastanede görevlisin heralde
yaptırsana bir beta hcg

kan ve idrar testi yaptı ama sonuçları alamadım doğuma girmiş doktorum:)
evet ilk resmini aldım Allahım herkese nasip etsin ayın 15 i gelsin hemen sende görürsün inşallah evet kalp atışınıda duyarsın büyük ihtimalle ben acele ettim
göz için gitmişken onuda aradan çıkarayım dedim.
merakta bıraktığım için özür.karneyi dağıttığım gibi konyaya gittik nete giremedim

Son düzenleme:

canım kaç haftalık dedi doktor tam olarak son adetın neydı?
benım de sata göre5+6 ama tahmınıme göre tam 5 haftalığım ben

canım kaç haftalık dedi doktor tam olarak son adetın neydı?
benım de sata göre5+6 ama tahmınıme göre tam 5 haftalığım ben

şu an 5 hafta 4 günlük son adetim 25 nisan ff nin dediği günden 1 gün önce yumurtladığımı söyledi.
kalp atışları için 7 haftalık olması lazım dedi bulantılarda o zaman başlarmış benim bulantım sabahları çok hafif
oluyo 2 gündür.sen nasılsın.

hmmm demek ben de haftaya kalp atışını göremeyeceğim
tahmınen yeni 6 olcam bende

ben de daha hiçbir şey yok canım
hiç hissetmıyorum hamilelği ama daha çok erken
sana doktorun dediği de mi 5 +4 canım
sen kaçıncı gün yumurtlamıştın
benım sat 29 nisan
demek ki benım tam 5 hafta hatta daha bile küçük olabilir 5+6 değil

Son düzenleme:

burdaki takvime göre 6 hafta 3gün yazıyordu kalp atışı için hayırlısı belki kese ve kalp ikiside olur süpriz yapar sana:)
evet dün gittim dr 5hafta 3 gün dedi bugün 5+4 oldu
14.gün yumurtlamışım senin yumurtlama hangi gün aramızda 3 4 gün filan olacak galiba

canım ben 20.gün yumurtladım
senin bebeğin daha büyük benımkinden o zaman

senin doğum sata göre 30 ocak
ama geç döllenme de değil neden çizelgede 8 şubat:44:

kızlar sizler tecrubelisiniz,bugün aşılamamın 3.cü günü ateşim 36.9 çıktı sizce bu güzelmi Allahım herkez gibi bende çok istiyorum ,Allahım üç aylar hürmetine bizim yüzümüzü güldüe yarabbim AMİNNNN

yaptırsana bir beta hcg

evet canım hastanede çalışıyorum aslında bu işleri çabuk hallediyo olmam da her ay hüsrana uyğramama neden oluyo.erken erken baktırıp görüyorum günümü.inşallah bu sefer böyle olmaz.nooooollluuuurrrr dua edin bana.9 buçuk gibi belli olur sonucum. YA VARİS.rabbim inşallah adını tecellisini gösterir içimde.

dualarınız 1 saatlik benimle olsun inşallah.

yaptırsana bir beta hcg

evet canım hastanede çalışıyorum aslında bu işleri çabuk hallediyo olmam da her ay hüsrana uyğramama neden oluyo.erken erken baktırıp görüyorum günümü.inşallah bu sefer böyle olmaz.nooooollluuuurrrr dua edin bana.9 buçuk gibi belli olur sonucum. YA VARİS.rabbim inşallah adını tecellisini gösterir içimde.

canım aşılaman hayırlı uğurlu olsun
evladını versin sana inşallah
ama bir kerelik ölçümle yorum yapılamaz

yaptırsana bir beta hcg

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…