ne diyeyim canim gercekten uzucu durum
ama umarim ki yeni ayda gelir bebegin
tabi adet olmadin daha olmazsin dilerim
kızlaaaaarr laboratuardan seslenıom sızeee
geldık verdık tahlıllerı cok sukur
esım cok zorlandı ama zor sey ettım olmuyodu az kalsn dedı
wc ye sokmuslar adamı hay allah bı gulcegımz cıktı sormayn hehe
benden de 5 tup kan aldılar buhu
bıde aclık sekerım vardı onun ıcın beklıyorum hala
1. Ve 2. Saatte yıne kan alcaklarmıs
bu arada 450 bnmkıler esımınkıde 50 tl
500 kırayı bayıldık ıyımıııı
ıns barı guzzel sonuc cıkar yaa stres oldum valla
sız nasılsnzzz tabloları telden acamıyorum ama
baharcım sıkma canını ne yapalım temmuz var onumzde
pervane88 canım sende oyle
buda bızım sınavımz ne yapalım cok uzulıyorum ama
elden bısey gelmıyo...
Kızlar üzüldüm gerçektenben de bir umut güzel haber alırım diye hevesle açmıştım sayfayı.. Yani elbette hepimiz için doğru bir zaman var onu bekliyoruz, isyan etmemek lazım ama insan üzülüyor yine de her seferinde..
İnşallah yeni döngüleriniz uğurlu gelir bekleyişiniz sona erer kızlar.. Hepimizin bebekleri gelsin dilerim bir an önce..
dayanamayıp yaptırdığım testin sonucu tabii ki yine negatif.onca ateş ölçtüm.onca heves boşaymış.malesef adetimi bekleyecem ben de.nasip değilmiş.artık ilaç bile kullanmadan beklemek zorundayım.doktor 2 ay dinleneceksin dedi..11 ay denedim olmadı.sıra 12. ayda((((((
fenalardayım.çok moralim bozuk((((
canlarımm hepinize teşekkür ederimm lekelenme başladı
hayırlısı olsun ne yapalım.adeti gelmeyenler inşallah güzel haberler verir
benim gibi adeti gelenlerde inşallah temmuzda güzel haberi alır.
Canim umarim asilaman tutar.benim de 6.gunum tablomu ekliyorum yuksek gidiyor simdilik ates ama son gunler onemli tabloya bakarsan 13. Gun yani 4 haziranda oldu benim asilamam.heyecanla bekliyorum.kızlar sizler tecrubelisiniz,bugün aşılamamın 3.cü günü ateşim 36.9 çıktı sizce bu güzelmi Allahım herkez gibi bende çok istiyorum ,Allahım üç aylar hürmetine bizim yüzümüzü güldüe yarabbim AMİNNNN
Canim bende hic olmaz bu arada tablom simdilik guzel umarim yukselerek devam eder atesinKızlar bu arada dün biraz ve bugün aşırı derecede alt karın bölgem şişti. Şu an 5 aylık hamile gibiyim. Yumurtlamadan sonra böyle şişlik yaşayan var mı?
3b6818 Ovulation charts on FertilityFriend.com
Evet canım inşallah. Sabah bakmıştım ateşine. Düşük görünce tüh dedim ama hayırlısı dediğin gibi. Temmuz güzel bir ay olur inşallah
dayanamayıp yaptırdığım testin sonucu tabii ki yine negatif.onca ateş ölçtüm.onca heves boşaymış.malesef adetimi bekleyecem ben de.nasip değilmiş.artık ilaç bile kullanmadan beklemek zorundayım.doktor 2 ay dinleneceksin dedi..11 ay denedim olmadı.sıra 12. ayda((((((
fenalardayım.çok moralim bozuk((((
Nedense genelde 12. ayda hamile kalınır. Tam 1 seneyi doldurup strese girecekken gelir bebek. Bence senin de öyle olacak.
Gerçi bu aydan ümidini kesmek için erken değil mi? Bu kadar erken kanda çıkıyor mu?
Evet canım inşallah. Sabah bakmıştım ateşine. Düşük görünce tüh dedim ama hayırlısı dediğin gibi. Temmuz güzel bir ay olur inşallah
canımm artık diyemiyorum bende bi şey bu hayal kırıklığını çok iyi biliyorUm hiç unutma ALLAH VAR KEDER YOK
ne zaman bu mevzu için üzülsem eşim hep bunu hatırlatıyor içim rahatıyor O var keder sıkıntı yok bu bizim imtihanımız başarıyla atlatacağız sonra bizimde olacak biliyorum yeter ki sabır
gece gece neyi farkettim biliyor musun kızlar.gerçi bu benim ruh halimi değiştirmeye yetmeyecek de neyse.yine de umut fakirin ekmeğidir.ff de test gününe 17 haziran yazılmış acaba ben çok mu erken test yaptırdım yaaaa.BURDA YAZAR MI BİLMEM AMA BEN YİNE DE SON TABLOMU TEKRAR YOLLAYAYIM.benim sayfada test günü 17 haziran yazıyo
3d3e79 Ovulation charts on FertilityFriend.com
Kızlar bu arada dün biraz ve bugün aşırı derecede alt karın bölgem şişti. Şu an 5 aylık hamile gibiyim. Yumurtlamadan sonra böyle şişlik yaşayan var mı?
3b6818 Ovulation charts on FertilityFriend.com
su an atesine gore yorum yapamk icin erken ama atesin cok iyi gidiyor
onemli olan son gun de boyle devam etmesi
test konusunda ise daha erken tabiki
cok kisi var battan once testte cikmayan sonra cikan
o yudne erken yapmissin ve aklini karistirmissin
varsa da cikmama ihtimali var o yuzden sen sirkelen ve geri kalan 3 gununu bekle bence canim
sayfada da dogru olan yaziyor yani adet gecsin uzerinden birkac gun gecsin test yapin diye
insallah hamilesindir6.gunku dusus beni umutlandiriyor
Canim hamilelerin soyledigi bi belirti bu seninki
Altkarinlari sislik oluyodu hadi hayirlisi bakalim
canım arkadaş kan testi yaptırmış
gece gece neyi farkettim biliyor musun kızlar.gerçi bu benim ruh halimi değiştirmeye yetmeyecek de neyse.yine de umut fakirin ekmeğidir.ff de test gününe 17 haziran yazılmış acaba ben çok mu erken test yaptırdım yaaaa.BURDA YAZAR MI BİLMEM AMA BEN YİNE DE SON TABLOMU TEKRAR YOLLAYAYIM.benim sayfada test günü 17 haziran yazıyo
3d3e79 Ovulation charts on FertilityFriend.com
kndimi dinlemycem dinlemiycem diyorum ama bugun karnimin alti cok agriyor benim de, cok rahatsizlik var genelde yumurtlamada oluyor bu tarz seyler bende.
dun de ne kadar istemesem de akintiyi gorunce baktim da eggwhite var yani seffafin icinde oyle beyazli,atesime bakmiycam ama umarim uygun ve tutacak bir gunde catlarim
canım şeffafın içinde öyle beyazlı ne demek? :26:
eggwhite zaten yumurta akının çiğ hali gibi şeffaf , tabi ondan biraz daha ince yapılı ve akşkan, bildiğin şeffaf sümüksü bişey,,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?