Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
dayanamayıp yaptırdığım testin sonucu tabii ki yine negatif.onca ateş ölçtüm.onca heves boşaymış.malesef adetimi bekleyecem ben de.nasip değilmiş.artık ilaç bile kullanmadan beklemek zorundayım.doktor 2 ay dinleneceksin dedi..11 ay denedim olmadı.sıra 12. ayda((((((

fenalardayım.çok moralim bozuk((((

ne diyeyim canim gercekten uzucu durum
ama umarim ki yeni ayda gelir bebegin
tabi adet olmadin daha olmazsin dilerim

canlarımm hepinize teşekkür ederimm lekelenme başladı
hayırlısı olsun ne yapalım.adeti gelmeyenler inşallah güzel haberler verir
benim gibi adeti gelenlerde inşallah temmuzda güzel haberi alır.

Nedense genelde 12. ayda hamile kalınır. Tam 1 seneyi doldurup strese girecekken gelir bebek. Bence senin de öyle olacak.

Gerçi bu aydan ümidini kesmek için erken değil mi? Bu kadar erken kanda çıkıyor mu?

canlarımm hepinize teşekkür ederimm lekelenme başladı
hayırlısı olsun ne yapalım.adeti gelmeyenler inşallah güzel haberler verir
benim gibi adeti gelenlerde inşallah temmuzda güzel haberi alır.

Evet canım inşallah. Sabah bakmıştım ateşine. Düşük görünce tüh dedim ama hayırlısı dediğin gibi. Temmuz güzel bir ay olur inşallah

Son düzenleme:
Canim umarim asilaman tutar.benim de 6.gunum tablomu ekliyorum yuksek gidiyor simdilik ates ama son gunler onemli tabloya bakarsan 13. Gun yani 4 haziranda oldu benim asilamam.heyecanla bekliyorum.

Evet canım inşallah. Sabah bakmıştım ateşine. Düşük görünce tüh dedim ama hayırlısı dediğin gibi. Temmuz güzel bir ay olur inşallah

inşallah canımm hepimiz için güzel olsun.adetim tamamen başladı ama dünkü gibi üzgün değilim.buda geçer

canımm artık diyemiyorum bende bi şey bu hayal kırıklığını çok iyi biliyorUm hiç unutma ALLAH VAR KEDER YOK
ne zaman bu mevzu için üzülsem eşim hep bunu hatırlatıyor içim rahatıyor O var keder sıkıntı yok bu bizim imtihanımız başarıyla atlatacağız sonra bizimde olacak biliyorum yeter ki sabır

ne bilim canım çıkar bence.artık umudum yok zaten.inşallah tam 1 yılda olur.

zaten Allah inancı olmasa dayanılmaz zaten.ama ne yapalım bu da bizim sınavımız.rabbim onun dışında bi dert vermedi çok şükür.buna da katlanacaz artık bi süre ne yapalım.

gece gece neyi farkettim biliyor musun kızlar.gerçi bu benim ruh halimi değiştirmeye yetmeyecek de neyse.yine de umut fakirin ekmeğidir.ff de test gününe 17 haziran yazılmış acaba ben çok mu erken test yaptırdım yaaaa.BURDA YAZAR MI BİLMEM AMA BEN YİNE DE SON TABLOMU TEKRAR YOLLAYAYIM.benim sayfada test günü 17 haziran yazıyo
3d3e79 Ovulation charts on FertilityFriend.com

su an atesine gore yorum yapamk icin erken ama atesin cok iyi gidiyor
onemli olan son gun de boyle devam etmesi
test konusunda ise daha erken tabiki
cok kisi var battan once testte cikmayan sonra cikan
o yudne erken yapmissin ve aklini karistirmissin
varsa da cikmama ihtimali var o yuzden sen sirkelen ve geri kalan 3 gununu bekle bence canim
sayfada da dogru olan yaziyor yani adet gecsin uzerinden birkac gun gecsin test yapin diye
insallah hamilesindir 6.gunku dusus beni umutlandiriyor

canım arkadaş kan testi yaptırmış

kndimi dinlemycem dinlemiycem diyorum ama bugun karnimin alti cok agriyor benim de, cok rahatsizlik var genelde yumurtlamada oluyor bu tarz seyler bende.
dun de ne kadar istemesem de akintiyi gorunce baktim da eggwhite var yani seffafin icinde oyle beyazli,atesime bakmiycam ama umarim uygun ve tutacak bir gunde catlarim

Son düzenleme:

:26::26::26::26:

canım şeffafın içinde öyle beyazlı ne demek? :26:
eggwhite zaten yumurta akının çiğ hali gibi şeffaf , tabi ondan biraz daha ince yapılı ve akşkan, bildiğin şeffaf sümüksü bişey,,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…