yarın biraz yükselirse yumurtlaman olabilir, ama vücut ısın yükselmeden çalışın, düşük ısıda sperm daha hızlı hareket edermiş
20. gün ne güzel yükselmiş azcık ateşin şimdi yeniden neden düştü ki:26: eğer akıntın varsa bugün yarın yumurtan çatlayabilir veyahut yumurtan çatladı luteal fazın kısa sürecek demektir progesteron hormonun yetersiz ki ateşin yükselmiyor demektir:44: yarın öbürgünki ateşin bize gerçekleri gösterecek inşallah hayırlısıyla yumurtan çatlar
canım sen eğer vücut ısın yükseldikten 10 gün sonra adet oluyorsan sende luteal faz yetmezliği var o zaman...ısı yükseldikten sonra en az 12.gün en fazla 16.gün adet olman lazım...ben 8.gün adet olduğumu farkettim...bunun üzerine hemen öbür ay yumurtlamadan 2 gün sonra progestana başladım ve çok şükür o ay hamile kaldığımı öğrendim...sen de takip et bakalım 12 günden az bir sürede adet oluyorsan progestan başlayabilirsin...yoksa hamile kalamazsın canımcnm benim tahminim 17.gün veya 18. gün yükselcek ısım.gecen ay 27.günde oldum adet ve 17. gün yükseldi.bu ay yüksek ihtimal 28.gün adet olurum olursam.yani 18 gün yükselme ihtimali büyük.12-13-14 te çalıştık.bugün ara vericez yarına çalışcaz
evet canım bende anlamadım ilk defa ölçtüğüm için önceden böleydide diyemiyorum sadece yazdan beri regl döngüm uzamaya başlamıştı 30-32 den 35 lere çıkmıştı düşükten sonra düzelemedim daha ilk 40 ta ikinci ilaçla 54 regl oldum bu 3. regl bekleyişim oyuzden belkide geç yumurtlayacam döngüm uzadı sanırım dediğin gibi önümüzdeki 2-3 günün ateşi söleyecek sanırım bize bunu bide hormonlar düşükten sonra değişmiş olabilirmi ki acaba ????
hormonlar tabiki vücut bir hamilelik gördükten sonra değişir ama sonra tekrar eski haline dönmeli:26: inşallah eski düzenine dönersin benim de kürtajdan sonraki ilk adetimi olduktan sonraki ilk döngüm bu ay. bugün 17. günüm hala yumurtam çatlayamadı normalde 14. gün çatlardı. ama eski adet tarihlerime baktım da 33-34. günde adet olduğum günler deolmuş tabi o zamnalar korunuyordum ve yumurtlama gibi şeylerden haberim yoktubakalım ne zaman çatlayacak yumurtam inşallah hayırlısıyla çatlasın da bu ay döllenemese de olur :97:
canım sen eğer vücut ısın yükseldikten 10 gün sonra adet oluyorsan sende luteal faz yetmezliği var o zaman...ısı yükseldikten sonra en az 12.gün en fazla 16.gün adet olman lazım...ben 8.gün adet olduğumu farkettim...bunun üzerine hemen öbür ay yumurtlamadan 2 gün sonra progestana başladım ve çok şükür o ay hamile kaldığımı öğrendim...sen de takip et bakalım 12 günden az bir sürede adet oluyorsan progestan başlayabilirsin...yoksa hamile kalamazsın canım
çiğdemciğim herşeyin yolunda olduğuna sevindim bebeğin geriden gelmesini ilk gittiğinden beri mi söylüyor doktor:26: sen bugün 8+5 sin tickerına göre ama 2 hafta geriden gelmesi demek 6+5 sin demek mi:44: bir de transvajinal USG ile mi bakılıyor yoksa karından USG ile mi? inşallah bebişin seninle kalır sıkı sıkı tutunur anneciğine sağlığıyla da dünyaya gelir
Evet ilk gittimden itibaren söyleniyor geç döllenmiş Vajinal ultrasonla bakıyo her gittiğimde
Aminnnn inşallah dediğin gibi olurda sağ salim kucağımıza alırız
Allahım en kısa zamanda sana yeniden nasip etsin anneliği
Bu arada Arkadaşlar ne var yok nasılsınız?
Hepinizi çok özledim :)
Bekleyis, Ronya, Derya, Lightlife, Duru, Taf, ... umarım herşey yolundadır
Yeni Arkadaşlarımız olmuş hoşgelmişler
Ben işi gücü bıraktım evde dinleniyorum, şu an herşey yolunda
Bi gayret hepimiz için dua ediyorum
Allahım kimsenin kucağını boş bırakmasın
Öptüm kocaman Görüşmek üzere
günaydın :)
1.gün 12/01 36.7 (regl başladı)
2.gün 13/01 36.2
3.gün 14/01 36.4
4.gün 15/01 36.4
5.gün 16/01 36.3 (regl bitti) *
6.gün 17/01 36.4
7.gün 18/01 36.3
8.gün 19/01 36.3
9.gün 20/01 36.3
10.gün 21/01 36.3
11.gün 22/01 36.5 *
12.gün 23/01 36.0
13.gün 24/01 36.5 *
14.gün 25/01 36.8
benimde kırmızılar geldi. bende ölçmeyeceğim 2 ayda pes ettim gereksiz yere kafa yormak istemiyom bekleyişe katılıyorum psikolojik olarak rahat olmak lazım. akıntıya bakıp gün aşırı ilişki en rahatı bence ki buda gene ödev gibi olmamalı. ateş ölçünce hergün bebek fikrini düşünüyosun ister istemez kafa onla meşgul oluyo akışına bırakalım gitsin beyaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?