Herkese iyi akşamlar arkadaşlar, işte benim ateş tablom:
Reglimin ilk 4 günü ölçmedim.
5.gün:36.0
6.gün:36.0
7.gün:36.1
8.gün:36.1
9.gün:36.3
10.gün:36.2
11.gün:36.0
27 günde bir regl oluyorum yani 13.gün benim günüm:) doktora da gittim, yumurtamı da gördüm çatlamadan, rahim de hazır dedi.her şey hazırsa benimki de gelsin:) yarın ve salı günü preseed de kullanacağım bazılarının çok işine yaramış,bu ay hamiş oluruz inşallah:97:
ven_har 13.günüm salı günü henüz gelmedi, 13.günüm benim günüm derken o gün en şanslı günüm demek istedim.
evet 14.günün yani o zaman bugün senin yumurtlama günün.27-28 ve 29 da bir oluyorsan, her gün ilişkiye girme diyorlar ama gene de işi şansa bırakmamak için 13-14 ve 15i değerlendir bence cnm
sağol canım hemen alırım ben bu vitamini eşime demin eşimle konuştuk sabahtan beri çok üzgünüm bebek olmadı diye oda tamam bu ayda geçsin giderim dr a dediokadar sevindim ki inşallah vazgeçmez de gider bu ay da olmazsa gerçi bi bahane bulur herşeye yapmak istemezse inşallah gider ben ne olur ne olmaz diye alıp kullandırsammı acaba bu vitamini cnm yaa
Merhaba Arkadaşlar
Bugün gittik doktora herşey yerinde normal görünüyo Ama sanki bana kalp atışları yavaşlamış gibi geldi bi de 4 günde 1 mm ancak büyümüşzaten kalp atışlarını gördük, yine duyamadık Az da olsa düşük ihtimali söz konusuymuş Bir jel verdi ve dinleneceksin dedi :S
Durucum kafanı süreye hiç takma çünkü benim bebeğim 2 hafta geriden geliyo :S Doktor bunun problem olmadığını, önemli olananın gelişmesi olduğunu söyledi
Allahım inşallah hayırlısıyla ve sağlığıyla kucağımıza aldığımız günleri görmeyi nasip eder...
günaydın hanımlar
ben hala yumurtlayamadım30bc44 Ovulation Charts
kürtajdan önce 14. gün yumurtlardım hep bu kürtajdan sonraki ilk adetimi olduktan sonraki ölçümlerim. 14. gün yumurtam henüz 15,5 mm di inşallah bugün yarın yumurtlayabilirim:97:
ay canım çok sevindim eşinin ikna olmasına sen birazdaha belli etki çok üzüldüğünü kendisine gider merak etme
günaydın hanımlar
kürtajdan önce 14. gün yumurtlardım hep bu kürtajdan sonraki ilk adetimi olduktan sonraki ölçümlerim. 14. gün yumurtam henüz 15,5 mm di inşallah bugün yarın yumurtlayabilirim:97:
çok sağol cnm evet üzgün modda devam ediyorum heran vazgeçmesin diyeinşallah gerek kalmadan hamiş kalırım bu ay yaaa şubatın 14ünde kaynımın nişanı var hesapladım da muhtemel günler burda olacagım eşimle beraber yumurtlama günümden sonra gidiyorum denk geldi yine günler :) inşallah bu ay nişan telaşı falan derken rahatlarımda gelir bebişim
Merhaba Arkadaşlar
Bugün gittik doktora herşey yerinde normal görünüyo Ama sanki bana kalp atışları yavaşlamış gibi geldi bi de 4 günde 1 mm ancak büyümüşzaten kalp atışlarını gördük, yine duyamadık Az da olsa düşük ihtimali söz konusuymuş Bir jel verdi ve dinleneceksin dedi :S
Durucum kafanı süreye hiç takma çünkü benim bebeğim 2 hafta geriden geliyo :S Doktor bunun problem olmadığını, önemli olananın gelişmesi olduğunu söyledi
Allahım inşallah hayırlısıyla ve sağlığıyla kucağımıza aldığımız günleri görmeyi nasip eder...
1.gün 3 ocak p.tesi
2.gün 4 ocak Salı
3.gün 5 ocak çar.ba
4.gün 6 ocak per.be
5.gün 7 ocak Cuma
6.gün 8 ocak c.tesi
7.gün 9 ocak Pazar soğan,
8.gün 10 ocak p.tesi soğan
9.gün 11 ocak Salı soğan
10.gün 12 ocak çar.ba soğan
11.gün 13 ocak per.be soğan 36,1
12.gün 14 ocak Cuma soğan 35,9
13.gün 15 ocak c.tesi soğan,36,1
14.gün 16 ocak Pazar soğan,36,1
15.gün 17 ocak p.tesi soğan 35,8
16.gün 18 ocak salı soğan,36,1
17.gün 19 ocak çar.ba soğan 36
18.gün 20 ocak per.be soğan 36,2
19.gün 21 ocak cuma soğan 35,9
20.gün 22 ocak c.tesi soğan 36,3
21.gün 23 ocak pazar soğan,36,2
22.gün 24 ocak p.tesi soğan 35,9
canlarım bakın bakalım ben bişey anlamadım bu işten amma
valla canlarım 21. günün gecesimi diyim 22.gün sabahımı diyim çünkü saat 2-3 falandı sabaha karşı uzayan akıntıyı gördüm sankim dün akşamda sancım vardı bide beyaz akıntım var canım :))))
çok sağol cnm evet üzgün modda devam ediyorum heran vazgeçmesin diyeinşallah gerek kalmadan hamiş kalırım bu ay yaaa şubatın 14ünde kaynımın nişanı var hesapladım da muhtemel günler burda olacagım eşimle beraber yumurtlama günümden sonra gidiyorum denk geldi yine günler :) inşallah bu ay nişan telaşı falan derken rahatlarımda gelir bebişim
günaydın hanımlar
14.gün bi yükseliş oldu ama o gece ben doğru dürüst uyuyamadığım gibi 2 saatte bir de uyandım.gerçi yataktan kalkmadım ama.bir de o sabah her zamankinden 40 dk kadar geç ölçtüm.sanırım o yükselmenin sebebi gece düzgün uyuyamamaktan ve geç ölçmekten.
ben gecen ay 16.gün çatladım o ay 27. gün oldum.bu ay yüksek ihtimal 28. gün olcam o zaman bu ay 17. gün çatlıcam demektir bu.eğer öyleyse daha ateşimin yükselmesine var demektir demi
1.gün=36.3
2.gün=36.1
3.gün=36.1
4.gün=36.3
5.gün=36.3
6.gün=36.4
7.gün=36.4
8.gün=36.3
9.gün=36.3
10.gün=36.3
11.gün=36.4
12.gün=36.3(çok azcık akıntı kasık ağrısı)
13.gün=36.3(şeffaf uzayan akıntı)
14.gün=36.5(şeffaf uzayan akıntı hafif kasık ağrısı)
15. gün=36.3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?