canım sigara içiyorsa sakın verme
havuç suyu sigara içenler için çok zararlı sakın verme
kansere yakalanma riskini arttırıyomuş
bekleyiş4848 sana yazdım notu oku ha
evet olabilir cnm ben geçen ayda tutunma yerleşme düşüşü yerleşme lekesi yaşadım ama regl oldum bide bugünde et parçaları görünce tutamadım kendimi ağlıyorum eşim sağolsun üzme kendini haytım hayırlısı de herzaman diyo ama içim parçalandı allah artık bekletmeden versin çok yoruldum başım çok kötü sabahtan beri çatlıyo resmen dışarda çalışıyo eşim güvenliğine bakıyo kaldığımız yerin iyiki yakınımda her dakika teselli olabiliyo bana inşallah böyle şeyleri bi daha yaşatmasın allah kkimseye sağlığıyla sıkı sıkı tutunsun herkesin bebeği
canım üzülme nolur...hayırlısıyla en kısa zamanda gelecek cennet kokulularımız...evet olabilir cnm ben geçen ayda tutunma yerleşme düşüşü yerleşme lekesi yaşadım ama regl oldum bide bugünde et parçaları görünce tutamadım kendimi ağlıyorum eşim sağolsun üzme kendini haytım hayırlısı de herzaman diyo ama içim parçalandı allah artık bekletmeden versin çok yoruldum başım çok kötü sabahtan beri çatlıyo resmen dışarda çalışıyo eşim güvenliğine bakıyo kaldığımız yerin iyiki yakınımda her dakika teselli olabiliyo bana inşallah böyle şeyleri bi daha yaşatmasın allah kkimseye sağlığıyla sıkı sıkı tutunsun herkesin bebeği
evet olabilir cnm ben geçen ayda tutunma yerleşme düşüşü yerleşme lekesi yaşadım ama regl oldum bide bugünde et parçaları görünce tutamadım kendimi ağlıyorum eşim sağolsun üzme kendini haytım hayırlısı de herzaman diyo ama içim parçalandı allah artık bekletmeden versin çok yoruldum başım çok kötü sabahtan beri çatlıyo resmen dışarda çalışıyo eşim güvenliğine bakıyo kaldığımız yerin iyiki yakınımda her dakika teselli olabiliyo bana inşallah böyle şeyleri bi daha yaşatmasın allah kkimseye sağlığıyla sıkı sıkı tutunsun herkesin bebeği
bence eşin mutlaka test yaptırsın çünkü böyle zaman geçtikçe gerçekten insan yoruluyor. hem sorun varsa boşuna uğraşıp stres yapıyosun. en azaından sorun neyse halledilir. ama şu da bir gerçekki erkekler böyle şeyleri kendilerine yediremiyorlar herhalde. bizdede böyle bir sorun olsa gitmek istemezdi herhalde. ama bence ikna edersin. allah hepimiz için hayırlısını versin.
canım üzülme nolur...hayırlısıyla en kısa zamanda gelecek cennet kokulularımız...
çok iyi canım o zaman son bir ayın bu ayda sabret sonra gidin inşallahda hiç bir sorunda çıkmaz. herşeyin bir zamanı var işte bekleyip görcez. bide bu ateş ölçmekte sıkıyo ya ben bu ay sonuna kadar ölçecem ama bi sonraki aylarda sadece yumurtlamayı görmek için ölçecem
ateş tablom.bu ay havuç suyu içtim belki erken çatlamış olabilir yumurtam.adetlerim düzenlidir.pek şaşmaz.rca etsem bi yorum yapın bakalım kızlar neler olmuş
1.gün=36.3
2.gün=36.1
3.gün=36.1
4.gün=36.3
5.gün=36.3
6.gün=36.4
7.gün=36.4
8.gün=36.3
9.gün=36.3
10.gün=36.3
11.gün=36.4
12.gün=36.3(çok azcık akıntı,az kasık ağrısı)
13.gün=36.3( şeffaf uzayan akıntı)
14.gün=36.5(şeffaf uzayan akıntı)
canım yarın ve öbür günde ateşin yüksek devam ederse 13.gün yumurtlama olmuş diyebiliriz
kızlar bugun 30.günüm kırmızı kartı yedim :18: ama sunu ögrendım demekkı adettten 14 gün öncesi yumurtlama ıse ayın 9unda yumurtlamam olmus ve aslında sevındımde adet olduguma neden mı cunku bundan 3 ay once fılan 40 45 gun fılan adet olmadım ılacla adet olabıldım en azından herseyın yoluna gırmıs olmasına sevındım cok sukur stresım bıttı artık bundan sonrakı ay ıns hepımız o guzerl haberı alırız bu arada derecem 36.6 cıktı anladım zaten olcagmı sabah 6.15 te olctum sımdıde adet oldum herseyın hayırlısını versın rabbim ve kızlar ınternetten ovulasyon hesaplamaya gırdıgımdede ayn 9 unu gosterdı ve adetı 23 demıstı gercekten oldu ve bırde 2 tane program kullanıyorum adwanced woman ve 4women only ıkısıde ayın 9 u yumurtlama demıstı kullanmak ısteyenlere duyurulur :)
ateş tablom.bu ay havuç suyu içtim belki erken çatlamış olabilir yumurtam.adetlerim düzenlidir.pek şaşmaz.rca etsem bi yorum yapın bakalım kızlar neler olmuş
1.gün=36.3
2.gün=36.1
3.gün=36.1
4.gün=36.3
5.gün=36.3
6.gün=36.4
7.gün=36.4
8.gün=36.3
9.gün=36.3
10.gün=36.3
11.gün=36.4
12.gün=36.3(çok azcık akıntı,az kasık ağrısı)
13.gün=36.3( şeffaf uzayan akıntı)
14.gün=36.5(şeffaf uzayan akıntı)
havuç suyu yumurta mı çatlatıyomuşşşş??????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?