canım benim başka topiğe gitme gibi bir niyetım yok
ben 1 yıldır bu topikte ve bu topikte olan arkadaşlarımın oluştruduğu başka bir topikyetım
onedenle bırakmam ben arkadaşlarımı
helal kız sana
aslında oraya gidip senle asynı durumda olanlarla paylaşımda bulunmask iyi olabilir senin için. ama bizi bırakmadan
bu arada geçmiş olsun canım.. siz de idare edin. biz yumurtlama sonrası sezonu kapatıyoruz mesela.
kuzum hoşgeldinn
duana ihtiyacım var canım
sabah kahve akıntı geldi
gece ilişki olmuştu
hemen doktoru aradım korkma yat dedi
randevumu yarın arayıp çarşambaya alacağım
korkma canım çoğu gebeliklerde akıntı oluyor hep. ama siz de dikkat edin. dua ederim canım benim
ben de eşimin netbooktan giriyorumçok yavaş bişey bi de eşim etrafımda dolanıp duruyo
canım sen de haklısın ama eşin de haklıArkadaşlar size bir şey soracağım. Biz evlendiğimizden beri çok saçma bir konuda sürekli tartışıyoruz. Eşim benim kendisine sormadan başkalarına yardım teklif etmemden rahatsız oluyor. Bu yardımlar çok küçük şeyler. Mesela babam beni arıyor sohbet esnasında memelekteen uzak bir akrabamızın ihtiyacı varmış ben şu kadar TL gönderiyorum diyor ben de o an bende şu kadar vereyim diyorum. Yada demin annem aradı kardeşinin evine gelecek ustaların arabası yokmuş dedi ben de "biz yardım ederiz" dedim. Bu arada benim evlenmeden önce aldığım bir araba var. Bir de iş yerimin haftasonları da dahil lmitsiz kullanımına verdiği benzini bedava bir arabam daha var. Silecek suyunu bile firmam karşılıyor. Allah bana bunları nasip etmiş annemin kardeşimin ihtiyacı olduğunda kullanamayacaksam yazıklar olsun bana. Ben bunu düşünemiyorum bile o nedenle o an susup telefonu kapatıp eşime sorup o tamam dedikten sonra arayıp biz yardım edeceğiz demeyi gereksiz görüyorum. Ben zaten evet diyeceğim ama karar veren sen olma diyor bana. Ben buna karar verebilmeliyim. Bunu bir türlü kabul edemiyorum ve her defasında tartışıyoruz. Belki ne de olsa sonuçta vereceğim öncesinde bir sormanın zararı olmaz diyip kabul etmeliyim ama sindiremiyorum. Şimdi ne olur bana söyleyin ben mi çok katıyım yoksa eşim mi gereksiz bir şekilde üstümde kontrol kurmaya çalışıyor?
Arkadaşlar size bir şey soracağım. Biz evlendiğimizden beri çok saçma bir konuda sürekli tartışıyoruz. Eşim benim kendisine sormadan başkalarına yardım teklif etmemden rahatsız oluyor. Bu yardımlar çok küçük şeyler. Mesela babam beni arıyor sohbet esnasında memelekteen uzak bir akrabamızın ihtiyacı varmış ben şu kadar TL gönderiyorum diyor ben de o an bende şu kadar vereyim diyorum. Yada demin annem aradı kardeşinin evine gelecek ustaların arabası yokmuş dedi ben de "biz yardım ederiz" dedim. Bu arada benim evlenmeden önce aldığım bir araba var. Bir de iş yerimin haftasonları da dahil lmitsiz kullanımına verdiği benzini bedava bir arabam daha var. Silecek suyunu bile firmam karşılıyor. Allah bana bunları nasip etmiş annemin kardeşimin ihtiyacı olduğunda kullanamayacaksam yazıklar olsun bana. Ben bunu düşünemiyorum bile o nedenle o an susup telefonu kapatıp eşime sorup o tamam dedikten sonra arayıp biz yardım edeceğiz demeyi gereksiz görüyorum. Ben zaten evet diyeceğim ama karar veren sen olma diyor bana. Ben buna karar verebilmeliyim. Bunu bir türlü kabul edemiyorum ve her defasında tartışıyoruz. Belki ne de olsa sonuçta vereceğim öncesinde bir sormanın zararı olmaz diyip kabul etmeliyim ama sindiremiyorum. Şimdi ne olur bana söyleyin ben mi çok katıyım yoksa eşim mi gereksiz bir şekilde üstümde kontrol kurmaya çalışıyor?
Amin canım inşallah. FF neden senin grafiğine çizgi çekmiyor?
Hamile bile olsan belki henüz yerleşme gerçekleşmemiştir. O zaman kanda çıkmaz. Bence biraz daha sabret. Zaten şunun şurasında 4-5 gün kalmış.
Ah inşallah. Bugün biraz indi ama hala şiş. Dün günübirlik geziye gittik. Yanımda ne olur ne olmaz diye yeden esofman altı götürmüştüm. Yolda birini çıkarıp daha büyük olanı giymek zorunda kaldım. Şu an tahammül edilebilir boyutlarda neyseki:)
Ateşinde biraz düşüş var ama hala yüksek. Hepimiz için hayırlısı inşallah.
Diyorum ben işteTeşekkür ederim everycim yaa. Keşke olsa.
Senin de eggwhite geldiyse bu günleri kaçırma sakin :) Takip etmiycem diyorsun ama biraz dikkat etmekten bir şey çıkmaz.
ay dış mış hiçbir temas yok
çarşamba gününe alacağım randevumu
umarım her şey yolundadır
Arkadaşlar size bir şey soracağım. Biz evlendiğimizden beri çok saçma bir konuda sürekli tartışıyoruz. Eşim benim kendisine sormadan başkalarına yardım teklif etmemden rahatsız oluyor. Bu yardımlar çok küçük şeyler. Mesela babam beni arıyor sohbet esnasında memelekteen uzak bir akrabamızın ihtiyacı varmış ben şu kadar TL gönderiyorum diyor ben de o an bende şu kadar vereyim diyorum. Yada demin annem aradı kardeşinin evine gelecek ustaların arabası yokmuş dedi ben de "biz yardım ederiz" dedim. Bu arada benim evlenmeden önce aldığım bir araba var. Bir de iş yerimin haftasonları da dahil lmitsiz kullanımına verdiği benzini bedava bir arabam daha var. Silecek suyunu bile firmam karşılıyor. Allah bana bunları nasip etmiş annemin kardeşimin ihtiyacı olduğunda kullanamayacaksam yazıklar olsun bana. Ben bunu düşünemiyorum bile o nedenle o an susup telefonu kapatıp eşime sorup o tamam dedikten sonra arayıp biz yardım edeceğiz demeyi gereksiz görüyorum. Ben zaten evet diyeceğim ama karar veren sen olma diyor bana. Ben buna karar verebilmeliyim. Bunu bir türlü kabul edemiyorum ve her defasında tartışıyoruz. Belki ne de olsa sonuçta vereceğim öncesinde bir sormanın zararı olmaz diyip kabul etmeliyim ama sindiremiyorum. Şimdi ne olur bana söyleyin ben mi çok katıyım yoksa eşim mi gereksiz bir şekilde üstümde kontrol kurmaya çalışıyor?
Arkadaslar herkese merhaba, nete cok kisitli girebiliyorum artik( ama gebe arkadsalari takip efiyorum tebrikler Allah saglicakla kucaklariniza almak nadip etsun..
Benim bugun catlatma ignemi oldugum 10. Gun, dayanamayip su nette satilan dandik testlerden yaotm, labiqck .. 2. Cizgi silik cikti, epey silik ama gozle gorulur duzeyde.. Kizdim jendime sonra cunku igne etkisi 7-10 gun icinde geciyomus, yani 1 gun daha bekleyemefim, simdi icim icimi yiyor igneden sebep mi silik cikti yojsa erken gebelik mu diye:) yegenin gosterisi var, kasla goz arasi nete girip payladtm, birine soylesem deli oldugumu dusunur:) tabi ki esime de soylemedm anlasa anlasa beni kizlar anlar defim..
canım ben anlamadım sen iğneni ne zaman oldun
umarım iğnenın etkisi değildir
ama oladabilir
duamız seninle
hmm 10.günmüş dikkatli okumamaışım
birkaç gün beklee
yine tekrarla testi
doktor ne zamana test günü verdi peki
yok canım bakıp okumaz da malı kıymetlidir birazaman görmesinn:83::83:yazdıklarını
konuştum doktorumla
korkma bugün yat ağır kaldırma kontrole kadar da ilişki yok dedi
canıma minnet
çarşambaya alacağım inşallah randevuyu
cumayı beklemeyeceğim
:) bekleme git canım bende olmasın diyorum ama erkek işte istiyo:)
Arkadaslar herkese merhaba, nete cok kisitli girebiliyorum artik( ama gebe arkadsalari takip efiyorum tebrikler Allah saglicakla kucaklariniza almak nadip etsun..
Benim bugun catlatma ignemi oldugum 10. Gun, dayanamayip su nette satilan dandik testlerden yaotm, labiqck .. 2. Cizgi silik cikti, epey silik ama gozle gorulur duzeyde.. Kizdim jendime sonra cunku igne etkisi 7-10 gun icinde geciyomus, yani 1 gun daha bekleyemefim, simdi icim icimi yiyor igneden sebep mi silik cikti yojsa erken gebelik mu diye:) yegenin gosterisi var, kasla goz arasi nete girip payladtm, birine soylesem deli oldugumu dusunur:) tabi ki esime de soylemedm anlasa anlasa beni kizlar anlar defim..
Test gunu vermedi; adetin gecerse gel dedi, 14-15 gun sonra adet olman gerekir dedi. Benim luteal faz 13 gun olyr ama igne etkiler mi bilmiyom, igneden 15 gun sobradini hesaba alirsak ayin 15inde bat.. Salagim ben, simdi gebelik yoksa girdigim strese heyecana degmeyecek bidaha yaomicam( hep bole diyorm yapiyorum of
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?