Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
kuzum hoşgeldinn
duana ihtiyacım var canım
sabah kahve akıntı geldi
gece ilişki olmuştu
hemen doktoru aradım korkma yat dedi
randevumu yarın arayıp çarşambaya alacağım

canım benim başka topiğe gitme gibi bir niyetım yok
ben 1 yıldır bu topikte ve bu topikte olan arkadaşlarımın oluştruduğu başka bir topikyetım
onedenle bırakmam ben arkadaşlarımı

helal kız sana

aslında oraya gidip senle asynı durumda olanlarla paylaşımda bulunmask iyi olabilir senin için. ama bizi bırakmadan

bu arada geçmiş olsun canım.. siz de idare edin. biz yumurtlama sonrası sezonu kapatıyoruz mesela.

tabi ki paylaşımlar olur ama biz buraya hep birlikte başladık
başka yazdığım topikler var ama listeye ekletmem kendimi
burada ve bu sayfa senin için bebeğim de birlikte doğrucaaz

valla canım ben de korktum yatıyorum
dua et nolur

Son düzenleme:
kuzum hoşgeldinn
duana ihtiyacım var canım
sabah kahve akıntı geldi
gece ilişki olmuştu
hemen doktoru aradım korkma yat dedi
randevumu yarın arayıp çarşambaya alacağım

korkma canım çoğu gebeliklerde akıntı oluyor hep. ama siz de dikkat edin. dua ederim canım benim
ben de eşimin netbooktan giriyorumçok yavaş bişey bi de eşim etrafımda dolanıp duruyo

Arkadaşlar size bir şey soracağım. Biz evlendiğimizden beri çok saçma bir konuda sürekli tartışıyoruz. Eşim benim kendisine sormadan başkalarına yardım teklif etmemden rahatsız oluyor. Bu yardımlar çok küçük şeyler. Mesela babam beni arıyor sohbet esnasında memelekteen uzak bir akrabamızın ihtiyacı varmış ben şu kadar TL gönderiyorum diyor ben de o an bende şu kadar vereyim diyorum. Yada demin annem aradı kardeşinin evine gelecek ustaların arabası yokmuş dedi ben de "biz yardım ederiz" dedim. Bu arada benim evlenmeden önce aldığım bir araba var. Bir de iş yerimin haftasonları da dahil lmitsiz kullanımına verdiği benzini bedava bir arabam daha var. Silecek suyunu bile firmam karşılıyor. Allah bana bunları nasip etmiş annemin kardeşimin ihtiyacı olduğunda kullanamayacaksam yazıklar olsun bana. Ben bunu düşünemiyorum bile o nedenle o an susup telefonu kapatıp eşime sorup o tamam dedikten sonra arayıp biz yardım edeceğiz demeyi gereksiz görüyorum. Ben zaten evet diyeceğim ama karar veren sen olma diyor bana. Ben buna karar verebilmeliyim. Bunu bir türlü kabul edemiyorum ve her defasında tartışıyoruz. Belki ne de olsa sonuçta vereceğim öncesinde bir sormanın zararı olmaz diyip kabul etmeliyim ama sindiremiyorum. Şimdi ne olur bana söyleyin ben mi çok katıyım yoksa eşim mi gereksiz bir şekilde üstümde kontrol kurmaya çalışıyor?

canım sen de haklısın ama eşin de haklı
eşin üzerinde kontrol kurmaya falan çalışmıyor
bak diyormuş evet diyecek zaten sadece fikrinin alınmasını ,önemsendiğini görmek istiyor
bence bundan zarar gelmez
sen de iyi niyetle yardımda bulnmak istiyorsun hakkın tabi
ama olur ha o ay başka bir şey vardır vs vs.
bence eşine kızma haklı yanları var
kendini onun yerine koy
mesela o da sana sormadan yapsa böyle eminim sen daha da sinirlenirsin
kadınlar da bunu yediremez kendine diye düşünüyorum

herseyden once ekonomik ozgurlugunun olup istediginde ailene yardim edebilmen cok iyi ve en dogal hakkin bu
bunun disinda esinin sana her zaman 'evet, yardim edebiliriz' deme durumunun olmasi ve olumlu yaklasmasi sana, bu da super bir durum sonucta bazi esler ya surat yapar boyle durumlarda ya da tamam der ama basina kakar, boyle durumlar da olabiliyor.
anladigim kadariyla boyle durum olunca yardim ettin diyelim, sonra esinle bu durumu paylasiyorsun, ve o da sonucta ortak birseyler var, benim de fikrimi alsin, bana da danissin sonucta bizim hayatimiz gibi bir tavir icindeyse, ve de her turlu sana olumlu cevap verecekse, bence formalite icabi arayip da boyle durum var boyle yapmayi dusunuyorum demende bir sorun olmaz canim tabi her seferinde esinin olumlu davranacagindan ve tamam diyip icinden de tamam diyeceginden emin olman lazim bence

tabi diyorsan ben boyle alistiririm sonra tavir degistirir beni daha da kontrol altina almaya calisir, o zaman gittigin yolda git derim.

Canim benim grafigi bosver sen ondan bisey cikmaz cok eminim her ay ki hamile olmadigima insallah sen hamilesindir
ay dış mış hiçbir temas yok
çarşamba gününe alacağım randevumu
umarım her şey yolundadır

Canim ALlah korusun bebegini merak etme benimde bi arkadasimda ole lekelenme olmustu ve doktor progesteron vermisti simdi dogumyapti bile

Canim ailene ve yakinlarina yardim ettigin icin Oncelikle Allah razi olsun
Esinin takildigi sey kafaya takilacak bisey degil aslinda ama tabi ic yuzunu iliskinizi siz daha iyi bilirsiniz belki baska baska seylerde oluyodur senin esine sormadan hareket ettigin
Bizdede mesela esim anneleri bisey dediginde bana sormadan tamam demesi beni sinir eder
Soradabilirsin esine rahatsiz oluyosa bence sende buyutme bu olayi cok basit bisey cok sukur
Allah im huzurunuzu huzurumuzu saglimizi eksik etmesin

Arkadaslar herkese merhaba, nete cok kisitli girebiliyorum artik ( ama gebe arkadsalari takip efiyorum tebrikler Allah saglicakla kucaklariniza almak nadip etsun..
Benim bugun catlatma ignemi oldugum 10. Gun, dayanamayip su nette satilan dandik testlerden yaotm, labiqck .. 2. Cizgi silik cikti, epey silik ama gozle gorulur duzeyde.. Kizdim jendime sonra cunku igne etkisi 7-10 gun icinde geciyomus, yani 1 gun daha bekleyemefim, simdi icim icimi yiyor igneden sebep mi silik cikti yojsa erken gebelik mu diye:) yegenin gosterisi var, kasla goz arasi nete girip payladtm, birine soylesem deli oldugumu dusunur:) tabi ki esime de soylemedm anlasa anlasa beni kizlar anlar defim..

valla zor konu 9ay, duruma göre değişir, yani sarı çizmeli mehmet ağaya yardım etmen gerektiğinde elbette eşine sorman lazım bir önce ama anneye kardeşe falan yardım da bana da tuhaf gelirdi önce bir sorup sonra cevap vermek. neticede ben evimin, eşimin durumunu bilirim zaten, yardım edemeyecek durumdaysak bunu da bilirim, ama uygunsak da bunu da bilirim ve evet deme hakkım vardır bana göre.. Aynı şeyde eşime de kızmam, ablası aramış bi şey istemiş, işimiz gücümüz yok ya da o yardımı yapacak paramız varsa tabii eşim evet diyecek, ha elbette gelip bana da söyleyecek ama mesela kalkıp ablasına dur banuya sorayım sana yardım etmeme izin verecek mi, verirse ederiz desin istemem yani, ablası onun o , elbette ihtiyacı olduğunda koşacak, yapacak elinden ne gelirse.. Yani kısaca şöyle düşünüyorum, taraflar ve aileler bu durumu suistimal etmiyorsa sorun yok.. Ve Ben biraz katıyım bu konuda, baştan nasıl şekillenirse ilişkiler öyle gider diye düşünüyorum.. Ama tabii bu dediğim aile için geçerli, bir arkadaş, uzak bir tanıdık vs de elbette eşine sorman öncesinde daha mantıklı Ama tabii beni çok da dikkate alma ben biraz fazla dominant bir karakterim ilişkilerde..

canım ben anlamadım sen iğneni ne zaman oldun

umarım iğnenın etkisi değildir
ama oladabilir
duamız seninle

hmm 10.günmüş dikkatli okumamaışım
birkaç gün beklee
yine tekrarla testi
doktor ne zamana test günü verdi peki

Son düzenleme:
doktor görmeden progestana bşalama dedi
Allahın izniyle çarşamba randevumuz var
umarım iyidir bebeğim

Test gunu vermedi; adetin gecerse gel dedi, 14-15 gun sonra adet olman gerekir dedi. Benim luteal faz 13 gun olyr ama igne etkiler mi bilmiyom, igneden 15 gun sobradini hesaba alirsak ayin 15inde bat.. Salagim ben, simdi gebelik yoksa girdigim strese heyecana degmeyecek bidaha yaomicam ( hep bole diyorm yapiyorum of

aman görmesinn:83::83:yazdıklarını
yok canım bakıp okumaz da malı kıymetlidir biraz özellikle elktronikse..

bu kişi bana biyerlerden tanıdık mı geldi neee

canım bize göre yeni evlisiniz sanırım ilk zamanlar böyle şeyler oluyor. zamanla sen de güzel bi yol keşfedersin. benim eşim de aslan burcudur. pohpohlanmaya bayılır. ona danışcaksın sanki o istediği için yapıyormuş olacaksın oooo bayılırrr..
geçen okuldan geldim çok yorgundum. ona telefon açtım napıyosun diye o da dedi bugün fena yorgunum ayaklarım ağrıyor. ardından dedim ki gelirken pazara git pazarı gör gel dedim.. hayır diye çıkıştı çok yorgunum dedim yaa diye.. eskiden olsa ne yapardım sana söyliyim.. "ben akşamlara kadar yoruluyorum da hem çalışıyorum sana yemek hazırlıyorum evi düzenliyorum sen bi pazara gitmiyorsun" der küser otururdum. evet yine alırdı ama bu sefer onu üzmeden iş yaptıracak yeni yollar keşfettim. "aman evimin erkeği evimin direği pazarı sen görmiyecen de kim görecekk.."" dedim eridi bizimki.. bi de demez mi hah şöyle öğreniyosun bu işleri diye...
bunu demek bana bişey kaybettirmedi ancak kazandırdı. ama seni çok iyi anlıyorum bazen sindiremediğim şeyler olmuyor değil hala onlara da zaman var daha sanırım :)))

çatlatma iğnesinden sonra 10. gün yaptığım testte bnmde öyle olmuştu ama çok zor görülen bi ikinci çizgiydi biraz daha belirginse umut var demektir ..fakat unutmayalımki her bünye aynı değil ...çatlatma iğnelerinin içeriğinide hcg hormonu oluşturuyor testler busebeple silik pozitifi verebilir.. ama için rahat değilse kana gidersin zatn 25 üzeri bi değer veriyorsa gebelik var denebilir yada 2 gün sonra yapacağın idrar testide olabilir..

canım iğneden sonra en erken 12. günde yapabilirsin iğneyi biraz daha sabret.
inşallah meleğin seninledir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…