Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Tesekkur ederm arkadaslar, benimki kesin ignedendi.. Cunku bu kdr dandik bi testle cikmasi imkansiz baska turlu.. Yine de bi umut, adet gecikmesini beklicem bakalim, hayal kirikligi oluyo (

nöbet sonrası yepyeni kararlarla araızdayım.ama malesf bu son.gebe kalabilene kadar tekrar dönmeyeceğim.nasip olurda bi gün bebişim olacağını öğrenirsem tekrar katılacam arnıza.tabi kabul ederseniz.çok yoruldum boşa kürek çekmekten.biraz bu düşüncelerden kurtulup rahatlamam lazım diye düşündüm.gerçi burda sizlerle dertleşmek oldukça rahatlatıyo ama düşünceler beni çok yoruyo.7_24 aklımda biraz olsun inşallah rahatlarım.dularızda bana da yer verin.hoşçakalın bebişime kavuşana kadar.

Banu, Karanfilce, Hepberaber, Every, Zebebek çok teşekkür ederim yorumlarınız için. İnsan bazen işin içindeyken net göremiyor. Gerçekten yardımcı oldunuz.

Güya pazar günü bahçede keyif yapacaktık tartışarak günü yedik. Biraz daha konuştuk. Sonra rahatladık. Şu an iyiyiz çok şükür.

Kendisini evin reisi gibi hissetmek istiyor. Karanfilcecim belki de dediğin gibi tek istediği budur. Benimle de çok güzel konuştu. Sanırım buhu yapabilirim. Zaten gerçekten de bir gün bir şeye hayır demedi.

Tekrar teşekkürler arkadaşlar yorumlarınız için.

Bu arada bütün hamilelik belirtilerim kayboldu :) Hayırdır inşallah.

kendini dinlemedigin icindir canimhamile ol da belirtisiz gelsin sorun degil

kuzum hoşgeldinn
duana ihtiyacım var canım
sabah kahve akıntı geldi
gece ilişki olmuştu
hemen doktoru aradım korkma yat dedi
randevumu yarın arayıp çarşambaya alacağım

canım endişelenme, inşallah kötü bi durum yoktur...
hafif kanama bile yaşayanlar oluyo hamilelikte ama hemen düşük demiyo doktor, dinlen diyo, bi müddet yatak istirahati ile toplanıyolar...
eşimin kuzeni 8haftalık hamile, 6.haftada kanaması oldu, doktor istirahat verdi, şimdi iyi çok şükür...
korkma yani, çok şükür senin kanama falan yok...
sen yine de doktora görünene kadar dinlendir kendini...

erkeklerin şu tavrına gıcık oluyorum... feminist falan değilimdir ama bizlerin kendi çalışmamızla kazandığımız paradan yapacağımız yardıma karışmamalılar...
ailelerimiz bizi belki çok zor koşullarda okuttu ve şu an ekmek paramızı kazanmamızı ailelerimize borçluyuz...
ailemize yapacağımız ufacık yardımları eşlerimize danışmak zorunda olmamalıyız bence...
eşine bunu güzel bi dille anlatmaya çalış kuşum

kendini rahatlatmaya çalış canım ama illa topikten gitmen gerekmiyo ki...
gel yine sohbete...
bu ay doktor bana rahatsızlığım yüzünden çocuk yapma, belki bi daha ki ay dedi...
çalışmamız yok, yine de ateşimi ölçüyorum kendimi tanımak ve sonraki aylarda daha kolay yorumlamak için...
bu ay bebek ümidim olmadığı halde burdayım, sizlerle konuşmak, sizin iyi haberlerinizi almak bana moral veriyo...
sen de ateşini ölçmesen de, çalışma yapmasan da buraya sohbete gelebilirisin??

Canım naber gittin mi doktora?

canım özür dilerim görmemişim yorumunu
gittim doktora,hem kültür hem kan verdim bi de kandan da bakmak istedi...
sonuçlarım salı çıkıyo ama doktor tatile gitcekmiş, o yüzden 1hft gecikmeli göstericem sonuçları...
bebek için bu ay bekle, ben sana uygun zamanı söylerim dedi doktor
çalışmaları bıraktım
ben bir an evvel tedaviye başlayıp hatta tedaviyi tamamlayıp, temmuz ayına yetiştirmek istiyorum...
ama doktoru bekliycem mecbur

aynı kararı birçok kez ben de verdım
ama soluğu yıne de hep burda aldım
hakkında hayırlısı olsun
kapımız herkese herzaman açık

iyi olmanıza sevindim

çok şükür kaname değil
kahve akıntı geldi bütün gün yattım yatmaktan sırtm belim ağrıdı
Allahım uzun süre yatırmasın kimseyı
şimdi kesildi çok şükür zaten bir daha olmasın da
çarşambaya randevu alacağım zaten

canım sağlık her şeyden önemli
unutma ben de enfeksiyondan çektim ve tam olarak geçmediğini düşündüğüm ay hamile kaldım
Alalh yardımcın olsun
benımki gibi inatçı olmasınlar

canım sağlık her şeyden önemli
unutma ben de enfeksiyondan çektim ve tam olarak geçmediğini düşündüğüm ay hamile kaldım
Alalh yardımcın olsun
benımki gibi inatçı olmasınlar

sağlık gerçekten herşeyden önemli...
1 hafta öncesine kdar bebek hayali kuruyodum şimdi kendim için endiş etmeye bşladım...
benim durumum biraz farklı canım... enfeksiyon var ama asıl sorun benim rahim ağzımda doğuştan yara varmış bi de yine aynı bölgede uçuk...
önce uçuğu söndürmeye çalışacak sanırım doktor...
şu an pek bilgi vermiyo bana, tahlillerin hepsini alınca konuşlım dedi...
sadece bebek yapmana engel değil ama bu ay deneme yapma dedi...
araştırdığım kadarıyla benim rahim ağzı kanserine yakalanma olasılığım diğer kadınlara oranla daha fazla... %95 diyo internette bi çok sitede...

canım benım Allah korusun
benım de yara çıktı ve fitil krem ve antıbiyotıkle geçti sonra akıntı kaldı biraz
uçuk için de umarım tez zamanda söner
iyi olacağına inanıyorum ben
duamdasın

canım benım Allah korusun
benım de yara çıktı ve fitil krem ve antıbiyotıkle geçti sonra akıntı kaldı biraz
uçuk için de umarım tez zamanda söner
iyi olacağına inanıyorum ben
duamdasın

deyacım çok teşekkür ederim canım...
inşallah bir an evvel tedaviyi tamamlayıp, bebek çalışmaları için sahalara geri dönme niyetindeyim
hem moral verdiğin hem de duanı eksik etmediğin için çok saol
ılık duşuna al ama sonra yine yatışş

Olsun canım 1 haftadan bir şey olmaz. En azından uçuk konusunu sen de sonuclardan anlarsın.

Rahmin ağzı kanserine yakalanma riski fazla demişsin ama o uçuk için değil siğil için geçerli. Sen kendi kendine tam olarak sorunun ne olduğunu öğrenmeden önce araştırma yapma bence. Doktorundan en doğru bilgiyi alırsın.

Canım bu arada eşlerle ilgili yaptığın yorum için de teşekkür ederim.

Şöyle Kanuninin Hürreme verdiği gibi tam yetki istiyorum :) Neyse tatlı dille oluyormus her sey onu anladım.

okudukça daralıyorum , o yüzden araştırmayı bıraktım...
1 hafta daha bekliyceğim...

ahhh o tam yetkiyi verecek koca nerdeee
eşinle tartışmaya girme ama yine kendi bildiğini oku bence

canım bencede okuma,,
o risk hpv de vardır ama unutmaki kadınların %80 i hpv yi tedavi bile almadan vücudundan atar temizler
inşallah seninde öyle olur, çok geçmiş osun merak ediyorum seni, habersiz bırama

canım bencede okuma,,
o risk hpv de vardır ama unutmaki kadınların %80 i hpv yi tedavi bile almadan vücudundan atar temizler
inşallah seninde öyle olur, çok geçmiş osun merak ediyorum seni, habersiz bırama

canım benim çok teşekkür ederim ilgin için...
umarım dediğin gibi olur...
iyi ki varsınız, sizinle konuşunca çok rahatlıyorum,çok

canım bencede okuma,,

Aaaa bende korktum simdi bendede sigil vardi yaktirdim yillar once hpv bu oluyo dimi
Suanda izlemem gereken bi yol varmi kizlar ya insallah atmisimdir vucudumdan
Rabbim sifa versin insallah
Smear yaptiriyorum iki senedir temiz gorunuo simdilik

aynen öyle ama o da ben korkunca korktu bulaşma bana ,
oğlum bak git dedim
inşallah iyidir bebeğim

:) bekleme git canım bende olmasın diyorum ama erkek işte istiyo:)

onlar da birazcık nefslerine hakim olsunlar.. bebek bu başka şeye benzer mi.. sanki kolay buluyoz

siz böyle yazınca eşime acıdım yaa.. garibim ben ne istersem ona göre takılır..
demek milletin eşleri durdurmuyo..

Aaaa bende korktum simdi bendede sigil vardi yaktirdim yillar once hpv bu oluyo dimi
Suanda izlemem gereken bi yol varmi kizlar ya insallah atmisimdir vucudumdan
Rabbim sifa versin insallah
Smear yaptiriyorum iki senedir temiz gorunuo simdilik

Yok canım seninki başkadır. Hiç kafanı yorma bunlarla. Ben bazı vakalarda genital siğillere neden olan HPV'den bahsetmiştim. Hani HPV aşısı çıktı ya rahmin ağzı kanserine karşı koruyor diye ondan.

Sen smearını yaptır yeter.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…