smear senede bir miydi kizlar
ben en son gecen sene mayista yaptirdim
bu sene atladim yaptirmam gerek sanirim yine
Yok canım seninki başkadır. Hiç kafanı yorma bunlarla. Ben bazı vakalarda genital siğillere neden olan HPV'den bahsetmiştim. Hani HPV aşısı çıktı ya rahmin ağzı kanserine karşı koruyor diye ondan.
Sen smearını yaptır yeter.
onlar da birazcık nefslerine hakim olsunlar.. bebek bu başka şeye benzer mi.. sanki kolay buluyoz
siz böyle yazınca eşime acıdım yaa..garibim ben ne istersem ona göre takılır..
demek milletin eşleri durdurmuyo..
iyi geceler canlarım kimsecikler kalmamış yaa bende önce ki tüm sayfaları okudum bu arada :))
artık ben ateş ölçmeyeceğim kendime söz verdim bu ay hiç düşünmeyeceğim ama sadece ilişkilere dikkat etmeye çalışacağım gün aşırı olsun diye çünkü kaç aydır kendi çapımda yumurta takibi yapmaya çalışıyorum ama hiç tahmin ettiğim zamanda yumurtlamadım özellikle bu ay ondan hep boşa gitti çabalar :) bu ay yoğun bi tempoda çalışacağım yani bi de yumurta kalitesi arttırıyormuş arı sütü bal polen karışımı ona başladım iki gündür eşime de yediriyorum şifa niyetine inş. :))
Gunaaydin size de:) bebisin ve sana:)
Vuuuuu evdesin, calismiyo musun? İyi olmana sevindim, ben de beklenmeyen adet gunumu bekliyorum :) 16 sinda olmazsam hemen kan testi huhuuu
Amiiiin. Ya bizim bugun kurul toplantisi var, sali carsamba alan ve ders secimleri. Haftaya pazartesi de sinavlar basliyor( ben de dort gozle en azindan persembeyi bekliyorum
bizim de kurul bugündü aslında ama yarına ertelendi
seçmeli ders seçinlerini yaptrıdık biz bitti çoktan
pazartesi de sınavlar dediğin gibi
az kaldı perşembeye
ateş ölçüyor musun
ben de aynis ekidleyim canim ate solcmiycem cok taiyorum kafaya
hem oncesinde hem yumurtlama sonrasi olcmuyorum simdi
ama tabi akintidan goruyorum ve dikkat ediyorum zaten adet ortasindayim biliyorum o yuzden iliski de oluyor gerisi olursa olur
bu arada ari sutu polen bal cok iyi umarim size faydasi cok olur ve bebegin en kisa zamanda gelir
dur ya karanfilcecim gelmez belki
hemen dusunme oyle
inş. canım yaaa inş. bu ay gelir artık:))
ateş ölçmek bana da iyi gelmedi zaten çok geç yumurtladım bu ay kaçırdım o yüzden en iyisi gün aşırı ilşki hakkaten ollacağı varda olur inşş.
Amannn düşünsem de düşünmesem de iş olacağına varacak.
canım sen de ölçmeyecek misin inşallah bu sefer getirir bebeğini bu ay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?