Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Tamam canim sagol

eşim diyor ki korkma korkma o daha da yerleştı yerine
töbe töbee sakın dedim bulaşma bana
bulaşmaz artık

iyi geceler canlarım kimsecikler kalmamış yaa bende önce ki tüm sayfaları okudum bu arada :))

artık ben ateş ölçmeyeceğim kendime söz verdim bu ay hiç düşünmeyeceğim ama sadece ilişkilere dikkat etmeye çalışacağım gün aşırı olsun diye çünkü kaç aydır kendi çapımda yumurta takibi yapmaya çalışıyorum ama hiç tahmin ettiğim zamanda yumurtlamadım özellikle bu ay ondan hep boşa gitti çabalar :) bu ay yoğun bi tempoda çalışacağım yani bi de yumurta kalitesi arttırıyormuş arı sütü bal polen karışımı ona başladım iki gündür eşime de yediriyorum şifa niyetine inş. :))

ben de aynis ekidleyim canim ate solcmiycem cok taiyorum kafaya
hem oncesinde hem yumurtlama sonrasi olcmuyorum simdi
ama tabi akintidan goruyorum ve dikkat ediyorum zaten adet ortasindayim biliyorum o yuzden iliski de oluyor gerisi olursa olur
bu arada ari sutu polen bal cok iyi umarim size faydasi cok olur ve bebegin en kisa zamanda gelir

Vuuuuu evdesin, calismiyo musun? İyi olmana sevindim, ben de beklenmeyen adet gunumu bekliyorum :) 16 sinda olmazsam hemen kan testi huhuuu

Vuuuuu evdesin, calismiyo musun? İyi olmana sevindim, ben de beklenmeyen adet gunumu bekliyorum :) 16 sinda olmazsam hemen kan testi huhuuu

bu hafta evdeyim
haftaya sınav görevlerim var 6-7 temmuzda artık tamamen finitooooooooo

16sı ha az kalmış
hadi bakalım rabbim yüzünü güldürsün

Amiiiin. Ya bizim bugun kurul toplantisi var, sali carsamba alan ve ders secimleri. Haftaya pazartesi de sinavlar basliyor ( ben de dort gozle en azindan persembeyi bekliyorum

Amiiiin. Ya bizim bugun kurul toplantisi var, sali carsamba alan ve ders secimleri. Haftaya pazartesi de sinavlar basliyor ( ben de dort gozle en azindan persembeyi bekliyorum

bizim de kurul bugündü aslında ama yarına ertelendi
seçmeli ders seçinlerini yaptrıdık biz bitti çoktan
pazartesi de sınavlar dediğin gibi
az kaldı perşembeye
ateş ölçüyor musun

bizim de kurul bugündü aslında ama yarına ertelendi
seçmeli ders seçinlerini yaptrıdık biz bitti çoktan
pazartesi de sınavlar dediğin gibi
az kaldı perşembeye
ateş ölçüyor musun

Olcuyodum ama biraktim, benim ates bi tuhaf, dr takibibde olmasam yumyrtlamiyom catlamiyom derim.. Bu ay ilk kez klomen ve cat ignesi kullandm.. Aslinda 1 senem dolmadi ama Dr.um FSH biraz yuksek 8.27 dedi, zmn kaybetmeyelim dedi ve badladik.. Hetkesin klomenle 2-3 yum oluyo benim 1 tane oldu.. Umidim yok ama bekliyrm bakalim..Sonumuz sen gibi olsun:)

inş. canım yaaa inş. bu ay gelir artık:))

ateş ölçmek bana da iyi gelmedi zaten çok geç yumurtladım bu ay kaçırdım o yüzden en iyisi gün aşırı ilşki hakkaten ollacağı varda olur inşş.

ya ben de son zamanlarda cok duzensiz adet oluyorum ya gec ya erken,hele gec yumurtladigim zamanlarda her sabha tamam yumurtladim diyordum bakiyordum ates dusuk stres oluyodum. ertesi gun yine ayni, ya ne zaman catliycam derken iyice stres oluyorum. o yuzden atesi biraktim ben dogrusunu soylemek gerekirse. sanirim bilmesem bana daha iyi gelecek, maksimim 33 gun beklerim baktim adet gelmiyor o zaman hemen atesimi olcerim baktim yuksek test yaparim
simdiki amacim boyle basarabilirsem.

Amannn düşünsem de düşünmesem de iş olacağına varacak.
canım sen de ölçmeyecek misin inşallah bu sefer getirir bebeğini bu ay

bilmyorum canim ya benimle ayni ay hamile kalan arkadaslarimin fotolarini gordum super ya kocaman karinlari var dogurmak uzereler. onca ay gecti yok bebegim gelmiyor ben de ister istemez umitsizlige kapiliyorm eger birsey olmasa simdi 7 ay olacakti ne guzel olacakti biliyorum anlamsiz dusunmek bunu ama 6 ay daha geciyor bakalim gelecek mi bebegim gelseeeee yaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…