Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
hey yavrum heyyyy bu bariz pozitif test evry bu ay olur inşallah canım inan bunu canı gönülden istiyorum.. Rabbim ellerimizi boş koymasın..

bu arada kareli defterini yesinler

canim saatler sonra cikti boyle, oncesinde vardi yine golge
ama arastirdim kk da eger saatler sonra da olsa dpo6,7,8 gibi erken donemde, tepki veriyorsa test, hamile cikmislar
eger yoksa saatler sonra da yok olur diyor herkes
o yuzden umitliyim canim, 3 gundur cunku birseyler cikiyor ama kismet, daha bata var onemli olan adetin gecmesi ve gebeligin gercek anlamda olmasi, su an var diyemiyoruz, ama insallah vardir canim ya ne cok istiyoruz bilemezsin.cok hissettim Allah hislerimi bosa cikarmasin, hepimize bebek nasip etsin canim.

güzel gibi ama bir önceki ay ateşli hastalık yüzünden gerçek ateş düzenimi bilmiyorum. yine de bütün arkadaşların söylediği gibi sabit olması benim için ümit verici
senin ateşine baktım evet söylediğin gibi çok yüksek değil.
bu arada senin bize hala bu konuda destek veriyor olman takdir edilesi. desteğin için teşekkürler

demek ki senin çok erken yerleşiyor bebek canım ortalama 9-10-11-12 gördüm ben ama bu kişiden kişiye değişir tabi.. ben testte senin gibi bi gölge görsem hamile olduğuma inanırım canım. kaç çeşit test kullandım hiç birinde tek çigiden başka bişey görmedim. keşke türkiyede olsaydın kesin varsa kanda çıkardı.. Rabbim umutlarımızı boşa çıkarmasın inşallah.

öffffff yaa ben zaten kendimi zor tutuyorum, bak aklımı çeleceksin yaa:)))
şakası bi yana yine de erkenden ümitlenmemek için ben temkinliyim.
tabi doğru olması bütün dileğimiz.

dpo ne canim:44::44::44::44::44:

hemen doktora gitmek istiyorum ama son adet tarihim 29 mayis ve 22.gunumdeyim daha, gerci gecen ayki dongum 26 gundu

gitsem doktor da daha erken der gonderir mi ya da hemen kan testi mi yapar bilmiyorum
ama bir de pasaportum is yerinde yeni vize yapiyorlar alamadim daha ne zaan vereckler bilmiyorum birkac gun onun icin de beklemem gerek
o zaman yarin erken gebelik testi mi alsam eczaneden clearblue, o vardi burda

öffffff yaa ben zaten kendimi zor tutuyorum, bak aklımı çeleceksin yaa:)))
şakası bi yana yine de erkenden ümitlenmemek için ben temkinliyim.
tabi doğru olması bütün dileğimiz.

canim ornekler cok erkenden ogrenen ama adet gecikmesinden once negatif cikip uzulen ve aslinda hamile olan da cok
o yuzden yapmani tavsiye etmem sabretmek en en guzeli hep diyorum
ben bu ay 3.gunku ates dususumden,o gun hissettigim bazi seylerden, atesimin normal seviyenin ustunde gitmesinden suphelenerek testlere basladim, bir de benim erken donemde cikiyor golge de olsa ama cogu kiside cikmiyor, varsa cikmazsa bosa uzulmus olursun. ya da mesela bende su an varsa ama sonra Allah korusun yok olursa kimyasal falan olursa ben cok uzulurum. o yuzden doktorlarin da dedigi gibi en guzel beklemek. dedigimi yap yaptigimi yapma canim

canım her gün test yapmak çözüm değil. türkiyede çok rahat git aile hekimine kanı ver öğleden sonra da öğren. eğer hamileysen şu an sana yapacakları bişey olur mu o var tabi..
ama sanırım yerinde olsam dayanamayıp ben de testi tekrarlardım

evet haklisin, burda hamileyim idrarda pozitif dedigin anda vajinal utrason yapiyorlar arkadasimdan biliyorum yanindaydim.
kan testine bakmadilar bile kizin, ama tabi bende naisl olur bilmiyorum
ama en dogrusu yarin erken gebelik testi yapmak pozitifse de hemen pasaport durumuna bakip en yakin zamanda doktora gitmek
planlari yaptim insallah vardir yaaaaaa

tamam dediğini yapacağım.

kızlar ff de iğne olduğumuzu nasıl gösteriyoruz. hcg mi?

karanfilcecimmmmmmmmmm
bilmiyorum sorunun cevabini ama
insallah asilamanin sonucu pozitif olur ve seninle ayni zamanda mart anneleri topicini takip etmeye baslariz
gonulden diliyorum
ve burdaki tum arkadaslarimdan sirayla guzel haberler almayi diliyorum

sağol canım benim..
inşallah ne diyim senin umutlanacak en azından bir hamileliğin var. bende hiç heves kalmadı her zamanki gibi gayet sakin yoluma devam..
ama şu var biraz daha olmazsa bu duruma alışıp tembellik yapıp bebek de istemiycem.. bazen içimden bi ses öyle diyor amann napacan bak böyle iyisin diye sonra susturuyorum o sesi tabi

selam kizlarnasilsiniz.....................benim atesim 5 gundur sabit ne iniyor ne cikiyor......adetime 9 gun kaldi.......:18::18:kasiklarimda ve belimde agrilar var,,,,,,,,,ne ola bilir sizce..........:26::26:

sabit ateş iyidir ama daha bu yorumlar için çok erken... adetine daha var çünkü

karanfilcenaber canim ?

tablom bu ay cok degisik di mi 382aa4 Ovulation charts on FertilityFriend.com

2 kere yumurtlamışsın sanırım sen... tablon gerçekten değişik canım ya ama sonu güzel olacak galiba,önemli olan da bu zaten

My Ovulation Chart || Ovulation Tracker
tekrar günaydın kızlaaar
henuz bır anlam ıfade etmeyen tablom ve ben karsınızdayııız
sıkıldım beklemekten yaa
su dpolar carcabuk geceydı iyiydi yaaa

tablon şimdilik iyi gidiyo kuşum...
dpoları beraber bakliyoruz, ahhhh çabucak geçseler ama beklemek çoookk zor:18:

ooooo inanmıyorum canım ya bu bariz pozitifim ben diye bağırıyooo
çok şanslısın, yerleşme erken tamamlanıp kendini gösteriyo testlerde bizim gibi dpo 12-14 saymana gerek kalmıyo
senin yerinde olsam kan tahlili yaptırırdım...
laboquick hakkında olumsuz yorum yapan çok kişi var kk'da...
sen hemen kan ver, sonucunu al kuşum...

kızlar ff de iğne olduğumuzu nasıl gösteriyoruz. hcg mi?

bilmiyorum canım... ama aşılamanın tutması için dualarımdasın

son adet tarihim 28 mayıs. yumurta takibi için 8 haziranda doktordan randevum vardı. yumurtamın bir gün önce çatladığını öğrendim. doktor bu günü değerlendirelim dedi. o sabah vucut ısımı ölçmeye başlamıştım
08.06.........36.1
09.06.........36.2
10.06.........36.4
11.06.........36.5
12.06.........36.5
13.06.........36.8
14.06.........36.8
15.06.........36.9
16.06.........36.8
17.06.........36.8
18.06.........36.7
19.06.........36.8 beklemeye devam. 7 haziranda yumurtam çatladığına göre dpo 13 mü oluyor benim?

sağolun kızlar
umarım bebeğimi kucağıma aldığım günleri de görürüm

ben de yapmıştm bu testi ertesi gün baktım gölge var
inşalalh doğrudur canım test inşallah

dpo 12 canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…