hey yavrum heyyyy bu bariz pozitif test evry bu ay olur inşallah canım inan bunu canı gönülden istiyorum.. Rabbim ellerimizi boş koymasın..
bu arada kareli defterini yesinler
canım ateşin gayet güzel
umarım son gün de böyle olur
bak sana ne diyeceğim benim ateşim hiç 36.7 bile olmadı
hala 36.6
bak tablomhttp://www.fertilityfriend.com/home/36bfea
rahat ol sen
36bfea Ovulation charts on FertilityFriend.com
canim saatler sonra cikti boyle, oncesinde vardi yine golge
ama arastirdim kk da eger saatler sonra da olsa dpo6,7,8 gibi erken donemde, tepki veriyorsa test, hamile cikmislar
eger yoksa saatler sonra da yok olur diyor herkes
o yuzden umitliyim canim, 3 gundur cunku birseyler cikiyor ama kismet, daha bata var onemli olan adetin gecmesi ve gebeligin gercek anlamda olmasi, su an var diyemiyoruz, ama insallah vardir canim ya ne cok istiyoruz bilemezsin.cok hissettim Allah hislerimi bosa cikarmasin, hepimize bebek nasip etsin canim.
Sizlere ilginc birsey ekliyorum psikopat olacaktim sonunda da iyi kurtuldum bugun elimdeki testler bitti, burda da marketlerden almaya utaniyorum artik :) o yuzden artik adet gecerse tamamdir yoksa test yapamam. bana her ne kadar deli de deseniz deli olmakta hakliyim ama ya
dunkunde bekledim ince pembe cizgi olustu sonra ama fotoda gorunmuyor, onceki gun zaten baya belirgin silik vardi. bugun de garip birsey oldu cok guldum sizlerle paylasmak istedimcidden ilginc cunku benle resmen dalga geciyor test boyle birsey cikti fotoya bakin kizlar, ama o garip sey yavas yavas pembelesiyor, bu olay da testi yaptigimin 4 saat sonrasi :) ilk 20 dkda sadece cok zor gorulen bir golge vardi.bu laboquick hakkinda dedikleri kadar varmis yahu, gariplikler otesi.neyse bekleyelim gorucez daha gun var bu kadar ugrasin sonu bebis olsun insallah
Eki Görüntüle 447478
canim saatler sonra cikti boyle, oncesinde vardi yine golge
ama arastirdim kk da eger saatler sonra da olsa dpo6,7,8 gibi erken donemde, tepki veriyorsa test, hamile cikmislar
eger yoksa saatler sonra da yok olur diyor herkes
o yuzden umitliyim canim, 3 gundur cunku birseyler cikiyor ama kismet, daha bata var onemli olan adetin gecmesi ve gebeligin gercek anlamda olmasi, su an var diyemiyoruz, ama insallah vardir canim ya ne cok istiyoruz bilemezsin.cok hissettim Allah hislerimi bosa cikarmasin, hepimize bebek nasip etsin canim.
demek ki senin çok erken yerleşiyor bebek canım ortalama 9-10-11-12 gördüm ben ama bu kişiden kişiye değişir tabi.. ben testte senin gibi bi gölge görsem hamile olduğuma inanırım canım. kaç çeşit test kullandım hiç birinde tek çigiden başka bişey görmedim. keşke türkiyede olsaydın kesin varsa kanda çıkardı.. Rabbim umutlarımızı boşa çıkarmasın inşallah.
dpo ne canim:44::44::44::44::44:
days past ovulation
yumurtlamadan sonraki gun sayisi
14.gun yumurtladim diyelim 15.gun dpo1 diye saymaya basliyoruz
öffffff yaa ben zaten kendimi zor tutuyorum, bak aklımı çeleceksin yaa:)))
şakası bi yana yine de erkenden ümitlenmemek için ben temkinliyim.
tabi doğru olması bütün dileğimiz.
hemen doktora gitmek istiyorum ama son adet tarihim 29 mayis ve 22.gunumdeyim daha, gerci gecen ayki dongum 26 gundu
gitsem doktor da daha erken der gonderir mi ya da hemen kan testi mi yapar bilmiyorum
ama bir de pasaportum is yerinde yeni vize yapiyorlar alamadim daha ne zaan vereckler bilmiyorum birkac gun onun icin de beklemem gerek
o zaman yarin erken gebelik testi mi alsam eczaneden clearblue, o vardi burda
canım her gün test yapmak çözüm değil. türkiyede çok rahat git aile hekimine kanı ver öğleden sonra da öğren. eğer hamileysen şu an sana yapacakları bişey olur mu o var tabi..
ama sanırım yerinde olsam dayanamayıp ben de testi tekrarlardım
canim ornekler cok erkenden ogrenen ama adet gecikmesinden once negatif cikip uzulen ve aslinda hamile olan da cok
o yuzden yapmani tavsiye etmem sabretmek en en guzeli hep diyorum
ben bu ay 3.gunku ates dususumden,o gun hissettigim bazi seylerden, atesimin normal seviyenin ustunde gitmesinden suphelenerek testlere basladim, bir de benim erken donemde cikiyor golge de olsa ama cogu kiside cikmiyor, varsa cikmazsa bosa uzulmus olursun. ya da mesela bende su an varsa ama sonra Allah korusun yok olursa kimyasal falan olursa ben cok uzulurum. o yuzden doktorlarin da dedigi gibi en guzel beklemek. dedigimi yap yaptigimi yapma canim
kızlar ff de iğne olduğumuzu nasıl gösteriyoruz. hcg mi?
karanfilcecimmmmmmmmmm
bilmiyorum sorunun cevabini ama
insallah asilamanin sonucu pozitif olur ve seninle ayni zamanda mart anneleri topicini takip etmeye baslariz
gonulden diliyorum
ve burdaki tum arkadaslarimdan sirayla guzel haberler almayi diliyorum
selam kizlarnasilsiniz.....................benim atesim 5 gundur sabit ne iniyor ne cikiyor......adetime 9 gun kaldi.......:18::18:kasiklarimda ve belimde agrilar var,,,,,,,,,ne ola bilir sizce..........:26::26:
karanfilcenaber canim ?
tablom bu ay cok degisik di mi382aa4 Ovulation charts on FertilityFriend.com
My Ovulation Chart || Ovulation Tracker
tekrar günaydın kızlaaar
henuz bır anlam ıfade etmeyen tablom ve ben karsınızdayııız
sıkıldım beklemekten yaa
su dpolar carcabuk geceydı iyiydi yaaa
Sizlere ilginc birsey ekliyorum psikopat olacaktim sonunda da iyi kurtuldum bugun elimdeki testler bitti, burda da marketlerden almaya utaniyorum artik :) o yuzden artik adet gecerse tamamdir yoksa test yapamam. bana her ne kadar deli de deseniz deli olmakta hakliyim ama ya
dunkunde bekledim ince pembe cizgi olustu sonra ama fotoda gorunmuyor, onceki gun zaten baya belirgin silik vardi. bugun de garip birsey oldu cok guldum sizlerle paylasmak istedimcidden ilginc cunku benle resmen dalga geciyor test boyle birsey cikti fotoya bakin kizlar, ama o garip sey yavas yavas pembelesiyor, bu olay da testi yaptigimin 4 saat sonrasi :) ilk 20 dkda sadece cok zor gorulen bir golge vardi.bu laboquick hakkinda dedikleri kadar varmis yahu, gariplikler otesi.neyse bekleyelim gorucez daha gun var bu kadar ugrasin sonu bebis olsun insallah
Eki Görüntüle 447478
kızlar ff de iğne olduğumuzu nasıl gösteriyoruz. hcg mi?
sağolun kızlarkız sen deliminnn
nıye düşşsün atesin sen artık bızım idolumüzsün yavrum
allahım bebegıne ve sana saglık versın ıns.
hehhehe
yavrum benım adın shnaayın okunusu ıle aynı: şenay
o yuzden kasma sen shnaay yazcam dıe
evet every ıle ıkıncı kez battasız
allahın ıznıyle bu ay bombaları patlatıcaaas beraber
ayyyy
nasssı meraklandım bak sımdıııı
yaa ben fundurtan buyrun benım ne vardı ?
gunasiri daha iyi, 3 gun ara verince sperm sayisi artabilir ama hizi yavaslayabilir, hem gun kacirmis olabilirsin o ara catladin diyelim sperm de 3 gunh yasamadi diyelim riskli olur
umarim canim ya bana gore baya degisik degerler bunlar
kiz ne gerek var olcmeye ya kurtuldun ne guzel sen
evet hastaliktan dolayi olabilir beni en cok umitlendiren de 36,2ye dustugu gun, hastaydim o zaman da ama ates dustu ve yukseldi ya tam yerlesme dususu gibi geldi bana
Eki Görüntüle 447478
son adet tarihim 28 mayıs. yumurta takibi için 8 haziranda doktordan randevum vardı. yumurtamın bir gün önce çatladığını öğrendim. doktor bu günü değerlendirelim dedi. o sabah vucut ısımı ölçmeye başlamıştım
08.06.........36.1
09.06.........36.2
10.06.........36.4
11.06.........36.5
12.06.........36.5
13.06.........36.8
14.06.........36.8
15.06.........36.9
16.06.........36.8
17.06.........36.8
18.06.........36.7
19.06.........36.8 beklemeye devam. 7 haziranda yumurtam çatladığına göre dpo 13 mü oluyor benim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?