adetine kaç gün var ve nekadardır takip edebildin ateşini..
iki gündür bakıyorum 36.6.adetim de 4 gün geçti.test yaptım negatif.ama birde şöyle bir şey var ovulasyon testi kullandım ve teste göre tahmin ettiğimden 1 hafta geç yumurtladım.yani beklenen adetime 10 gün kala
iki gündür bakıyorum 36.6.adetim de 4 gün geçti.test yaptım negatif.ama birde şöyle bir şey var ovulasyon testi kullandım ve teste göre tahmin ettiğimden 1 hafta geç yumurtladım.yani beklenen adetime 10 gün kala
peki ateş döllenmeden sonra mı hep yüksek gider,yoksa adete bir kaç gün kalamı yükselir
naber kizlar
uyumaya gitmedne once geleyim bir bakayim dedim sizlere
burda havalar serinledi oh rahatladik biraz, rahat bir uyku olacak simdi
serin havayi birkac gun icinde sizlere de gondeririz
ya ben bebek bebek demiycem diyorum kocam tutturuyor bu seferben gelecege dair konusurken, planlarinin icinde hic bebek yok, sanki hamile olmayi hic dusunmuyor gibisin diyor
bilse icim icimi yiyor
canım türkiye yanıyor zizim serin halimiz sizin sıcağınız zannedersem
Allah kolaylık versin bu yaz bizlere..
pıt diye gelsin bebek de o zaman görürüz alt üst olan planları
canım türkiye yanıyor zizim serin halimiz sizin sıcağınız zannedersem
Allah kolaylık versin bu yaz bizlere..
pıt diye gelsin bebek de o zaman görürüz alt üst olan planları
inşalaaaaahhhhhhhhhhhhhhhh
merhaba kızlarşya size bi şey sorucam.benim vücut ısım adetin 3cü gününden 35.7, 35.8, 36.0, 35.7, 35.6 diye devam ediyor.bu kadar düşük olması normalmı?
hamis hamis da sicaklar zor olur
hamilelere de bol sabir
ayyy anneme diyorum bu ay hamile kalsam ne iyi olur diye, o da balik burcu mu olur, ya cok aglar o zaman duygusal olur, yok koc mu o zaman inatci olur... bilmem ne yorum yapiyordur anne bebegi aylardir bekliyorum burcunu mu dusuncem ben diyorum, ama simdi ayarliyorlar, bizim is yerindeki iki kadin burca gore ayarladi sonra hamile oldu diyor ya nasil beceriyorlar bu isi ben bilemedim ama
merhaba kızlarşya size bi şey sorucam.benim vücut ısım adetin 3cü gününden 35.7, 35.8, 36.0, 35.7, 35.6 diye devam ediyor.bu kadar düşük olması normalmı?
3d74bf Ovulation charts on FertilityFriend.com
günaydııııııın
bu gün bu şekilde sabit gidiyor, bakalım iki gün sonra neler olacak. çok sık idrara çıktım dün sabahtan akşama kadar. bugün uykuda bile sabah 5 te yatağımdan fırladım. Bir yandan da 2 saat sonra ateş ölçecektim diyorum. tut biraz yok olmuyor. sonra hemen ölçtüm ne olur ne olmaz 36.7 çıktı yine saat 7 de ölçtüm 37.8 olmuş. Ben de ilk ölçtüğümü girdim.
Aklıma birşey takılıyor; neden benim ateşim 37 olmadı, sanki öyle birşey okumuştum. hamilelerde 37 lerde olur diye. Belki de kişiden kişiye değişen bir şey yüksek ateş.
sabah sabah sıktım mı sizi ne? :)))))
herkese güzel bir gün diliyorum
ooo senin atesin gercekten cok iyi gidiyoreger son 3 gun de dusmezse tamamdir cosucaz topicce
hamilelerin atesinin 37 olacagi konusu yanliskisisen kisiye degisir ben hamile oldugumda 36,5te sabitliyor atesim dusun, cunku benim icin yuksek ates o ama senin atesinin yukseklerde gitmesini ve dusmemesi ustune boyle sabit sabit ilerlemesi iyiye isaret, umarim hamilesindir
teşekkürler
çok güzel dilekler bunlar. ben seni ide takip ediyorum yükselmiş galiba
senin döngü kaç gün olur. dpo kaçtasın
3d74bf Ovulation charts on FertilityFriend.com
günaydııııııın
bu gün bu şekilde sabit gidiyor, bakalım iki gün sonra neler olacak. çok sık idrara çıktım dün sabahtan akşama kadar. bugün uykuda bile sabah 5 te yatağımdan fırladım. Bir yandan da 2 saat sonra ateş ölçecektim diyorum. tut biraz yok olmuyor. sonra hemen ölçtüm ne olur ne olmaz 36.7 çıktı yine saat 7 de ölçtüm 37.8 olmuş. Ben de ilk ölçtüğümü girdim.
Aklıma birşey takılıyor; neden benim ateşim 37 olmadı, sanki öyle birşey okumuştum. hamilelerde 37 lerde olur diye. Belki de kişiden kişiye değişen bir şey yüksek ateş.
sabah sabah sıktım mı sizi ne? :)))))
herkese güzel bir gün diliyorum
Teşekkürler canlarım.içim bir az rahatladı.inşşşşşşşşşşşşşşşallllllah yumurtlamadan sonra hiç buralara düşmez.benim adetim düzenlidir, nerdeyse 28günde bir adet oluyorum.bakalım 25i yumurtluycakmışım.ama erken de yumurtluyor olabilirim.çünki geçen aykı kimyasal gebeliyim de adetime 4gün kala testim silik çıkmışdı.sizce de öğle ola bilirmi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?