selam kizlarnasilsiniz.....................benim atesim 5 gundur sabit ne iniyor ne cikiyor......adetime 9 gun kaldi.......:18::18:kasiklarimda ve belimde agrilar var,,,,,,,,,ne ola bilir sizce..........:26::26:
adete 9 gün kala daha bişey belli olmaz canım. dileğimiz son günlerde de düşmesin
hiiiç bişi olmaz yavruum dahaaselam kizlarnasilsiniz.....................benim atesim 5 gundur sabit ne iniyor ne cikiyor......adetime 9 gun kaldi.......:18::18:kasiklarimda ve belimde agrilar var,,,,,,,,,ne ola bilir sizce..........:26::26:
karanfilcenaber canim ?
tablom bu ay cok degisik di mi382aa4 Ovulation charts on FertilityFriend.com
My Ovulation Chart || Ovulation Tracker
tekrar günaydın kızlaaar
henuz bır anlam ıfade etmeyen tablom ve ben karsınızdayııız
sıkıldım beklemekten yaa
su dpolar carcabuk geceydı iyiydi yaaa
karanfilcenaber canim ?
tablom bu ay cok degisik di mi382aa4 Ovulation charts on FertilityFriend.com
ya canlarım ne oldu bana anlamıyprum ateş ölçmeyi hep unutuyorum adet bitiminden beri sadece bi sabah ölçtüm onda da saat 10.00 da :)))
ya galiba bu ay sonu umreye gideceğim zaten ateş yarım kalacak diye düşünüp saldım :) hayırlısı olsun bakalım gün aşırı çalışmaya devam eşime de böyle diyorum ama bi kere doğrusu en az üç gün beklemek diyor o da girdiğin sitede söylemediler mi sana diyor :)))
kız sen deliminnncanım inşallah beklemene değer bu ay ve son tablon olur
ateş ölçme aslında süreç olarak stresli bir yöntem
ben bazen hala ölçüyorum ve ya ateşim düştüyse diyorum:26:
hehheheshnay ve every uleynnn bi adlarınız yazıp cümleme başlayamadım türkçe kelimelerin suyu mu çıktı
neyse konuma döneyim
ikinizin batları da yakın birbirine heycanlı günler bizi bekliyor. arda arda patlatın bombaları inşallah
fundurtan , sizinle özelden görüşmem lazım ancak yeni üye olduğum için mesaja izin vermiyor.
Mailim: chekirdekkk hotmail. ulaşır mısınız ?
gunasiri daha iyi, 3 gun ara verince sperm sayisi artabilir ama hizi yavaslayabilir, hem gun kacirmis olabilirsin o ara catladin diyelim sperm de 3 gunh yasamadi diyelim riskli olurya canlarım ne oldu bana anlamıyprum ateş ölçmeyi hep unutuyorum adet bitiminden beri sadece bi sabah ölçtüm onda da saat 10.00 da :)))
ya galiba bu ay sonu umreye gideceğim zaten ateş yarım kalacak diye düşünüp saldım :) hayırlısı olsun bakalım gün aşırı çalışmaya devam eşime de böyle diyorum ama bi kere doğrusu en az üç gün beklemek diyor o da girdiğin sitede söylemediler mi sana diyor :)))
umarim canim ya bana gore baya degisik degerler bunlargünaydın tatlıım
benm ilk tabloma benzemıs tablon:)
bende olmadı ama insallah sende hayra alamettır bu degerler.
kiz ne gerek var olcmeye ya kurtuldun ne guzel sencanım inşallah beklemene değer bu ay ve son tablon olur
ateş ölçme aslında süreç olarak stresli bir yöntem
ben bazen hala ölçüyorum ve ya ateşim düştüyse diyorum:26:
evet hastaliktan dolayi olabilir beni en cok umitlendiren de 36,2ye dustugu gun, hastaydim o zaman da ama ates dustu ve yukseldi ya tam yerlesme dususu gibi geldi banahastalanınca tablo allak bullak oluyor canım ne yazık ki senin de benim de tam ovulasyon zamanına denk geldi hastalık ve kafamızı karıştırdı. değilse tablon çok normal bi tablo olurdu. ama olsun sonu bebiş olsun da
Sizlere ilginc birsey ekliyorum psikopat olacaktim sonunda da iyi kurtuldum bugun elimdeki testler bitti, burda da marketlerden almaya utaniyorum artik :) o yuzden artik adet gecerse tamamdir yoksa test yapamam. bana her ne kadar deli de deseniz deli olmakta hakliyim ama ya
dunkunde bekledim ince pembe cizgi olustu sonra ama fotoda gorunmuyor, onceki gun zaten baya belirgin silik vardi. bugun de garip birsey oldu cok guldum sizlerle paylasmak istedimcidden ilginc cunku benle resmen dalga geciyor test boyle birsey cikti fotoya bakin kizlar, ama o garip sey yavas yavas pembelesiyor, bu olay da testi yaptigimin 4 saat sonrasi :) ilk 20 dkda sadece cok zor gorulen bir golge vardi.bu laboquick hakkinda dedikleri kadar varmis yahu, gariplikler otesi.neyse bekleyelim gorucez daha gun var bu kadar ugrasin sonu bebis olsun insallah
Eki Görüntüle 447478
laboquick test yapan var mııı silik çıktı adetime bi hafta var yanlışmıdır???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
bende aslında bi kaç yorum okudum o yüzden çok güvenmedim silik çizgiye ama bazıları da 10 gün kala bile öğrenmişş yapanların yorumlarını almak istedim teşekkür ederimm
Laboguick en erken sonuç veren testtir. ben iki hamileliğimdede adetime 10 gün varken öğrenmiştim hamile olduğumu hemde bu dandik test sayesinde :))
every pozitif bu test ama temkinli olmak iyidir labqouick testler istisnada olsa yanıltıyor..
ama umarım seninki doğru çıkar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?