kan testine gidicem ogleden sonra
canım inşallah güzel haberlerle gelirsin eğer yoksa da nolur kendini yıpratma olacağın önüne geçemiyoruz ve malesef bizler en güzel yaşlarımızı bunlarla zehir ederek geçirmek zorunda kalıyoruz rabbim yar ve yardımcımızolsun inşallahhh
inşallah hayırlı haberler alırsn canım..
bu da benim sessiz sedasız tablom kızlarakşama arkadaşa bebek görmeye gidicez inşallah gözyaşlarımı gizleyebilirim.. inşallah ağlamam diyemiyorum çünkü dayanamayacağımı biliyorum..
37edb9 Ovulation charts on FertilityFriend.com
ayyy ben öyle bebek görmelerde filan ağlamam canım yaaa ağlayacaksam da gitmem herhalde:26: kıyamam yaa..
every cim dualarımız seninle pozitif haberlerinle gel inşallah..
ayyy ben öyle bebek görmelerde filan ağlamam canım yaaa ağlayacaksam da gitmem herhalde:26: kıyamam yaa..
ben çok sulugözüm yaa elimde değil reklamdaki bebeğe bile ağlayan cinstenim yani
Eki Görüntüle 448169
selam kızlaar ya ben ne zaman yumurtlayacam yav. geçen ay ne güzel 13. gün çatladı. bu ay tık yok
belkide dünkü düşüş bunun habercisidir bence bugünü değerlendirin canım
ohhh icim rahatladi kizlar, her seferinde doktor problemi oluyordu ve stres yapiyordum. bizim is yerinin doktorunun esi kadin dogumcuymus, cok sevindim insallah iyi biri de cikar kafam rahatlar. doktorun isi bitmemis daha biterse bugun beni goturecek oraya, bitmezse yarina kaldi oturuyorum evde beklemelerdeyim.
ohhh icim rahatladi kizlar, her seferinde doktor problemi oluyordu ve stres yapiyordum. bizim is yerinin doktorunun esi kadin dogumcuymus, cok sevindim insallah iyi biri de cikar kafam rahatlar. doktorun isi bitmemis daha biterse bugun beni goturecek oraya, bitmezse yarina kaldi oturuyorum evde beklemelerdeyim.
oooff canım cok gecmkıs olsundoğru diyorsunuz senay ve every artıkm bu ay yapabileceğim sadece gün aşırı ilişki ...
kızlar iki gündür diş ağrısımndan dramıyorum Allahım ne zormuş diş ağrısı ağlıyorum sürekli ağrıdan uyutmadı yine bu saat oldu((
haydıı bakalım ınsallah guzel heberlerle gelırsın canımgoguslerim cok fazla agriyor, ozellikle sabah uyandigim zaman zonklama oluyor baya ve kesinlikle yuzustu yatamiyorum
kasik degil de daha asagilarda karnin alt kisminda igne gibi batmalar oluyor sIk sIk. eger hamileysen ayrintili anlatirim baya dikkatle inceliyorum kendimi bu ay :)
canim ya dun aklima gelmistin tatili nasil diye, ne guzel bol bol gez yuz tadini cikar. akintiyi da bosveriliski de tamam insallah dedigimiz gibi tatil bebisi gelecek.
GUNAYDIN KIZLAR,
Dijital testte cikmadi 3 dk icinde tek cizgiyi gordum:) ama cikmasini da beklemiyordum zaten onda mumkun degildidoktora gidicem bugun buyuk ihtimal haber veririm.
woooowwwhadi bakalım hayırlı haberlerle gel inşaallah
benim tablo bu şeklilde işte
son iki gün kaldı sabretmeye çalışıyorum ama çok stres oldum
My Ovulation Chart
işte tam da bundan bahsedıorumbugun clearblue ve evitest yaptim
ikisi de negatif
clearblue dijitaldi zaten 3 dkda sonuc
evitest de 1 saat oldu tepki vermiyor koca tek cizgi beklemedeyim hala..
ya yavrum gıtme o zamaninşallah hayırlı haberler alırsn canım..
bu da benim sessiz sedasız tablom kızlarakşama arkadaşa bebek görmeye gidicez inşallah gözyaşlarımı gizleyebilirim.. inşallah ağlamam diyemiyorum çünkü dayanamayacağımı biliyorum..
37edb9 Ovulation charts on FertilityFriend.com
Eki Görüntüle 448169
selam kızlaar ya ben ne zaman yumurtlayacam yav. geçen ay ne güzel 13. gün çatladı. bu ay tık yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?