Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
canım inşallah güzel haberlerle gelirsin eğer yoksa da nolur kendini yıpratma olacağın önüne geçemiyoruz ve malesef bizler en güzel yaşlarımızı bunlarla zehir ederek geçirmek zorunda kalıyoruz rabbim yar ve yardımcımızolsun inşallahhh

cok saolun canlarim benim
buyuk ihtimal yok su an itibariyle buna hazirladim kendimi
ama yoksa da 3 testten sonra buyuk hayal kirikligi olacak
neyse kontrole gidiyorum bakalim beni ne bekliyor
cok streslendim gerildim
is yerinin doktoru da isini bitirince gelecek alacak beni gidicez, umarim iletisim problemi cok yasamam, gitmisken utrasona falan gireyim

ne dogru soylemissin canim resmen zehir oldu su bir senem
omrumden omur gitti streslerle beklemelerle
oncesinde koca 2 sene ne mutluymusuz kocamla yaaa

ayyy ben öyle bebek görmelerde filan ağlamam canım yaaa ağlayacaksam da gitmem herhalde:26: kıyamam yaa..

every cim dualarımız seninle pozitif haberlerinle gel inşallah..

ayyy ben öyle bebek görmelerde filan ağlamam canım yaaa ağlayacaksam da gitmem herhalde:26: kıyamam yaa..

saol canim
evitesti yaptim sonra esimi aradim, doktorla konustun mu dedim, hic orali olmadi sanki anlasmamisiz gibi, acele ediyorsun adetin bile gecmedi abartiyorsun, simdi gerek yok eger adet gelmezse gideriz falan diyince, zaten ikinci cizgiyi gorememenin verdigi ruh haliyle oyle bir agladim ki telefonda, ayarlamak zorunda kaldi :) simdi beklemelerdeyim doktor isi bitince gelecek hastaneye goturecek. tek basima yapamiyorum bunlari hastaneler kabul etmiyor cok zor burda hersey ya, ama genel anlamda kontrol olmak istiyorum o acidan iyi olacak bebek yoksa bile.insallah birsey de cikmaz olumsuz araliktan beri gitmedim jinekolaga :44:

saol canim
evitesti yaptim sonra esimi aradim, doktorla konustun mu dedim, hic orali olmadi sanki anlasmamisiz gibi, acele ediyorsun adetin bile gecmedi abartiyorsun, simdi gerek yok eger adet gelmezse gideriz falan diyince, zaten ikinci cizgiyi gorememenin verdigi ruh haliyle oyle bir agladim ki telefonda, ayarlamak zorunda kaldi :) simdi beklemelerdeyim doktor isi bitince gelecek hastaneye goturecek. tek basima yapamiyorum bunlari hastaneler kabul etmiyor cok zor burda hersey ya, ama genel anlamda kontrol olmak istiyorum o acidan iyi olacak bebek yoksa bile.insallah birsey de cikmaz olumsuz araliktan beri gitmedim jinekolaga :44:

ben çok sulugözüm yaa elimde değil reklamdaki bebeğe bile ağlayan cinstenim yani

selam kızlaar ya ben ne zaman yumurtlayacam yav. geçen ay ne güzel 13. gün çatladı. bu ay tık yok

Son düzenleme:
ohhh icim rahatladi kizlar, her seferinde doktor problemi oluyordu ve stres yapiyordum. bizim is yerinin doktorunun esi kadin dogumcuymus, cok sevindim insallah iyi biri de cikar kafam rahatlar. doktorun isi bitmemis daha biterse bugun beni goturecek oraya, bitmezse yarina kaldi oturuyorum evde beklemelerdeyim.

neyse canım hayırlısı inşallah hamilesindir de bu sıkıntılara değer

inşallah senin için hayırlı olur bu doktor canım

oooff canım cok gecmkıs olsun
diş agrısını bılıyorum bır cogunuz gıbı ınsallah en kısa zamanda gecer
haydıı bakalım ınsallah guzel heberlerle gelırsın canım
ama sankı ben senın yerınde olsam bu kadar negatıf testten dolayı bıraz daha beklerdım
belkı erken oldugundan cıkmıyordur
ama kan testı ıcın bu kadar erken olusu onemlı mı bılmıorum acıkcası
hakkında hayırlısı bıtanem
hadi bakalım hayırlı haberlerle gel inşaallah
benim tablo bu şeklilde işte
son iki gün kaldı sabretmeye çalışıyorum ama çok stres oldum
My Ovulation Chart
woooowww
ne guzel sabıtlenmıs bır ates tablosu
hemde gunlerdır hıc oynamamıs
masallah dıyorum:)))
bugun clearblue ve evitest yaptim
ikisi de negatif
clearblue dijitaldi zaten 3 dkda sonuc
evitest de 1 saat oldu tepki vermiyor koca tek cizgi beklemedeyim hala..
işte tam da bundan bahsedıorum
cok mu erken acaba daha????
ya yavrum gıtme o zaman
sahsen ben bole durumlarda pek gıtmıorum
kendıme ezıyet etmek gıbı gelıor cunku
Eki Görüntüle 448169
selam kızlaar ya ben ne zaman yumurtlayacam yav. geçen ay ne güzel 13. gün çatladı. bu ay tık yok

canım sankı yrn daha yuksek cıkacak da cızgıyıde bgne yada dune cekecekmıs gıbı geldı bana

My Ovulation Chart || Ovulation Tracker
kızlar
ben 14. gunumde dra gıttım bılıosunuz ve o gun dr 18 mmlık yumosumun oldugunu bunun 15. gunumde atılacagını bu yuzden 15 ve 16. gunlerde ılıskı olmasını solemıstı
ve nıtekım ff de cızgıyı 14e cekmıstı
ama son 3 gundur atesım 14-15. gunlere gore yuksek seyredıor ve bgnkı atesımı gırınce cizgiyi aldı hoop 16. güne cekıverdı.
acıkcası 15-16-17. günlerde ilişki oldugu ıcın hıc problem dııl ceksın ama dpom 2 gun daha azaldıgı ıcın canımı sıktı bu bır.

ikincisi de drun gordugu ve dedıgıne ters sankı yanı ffle dr celişiyor
sizce hangısı dogru?
mumkunmu bnm 14. gun yumurtamın 18mme ulasıp da catlamak ıcın 2 gun beklemesı?
ne dıosunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…