Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
neyse canım hayırlısı inşallah hamilesindir de bu sıkıntılara değer

simdi bir nebze icim rahatladi canim ya en azindan doktor meselesi hep kafami karistiriyordu kadinin yerini de ogrenirsem, randevuyu alip alip giderim. bu arada icimden bir ses laboquick testler bene oyun oynadi diyor ama hayirlisi bakalim :) birgun daha bekliycem mecbur bugun gelmezse

normal canım bunlar yakında kafayı yicez

evet birgun daha kafayi yemeye devam benim icin
bugun kan testi versem negatif ciksa bu kadar etkilemem tamam yok derim onume bakarim yoluma devam ederim
ama bu belirsizlik ustune bendeki sabirsizlik yakinda deli edecek, herkesi olumsuz etkiliyorum biliyorum ama bu son daha stres yok soz :)

eminmisin inşallah bebiş vardırda son olur canım.. ama bebiş olsada bizlerde bu huy varken hamileyken de rahat durmayız şöyle gamsız biri olmyı çok isterdim.. hoş gamsız olsaydım şimdiye çoktan olurdu heralde bebiş

Allah Allah bende bi gariplik var sanırım:44:
benim 20 lik yumurtalar 4 gün sonra çatlıyor:44:
bi keresinde de 25 lik yumurta 2 gün sonra çatlamıştı. benimkiler büyük olduğundan o da sağlıksız da ondan mı döllenme olmuyor acaba.
canım ateşin hakkında yorum yapamadım ne yazık ki

canım ben biyerlerde laboquick marka testin negatifte bile çift çizgi çıkardığını okumuştum.ümidini kırmak istemem ama özellikle aklımda tutmuştum bu markayı almıyım diye.umarım hamilesindir.bu arada benim aşılamam tutmadı bugün geldi kırmızılar tablo hiç yanılmıyor ne yazık ki...

hadi bakalım hayırlı haberlerle gel inşaallah
benim tablo bu şeklilde işte
son iki gün kaldı sabretmeye çalışıyorum ama çok stres oldum
My Ovulation Chart

canım bence sen 14.gün çatlamışsın...
15.gündeki eggwhite akıntıyı silersen ff'de çizgini 14.güne çekecektir.
bence tablonla oynamalısın...
bu durumda dpo13 olur ve bebek varsa testte silik bile olsa çıkar...
neden bekliyosun test için? ve nasıl bekliyosun?
sabit giden yüksek ateşin süper, bence hemen tetstini ya kuşum

off öyle iyi anlıyorum ki seni... özeniyo insan
ateşin pek yükselmemiş ama yine de çizginin üstünde...

Eki Görüntüle 448169
selam kızlaar ya ben ne zaman yumurtlayacam yav. geçen ay ne güzel 13. gün çatladı. bu ay tık yok

bence sen dün yumurtlamışsın canım... 1gün öncesi ve sonrası da verimli geçmiş
hadi bakalım artık dpo sayma zamanı

bence hem 14. hem 16.gün yumurtlamışsın canım...
ama sen garanti olsun diye dpoyu 16ya göre say

şu mesajınla öyle üzüldüm ki... ama sonra ileriki yorumlarına baktıkça senin rahat olmandan ötürü sevindim...
çok iyi yapmışsın kan testine karar vererek...
inşallah iyi haberlerle gelirsin canım

kızlar ben bu ay aşılama yaptırmıştım.bugün kırmızılar geldi ben de tutmadı sandım ama biraz önce tuvalette kırmızılarla beraber balon gibi saydam 3 4 cm büyüklüğünde bi parça geldi.acaba ben düşük mü yaptım nasıl ayırt edebiliriz bilen varsa cevaplarsa çok sevinirim...

woooowww
ne guzel sabıtlenmıs bır ates tablosu
hemde gunlerdır hıc oynamamıs
masallah dıyorum:)))

tek korkum termometrenin doğru ölçmemiş olması eğer ölçümü doğruysa evet çok güzel gidiyor
ama daha önce de sen söylemiştin bat günü düşmemesi ve iki gün var.
zor sabrediyorum, stresten karnıma ağrılar giriyor.
bu arada senin durumda olsam galiba doktora güvenirdim.

07.06.........ovulasyon
08.06.........36.1
09.06.........36.2
10.06.........36.4
11.06.........36.5
12.06.........36.5
13.06.........36.8
14.06.........36.8
15.06.........36.9
16.06.........36.8
17.06.........36.8
18.06.........36.7
19.06.........36.8
20.06.........36.7 test negatif. çok üzgünüm. adet günüme de çok var. 9 gün nasıl bekleyeceğim bilmiyorum

yaptım 14 e çekmek yerine 18 e attı iyi mi? O ne dedim eski haline getirdim. 1 gün atsın napalım. ilk zamanlar 14 e çekmişti sonra ne oldu anlamadım 15 e kaydı. 3-4 gün önce burada sordum cevap alamamıştım. neyse 1 gün farketmez beklerim.

test konusunda bu güne neredeyse yapıyordum bekle bekle dedim kendime
sadece bekle dedim.

asilamanin tutmamasina uzuldum canim ama hayirlisi olsun hakkinda

düşük yapsan saydam olmazdı canım kırmızı olurdu
geçmiş olsun,inşallah bi dahaki ay tutar

28. gün doktorun beta hcg yaptır demedi mi canım.

çok sabırlısın valla
yarın yap ama yaaa

kizlar uyuyakalmisim, bugun gidemedik doktorun isi bitmemis yarina kaldi demistim sanirim hatirlamiyorum.az once sag gogsumden iki kere sivi geldi cok az miktarda, nasil farkettin derseniz goguslerim patliycak gibi agriyor ben de istem disi mi baktim bilmiyorum gordum sildim bir sure sonra ikinci... ilk defa boyle birsye oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…