neyse canım hayırlısı inşallah hamilesindir de bu sıkıntılara değer
iki negatif
3 pozitif test var elimde
normal canım bunlaryakında kafayı yicez
evet birgun daha kafayi yemeye devam benim icin
bugun kan testi versem negatif ciksa bu kadar etkilemem tamam yok derim onume bakarim yoluma devam ederim
ama bu belirsizlik ustune bendeki sabirsizlik yakinda deli edecek, herkesi olumsuz etkiliyorum biliyorum ama bu son daha stres yok soz :)
iki negatif
My Ovulation Chart || Ovulation Tracker
kızlar
ben 14. gunumde dra gıttım bılıosunuz ve o gun dr 18 mmlık yumosumun oldugunu bunun 15. gunumde atılacagını bu yuzden 15 ve 16. gunlerde ılıskı olmasını solemıstı
ve nıtekım ff de cızgıyı 14e cekmıstı
ama son 3 gundur atesım 14-15. gunlere gore yuksek seyredıor ve bgnkı atesımı gırınce cizgiyi aldı hoop 16. güne cekıverdı.
acıkcası 15-16-17. günlerde ilişki oldugu ıcın hıc problem dııl ceksın ama dpom 2 gun daha azaldıgı ıcın canımı sıktı bu bır.
ikincisi de drun gordugu ve dedıgıne ters sankı yanı ffle dr celişiyor
sizce hangısı dogru?
mumkunmu bnm 14. gun yumurtamın 18mme ulasıp da catlamak ıcın 2 gun beklemesı?
ne dıosunuz?
simdi bir nebze icim rahatladi canim ya en azindan doktor meselesi hep kafami karistiriyordu kadinin yerini de ogrenirsem, randevuyu alip alip giderim. bu arada icimden bir ses laboquick testler bene oyun oynadi diyor ama hayirlisi bakalim :) birgun daha bekliycem mecbur bugun gelmezse
hadi bakalım hayırlı haberlerle gel inşaallah
benim tablo bu şeklilde işte
son iki gün kaldı sabretmeye çalışıyorum ama çok stres oldum
My Ovulation Chart
inşallah hayırlı haberler alırsn canım..
bu da benim sessiz sedasız tablom kızlarakşama arkadaşa bebek görmeye gidicez inşallah gözyaşlarımı gizleyebilirim.. inşallah ağlamam diyemiyorum çünkü dayanamayacağımı biliyorum..
37edb9 Ovulation charts on FertilityFriend.com
Eki Görüntüle 448169
selam kızlaar ya ben ne zaman yumurtlayacam yav. geçen ay ne güzel 13. gün çatladı. bu ay tık yok
My Ovulation Chart || Ovulation Tracker
kızlar
ben 14. gunumde dra gıttım bılıosunuz ve o gun dr 18 mmlık yumosumun oldugunu bunun 15. gunumde atılacagını bu yuzden 15 ve 16. gunlerde ılıskı olmasını solemıstı
ve nıtekım ff de cızgıyı 14e cekmıstı
ama son 3 gundur atesım 14-15. gunlere gore yuksek seyredıor ve bgnkı atesımı gırınce cizgiyi aldı hoop 16. güne cekıverdı.
acıkcası 15-16-17. günlerde ilişki oldugu ıcın hıc problem dııl ceksın ama dpom 2 gun daha azaldıgı ıcın canımı sıktı bu bır.
ikincisi de drun gordugu ve dedıgıne ters sankı yanı ffle dr celişiyor
sizce hangısı dogru?
mumkunmu bnm 14. gun yumurtamın 18mme ulasıp da catlamak ıcın 2 gun beklemesı?
ne dıosunuz?
goguslerim cok fazla agriyor, ozellikle sabah uyandigim zaman zonklama oluyor baya ve kesinlikle yuzustu yatamiyorum
kasik degil de daha asagilarda karnin alt kisminda igne gibi batmalar oluyor sIk sIk. eger hamileysen ayrintili anlatirim baya dikkatle inceliyorum kendimi bu ay :)
canim ya dun aklima gelmistin tatili nasil diye, ne guzel bol bol gez yuz tadini cikar. akintiyi da bosveriliski de tamam insallah dedigimiz gibi tatil bebisi gelecek.
GUNAYDIN KIZLAR,
Dijital testte cikmadi 3 dk icinde tek cizgiyi gordum:) ama cikmasini da beklemiyordum zaten onda mumkun degildidoktora gidicem bugun buyuk ihtimal haber veririm.
woooowww
ne guzel sabıtlenmıs bır ates tablosu
hemde gunlerdır hıc oynamamıs
masallah dıyorum:)))
iki negatif
canım bence sen 14.gün çatlamışsın...
15.gündeki eggwhite akıntıyı silersen ff'de çizgini 14.güne çekecektir.
bence tablonla oynamalısın...
bu durumda dpo13 olur ve bebek varsa testte silik bile olsa çıkar...
neden bekliyosun test için? ve nasıl bekliyosun?
sabit giden yüksek ateşin süper, bence hemen tetstini ya kuşum
kızlar ben bu ay aşılama yaptırmıştım.bugün kırmızılar geldi ben de tutmadı sandım ama biraz önce tuvalette kırmızılarla beraber balon gibi saydam 3 4 cm büyüklüğünde bi parça geldi.acaba ben düşük mü yaptım nasıl ayırt edebiliriz bilen varsa cevaplarsa çok sevinirim...
kızlar ben bu ay aşılama yaptırmıştım.bugün kırmızılar geldi ben de tutmadı sandım ama biraz önce tuvalette kırmızılarla beraber balon gibi saydam 3 4 cm büyüklüğünde bi parça geldi.acaba ben düşük mü yaptım nasıl ayırt edebiliriz bilen varsa cevaplarsa çok sevinirim...
yaptım 14 e çekmek yerine 18 e attı iyi mi? O ne dedim eski haline getirdim. 1 gün atsın napalım. ilk zamanlar 14 e çekmişti sonra ne oldu anlamadım 15 e kaydı. 3-4 gün önce burada sordum cevap alamamıştım. neyse 1 gün farketmez beklerim.
test konusunda bu güne neredeyse yapıyordum bekle bekle dedim kendime
sadece bekle dedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?