kızlar eşim sperm testi yaptırdı
kendimiz yorumladık biraz ama sizden de yardım istiyorum...
bu konyda benden daha bilgilisiniz...
sonuçları yazsam yorumlar mısınız?
kızlar eşim sperm testi yaptırdı
kendimiz yorumladık biraz ama sizden de yardım istiyorum...
bu konyda benden daha bilgilisiniz...
sonuçları yazsam yorumlar mısınız?
volüm: 5,4
spermatozoa sayısı: 27.000.000
total spermatozoa sayısı: 145.800.000
ileri hareketli: %42
yerinde hareketli: %15
hareketsiz: %43
toplam ileri hareketli sperm sayısı: 61.236.000
morfoloji
normal: %7
anormal %93
morfolojideki normal sayı çok az gibi geldi bana ama testin yanındaki aralıkta %5 ve üzeri normal diyo...
kızlar ben bu ay aşılama yaptırmıştım.bugün kırmızılar geldi ben de tutmadı sandım ama biraz önce tuvalette kırmızılarla beraber balon gibi saydam 3 4 cm büyüklüğünde bi parça geldi.acaba ben düşük mü yaptım nasıl ayırt edebiliriz bilen varsa cevaplarsa çok sevinirim...
canım çok güzel maşallah sen hiççç acele etme senin bebeğin Allahın izniyle yakında gelri
Canim suya tutsam seffaf olarak kalacakti o kadar netti saydam oldugu ama cok korktum attim.sonra bi parca daha geldi onu sakliyorum.esime gostercem o doktor belki anlar.ama akinti degil parcalamaya calistim olmadi damar gibi bisey ay kusura bakmayin cok igrenclestim de korktugumdan hepsi...canım, geçenlerde internetde okumuşdum.o parçayı suya tutarsın, eyer akıp suya karışıp giderse demekki kan pırtısı(yani normal bir şey),eyer üstündeki kırmızı kan gidip altından başka renkli bir şey çıkarsa demekki düşüktür ve mutlaka doktora görülmelisin.
Canim suya tutsam seffaf olarak kalacakti o kadar netti saydam oldugu ama cok korktum attim.sonra bi parca daha geldi onu sakliyorum.esime gostercem o doktor belki anlar.ama akinti degil parcalamaya calistim olmadi damar gibi bisey ay kusura bakmayin cok igrenclestim de korktugumdan hepsi...
kizlar uyuyakalmisim, bugun gidemedik doktorun isi bitmemis yarina kaldi demistim sanirim hatirlamiyorum.az once sag gogsumden iki kere sivi geldi cok az miktarda, nasil farkettin derseniz goguslerim patliycak gibi agriyor ben de istem disi mi baktim bilmiyorum gordum sildim bir sure sonra ikinci... ilk defa boyle birsye oldu
Canim suya tutsam seffaf olarak kalacakti o kadar netti saydam oldugu ama cok korktum attim.sonra bi parca daha geldi onu sakliyorum.esime gostercem o doktor belki anlar.ama akinti degil parcalamaya calistim olmadi damar gibi bisey ay kusura bakmayin cok igrenclestim de korktugumdan hepsi...
canım benimki yumuşak saydam bi de dağılmıyor yok olmuyor.bilgilendirdiğin için sağol...genelde kanamalarin kesilmesine yakin en son bir parca dusmustu bende.
ofluyla da konusmustuk bunu o da aynis ekilde demisti ve ikimizin de gozlemledigi buyuk sert bir et parcasi kirmizi ama araliklarinda beyazlik var ve semsert, pihtiyi elimde bastirinca dagilir yok olur ya bu semsert ve yok olmasi mumkun degil. benim pede gelmisti soylemesi ayip. normalde hep pihtili adet gorurum ben zaten ama parca olayi tamamen farkli oluyor cok koyu kirmizi degil bildigim et parcasi gibi. ayrinti verdim kusura bakmayin
cevapların için çok sağol canım doktorumu bir ka.ç kez aradım ama ulaşamadım ameliyatta sanırım...benim anladığım kadarıyla yani everynin yazdığına da bakarsak düşük gibi sanki.ayrıca iğrençleşme falan ne ya.burda her kes rahat olmalı bence,her şeyi ayrıntılarıyla anlatmalıki 1-1mize yardımcı ola bilelim.bi de neden doktorunu aramıyorsun,hemen ara bence...
volüm: 5,4
spermatozoa sayısı: 27.000.000
total spermatozoa sayısı: 145.800.000
ileri hareketli: %42
yerinde hareketli: %15
hareketsiz: %43
toplam ileri hareketli sperm sayısı: 61.236.000
morfoloji
normal: %7
anormal %93
morfolojideki normal sayı çok az gibi geldi bana ama testin yanındaki aralıkta %5 ve üzeri normal diyo...
sana sadece şunu söyleyim cnm
anlatabildim umarım
dpo 13 idrar testi negatif. tertemiz....
canım çok bildiğim bi konu değil, sizin bu sözleriniz beni çoook mutlu etti
çok teşekkür ederim canım benim
inşallah güzel sonuç yakındır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?