Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
kızlar eşim sperm testi yaptırdı
kendimiz yorumladık biraz ama sizden de yardım istiyorum...
bu konyda benden daha bilgilisiniz...
sonuçları yazsam yorumlar mısınız?

kızlar dün hava atması iyiydi oturma odasını temizlerken. bugün mutfaktayım ve anca fırın çevresi ve aspiratörü hallettim.
aspiratör de hiç bişeye yaramıyo anca temizlemesi ömür törpüsü

volüm: 5,4

spermatozoa sayısı: 27.000.000
total spermatozoa sayısı: 145.800.000

ileri hareketli: %42
yerinde hareketli: %15
hareketsiz: %43

toplam ileri hareketli sperm sayısı: 61.236.000

morfoloji
normal: %7
anormal %93

morfolojideki normal sayı çok az gibi geldi bana ama testin yanındaki aralıkta %5 ve üzeri normal diyo...

canım çok güzel maşallah sen hiççç acele etme senin bebeğin Allahın izniyle yakında gelri

canım, geçenlerde internetde okumuşdum.o parçayı suya tutarsın, eyer akıp suya karışıp giderse demekki kan pırtısı(yani normal bir şey),eyer üstündeki kırmızı kan gidip altından başka renkli bir şey çıkarsa demekki düşüktür ve mutlaka doktora görülmelisin.

Canim suya tutsam seffaf olarak kalacakti o kadar netti saydam oldugu ama cok korktum attim.sonra bi parca daha geldi onu sakliyorum.esime gostercem o doktor belki anlar.ama akinti degil parcalamaya calistim olmadi damar gibi bisey ay kusura bakmayin cok igrenclestim de korktugumdan hepsi...

genelde kanamalarin kesilmesine yakin en son bir parca dusmustu bende.
ofluyla da konusmustuk bunu o da aynis ekilde demisti ve ikimizin de gozlemledigi buyuk sert bir et parcasi kirmizi ama araliklarinda beyazlik var ve semsert, pihtiyi elimde bastirinca dagilir yok olur ya bu semsert ve yok olmasi mumkun degil. benim pede gelmisti soylemesi ayip. normalde hep pihtili adet gorurum ben zaten ama parca olayi tamamen farkli oluyor cok koyu kirmizi degil bildigim et parcasi gibi. ayrinti verdim kusura bakmayin

canım benim, kötü şey yazmaktan, kötü şeyler yazıp insanın umutlarını kırmaktan nefret ederim,kimyasal gebelik geçirdiyim de her okuduğum kötü fikre çok sinirlenmiştim.ama internette araşdırdım senin için, prolaktin hormonu yüksekse göğüslerden süte benzer sıvı gelir, yani gebelik belirtilerinin içinde böğle bir şey yazmıyor.üzgünüm, benim söğleyeceyim işte böğle kötü haber.testler geldikteyse, ben kimyasal gebelik zamanı, adetten sonra tam 5testte silik 2ci çizgiyi gördüm, fakat hiç belirginleşmiyordu, internette belirginleşmesi gerektiyini okuduğumdaysa çooook sinirleniyordum,üstüne gördüğümü düşünüyordum, ama bu ay baya adet oldum, yine aşırı gebelik belirtileri yaşadığım halde,3gün geçikmeyle.çok kötü olmuştum sen de üzülme tatlım,........diyorum ama elde deyil biliyorum......:)

benim anladığım kadarıyla yani everynin yazdığına da bakarsak düşük gibi sanki.ayrıca iğrençleşme falan ne ya.burda her kes rahat olmalı bence,her şeyi ayrıntılarıyla anlatmalıki 1-1mize yardımcı ola bilelim.bi de neden doktorunu aramıyorsun,hemen ara bence...

canım benimki yumuşak saydam bi de dağılmıyor yok olmuyor.bilgilendirdiğin için sağol...
cevapların için çok sağol canım doktorumu bir ka.ç kez aradım ama ulaşamadım ameliyatta sanırım...

canım nuradamlanın dediği gibi bu belirti prolaktin yüksekliğinde oluyor.prolaktin stresten çok çabuk etkilenen bir hormon ve yumurtaları baskıladığı için gebeliği engelliyor.hani halk arasında emziren bayan hamile kalmaz diye bir söylem vardır çünkü emziren kadınların prolaktin hormonu çok yüksektir ve bu gebeliği engeller.benim de 2 ay önce yüksek çıkmıştı ama sınır 23 benimki 24 tü doktor ilaç verdi 1 ayda hemen düştü o nedenle adet olursan(inşallah olmazsın)3.günü gidip hormonlarına özellikle prolaktine baktır canım.

sana sadece şunu söyleyim cnm
anlatabildim umarım

canım çok bildiğim bi konu değil, sizin bu sözleriniz beni çoook mutlu etti
çok teşekkür ederim canım benim
inşallah güzel sonuç yakındır

tatlım ileri hareketli %42 miydi 47 mi neysede %25 iyi sayılıyor yani sizin spermlerin maşallahı var sayı iyi hareketli iyi daha ne olsun morfolojide gayet iyi spermlerde sıkıntı yok eğer sendede sorun yoksa sakin sakin bebişini bekle derim..

08.06.........36.1
09.06.........36.2
10.06.........36.4
11.06.........36.5
12.06.........36.5
13.06.........36.8
14.06.........36.8
15.06.........36.9
16.06.........36.8
17.06.........36.8
18.06.........36.7
19.06.........36.8
20.06.........37.7 8 inde dr yumurtan çatlamış demişti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…