öncelikle yazıyı siyah yap hiç okunmuyor ve "ğ" kullanma.. ve ".png" buraya kadar olanı yapıştırman gerekiyor :44:
öncelikle yazıyı siyah yap hiç okunmuyor ve "ğ" kullanma.. ve ".png" buraya kadar olanı yapıştırman gerekiyor :44:
pervanecim, sana iyi ümreler diliyorum.Allah kabul etsin.dualarını eksik etme.bir de isminden dolayı soruyorum sen azerimisin?
ben sana küstümmmm.seni bıraktın gitdin ama ben yine de başardım.baaaaaaaaaaaak.
şaka tatlım ya.yardımın için teşekkürler.....
ben sana küstümmmm.seni bıraktın gitdin ama ben yine de başardım.baaaaaaaaaaaak.
şaka tatlım ya.yardımın için teşekkürler.....
bi de bişey daha soracağım çatlamışım ya yumurtnın döllenip döllenmediğini görebilir miydi utrasonda soramadım utandım da :)
erken dollenme olursa belki alttan utrasonda gorulebiliyor
ama adet gecikmesindne once biraz zor
sadece doktor yorum yapabiliyor rahim ici zarla ilgili hamilelikte fark oluyor diye
benimki hamile kaldigim ay,adetten 5 gun once endometrum soyle olmus demisti,nasil dedigini unuttum :) hamilelikte oyle olurmus ama hamilesin demedi asla o zaman.
bir de elle muayenede rahim agzinin yapisindan anlayabiliyorlaryumusak ve rahim yukarida oluyor
ff de mayıs ve haziran tablolarım kayıtlıydı, nisan ayını kağıda not etmiştim, onu da ff ye kaydedeyim dedim... nisan ayı tablomu ekleyince, ff mayıs ile haziranı birleştirip 50küsür günlük tablo yaptı...
o yüzden tablomu paylaşamıyorum
ateşim 36,7 bugün ve dpo 13...
eski tablolarımda bu günlerde düşüş başlardı...
ateşim yüksek ama ciddi adet sancılarım var...
ben regl olacağım zaman vajinam ağrır, sanki tokmak vuruyolar o derece şiddetli bi ağrı çekiyorum
bugün kayınvalidemin yazlığına gidiyorum, 3-4gün yokum...
bu süre içinde kırmızılar gelir büyük ihtimal...
ya da kim bilir ben güzel haberlerle dönerim... bi umut işte
canlarım bugün değişik bi şey oldu umreye gideceğimiz arkadaşlarla adetin denk gelip ggelmeyeceğini işte ilacı ne zaman içeceğimizi konuşuyorduk neyse bi arkadaş ben gittim doktora utrasonda baktı ne zaman adetin geleceğine kadar söyledi dedi bizde 4 kafadara birbirimizi ayartıp hadi gidelim dedik :)) normalde benim adetim dönüşe 2-3- gün kala olacaktı korunmadığım için ya bebiş varsa diye düşünüyordum gideyim bi kontrol ettireyim dedim gittim doktora bu ateş ölçme yöntemi iile yumurtayı yakalamaya çalışıyorum dedim güldü bana o çok eskilerde kullanılırdı dedi havalarda ısındı doğru sonuç almak imkansız nerdeyse dedi neyse herşey normal gözüküyormuş çatlamışım bile hatta stres en büyük engel dedi rahat ol dedi falan filan bili,yoruz bunları ama işlte:))
ilaç kullanma dedi olursan da son 2 gün ol dedi ilaç kullanıp dengeni bozma çocukta istiyorsun madem dedi öyle yani kullanmayacağım bu gidişle Allahım dua ediyorum bu ay adet olmam ve 9 ay boyuncada bi daha hiç olmam en büyük duam bu şimdi ):)
canlarım bugün değişik bi şey oldu umreye gideceğimiz arkadaşlarla adetin denk gelip ggelmeyeceğini işte ilacı ne zaman içeceğimizi konuşuyorduk neyse bi arkadaş ben gittim doktora utrasonda baktı ne zaman adetin geleceğine kadar söyledi dedi bizde 4 kafadara birbirimizi ayartıp hadi gidelim dedik :)) normalde benim adetim dönüşe 2-3- gün kala olacaktı korunmadığım için ya bebiş varsa diye düşünüyordum gideyim bi kontrol ettireyim dedim gittim doktora bu ateş ölçme yöntemi iile yumurtayı yakalamaya çalışıyorum dedim güldü bana o çok eskilerde kullanılırdı dedi havalarda ısındı doğru sonuç almak imkansız nerdeyse dedi neyse herşey normal gözüküyormuş çatlamışım bile hatta stres en büyük engel dedi rahat ol dedi falan filan bili,yoruz bunları ama işlte:))
ilaç kullanma dedi olursan da son 2 gün ol dedi ilaç kullanıp dengeni bozma çocukta istiyorsun madem dedi öyle yani kullanmayacağım bu gidişle Allahım dua ediyorum bu ay adet olmam ve 9 ay boyuncada bi daha hiç olmam en büyük duam bu şimdi ):)
hadi ordan deseydin
ben 1 yıldır ateş ölçerim her zaman bu yöntemin dediği günden 14 gün sonra adet oldum
benim adetim tam umre zamanına denk geliyor. ben doğum kontrol hapı kullancam ne olursa olsun napayım.
selambayanlar ne zamandır tablomu
paylaşmıyordum.ümit vaadeen tablom
ama son gün tokat atabilecek olan tablom.
3c4345 Ovulation charts on FertilityFriend.com
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?