evet canım ya erken gebelik testi perşembe günü yaptığım dbest die bi marka cuma cumartasi pazar yaptıklarımda laboquick die bi marka ikisininde hassasiyeti 20ml sabah ölçtüğüm ateşler mi önemli yoksa ilisidemi çünkü 7:30 la 16:30 arasında baya fark var
bence sen kendini bunaltıyorsun 3 aylık evlisin ve 30 tane test kullanmışın ...
biraz evliliğin tadını çıkar bunlarla kendini kasma evlilik çocuk yapmak için değilki önce bi eşler biribrinin tadını çıkarsın
sabah yataktan çıkmadan ölçüceksin diğer ölçümlerin bi önemi yok canımlaboquik bu ay every de şaşırttı.. yapmayın şu tetsi ne iyisi :44:
abowwwwwwwwwww internettn tam 1 kutu aldın 25 tane:)))))))) iyi die duymuştum bi kaç kişiden sen hangi testi önerirsin tatlımmm ?????????????*
selam kizlar.size sorum oldukca yaziyorum.cok sagolun cevabliyorsunuz.atesimi yeniden yaziyorum.eski sayfalarda kaldi alinti yapmam zaman aliyor bende yeniden yazayim dedim....
27 mayis......regl gunu...
4 haziran...36.3
5 haziran.....36.2
6 haziran......36.2
7 haziran.....36.1
8 haziran........olcmedim
9 haziran.....36.3
10 haziran......36.3
11 haziran.....36.0
12 haziran....35.9
13 hazuran......36.3
14 haziran...36.4
15 haziran....36.5
16 haziran.....36.5
17 haziran.....36.5
18 haziran......36.5
kizlar ne dersiniz iyimi kotumu.birde adetim 10 gun kaldi
gunaydin kizlar......nasilsiniz?kizlar benim belim ve kasiklarim dunden beri cooooooookkk agriyor.ayakda duramiyorum.kizima hamileyken boyleydim.ama agrilar gelince.hayir adet geliyor diyorum.adetime daha 3 gun var.hic boyle agri yasamadim adet doneminde 4 5 gun onceden.atesim iyimi bilmiyorum.yuksek olmadigi icin adet olucakmisim gibi.yarisi yukarda yarisinida asagiya yaziyorum kizlar.......
19 haziran........36.5
20 haziran........36.5
21 haziran.........36.6
22 haziran........36.6
23 haziran.....36.5
24 haziran........36.5
25 haziran........36.5.
bun gun adetimin 30 gunu.dpo ise 13.kizlar neden agriyorum sizce?:26::26::26::26:
inşallah yeni bebişin geliyodurda onun ağrılarıdır bunlar canımtest yaptınmı hiç :26:
inşallah yeni bebişin geliyodurda onun ağrılarıdır bunlar canımtest yaptınmı hiç :26:
bebegin ben burdayim diyor olabilir
atesin de super dpo13 ve dusmemis
yarin da dusmezse adet gelmezse
tamamdir bu is
insallah canimya.yok yapmadim hic.eger adet gelmesse ayin 5 yapacagim diyordum ama.simdi eger atesim sabit kalirsa ayin 28 sabah yaparim diyorum.cunki kizima hamileyken test 1 hafta gecmesine ragmen cokkkkkk silik gozukmusdu.cok belli diyildi.of cok heyecanliyim cok:18::18::18::18::18:
insallah canim.insallah hepimizin en yakin zaman da olur guzelim.inanin kizimda bu kadar heyecan yasamamisdimama simdi heyecan cok,
tatlım benim adet tarihimde 27 mayıs ve tam 28 günde adet olurum.. gaçmiş sayfaya bakarsan beimde ateş tablom ve yorumlarım var okursan sevinirim... senin tablonda benimkine benziyor henüz bende adet olmadım:)
canim bakdim insallah sag salim gelir bebisinnnnnnnn............
gecmis olsun karanfilcecim bugunumairm daha iyisindir
ben de patatesi biliyorum sadece
bir de bol bol sivi gida tuketmelisin
acil sifalar dilerim
ayyyyyy canimmmmm benimmmm cok tesekkur ederim ne mutlu oldumhayirli ugurlu olsun saglkla git canim, insallah hepimiz hamile kaliriz tez zamanda
GUNAYDIN KIZLAR
Benimki kapida 24 saate geliyorum dedi
Bekliyorum buyursun. beklesem olurum sanki ates gosteriyor iste ama ben bir taktim bir taktim bu ay siz de gordunuz, dpo13u gormeden hamileyim diye tutturuyorum ya aferin bana yani
382aa4 Ovulation charts on FertilityFriend.com
günaydın kızlar..
381982 Ovulation charts on FertilityFriend.com umarım yarın ateşim düşmez ve çatlamışımdır ...:18:
everycim bugün daha iyiyim canım ama dün gece çıkardım yaktı yaktı midem asit olmuş meğer. metpamid içtim ondan sonrasını hatırlamıyom uyumuşum çünkü.
herzamanki karanfil işte bünyem hiç sağlam değil. kendime çok çok dikkat etmeliyim ben de tam adamıyım yani.
ben çatladım sanırım
3628ff Ovulation charts on FertilityFriend.com
Rabbim aşılamam hayırlara vesile olsun hayırlısıyla sağlıkla huzur ve mutlulukla bana bebeğimi getirsin. amin..
canım benim ben adet günümde test yaptım silik te olsa 2. çizgiyi gördüm çok mutlu oldum ve hemen sağlık kabinine koştum kan verdim tabikide 0.1 negatif ve hala adet olmadım 2 gün geçti ama ateşimde her gün yükseliyor ne testlere neden ateşe inanamıyorum hem ateş yükselirse gebelik deniyor benim her gün 1 derece yükseliyor benda salaklaştım...
artık geliyor sanırımbekle bekle tablonun uzunluğuna bak
My]37edb9 Ovulation charts on FertilityFriend.com Ovulation Chart[/url]
en guzeli zaten bebegin dusunmeden, beklemedigin zamanda supriz gibi gelmesi
planladiginda ve beklediginde , bir de gelmediginde biraz takintiya donusuyor :44:
ama anladığım kadarı ile okumamışın yazdıklarımı ben hamile olduğumu sanmıyorum ateşim yüksek seyrediyor günümde geçti fakat adet günümde yapılan kan testi negatif idrar testi pozitif yani ikilemdeyim....((((
ateşin hep bu civarlarda seyretmiş...
bilemedim ki canım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?