Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

sabah yataktan çıkmadan ölçüceksin diğer ölçümlerin bi önemi yok canım laboquik bu ay every de şaşırttı.. yapmayın şu tetsi ne iyisi :44:

canım diğer topiğe de yazdım
dularımız seninle canım benım
aşılaman hayırlı olsun tatlım

biliyorum kuzum, ama ben nedense çocuk istiyorum.24yaşındayım, eşimle de 6yıldır birlikdeyik, o kadar gezdik tozduk,1-1mizi o kadar iyi tanıyoruzki, artık aşkımızın meyvesini büyütmek istiyoruz.hem ben kendimi çok hazır his ediyorum.onun için 1an önce bebiş istiyorum.

sabah yataktan çıkmadan ölçüceksin diğer ölçümlerin bi önemi yok canım laboquik bu ay every de şaşırttı.. yapmayın şu tetsi ne iyisi :44:

abowwwwwwwwwww internettn tam 1 kutu aldın 25 tane:)))))))) iyi die duymuştum bi kaç kişiden sen hangi testi önerirsin tatlımmm ?????????????*

abowwwwwwwwwww internettn tam 1 kutu aldın 25 tane:)))))))) iyi die duymuştum bi kaç kişiden sen hangi testi önerirsin tatlımmm ?????????????*

valla bende bilmiyorum hangisi iyi:44: .. bende dün bi test yapmıştım ilk yarım saat bişey yoktu.. sonraki dakkalarda 2 çizgi oldu.. hemde nasıl kalın belirgin 2 çizgi.. Allahım dedim hamilemiyim acaba:44: .. sonra o ikinci çizgi 10 dk sonra felan buhar oldu uçtu kaldı tek çizgi yine yani neymiş ilk 15 dk da gördün gördün yoksa testi ciddiye almıcaksın

gunaydin kizlar......nasilsiniz?kizlar benim belim ve kasiklarim dunden beri cooooooookkk agriyor.ayakda duramiyorum.kizima hamileyken boyleydim.ama agrilar gelince.hayir adet geliyor diyorum.adetime daha 3 gun var.hic boyle agri yasamadim adet doneminde 4 5 gun onceden.atesim iyimi bilmiyorum.yuksek olmadigi icin adet olucakmisim gibi.yarisi yukarda yarisinida asagiya yaziyorum kizlar.......

19 haziran........36.5
20 haziran........36.5
21 haziran.........36.6
22 haziran........36.6
23 haziran.....36.5
24 haziran........36.5
25 haziran........36.5.

bun gun adetimin 30 gunu.dpo ise 13.kizlar neden agriyorum sizce?:26::26::26::26:

inşallah yeni bebişin geliyodurda onun ağrılarıdır bunlar canım test yaptınmı hiç :26:

inşallah yeni bebişin geliyodurda onun ağrılarıdır bunlar canım test yaptınmı hiç :26:

insallah canimya.yok yapmadim hic.eger adet gelmesse ayin 5 yapacagim diyordum ama.simdi eger atesim sabit kalirsa ayin 28 sabah yaparim diyorum.cunki kizima hamileyken test 1 hafta gecmesine ragmen cokkkkkk silik gozukmusdu.cok belli diyildi.of cok heyecanliyim cok:18::18::18::18::18:

bebegin ben burdayim diyor olabilir
atesin de super dpo13 ve dusmemis
yarin da dusmezse adet gelmezse
tamamdir bu is

insallah canim.insallah hepimizin en yakin zaman da olur guzelim.inanin kizimda bu kadar heyecan yasamamisdimama simdi heyecan cok,

tatlım benim adet tarihimde 27 mayıs ve tam 28 günde adet olurum.. gaçmiş sayfaya bakarsan beimde ateş tablom ve yorumlarım var okursan sevinirim... senin tablonda benimkine benziyor henüz bende adet olmadım:)

tatlım benim adet tarihimde 27 mayıs ve tam 28 günde adet olurum.. gaçmiş sayfaya bakarsan beimde ateş tablom ve yorumlarım var okursan sevinirim... senin tablonda benimkine benziyor henüz bende adet olmadım:)

canim bakdim insallah sag salim gelir bebisinnnnnnnn............

canim bakdim insallah sag salim gelir bebisinnnnnnnn............

ama anladığım kadarı ile okumamışın yazdıklarımı ben hamile olduğumu sanmıyorum ateşim yüksek seyrediyor günümde geçti fakat adet günümde yapılan kan testi negatif idrar testi pozitif yani ikilemdeyim....((((

evet bu düşüş kırmızıların habercisi gibi
seni hayal kırıklığına uğratmamak için sana pek bişey demedim ama ben baya ümitliydim by ay senden...
haftaya bi kan testi daha verir, pozitifi görür diyodum...
kısmet bi tanem ya...

günaydın kızlar..
381982 Ovulation charts on FertilityFriend.com umarım yarın ateşim düşmez ve çatlamışımdır ...:18:

muhtemelen 17.gün çatlamışsın canım ve artık yükseliştesin...
hadi hayırlısı

canım çatlamışsın bence de...
bir an evvel iyileş, kocayı yakala
ben de patates haşlaması, kola ve kuru kahve biliyorum...
eğer ilaç kullanmanın mahsuru yoksa, emedur süper bi ilaç,hemen kesiyo ishali

canım henüz adetin gelmemiş, bikaç güne kadar gelmezse tekrar kan ver...
silik de olsa bi çizgi çıkmış neticede...
kullandığın test çok hassasmış belliki...
inşallah iyi haberler verirsin

artık geliyor sanırım bekle bekle tablonun uzunluğuna bak

My]37edb9 Ovulation charts on FertilityFriend.com Ovulation Chart[/url]

ateşin hep bu civarlarda seyretmiş...
bilemedim ki canım...

en guzeli zaten bebegin dusunmeden, beklemedigin zamanda supriz gibi gelmesi
planladiginda ve beklediginde , bir de gelmediginde biraz takintiya donusuyor :44:

canim ben kizimi hamile kalana kadar 2 dusuk yasadim.ondan sonra dedim olucaksa olur...tedaviyi birakdim.bikmistim cunki.hic beklemedigim anda hamile kaldim.ALLAH ol deyince oluyor....simdi kizim yalniz buyumesin ben islerimi yapinca yalniz kaliyor.kusuyor.daha kucuk ama disari cikiyoruz parka benim yanim yanimda durmuyor.ozellikle kucuk bebeklerin yanina gidiyor eve gelene kadar.onlarin yanindan ayrilmadan hep konusuyor.konusdugu anlasilmiyor tabii.sonra kucakliyor.bebeeee diyor.insallah RABBIM en kisa zaman sana ve tum bebis bekleyenlere.saglikla sihhatla versin insallah

yok canim okudum.sadece senin sayfandan girdim cabuk oldutestde cift cizgi cikdi.ve kanda neqatif.........:44::44:

tesekkurler canim yorumun icin
ne yalan soyliyim ben de kendimden inanilmaz umitliydim
esim de doktorum da benden umitliydi
bir ihtimal dedim sonra da ama adet geliyor olsun ne yapalim bir dahaki aya insallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…