Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
yokh Allah iyliğini versin emi güldürdün beni. o zaman sen benim laboratuara da playstaion salonu dersin

every cim yaaa az önce bi belgesel izledim kırım tatarlarıyla ilgili. canım sen geldin aklıma hani sinir olup duruyosun ya ruslara ben de bir kat daha sinir oldum..
vücutlarında kalp yerine taş taşıyanlar
stalin döneminde sürmüşler caniler vagonlara hayvan taşır gibi
ahh ahh hep müslümanlara hep türklere işkence..
ya kanlarında canilik olan milletler hiç durmuyor. ruslar israiller sırplar amerikanlar ve diğerleri..
kısacası çok sinirliyim

iyi akşamlar arkadaşlar.. siteyi yeni yeni kullanıyorum.. ateş ölçme sistemini de yeni gördüm ve biraz okudum. bişe sormak istiyorum. yumurtlama dönemim geçen haftaydı. acaba yarın sabahtan itibaren vücut ısımı ölçmeye başlacam doğru sonuç alabilir miyim? bilen varsa yanıtlarsa sevinirim....

yumurtlama geçtiyse adetin gelip gelmeyeceğini anlaamak için ölçebilirsin canım.
eğer bu ay gebe değilsen biraz fikir edinmiş olursun kaçla adet olduğuna dair.

çatlamışsın gibi ama :26:
sen de rüzgarın yaptığı gibi bişey yap kocana filan ölçtür ne biliyim

yok sen adet biter bitmez başla böyle doğru sonuç almazsın.

Karanfilcecim 'Turk'un Turk'ten baska dostu yoktur''Bir Turk dunyaya bedeldir'.

Ben artik cozdum burdakileri, iyi dersler aldim yasadiklarimdan, simdi rahatim sayelerinde, bir turk kadin bile bulsam burda, ona bile tamamen acilmadan araya buyuk mesafe koyuyorum, agzim cok yanmis ya burda yasarken

ohh kizlar iyi oldu geldiniz uykum hic yok birsey de yapasim yok, esim koltukta yanimda uyuyor, ben de skntidan koca bir cikolatayi yedim vicdan azabi basladi :) ama kesmedi sabah olsam da adet baslasa da bir an once bitse de doktora gitsem haftaya.sozde benim doktor beni carsambaya cagirdi adet bitmis olur diye ama daha gelmedi iyki ates olcmusum

çatlamışsın gibi ama :26:
sen de rüzgarın yaptığı gibi bişey yap kocana filan ölçtür ne biliyim

.
sende de ne hafıza var maşallah o öylemi yapıyordu.
en son hatırladığım o gebelik testi yapmam diye yemin etmişti aama yeminini bozup yapmıştı
belki bende bozarım napim

sıcaklık yükselirse gebelik düşerse adet sanırım.doğru anlamış mıyım ??

evet canım sıcaklık yükselirse ve yükssek giderse adete kadar hatta daha sonrasında gebesin demektir.
ama adete yakın düşüşe geçerse adet geliyor demektir.

benim de canım bugün çok fena tatlı çekti eve süt olsayı kakaolu ıslak kek yapcaktım.

hayır canım şöyle bozmuştu. kendi yapmadı testi karşı komşusuna yaptırdı

every tatlım ateşin düşmüş hayırlısı olsun hakkında
keşke yarın bi sürpriz yapsa da yükselse.

hayatta hersey olabilir canim gercekten
ama ben kendimi adet olmaya cok hazirladim

ben de snein atesle ilgili yorum yapacaktim
bence de catlamis gibisin
atesini de olc bakma esin okusun sana karanfilcenin dedigi gibi
yoksa icin icini yer catlamis miydim atesim akcti acaba diye bilirim o duyguyu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…