- 8 Nisan 2011
- 12.310
- 3.420
- 248
iyi akşamlar arkadaşlar.. siteyi yeni yeni kullanıyorum.. ateş ölçme sistemini de yeni gördüm ve biraz okudum. bişe sormak istiyorum. yumurtlama dönemim geçen haftaydı. acaba yarın sabahtan itibaren vücut ısımı ölçmeye başlacam doğru sonuç alabilir miyim? bilen varsa yanıtlarsa sevinirim....
yumurtlama geçtiyse adetin gelip gelmeyeceğini anlaamak için ölçebilirsin canım.
eğer bu ay gebe değilsen biraz fikir edinmiş olursun kaçla adet olduğuna dair.
çatlamışsın gibi ama :26:karanfillll baksana yavru sence çatlamışmıyımm.
ya dün ben bi eşşeklik ettim ateşime kızıp yemin ettim yarında ölçecem bi daha ölçmeyeceğim dedim
ama emin olamadım sanki yarında ölçersem çatladım diycem.ama yeminde ettim napcam ben şimdi
375e51 Ovulation charts on FertilityFriend.com
iyi akşamlar arkadaşlar.. siteyi yeni yeni kullanıyorum.. ateş ölçme sistemini de yeni gördüm ve biraz okudum. bişe sormak istiyorum. yumurtlama dönemim geçen haftaydı. acaba yarın sabahtan itibaren vücut ısımı ölçmeye başlacam doğru sonuç alabilir miyim? bilen varsa yanıtlarsa sevinirim....
sıcaklık yükselirse gebelik düşerse adet sanırım.doğru anlamış mıyım ??
sende de ne hafıza var maşallahçatlamışsın gibi ama :26:
sen de rüzgarın yaptığı gibi bişey yap kocana filan ölçtür ne biliyim
.
Karanfilcecim 'Turk'un Turk'ten baska dostu yoktur''Bir Turk dunyaya bedeldir'.
Ben artik cozdum burdakileri, iyi dersler aldim yasadiklarimdan, simdi rahatimsayelerinde, bir turk kadin bile bulsam burda, ona bile tamamen acilmadan araya buyuk mesafe koyuyorum, agzim cok yanmis ya burda yasarken
ohh kizlar iyi oldu geldiniz uykum hic yok birsey de yapasim yok, esim koltukta yanimda uyuyor, ben de skntidan koca bir cikolatayi yedim vicdan azabi basladi :) ama kesmedi sabah olsam da adet baslasa da bir an once bitse de doktora gitsem haftaya.sozde benim doktor beni carsambaya cagirdi adet bitmis olur diye ama daha gelmedi iyki ates olcmusum
benim tabloma bakabilirsin
ates 13.gun dustu
ve yarin adet gelecek daha da dusecek
eger dusmese hamileyim derdik
382aa4 Ovulation charts on FertilityFriend.com
37edb9 Ovulation charts on FertilityFriend.com
yaa kızlar bu dpo en uzun nekadar süreriçim şişti bekle bekle yarın gelir heralde :44:
sende de ne hafıza var maşallaho öylemi yapıyordu.
en son hatırladığım o gebelik testi yapmam diye yemin etmişti aama yeminini bozup yapmıştı
belki bende bozarım napim
evet canım sıcaklık yükselirse ve yükssek giderse adete kadar hatta daha sonrasında gebesin demektir.
ama adete yakın düşüşe geçerse adet geliyor demektir.
every tatlım ateşin düşmüş hayırlısı olsun hakkında
keşke yarın bi sürpriz yapsa da yükselse.
hayır canım şöyle bozmuştu. kendi yapmadı testi karşı komşusuna yaptırdı
37edb9 Ovulation charts on FertilityFriend.com
yaa kızlar bu dpo en uzun nekadar süreriçim şişti bekle bekle yarın gelir heralde :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?