yavru ateşin çok güsel maşallahhhh
ama lütfen test yapma 2 3 gün daha sabret.geçende bizim yüzümüzden yaptın hala üzülüyorum ben.
dur bakalım bekleyelim bi kaç gün daha.
ama benim içimdeki his diyorki bu ay ateş topiğinden bi kaç tane gebemiz çıkacak inşallahhhhhhhhh
ama lütfen test yapma 2 3 gün daha sabret.geçende bizim yüzümüzden yaptın hala üzülüyorum ben.
ama benim içimdeki his diyorki bu ay ateş topiğinden bi kaç tane gebemiz çıkacak inşallahhhhhhhhh
kız o hıssını yırım senın yırımmm
agzın bal yesın 6548569523578546 tane hamısımız cksın ıns
bıkactane yetmez
yok yavrum aslında ılk yukselış 14den sonra yanı 15. gunyavrum bnm bu aptal tlf tabloları acmıyo ama
sunu soyleyebılırımkı 14. Gun 18 mm olan yumurta
16. Gun ortalama 22 mm ulasıp catlamıstır
doktorum bana 22 mm de genelde catlama olur demstı
arastırmalarıma gorede yumurta gunde 1,5 ila 2 cm buyurmus
bence 16. Gun catlamstır ama dedıgım gıbı tablonu gormeden yorumluyorum
16 gunden snramı yukselıyo atesın?
kız dur bu dusus ole bı dusus sayılmaz. yrın kı atese de bakmak lazım. ıyı gıdıyor ıyıcanlar nasilsiniz?benim ates dustu qaliba regl yolda geliyor.insallah bir dahaki aya.kismet olur.
bu gunku atesim.
26 haziran.......36.4
shnaay
ay canım ınsallahcanım meraba
sana sormadım dıye bısı yok tatlım
ben herkese sordum
ama gunlerdır tabloma yorum yapmadı kımseler aklımda cok karısıktı
yıne es gecılmesın dıye ozellıkle ısım yazdım acıkcası
yorumun için tesekkur ederım
bende şaka yaptım zaten tatlım
ben çok sık yazmıyorum zaten son zamanlarda adımı bilmemen normal
biyerden sonrası hep aynı muhabbet sıkıldım çünkü
takip edip sizleri okuyorum sadece kaydadeğer bişiler varsa yorum yaparım veya bilgilenirim diye
senin tablonuda takip edicem beğendim gidişatını
inşallah hepimizin yüzünü güldürsün Rabbim şu mübarek günlerde
hepımızın yuzu gulsun ınsallah
tez zamandaaa
hahh sımdı anladım36.2 36.3 36.4 bugünde 36.6 olmuş valla heycandan ne yazdığımıda idrak edememişim dil altından her sabah 7 de yapıyorum dijital dereceyle yanlış yazmışım valla hiiiihiiiiiiiiii:)))
şimdi olduuu
bana gore son gunlerde artısın olması sureklı yuksek gıtmesınden daha onemlı ya
bak sende de 36.4den 36.6 ya cıkmıs.
ınsallah senınde halayını cekcez yakın zamanda
yok canım yaa yapmıcam test
bu ayda bole olsun
zaten tatıldeyım kocamla gezıyorum sehır sehır
kafamı dagıtcak sey cok oluyo
evde kös kös oturuo olsaydım paso kurardım ve dayanamazdım ozellıkle bgnku atesımı gorunce
hem daha dpo 11.
daha once hep sureklı yuksek gıdıp son gunlerdede bı degısıklık olmadan adet belırtısı olarak son zaman dusus olurdu
ama bu sefer catlamadan sonra bı 6-7 gun luk atesten 0.5 derecelık bı artıs olunca su son 2 gun o benı heyecanlandırdı ıste
nasıp artık yaa
bu arada at o ıcındekı uzuntuyu. ben unuttum bıle
sonucta sız demeseydınızde ben muhtemelen yapacaktım o testı
ooyyy nüfus patlaması olsun dıosun yanıkız o hıssını yırım senın yırımmm
agzın bal yesın 6548569523578546 tane hamısımız cksın ıns
bıkactane yetmez
baharcım ınsallah sende kuzummmannem kaç kere yidin pardon didin.
yi kız nolcek hislerim sana feda olsunnn
o 6548.......... kişiden biri sen olursun inşallahhhhhh ozamannnnnnnnn
deryoş gebe deryoş gebe deryoş gebeeeeeee
annem kaç kere yidin pardon didin.
yi kız nolcek hislerim sana feda olsunnn
o 6548.......... kişiden biri sen olursun inşallahhhhhh ozamannnnnnnnn
deryoş gebe deryoş gebe deryoş gebeeeeeee
dpo 13 teyim dememişmiydin :26: daha 4 gün var baata :44:[/
yooo 11 daha 15indeydi yumurtlamam 29 günde bir oluyorum 6 gündürde sürekli idrar testlerinde sil,k yada belli belirsiz hayalet gibi bir ikinci çizgi çıkıyo
dpo 13 diyen shnaay canım karıştırdın sen:)))))))))))
ovvv doğrudur :111:
hahahaaha
sus kız caktırma kombınasyonu o yuzden genıs tuttum
6548.... den bırıde bız oluruz heralde dıme o kdrda bahtsuz bedevı degılızdır ıns
gene dıcem agzın bal yıye ıns ne gızel tekerleme tutturmusun
bahar hamıle bahar hamıle baha hamıle yıgenım okuyo huhuuu herkes duysun
40 kere dıyekım kı olacak ınsssssss
senayımm guc bela acabıldım ben tablonu
15.gun ovu testı pozıtıfmıs zaten mantıken en erken 16 gun catladın sen sekerım
ona gore hesapla dpo yu
atesıne massallah cok guzel ıns bebıs gelecek sonunda
ıste mıllet ates yukseldıgı gune bakıp su gun yumurtlamıssın dıor ya bazıları
atesın yuksek oldugu gun yumurtlanılan dııl catlanılan gun demekkı
cunku bnm yumos 14.gun vardı catlaması 16. gun oldu demekkı.
yada yumurtlamakla kasdedılen sey catlama da ben yanlıs bılıodum
amaaan neyse ıste ben 16. gun olarak kuruorum saatımı bacım:)
shanay tatlım seni dinledim.2kere ölçtüm.0.7 fark olduğunu gördüm.ama every yi dinliycem.tablomu deyişmiycem, siz genel olarak değerlendirirsiniz.umarım ff de öğle yapar.dün akşam karnım adet sancısı gibi ağrıdı, bu günde eggwhite gördüm, baya bir seçiliyor diğer akıntılardan.yumurtladım dimi?tabloma da bir bakın lütfen.
3d90ed Ovulation charts on FertilityFriend.com
bence normal saatini baz al canim yakızlar smdı sıze 1000 puanlık bır bonus soru
yalnızz sadece ayse fatma hayriye cevap versın
neyse smdı soylekı
normalde 7.30 da olcerım atesımı ancak
dun sabah 5.30da uyandım olctum 36,7 dı.gerı yattı 8 de olctum 36,6 dı.
Ilkını alayım dıye dusundm ama
bugunde yıne 5.30 da actım gozumu olctum 36,3 cok sasırdım
gerı yattım 8 de actım gozumu bu sefer 36,6 cktı gene
neyı baz alcam ben yaaa
yok canim olur mu oyle, burda butun kizlar ilgileniyorlar, her zaman yardim ediyorlar, bazen topicte olmadiklarinda ya da mesgul olduklarinda cevap almamis olabilirsin o kadar
tablon hakkinda, eger ates seviyen normal ortalamanin ustune cikarsa yumurtladin diyebiliriz canim, su an net birsey denilemez senin olcume devam etmen gerekiyor, bence gun kacirma bu arayi iyi degerlendir ki bugun bile yumurtlamis olabilirsin ya da yarin yumrtlayabilirsin. net degil su an.
bence normal saatini baz al canim ya
yani 8deki olcumu
bir de uyandiginda eger wcye falan kalkmiyorsan olcme bosver aklini karistiriyorsunuykuya yeniden dalinca ve yataktan kalkmadigina gore atesinde degisiklik olmaz sanmiyorum
yok canim olur mu oyle, burda butun kizlar ilgileniyorlar, her zaman yardim ediyorlar, bazen topicte olmadiklarinda ya da mesgul olduklarinda cevap almamis olabilirsin o kadar
tablon hakkinda, eger ates seviyen normal ortalamanin ustune cikarsa yumurtladin diyebiliriz canim, su an net birsey denilemez senin olcume devam etmen gerekiyor, bence gun kacirma bu arayi iyi degerlendir ki bugun bile yumurtlamis olabilirsin ya da yarin yumrtlayabilirsin. net degil su an. eggwhite gorduysen yakindir catlamasi
insallah gonlune gore olur 2013 mart annesi olursunevet tatlım ya, galiba aşırı alınganlık yaptım.tamam kuzum, o zaman yarın ya da öbür güne belli olur.bu ay o kadar çok hamile kalmak istiyorumki. martta(benim için önemli biliyorsun) doğum yapmak için.
dımı ya yok wc fln kalkmadım atese bakıp uyudum
yoksa 36,7 den 36,3 e dusus cok sacma durcak
ben en ıyısı bu 3 gunu 36,6 da sabıt dusuneyım
ztn verı gıremıyom telden kaydedıom tele snra gırcem karıstırmam ıns
My Ovulation Chart || Ovulation Calendar
kızlar günaydııın
nasıl heyecanlı nasıl mutlu uyandım bu sabaha anlatamam
yahu ateşime bi bakın şaşkınlık içerisindeyim
düşük düşük derken şu son gunlerde resmen tavan yaptı.
ben aslında hııc oralı dııldım hamıleyım dıye kendımı bıle dınlemıodum
bıde malum leylegı havada gorme mısalı her sabah baska sehırde uyanıorum bu ara:) trakyadan dondum dunde kocamla onun antalyaya kadar uzanan ıs seyahatıne cıktım. su anda ıspaartadayım aksama antalyada:) o calısıyor ben gezıyorumyaşasın kötuluk
neyse neysee yaa lutfen bana bı yorum yapın ben drdakı 14. gunku 18 mmlıkk yumurtayı baz alarak ve ffınde ılk basta cızdıgı 14. gundenmı baslamalıyım dpoları saymaya yoksa ffın sonradan degıstırdıgı 16. gundenmı?
yanı ben dpo kactayım sızce?
14. gunde olmalıydı cızgı dersenız dpo 13 deyım bugun ve atesıme bakılırsa test yapmam sart
vay vaaaayy ben ne yapayım sımdı kızlaaar?
insallah gonlune gore olur 2013 mart annesi olursun
ben de eger dusuk yapmasaydim temmuz ayinda doguracaktimdilerim ki onumuzdeki ay hamile olurum saglikla da, mutlu oluruz
ben ff kullanmadan once kendim ciziyordum tabloyu:), simdilik bir kenara not et en iyisi canim sonra neydi diye aramak zorunda kalma
ayy ne çok yazmışınız bakayım dedim yoruldumbenim tablom düşüşe geçti bugün yarın gelir.. :44:
37edb9 Ovulation charts on FertilityFriend.com
bence 16. günden başla derim.. 14. gün zaten 18 mm imiş yumurta ertesi günü büyümüş ertesi günüde çatlamıştırama shnaay sanki bu tablo baya bi güzel görünüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?