Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

eeeeee anladımdaaa bu değerlerle hamşle olun maz mıııııı yoksa aaaaaaaaaaaaa çoookkk kötüüüüüüüüüüüü oldum bak şimdiiiiiiiiii

AYSEGULU.
canim merhaba.nasilsin?noldu canim bir haber varmi..........:26::26:

eeeeee anladımdaaa bu değerlerle hamşle olun maz mıııııı yoksa aaaaaaaaaaaaa çoookkk kötüüüüüüüüüüüü oldum bak şimdiiiiiiiiii

neden kötü oldunki msjımda öyle bişey demedim yazımını doğrulamaya çalıştım...
eğer ölçümlerin bnm yazdığım gibiyse yükselerek devam etmiş öncesini bilmediğimiz için ne zman çatladığını bilmiyoruz ..
ama düşmesi gerekirken yükseliyorsa ve yarın batsa idrardada silik gördüysen olabilir zaten kan testidede verdin çıkacaktır ne varsa...pozitif sonuç alırsın inşallah..

ben daha önce tablo yapmıyodum tatlım ya şu dört dündür başladım ama düşükl değerlerim 32, 33, 34 bugünde 36 çok kötü demi
nasıl yanı? 32 derece-33 derece ates olur mu ki? sen ölcümleri nerden ve neyle yapıosun?
dogru yaptıgından emınmısın?
ayrıca dpo kac? yanı en son ne zmn adet oldun?
yavrum valla sadece kocam da diil biliomusun annemler hatta abım bıle artık üzüluo bılıomusun?
gcn gun trakyaya gıdıoduk kasıklarımda bi şişlik bi gariplik vardı. dillendirdim kaaıklarım bı tuhaf bı benzınlıkde dur abı wcye gıdeyım dedım
yoksa bıseymı var kız dedı
nasıl gülüodu gözlerinin içi bılıomusun? ne dıcemı sasırdım o yüz ifadesini görünce.

eeeeee anladımdaaa bu değerlerle hamşle olun maz mıııııı yoksa

kuzum öle bişi demedk de anlayamadım degerler bı degısık. yanı 32 derece cok dusuk geldı bana mesela.
ama asla o degerle bu degerle hamıle kalınmaz dıyemeyız ole bısı yok
ama eger kı test yapıp sılık gorduysen hemen ve adet gunun cok yakınsa ver tabı kan testi

inşallahh gülümmmm hergün bir derece bugün iki derece vyükselmiş şişkşnlik var bende karnım 3 aylık gebe gibi eşim gidip gelip seviyo ALLAHIM nolur pozitif çıksın

yavrum bnm bu aptal tlf tabloları acmıyo ama
sunu soyleyebılırımkı 14. Gun 18 mm olan yumurta
16. Gun ortalama 22 mm ulasıp catlamıstır
doktorum bana 22 mm de genelde catlama olur demstı
arastırmalarıma gorede yumurta gunde 1,5 ila 2 cm buyurmus
bence 16. Gun catlamstır ama dedıgım gıbı tablonu gormeden yorumluyorum
16 gunden snramı yukselıyo atesın?

uff ya demekki hep aynı ve benzer şeyler yaşıyoruz demekki sistm hep aynı çalışıyor...
inşallahh gülümmmm hergün bir derece bugün iki derece vyükselmiş şişkşnlik var bende karnım 3 aylık gebe gibi eşim gidip gelip seviyo ALLAHIM nolur pozitif çıksın

inşallah rabbim gönlündeki muradını versin...
hayırlısını diliyorum senin için...

canlar nasilsiniz?benim ates dustu qaliba regl yolda geliyor.insallah bir dahaki aya.kismet olur.
bu gunku atesim.
26 haziran.......36.4

uff ya demekki hep aynı ve benzer şeyler yaşıyoruz demekki sistm hep aynı çalışıyor...

inşallah rabbim gönlündeki muradını versin...
hayırlısını diliyorum senin için...

teşekkür ederim biraz geç yazıyorum bazen kusura bakma canım olurmu zaman geçsin diye bi yandan temizlik yapıyorum bi yandanda sizinle olmak istiyorum mutfakla oda arasınde mekik dokuyup duruyorum:)))))))))))))

shnaay

Son düzenleme:

36.2 36.3 36.4 bugünde 36.6 olmuş valla heycandan ne yazdığımıda idrak edememişim dil altından her sabah 7 de yapıyorum dijital dereceyle yanlış yazmışım valla hiiiihiiiiiiiiii:)))

36.2 36.3 36.4 bugünde 36.6 olmuş valla heycandan ne yazdığımıda idrak edememişim dil altından her sabah 7 de yapıyorum dijital dereceyle yanlış yazmışım valla hiiiihiiiiiiiiii:)))

en son 1 haziranda oldum 5inde bitti
30 haziranda tekrar ölmam gerekir ama olmam inşallahhhh

yavru ateşin çok güsel maşallahhhh
ama lütfen test yapma 2 3 gün daha sabret.geçende bizim yüzümüzden yaptın hala üzülüyorum ben.
dur bakalım bekleyelim bi kaç gün daha.
ama benim içimdeki his diyorki bu ay ateş topiğinden bi kaç tane gebemiz çıkacak inşallahhhhhhhhh

ben daha önce tablo yapmıyodum tatlım ya şu dört dündür başladım ama düşükl değerlerim 32, 33, 34 bugünde 36 çok kötü demi

kuzum desene bu gün de kalbimiz senin için yerinden çıkacak.inşşşşşallah hayırlı haberle gelirsin.seni bekliyoruuuuuuz...

dpo 13 teyim dememişmiydin :26: daha 4 gün var baata :44:[/

yooo 11 daha 15indeydi yumurtlamam 29 günde bir oluyorum 6 gündürde sürekli idrar testlerinde sil,k yada belli belirsiz hayalet gibi bir ikinci çizgi çıkıyo

kız o hıssını yırım senın yırımmm
agzın bal yesın 6548569523578546 tane hamısımız cksın ıns
bıkactane yetmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…