aynen kendim istiyorum ama onun o halleri beni beter ediyor ,çoğu zman kendimi bırakıp ona üzülüyorum herkez babalık duygusunu tattı bir tek o eksik kaldıya içim dağlanıyor...
ölçümlerin
36,2
36,3
36,4
bugünde 36,6 mı ??
anlamdımda..:44:
eeeeee anladımdaaa bu değerlerle hamşle olun maz mıııııı yoksaaaaaaaaaaaaaa çoookkk kötüüüüüüüüüüüü oldum bak şimdiiiiiiiiii
nasıl yanı? 32 derece-33 derece ates olur mu ki? sen ölcümleri nerden ve neyle yapıosun?ben daha önce tablo yapmıyodum tatlım ya şu dört dündür başladım ama düşükl değerlerim 32, 33, 34 bugünde 36 çok kötü demi
yavrum valla sadece kocam da diil biliomusun annemler hatta abım bıle artık üzüluo bılıomusun?aynen kendim istiyorum ama onun o halleri beni beter ediyor ,çoğu zman kendimi bırakıp ona üzülüyorum herkez babalık duygusunu tattı bir tek o eksik kaldıya içim dağlanıyor...
ölçümlerin
36,2
36,3
36,4
bugünde 36,6 mı ??
anlamdımda..:44:
eeeeee anladımdaaa bu değerlerle hamşle olun maz mıııııı yoksa
neden kötü oldunki msjımda öyle bişey demedim yazımını doğrulamaya çalıştım...
eğer ölçümlerin bnm yazdığım gibiyse yükselerek devam etmiş öncesini bilmediğimiz için ne zman çatladığını bilmiyoruz ..
ama düşmesi gerekirken yükseliyorsa ve yarın batsa idrardada silik gördüysen olabilir zaten kan testidede verdin çıkacaktır ne varsa...pozitif sonuç alırsın inşallah..
My Ovulation Chart || Ovulation Calendar
kızlar günaydııın
nasıl heyecanlı nasıl mutlu uyandım bu sabaha anlatamam
yahu ateşime bi bakın şaşkınlık içerisindeyim
düşük düşük derken şu son gunlerde resmen tavan yaptı.
ben aslında hııc oralı dııldım hamıleyım dıye kendımı bıle dınlemıodum
bıde malum leylegı havada gorme mısalı her sabah baska sehırde uyanıorum bu ara:) trakyadan dondum dunde kocamla onun antalyaya kadar uzanan ıs seyahatıne cıktım. su anda ıspaartadayım aksama antalyada:) o calısıyor ben gezıyorumyaşasın kötuluk
neyse neysee yaa lutfen bana bı yorum yapın ben drdakı 14. gunku 18 mmlıkk yumurtayı baz alarak ve ffınde ılk basta cızdıgı 14. gundenmı baslamalıyım dpoları saymaya yoksa ffın sonradan degıstırdıgı 16. gundenmı?
yanı ben dpo kactayım sızce?
14. gunde olmalıydı cızgı dersenız dpo 13 deyım bugun ve atesıme bakılırsa test yapmam sart
vay vaaaayy ben ne yapayım sımdı kızlaaar?
uff ya demekki hep aynı ve benzer şeyler yaşıyoruznasıl yanı? 32 derece-33 derece ates olur mu ki? sen ölcümleri nerden ve neyle yapıosun?
dogru yaptıgından emınmısın?
ayrıca dpo kac? yanı en son ne zmn adet oldun?
yavrum valla sadece kocam da diil biliomusun annemler hatta abım bıle artık üzüluo bılıomusun?
gcn gun trakyaya gıdıoduk kasıklarımda bi şişlik bi gariplik vardı. dillendirdim kaaıklarım bı tuhaf bı benzınlıkde dur abı wcye gıdeyım dedım
yoksa bıseymı var kız dedı
nasıl gülüodu gözlerinin içi bılıomusun? ne dıcemı sasırdım o yüz ifadesini görünce.
inşallahh gülümmmm hergün bir derece bugün iki derece vyükselmiş şişkşnlik var bende karnım 3 aylık gebe gibi eşim gidip gelip seviyo ALLAHIM nolur pozitif çıksın
gunaydin kizlar......nasilsiniz?kizlar benim belim ve kasiklarim dunden beri cooooooookkk agriyor.ayakda duramiyorum.kizima hamileyken boyleydim.ama agrilar gelince.hayir adet geliyor diyorum.adetime daha 3 gun var.hic boyle agri yasamadim adet doneminde 4 5 gun onceden.atesim iyimi bilmiyorum.yuksek olmadigi icin adet olucakmisim gibi.yarisi yukarda yarisinida asagiya yaziyorum kizlar.......
19 haziran........36.5
20 haziran........36.5
21 haziran.........36.6
22 haziran........36.6
23 haziran.....36.5
24 haziran........36.5
25 haziran........36.5.
bun gun adetimin 30 gunu.dpo ise 13.kizlar neden agriyorum sizce?:26::26::26::26:
uff ya demekki hep aynı ve benzer şeyler yaşıyoruzdemekki sistm hep aynı çalışıyor...
inşallah rabbim gönlündeki muradını versin...
hayırlısını diliyorum senin için...
canım meraba
sana sormadım dıye bısı yok tatlım
ben herkese sordum
ama gunlerdır tabloma yorum yapmadı kımseler aklımda cok karısıktı
yıne es gecılmesın dıye ozellıkle ısım yazdım acıkcası
yorumun için tesekkur ederım
bende şaka yaptım zaten tatlım
ben çok sık yazmıyorum zaten son zamanlarda adımı bilmemen normal
biyerden sonrası hep aynı muhabbet sıkıldım çünkü
takip edip sizleri okuyorum sadece kaydadeğer bişiler varsa yorum yaparım veya bilgilenirim diye
senin tablonuda takip edicem beğendim gidişatını
inşallah hepimizin yüzünü güldürsün Rabbim şu mübarek günlerde
nasıl yanı? 32 derece-33 derece ates olur mu ki? sen ölcümleri nerden ve neyle yapıosun?
dogru yaptıgından emınmısın?
ayrıca dpo kac? yanı en son ne zmn adet oldun?
yavrum valla sadece kocam da diil biliomusun annemler hatta abım bıle artık üzüluo bılıomusun?
gcn gun trakyaya gıdıoduk kasıklarımda bi şişlik bi gariplik vardı. dillendirdim kaaıklarım bı tuhaf bı benzınlıkde dur abı wcye gıdeyım dedım
yoksa bıseymı var kız dedı
nasıl gülüodu gözlerinin içi bılıomusun? ne dıcemı sasırdım o yüz ifadesini görünce.
36.2 36.3 36.4 bugünde 36.6 olmuş valla heycandan ne yazdığımıda idrak edememişim dil altından her sabah 7 de yapıyorum dijital dereceyle yanlış yazmışım valla hiiiihiiiiiiiiii:)))
en son 1 haziranda oldum 5inde bitti
30 haziranda tekrar ölmam gerekir ama olmam inşallahhhh
My Ovulation Chart || Ovulation Calendar
kızlar günaydııın
nasıl heyecanlı nasıl mutlu uyandım bu sabaha anlatamam
yahu ateşime bi bakın şaşkınlık içerisindeyim
düşük düşük derken şu son gunlerde resmen tavan yaptı.
ben aslında hııc oralı dııldım hamıleyım dıye kendımı bıle dınlemıodum
bıde malum leylegı havada gorme mısalı her sabah baska sehırde uyanıorum bu ara:) trakyadan dondum dunde kocamla onun antalyaya kadar uzanan ıs seyahatıne cıktım. su anda ıspaartadayım aksama antalyada:) o calısıyor ben gezıyorumyaşasın kötuluk
neyse neysee yaa lutfen bana bı yorum yapın ben drdakı 14. gunku 18 mmlıkk yumurtayı baz alarak ve ffınde ılk basta cızdıgı 14. gundenmı baslamalıyım dpoları saymaya yoksa ffın sonradan degıstırdıgı 16. gundenmı?
yanı ben dpo kactayım sızce?
14. gunde olmalıydı cızgı dersenız dpo 13 deyım bugun ve atesıme bakılırsa test yapmam sart
vay vaaaayy ben ne yapayım sımdı kızlaaar?
ben daha önce tablo yapmıyodum tatlım ya şu dört dündür başladım ama düşükl değerlerim 32, 33, 34 bugünde 36 çok kötü demi
dpo 13 teyim dememişmiydin :26: daha 4 gün var baata :44:[/
yooo 11 daha 15indeydi yumurtlamam 29 günde bir oluyorum 6 gündürde sürekli idrar testlerinde sil,k yada belli belirsiz hayalet gibi bir ikinci çizgi çıkıyo
dpo 13 teyim dememişmiydin :26: daha 4 gün var baata :44:[/
yooo 11 daha 15indeydi yumurtlamam 29 günde bir oluyorum 6 gündürde sürekli idrar testlerinde sil,k yada belli belirsiz hayalet gibi bir ikinci çizgi çıkıyo
dpo 13 diyen shnaay canım karıştırdın sen:)))))))))))
kuzum desene bu gün de kalbimiz senin için yerinden çıkacak.inşşşşşallah hayırlı haberle gelirsin.seni bekliyoruuuuuuz...
yavru ateşin çok güsel maşallahhhh
ama lütfen test yapma 2 3 gün daha sabret.geçende bizim yüzümüzden yaptın hala üzülüyorum ben.
dur bakalım bekleyelim bi kaç gün daha.
ama benim içimdeki his diyorki bu ay ateş topiğinden bi kaç tane gebemiz çıkacak inşallahhhhhhhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?