Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
totişlerim merhaba.ya benim termometremin üzerinde koltuk altından ölçün yazmışlar.ben de her sabah vücut ısımını koltuk altından ölçüyordum. şimdi internette araşdırıyorum,koltuk altından ölçülen ısı dil altındakinden 0.5derece azmış.şimdi ben tablomda dereceleri 0.5artırsam olurmu kızlar?

3 gun kaldiysa cikar canim
iyi haberlerle gel

kızlar dua edin 4,5 da alcam sonucu eşim rüyasında hamile görmüş beni sabah idrar testi yaptık renksiz ama bu sefer daha belirgin bir çizgi çıktı tabi havaya kaldırınca görülen inşallaH ALLAHIM bu sevincimin devam etmesini sağlar aminnnnnnnnnnnnnnnn ecmainnnnnnnnnnnnnnn:*

canım meraba
sana sormadım dıye bısı yok tatlım
ben herkese sordum
ama gunlerdır tabloma yorum yapmadı kımseler aklımda cok karısıktı
yıne es gecılmesın dıye ozellıkle ısım yazdım acıkcası
yorumun için tesekkur ederım
kızzzzzzllarrrrrrrrrrrrrrrr kan tahlili vermeye gidiyorum dayanamıcam 3 gün var adetime çıkar mı sizce doğru sonuç???????????????
muhtemelen sonuc cıkar canım ama acaba acele mı edıosun bıraz
malum genelde dpo 13-14 de adet gelecekse ates duser
once bı atesıne baksaydın yarın obur gun falan
sonradan uzulmeyesın
al hemen termometrenı once koltuk altından olc sonra hemen dıl altından da olc
bak bakalım arada cıdden o kadar fark varmı?

normalde bende kansızlık var tatlım son 4 gündür takip edebiliyorum 32, 33,34, bugünde 36 tam bi bilgim yok ama düşük sanırım 3 gün var adet olmama ama bir yandanda bişi olmasa idrarda niye silik çizgi çıkcak bide aşırı şişkinlik sorunum var bilmiyorum acalemi ettim dersiniz

günaydınlar...
bu da kararsız tablom ...15.güne -17. güne ve 18. güne bi türlü karar veremedi ...381982 Ovulation charts on FertilityFriend.com
eğer değerim 36,3 değilde 36,4 olsaydı 18. güne çekiyor..
3 gün öncesinde 36,2 ve 36,1 iki ölçüm çıkınca bende düz dursun diye 36,1 yazdım eğer orayıda 36,2 yazarsam 15. güne:26: sonuç itibariyle önemli olan bi gün çatlamışım ve ilişki eksikliği yok o günlerde sonu hayırlı olsun inşallah ve bu bekleyiş son bulsun ..rabbim yardım et bu ay buna çok ihtiyacım var

ayy rabbim yüzüne gülsün canım
sen ılıskıleri eksiksiz yaptıysan bosver gerısını
ama bu durum dpo arttıkca sıkıntı oluyo. aynı bende oldugu gıbı
dpo bı an once gecsın bıtsın ıstıyoruz ya hanı o yuzden erken tarıhlı ffın cızgısını dıkkate almak ıstıyoruz. ama gercek cızgı gec tarıhlıyse dpomuz bıttı sanıp daha fazla heyecanlanıoruz.
sen bastan tedbırını al 18. gun dıye dusun hep emı? kı su anda 17. gunde ff

kesinlikle sana katılıyorum daha önce başıma geldi bnm dpolarım aynıdır 14-16 gün arasını geçmez..
ve resmen hamiş tablosu gibi duruyordu ama ben sonrasında düşüşlerle ileri tarihe kaydırdım , en mantıklısı geç olanı baz almak

cok heyecanli yaaa:18:umarim guzel bir deger cikar kanda ve havalara ucariz dualrimiz seninle, silik cizginin belirginlesmiz olmasi iyiye isaret
canim olcum dil altindan olmali bunda
dogru degeri o veriyor
simdilik bence degistirme sonucta hepsi koltuk altindan oldu
genel ortalamaya bakiyoruz nasilsa
umairm gerek kalmaz bu ay hamilesindir de bir daha olcmene gerek olmaz

canim 17.gun bence
iliskilerin de var takma simdi sen
catladin bekleme asamasindasin
insallah tutmustur bebis gelir

evet 18.gun oldugunu dusun gunun gecince de zaten gecmis olsun canim bekleme surecinde bol sabir ve guzel sonuc dilerim canim

akıntıları kaldırınca sanırım 14 güne kesik çizgi çekiyor ..bana 14. gün gibi geldi ama akıntılarından eminsen doğru yerdedir çizgin..bunu bilecek kişi tamamen sensin
bu arada yumurtlama sorunun yoksa 18 mmlik yumurta bir günde 2 mm büyüdüğü baz alınırsa ogün yumoşun 20 mm olmuştur ..bence kafanı çok karıştırma kana gideceksen çıkar ama idrar testinde varsada çıkmayabilir bazı testler doğru sonucu vermiyor çünkü..ama sen yinede bi yap ya çıkarsa

çoookkk tatlısınızzzz ya bal damlıyo ağzınızdan inşallah zaten hamileysemde 3+4 dür daha fazla değildir

inşallah güzel bi sonuçla gelirsin allah yardımcın olsun...

evet 18.gun oldugunu dusun gunun gecince de zaten gecmis olsun canim bekleme surecinde bol sabir ve guzel sonuc dilerim canim

çok saol every inşallah cnm bu ay buna çok ihtiyacım var gerçekten o kadar çok doğum yapacak akraba varki inan gidemem yanlarına dye korkuyorum gözyaşlarımı tutamama korkusuyla
ALLAHım yardım et bizlere yarabbim...amin..

insallah canim senin icin olumlu olur ve o mutlulugu sen de yasarsin.
simdi buralar cok sicak ya millet tiril tiril guzel elbiselerle dolasiyor ve hamisler hep goz onunde, o kadar da cok var ki, tatli tatli dolasiyorlar, esimin bile surekli gozleri takiliyor, kotu oluyoruz duygusallasiyorum ben de

ALLAH ım cümlesine yardm etsin darda zorda olan herkeze..
bnm eşimde genelde nereye baktığıma bakar bnm gözde koca göbeklilerde veya bebişlerde olduğu için ..hmn baksana ne diycem fln diyerekten dikkatimi dağıtmaya çalışır

yok yavrum bee
hiiiç test mest yapmaya nıyetım yok.
sana dedıgım gıbı bnm de 16. gunun dogru oldugunu dusunup dpomun gec bıtecegıne alıstırdım kendımı.
bu durumdada dpo 11deyım ve cok erken daha.
ay kıyamam ben ona yaa
kıız kızıoz mızıoz bazen kocalara ama gerektıgınde de ne kdara cok dusunuolar bızı dımı?
özellikle de bu bebek konusunda.
bnm kıde sabah atesımı yuksek cıktıgını gorunce elıni göbegıme koydu oksadı oksadı sankı bebıs varmıs gıbı onunla konustu.
nasıl sulandım o anda
artık kendımı gectım oda artık umut baglıyor beklıyor heyecanla ve kırmızı gelınce oda en az bnm kadar hayal kırıklıgı yasıor

aynen kendim istiyorum ama onun o halleri beni beter ediyor ,çoğu zman kendimi bırakıp ona üzülüyorum herkez babalık duygusunu tattı bir tek o eksik kaldıya içim dağlanıyor...
ben daha önce tablo yapmıyodum tatlım ya şu dört dündür başladım ama düşükl değerlerim 32, 33, 34 bugünde 36 çok kötü demi

ölçümlerin
36,2
36,3
36,4
bugünde 36,6 mı ??
anlamdımda..:44:

eeeeee anladımdaaa bu değerlerle hamşle olun maz mıııııı yoksa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…