Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
saat 6 dan snra ztn toplasanız 2 saat uyudum
gordugum ruyaya bakın
su avatarımdakı bebek benımmıs
daha dogrusu evlatlık almısım
nasıl topak bısey boyle zor zaptedıyorum
okdr huysuz ve hareketlıymskı
altını almak ıcın nasıl ugrasıyorum
bıyerlere tırmanıyo duscek dıye yuregım nası kalkıyo
pes dedım ne zor ısmıs
keske kendı dogurdugum bebek olsaydı dıyorum
boyle olmazdı ozmn.

.ıcım acıkta kalmıs dımı
aama yınede o bebege annecım dıye seslenmek cok guzeldı
ruya bıle olsa

kız bende benzer bi rüya gördüm meğer benim 1 yaşlarında bir kızım varmış kısa sarı saçları var.. bi anda çıkmış bu ortaya üzerindekinden başka kıyafeti yok hiç.. yani 2 parça bişeyi varmış.. ya ben neden bu çocuğa giysi almamışım diyorum kendi kendime.. sonra birden ortdan kayboluyo arıyorum heryere bakıyorum bulamıyourm.. sonra şöyle bi düşünüyorum çantamın içine koyduğumu hatırlıyorum açıyorum bakıyorum orda akşam yaptığım gebelik testini buluyorum heh burdaymış diyorum:44:

fundurtan sen doktoruna git istersne cnaim nedne uzadi diye bu ay belki yumurtlamayla ilgili problem vardi. net konsuuyorum cunku iliski sonrasinda olmadi dedin, o zaman bir baktir bakalim adet neden gelmiyor ama hayatta mucizeler cok, spermler belki 6 gun yasadi ulasti dollendi onu d abilemeyiz tabi

ykilic cok sveindim insallah hamilesindir, kan testi ver istersen idrar testini bosver amannn en sacma sey ben artik asla yapmam !! agzim yandi cok

heyecanli gunler hamile olun da sevinelim kizlar ya

nazlma umairm temmuzda hamile kaliriz biz ben de cok istiyorum bunu

yokh gecmis olsun umarim gecer, parol bazen ise yariyor ama ciddi agrilarda yok olmuyor..adte sancimda denedim fayda etmedi ustune majezik icine kadar kusma asamasina geldim agridan ne cektim ya bu ay :) bu arada ruyan cok iyi ya ben o asamalara gelemdim ruyamda sadece idrar testi goruyorum pozitif:) bebek goremiyorum daha

Son düzenleme:

gidicem canım yarın öbürgün :44:

senınde ruyan hayırlara cıksın ıns canım
kafamız oyle karısıkkı camdan kavaktan karıstırıp
bıseyler goruyoruz valla

Ykılıc84 canım tablona masallah
gebe tablosu gıbı bu bence test yap
bosuna bekleme

everycim çok iyi niyetlisin canım benim, inşallah vardır bebek
ama nedense hiç ümidim yok...
her ay test yapmak için sabırsızlanırdım, bu ay bi sakinlik çöktü

baktık kuşum çok güzeeeelll inşallah sonuda güzel olur.. test yap testtt artık

inşallah canım... sabahın ilk idrarını değil, çıkar mı yine de?

canım ateşin çok güzel maşallahh bence bi test yapmalısın.
yada yarınıda bekle ve kana git derim.ateşin düşsede kasığın ağrısa adet geliyor derdik ama bu durum iyiye işaret bence sende var bişey
inşallah içinde bi fasulye vardır.

canım sen yumurtlamışsın onu düşünme ama belki geç döllenme olmuştur.bazen idrarda çıkmayabiliyor.bak yazıda ne diyor
Luteal faz sırasında vücut temparatüründeki artışın saptanması, anovulatuar kanama için tedavi edilen hastalar da dahil, ovulasyonun oluştuğunu anlamanın basit ve oldukça emin bir yöntemidir. Eğer hastanın bazal vücut temparatüründeki artış 10-12 gün sürüyor ve bunu menstrüasyon takip ediyorsa ovulasyonun gerçekleştigi düşünülmelidir. bu serophene ilacının prospektüsünde yazıyor.ve seninde 12günden fazla artışın var.eğer yumurtlama olmasaydı o seviyelere çıkmazdı.
umarım hayırlı haberler alırsın

3db3dd Ovulation charts on FertilityFriend.com

kızlar meşhur tablom bu
nihayet koyabildim
ateşime nazar deydirecem diye korkuyorum

aman maşallah canım nazar değmesin ateşine çok güzel
ama testi çok erken yapmışsın tablonda gördüğüm kadarıyla daha sonra yapmadıysan
yap artık çıkar
nasılsın peki kendini hamile gibi hissediyomusun
değişik belirtiler varmı vücutta

canım açıkçası bende yumurtladığımı düşünüyorum çünkü yumurtam olmadığında alttan 2. tablo gibi oluyor bir aşağı bir yukarı giidyor (hediye vip üyelik olduğu için bütün tablolarım çıkıyor ) .. bu tablom öyle değil.. sadece seviye düşük.. aslında oda düşük değilde ben zaten yüksek ateşle adet olduğum için ortalamam çok yukarda... ama neden hala atılmadı onu anlamıyorum hiç

bahaaarr ağzından bal damlıyoooo
inşallah dediğin gibidir canım, ama ağrım çok şiddetli...
bu kadar ağrıya bebek varsa bile tutunabilir mi?
Allah korusun ama düşük yapacam sanki o derece şiddetli bi ağrı...
korkuyorum:18:

canımm çok teşekkür ederim inşallah dediğiniz gibidir
ama çok şliddetli ağrım var, o yüzden test yapmıyorum...
kesin gelecek adet... öyle böyle değil ağrım

4 saat tutmak yeterli diye biliyorum.. ama sıvı tüketme çok bu sürede.. yoğun olsun idrar yani..

hamıleysende adet gunlerınde agrın olur
bu normal
asıl boyle sıddetlı adetms gıbı agrın var ama olmuyosan
bu dahada ıyı bı haber
sokulemıyosun ıste bebıs var allahın ıznıyle
test ne zmn yaptınkı sen
bgn ıdrarını brz tut sıvı tuketme 3 4 saat snra yap testı
yada yrn sbh ılk ıdrarla

bebeğimm çok karamsar düşünüyorsun.eğer gebeysen o ağrılar zaten bi çok kişide aynı seviyede oluyor.
bi çok arkadaşımız belim kopacak gibi ağrıyordu diyor.düşük falan allah korusun deme öyle.
bak biz güzel düşünüyoruz sende iyi düşün.
belkide bu ağrıların bebeğin tutunma çabasından kaynaklanailir.
hani belki adet olursun diycem ama demek istemiyorum çünkü ateşin güzel düşüşte değil.
istersen yarını bekle tatlım sen yinede.
ayrıca normalde adet döngün kaç gündür düzenli olurmusun

Son düzenleme:
4 saat tutmak yeterli diye biliyorum.. ama sıvı tüketme çok bu sürede.. yoğun olsun idrar yani..

kızlar çok teşekkür ederim,moral veriyosunuz bana
inşallah vardır bebek
tuvaletimi 4saat tutmam mümkün değil, üşüttüm sanırım 15dk aralıkla tuvalete çıkıyorum
ağrımı da ona bağlıyorum biraz..
ama siz böyle dedikçe mutlu oldum, test yapasım var...

sabah yap ozaman canım 15 dk idrarla olmaz güzel haberini alırız inşallah

heyecan dorukta topicte:18: hadi kizlar sevindirin bizleri tutabilirsen birkac saat yap bakalim test canim, ates umit verici fundurtan tablonda ortalama ustuymus gercekten, yumurtlaman olmustur. icini ferah tut, bebis sana testte hemen gorunmek istemiyor olsun, en kisa zamanda goz kirpsin sana yeni yapacagin idrar testinde

evet cnm yaa çok az kaldı:)) Allah nasip etsin inş. isyenlere cnm bi de tam adını ver öyle dua edeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…