Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

guzel bir yukselis var canim iyi catlamissin hadi bekleme surecin sana bebis getirsin

belki isin daha yukselmedi
bazi kadinlardan catlamanin hemen ertesi gun yukselmeyebiliyormus
sahsen benim gogus agrim basladiysa hemen anliyorum ki catladim
bir de aklina acaba catlamiyor muyum diye getirme bence
insallah kis zamanda yukselir atesin de

ne bileyim tatlım ya, ateşim yükselmese ne çatlaıyor, ne de hamileyim demek oluyor.:18:önemli olan hamile ola bilmek zaten.ya ben hamile kalmal istiyorum....

Son düzenleyen: Moderatör:
guzel bir yukselis var canim iyi catlamissin hadi bekleme surecin sana bebis getirsin

amin cnm inşallah sanda yeni döngün bebeğini getirsin

fundurtan akıntılarını kaldırınca çizgin aynı yerdemi kalıyor ..acaba 24. gün olabilirmi diyorumda ben sen ne dersin o günlerde akıntı fln gözlemledinmi hiç?

çizgi çekmiyor canım ozaman

ozaman uzayan akıntı görmedim.. birde şimdi çizgi olan günde sancım olmuştu.. bitek yumurtladıysam 18 inde yumurtlamışımdır.. ama çok uzun süredir akıntım var benim yaa :44: hiçbukadar uzamamıştı döngüm.. benim hep lekelenmeyle başlar.. busefer oda yok..

seni üzmke istemem cnm ama 24 .günüde bekle eğer yine testin negatif çıkarsa anlaki yumurtlama olmadı bu ay..

seni üzmke istemem cnm ama 24 .günüde bekle eğer yine testin negatif çıkarsa anlaki yumurtlama olmadı bu ay..

zaten doktorum yumurta olmuş ama çatlamamış olabilir dedi.. zaten bebek olsa çoktan testte çıkardı.. bi terslik olduğu ortada da doktor haftaya gel dedi.. durumumu biliyo heralde bir bildiği vardır. prof olmuş okadar

bende çoğu ay yumurtlamadım cnm klomen fln bitki kür metformin derken artık yumurtluyorm ama kalitesiz oluyor sanırım ...
Doktorun en iyisini bilir cnm..

bende çoğu ay yumurtlamadım cnm klomen fln bitki kür metformin derken artık yumurtluyorm ama kalitesiz oluyor sanırım ...
Doktorun en iyisini bilir cnm..

bende de pko var bi yumurtluyom bi yumurtlamıyorum ama kaliteli mi kalitesizmi Allah bilir yani

bende de pko var bi yumurtluyom bi yumurtlamıyorum ama kaliteli mi kalitesizmi Allah bilir yani

bende pkoluyum yani bana göre pko doktorlara göre görünüm pkosu veya dönemsel ..daha önceki hekimler hep pko teşhisi koydu ben sonrasında kürlere bi gömüldüm ..artık gittiğim doktorlarda kist yok diyor..kan tahlllerimde temiz çıkıyor ..sen denedinmi soğan kürü fln son derece tavsiye ederim ben gençkızlığımdan beri hep düzensizlik yaşardım en son soğan kürüyle kurutldum denebilir...ayrıca metformin de kullanmak gerekli hekiminden iste bana vermiyorlardı ben zorla aldım

metformin ne oluyo canım :44: bende gençkızlığımdan beri düzenliydi.. kilo alınca bozuldu düzen son 3-5 senedir.. hiç kür denemedim şimdiye kadar.. korkuyorum ya bişey olursa diye

metformin ne oluyo canım :44: bende gençkızlığımdan beri düzenliydi.. kilo alınca bozuldu düzen son 3-5 senedir.. hiç kür denemedim şimdiye kadar.. korkuyorum ya bişey olursa diye

bizim hepberaber deryada pkolu idi ilaca başladığı ilk ay hamile kaldı yani tek ovulasyon döneminde ..bu yumurta ve ünsülin direnci ilişkisi ..kesinlikle kullan kilo vermede de yardımcı oluyor tatlı isteğini yok ediyor araştır netten ..banada doktorlarım bahsetmmeişti hiç ben kendim araştırırken buldum ve doktorumdan istedim ikisindende vermediler en son ısrar kıyamet aldım ...
bnmde ikinci ayım bu ilaçta ..
cnm kürler bişe yapsaydı bana yapardı bak şimdi
testere dişli aslna pençesi kürü
hayıt otu kürü
arkasından hayıt otunun ilacını kullandım çok acı gelmişti tadı
sonra 3-4 defa sanırım soğan kürü
incir kürü
bal-çörek otu kürü
bal -polen karışımı
bal arısütü
3-4 ay yakı kullandım ..
klomen ve çatlatma iğneleri saymayım ama merakta ettirmeyim 7 klomen-çatlatma tedaviisi 2 si aşılamada kullanıldı
daha vardır ama aklıma gelmiyo
ve turp gibi ayaktayımmm

tunaydın kızlaaaaarrr herkes nasıl bakalımmm
yesım gelmedımı dahaaa ?

fundacım gene yukselıstesın yaa
hayırlısı olsun tabı bıkac ıhtımal var
ama yınede bnm gonlum bebısten yana

halecım tablon cok guzel yukselısı begendımmm
bnm hıc bole anı fırlamıyo ya ozendım bak
sonu bebıs olsun ınss
gelıp aldı benı koca hakkaten amma sacmalamısım
kocam dıcektım bı anda sınır olunca sahıplenme duygumda bı sorun olusmus olsa gerek

nuradamla canım atesın yukselmems daha ama
belkıde sen olcumlerle yakalayamadın ne bıleyım
yada everynın dedıgı gıbı gec yukselcek
gogus acın basladysa catlamstır sanırım
cnku gogus acısını yapab progesteron hormonu ve bu hormonda
ancak yumurtlamadan snra salgılanıyo

evet benim de bilgim bu yonde, gogus agrin basladiysa progesteron hormonun salgilanmaya baslamis yani catlamisindir demek diye biliyorum ama emin olmadigimdan o yorumu yazmamistim
benim gogus agrim basladiginda ovulasyon olmus diye yorumluyorum hep cunku adete kadar hep agrili sizlamali oluyor ve sisiyorlar gogusler.

sahiplenme duygusunda sorun olurken tıpkı br rus kadını gibi yazdın benm koca süper yeahhhh
saol cnm ilk kez böle ani yükselme oldu bir ilk yani..

ya agrı kesıcıker bakıyo yanımda bana
aksamdan berı dırenıyorum ama berbat haldeyım kalkamıyorum
bunları almaktansa aslında hastanayee gıdıp ıgne olmak daha etkılı olur dımı
gebelıge uygun bı ıgne vardır mutlaka rıca etsem oyle
soncta ılac daha az etkı etcek yıne almam gerekcek
of bıktım bu ıkılemde kalmaktan ama bgn bı care bulmfam lazım
daha 7 gun mumkun degıl dayanamam

gecmis olsun canim
kesin vardir oyle bir agri kesici
sonucta hamilelerin de agri sikayetleri olabiliyor
gebelik suphesi var diyip durumu soyleyip uygun birsey yapilsa iyi olur, yoksa agri zor dedigin gibi

bende de öğle oluyor tatlım.kızken adete 5gün kala falan geliyodu göğüs ağrısı, şimdi 3aydır sanırım ovulyasyondan sonra başlıyor,hem ağrıyor, hem de 1beden falan büyüyor. yaklaşık 12gün kala başlıyor, sonlarına doğru acaip ağrıyor, dokunamıyorum.eşimle ilişkime bile tesir ediyor.garibime sarılmaya bile izin vermiyorum, o kadar yani.özellikle geçen ay, ben de hamile olduğumu düşünüp daha bir havalara girmiştim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…