o nasıl bir türkçe kız; geldi aldı beni koca ne demek
günaydın cinconlarrrrr güzel bir gün olsun inşallah...
381982 Ovulation charts on FertilityFriend.com fomaliteden tablomu paylaşayım ...ölçmeyim diyorum bi 5 gün ama duramıyorummm
son günler nasıl olsa belli edecek ama kıyaslama yapmak için faydası olur diye ölçmeye devam
merhaba kızlar.benim moralim bozuk.tabloma baksanıza galiba benim yumurtalar çatlamıyo.:18: yumurtladığıma eminim çünki eggwhite görüyorum, ama çatlamıyor demekki. bu kadar geçikmezki, ben en-en-en fazla 30güde adet olurum.
3d90ed Ovulation charts on FertilityFriend.com
göğüslerim de ağrımaya başladı ooooooooof of
guzel bir yukselis var canim iyi catlamissinhadi bekleme surecin sana bebis getirsin
belki isin daha yukselmedi
bazi kadinlardan catlamanin hemen ertesi gun yukselmeyebiliyormus
sahsen benim gogus agrim basladiysa hemen anliyorum ki catladim
bir de aklina acaba catlamiyor muyum diye getirme bence
insallah kis zamanda yukselir atesin de
guzel bir yukselis var canim iyi catlamissinhadi bekleme surecin sana bebis getirsin
amin cnm inşallah sanda yeni döngün bebeğini getirsin
fundurtan akıntılarını kaldırınca çizgin aynı yerdemi kalıyor ..acaba 24. gün olabilirmi diyorumda ben sen ne dersin o günlerde akıntı fln gözlemledinmi hiç?
ozaman uzayan akıntı görmedim.. birde şimdi çizgi olan günde sancım olmuştu.. bitek yumurtladıysam 18 inde yumurtlamışımdır.. ama çok uzun süredir akıntım var benim yaa :44: hiçbukadar uzamamıştı döngüm.. benim hep lekelenmeyle başlar.. busefer oda yok..
seni üzmke istemem cnm ama 24 .günüde bekle eğer yine testin negatif çıkarsa anlaki yumurtlama olmadı bu ay..
zaten doktorum yumurta olmuş ama çatlamamış olabilir dedi.. Zaten bebek olsa çoktan testte çıkardı.. Bi terslik olduğu ortada da doktor haftaya gel dedi.. Durumumu biliyo heralde bir bildiği vardır. Prof olmuş okadar
bende çoğu ay yumurtlamadım cnm klomen fln bitki kür metformin derken artık yumurtluyorm ama kalitesiz oluyor sanırım ...
Doktorun en iyisini bilir cnm..
bende de pko var bi yumurtluyom bi yumurtlamıyorumama kaliteli mi kalitesizmi Allah bilir yani
bende pkoluyum yani bana göre pko doktorlara göre görünüm pkosu veya dönemsel ..daha önceki hekimler hep pko teşhisi koydu ben sonrasında kürlere bi gömüldüm ..artık gittiğim doktorlarda kist yok diyor..kan tahlllerimde temiz çıkıyor ..sen denedinmi soğan kürü fln son derece tavsiye ederim ben gençkızlığımdan beri hep düzensizlik yaşardım en son soğan kürüyle kurutldum denebilir...ayrıca metformin de kullanmak gerekli hekiminden iste bana vermiyorlardı ben zorla aldım
metformin ne oluyo canım :44: bende gençkızlığımdan beri düzenliydi.. kilo alınca bozuldu düzen son 3-5 senedir.. hiç kür denemedim şimdiye kadar.. korkuyorum ya bişey olursa diye
sahiplenme duygusunda sorun olurken tıpkı br rus kadını gibi yazdın benm kocatunaydın kızlaaaaarrr herkes nasıl bakalımmm
yesım gelmedımı dahaaa ?
fundacım gene yukselıstesın yaa
hayırlısı olsun tabı bıkac ıhtımal var
ama yınede bnm gonlum bebısten yana
halecım tablon cok guzel yukselısı begendımmm
bnm hıc bole anı fırlamıyo ya ozendım bak
sonu bebıs olsun ınss
gelıp aldı benı koca hakkaten amma sacmalamısım
kocam dıcektım bı anda sınır olunca sahıplenme duygumda bı sorun olusmus olsa gerek
nuradamla canım atesın yukselmems daha ama
belkıde sen olcumlerle yakalayamadın ne bıleyım
yada everynın dedıgı gıbı gec yukselcek
gogus acın basladysa catlamstır sanırım
cnku gogus acısını yapab progesteron hormonu ve bu hormonda
ancak yumurtlamadan snra salgılanıyo
ya agrı kesıcıker bakıyo yanımda bana
aksamdan berı dırenıyorum ama berbat haldeyım kalkamıyorum
bunları almaktansa aslında hastanayee gıdıp ıgne olmak daha etkılı olur dımı
gebelıge uygun bı ıgne vardır mutlaka rıca etsem oyle
soncta ılac daha az etkı etcek yıne almam gerekcek
of bıktım bu ıkılemde kalmaktan ama bgn bı care bulmfam lazım
daha 7 gun mumkun degıl dayanamam
evet benim de bilgim bu yonde, gogus agrin basladiysa progesteron hormonun salgilanmaya baslamis yani catlamisindir demek diye biliyorum ama emin olmadigimdan o yorumu yazmamistim
benim gogus agrim basladiginda ovulasyon olmus diye yorumluyorum hep cunku adete kadar hep agrili sizlamali oluyor ve sisiyorlar gogusler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?