Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

tatlım bu ovulyasyon testimi?:44: tıpkı gebelik testine benziyo ya.ben hiç ovu testi görmedim.şunuda mı idrarla yapıyosun canım?

off ya ne var sanki birkez ff şaşırsa.
tamam artık yarın olmazsa cumartesi
kesin adet gelir.ff bana son gün süprizi
yapıyor.zatan hiçç gebelik belirtisi yok.

biliyorum canim seni
hosgeldin yeniden
bir ara saskinanne ve sen geliyordun sonra gittiniz

umarim bu ay dollenir yumurtan ve bebegin gelir gonlune gore olsun

hoşbulduk sagol canım evet bir ara problemlerim vardı pek falza netede takılmıyordum ama çok şükür aştım problemlerimiz diyetteyim zayıflıyacam inş. belkıde zayıfladım diyee adetlerim düzeldi ama bilmiyorum bakcaz artıkk.sabah kalkmadan ateş ölçülüyordu dimi hergün aynı saatte ve 8 geçmiycek saat:26:

bende doğum fotoğrafçısınaa poz vermek istiyooorrrrrrrrrrruuummmmm hemde kordonlu felan olsun

bende doğum fotoğrafçısınaa poz vermek istiyooorrrrrrrrrrruuummmmm hemde kordonlu felan olsun

bende ıstıyorummmmmmmmm
bnm gıttıgım hastanenın kendı dogum fotocusu var
duvarlara resım orneklerı asmslar bı gorsenız nasıl guzel
aynı dedıgın gıbı kordonlu mordonlu hehehee
ben ıstıyom dedkce esımde kı tepkı bu
o ne oyle kanlı canlı o tıple nasıl foto cekınmek ıster ınsan
anlamıyorum senı dıyo

anlamasını da beklemıyodum zaten bu erkekler ne ruhsuz hıhh

bizim bi tanıdıkta da doğum fotoğrafçısı bu pozu çekmiş.. onun birde oğlu var onun ayaklarıda var fotoda
offf superrr yaaaaa
darisi basimizaaaaa

evet sabah erken saatte
yataktan kalkmadan
en az uc saatlik bolunmemis uykuyla
erkekler dogum anlarini cok sevmiyorlar o anlari hatirlamak istemiyorlar benim kanimca, onlarin ellerine bebekleri vereceksinsevecekler o kadar benimki beni gonderiyor ben zaten mecburen ayri kalicam hamileligin son aylarinda, sonra dogum basladi diye cagiricam ama agirdan alicakmis, hemen ucak bileti alamazmis,kalbi dayanamazmis o anlarda beni gormeye falan..cok hassas benimki..ama ben dogumdan ciktiktan sonra bebegim elimde ilk olarak kocami gormek isterim yanimda

benimkide hemen parasını soruyor bende hemen banane o doğum fotoğrafçısı olacak o doğuma girilecek.. kordonu sen kesiceksin!!! diye çemkiriyorum

hehehehee
tabı sen turkıyede annenın yanında olacaksın
ayyy cok dayanıksızlar yaa
aynı bnmkıde sızınkıler gıbı kızlar
gırceksın dıyorum gıremem dıyo
bayılır kalırım senı bırakıp bana kosar drlar dıyo

benimkide hemen parasını soruyor bende hemen banane o doğum fotoğrafçısı olacak o doğuma girilecek.. kordonu sen kesiceksin!!! diye çemkiriyorum

esinin doguma girmesi konusu saka mi gercek mi bilmiyorum ama
ben kendim adima oyle birsey asla istemem
en yakin arkadasimin esi girmisti doguma cinsel hayatlarinda cok buyuk problem oldu uzun bir sure

sahsen benim kocam girse hemen etkilenir bu durumdan kesin ama ben de istemem zaten o an orda olmasini, sonra gelsin bebisim kucagimda esim bas ucumda sarilalim soyle

Son düzenleme:
hakkaten yesım nerde kaldı yaaaaa
kesın sonucu alınca sevıncten kendını kaybettı

bunu duymuştum cinsel soğukluk olayı tabi hatunlar altını sz görmeyeceksiniz adam şok olur yaratık gibi
bende istemem görsün ama baş ucumda alt kısımları görmeyecek şekilde elimi tutsun isterim..
ay birde o kordonlu resimler ..bumbar dolması gibi

ayyy inşallah kızz en kısa zmanda gerçkeleşsin hayallerin ..

kızlar selaam
gecmısı okumadan once bı selam edeyım dedım
yesım kana gıtmıs olemi? bgnde yuksekmı cıkmıs atesı?

fundurtan yavrum sen naptın kırmısılar geldımı? dra gıttınmı?

yokh kuzum gectımı agrıların? bgn bıraz daha ıyımısın?

My Ovulation Chart || Ovulation Calendar
ne bir adet belirtisi ne bir hamılelık belırtısı var kızlar.
ama bu ay derdım atesımın fena halde benı oynatmasından sonra bırde kocammm
bu ay bnm koca fena halde heyecanlı
sabah cıkmayacak bılıorum hamıle dıılım desemde yıne de test yaptırdı bana. 15 dk sonra sızlerın bazılarının dedıgı gıbı ısıga tutunca gölge gıbı bı cızgı vardı ama sonra 1 saat kdr sonra hanı orda renk dağılımı oluyo ya o dagılmaya basladı karıstı orası anlayamadım bısı.
her lafının bası hamılelıgım bebegımız test vs vs.
bn zaten en bastan ıstemıodum test yapmayı cunku bılıorum ya kadınlık hıssı heralde bebıs yok ama kocam bu ay bı garıp ıste. artık oda en az bnm kadar ıstıo sanırım.

neyse sızler ne dıosunuz atesıme? cok anormal dıılmı 2 gun cok yuksek olupda dun dusuk cıkması bgn yıne cok yukselmesı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…