Üstteki 10. gün alttaki 12. gün. 11. günü attım çünkü bariz negatifti. Yalnız en koyu bugün. Bu arada C kontrol T test. Pozitif olması için T'nin C kadar koyu renk olması lazım.
Eki Görüntüle 453860
biliyorum canim seni
hosgeldin yeniden
bir ara saskinanne ve sen geliyordun sonra gittiniz
umarim bu ay dollenir yumurtan ve bebegin gelir gonlune gore olsun
bende doğum fotoğrafçısınaa poz vermek istiyooorrrrrrrrrrruuummmmmhemde kordonlu felan olsun
offf superrr yaaaaabizim bi tanıdıkta da doğum fotoğrafçısı bu pozu çekmiş.. onun birde oğlu var onun ayaklarıda var fotoda
evet sabah erken saattehoşbulduk sagol canım evet bir ara problemlerim vardı pek falza netede takılmıyordum ama çok şükür aştım problemlerimiz diyetteyim zayıflıyacam inş. belkıde zayıfladım diyee adetlerim düzeldi ama bilmiyorum bakcaz artıkk.sabah kalkmadan ateş ölçülüyordu dimi hergün aynı saatte ve 8 geçmiycek saat:26:
erkekler dogum anlarini cok sevmiyorlar o anlari hatirlamak istemiyorlar benim kanimca, onlarin ellerine bebekleri vereceksinsevecekler o kadarbende ıstıyorummmmmmmmm
bnm gıttıgım hastanenın kendı dogum fotocusu var
duvarlara resım orneklerı asmslar bı gorsenız nasıl guzel
aynı dedıgın gıbı kordonlu mordonlu hehehee
ben ıstıyom dedkce esımde kı tepkı bu
o ne oyle kanlı canlı o tıple nasıl foto cekınmek ıster ınsan
anlamıyorum senı dıyo
anlamasını da beklemıyodum zaten bu erkekler ne ruhsuz hıhh
bende ıstıyorummmmmmmmm
bnm gıttıgım hastanenın kendı dogum fotocusu var
duvarlara resım orneklerı asmslar bı gorsenız nasıl guzel
aynı dedıgın gıbı kordonlu mordonlu hehehee
ben ıstıyom dedkce esımde kı tepkı bu
o ne oyle kanlı canlı o tıple nasıl foto cekınmek ıster ınsan
anlamıyorum senı dıyo
anlamasını da beklemıyodum zaten bu erkekler ne ruhsuz hıhh
yeşim kana gittimi kızlar ..
yeşim kana gittimi kızlar ..
offf superrr yaaaaa
darisi basimizaaaaa
evet sabah erken saatte
yataktan kalkmadan
en az uc saatlik bolunmemis uykuyla
erkekler dogum anlarini cok sevmiyorlar o anlari hatirlamak istemiyorlar benim kanimca, onlarin ellerine bebekleri vereceksinsevecekler o kadarbenimki beni gonderiyor ben zaten mecburen ayri kalicam hamileligin son aylarinda, sonra dogum basladi diye cagiricam ama agirdan alicakmis, hemen ucak bileti alamazmis, kalbi dayanamazmis o anlarda beni gormeye falan..cok hassas benimki..ama ben dogumdan ciktiktan sonra bebegim elimde ilk olarak kocami gormek isterim yanimda
benimkide hemen parasını soruyor bende hemen banane o doğum fotoğrafçısı olacak o doğuma girilecek .. kordonu sen kesiceksin!!! diye çemkiriyorum
esinin doguma girmesi konusu saka mi gercek mi bilmiyorum ama
ben kendim adima oyle birsey asla istemem
en yakin arkadasimin esi girmisti doguma cinsel hayatlarinda cok buyuk problem oldu uzun bir sure
sahsen benim kocam girse hemen etkilenir bu durumdan kesin
esinin doguma girmesi konusu saka mi gercek mi bilmiyorum ama
ben kendim adima oyle birsey asla istemem
en yakin arkadasimin esi girmisti doguma cinsel hayatlarinda cok buyuk problem oldu uzun bir sure
sahsen benim kocam girse hemen etkilenir bu durumdan kesinama ben de istemem zaten o an orda olmasini, sonra gelsin bebisim kucagimda esim bas ucumda sarilalim soyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?