Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

evet tatlım ya, umarım öğledir.13 ve 14cü günki ölçümlerim şüpheli zaten.13.gün görümcemler bizdeydi, çocuğu hastaydı, arada kalkıp ona ilaç falan verdim. sanırım 2saatlik uykuyla ölçtüm,14cü günse unutmuştum, kalkıp kocama kahvaltı falan yaptıktan sora ölçtüm.bi de ben koltuk altından ölçüyorum. umarım ölçümleri kaçırmışımdır.bakalım ne olucak.:18:

sana d aacil şifalar diliyorum canım benim.

Kızlar şimdiye kadra ovu testleriyle aram hep çok iyi oldu. Ya pozitif çıktığı gün yumurtlardım yada iki gün üst üste pozitif çıkardı 2. gün yumurtlama olurdu. Hep 12. veya 13. gün yumurtlama olurdu. Bu defa 10. gün pozitif, 11. gün negatif ve bugün yani 12. gün yine pozitif çıktı. 10. gün yumurtlama ağrısı ve egg white vardı. 11. gün ağrı azaldı. Bugün hiç yok. Ateşime göre hala yumrutlamadım. Siz ne dersiniz? Neden iki kez pozitif çıktı ve ben ne zaman yumurtlayacağım?

My Ovulation Chart

Tebrikler canım! Biliyordum silik çizgi çıktı diyeceğini. Oleeeey. Kanagidecekmişsin gittin mi sonucunualdın mı okuyamadım. İşteyim de çok bakamıyorum. Ama çok mutlu oldum. Allah tamamına erdirsin.

Son düzenleme:

Üstteki 10. gün alttaki 12. gün. 11. günü attım çünkü bariz negatifti. Yalnız en koyu bugün. Bu arada C kontrol T test. Pozitif olması için T'nin C kadar koyu renk olması lazım.

Son düzenleme:
merak etme çatlarsınçbu ay bende eggwhiteden sonra 3 gün yükselmesini bekledim.

Üstteki 10. gün alttaki 12. gün. 11. günü attım çünkü bariz negatifti. Yalnız en koyu bugün.

Eki Görüntüle 453860
belki bugün çatlamak üzeresindir.bu günü değerlendirebilirsin.
sağlama almış olursun.

merak etme çatlarsınçbu ay bende eggwhiteden sonra 3 gün yükselmesini bekledim.

belki bugün çatlamak üzeresindir.bu günü değerlendirebilirsin.
sağlama almış olursun.

Ya ama ben dün çatladım diye çok yordum benimkini, sabah akşam şimdi ne yedirip içirsem acaba?

kızlar yardımınıza ihtiyacımız var.
bugün adetimin 28.günü ateşim bana göre
gayet iyi.ama bugün akıntı içinde
küçük lekeler görüyorum.devamıda gelmiyor
gibi ama.off ya hiç hamilelik belirtilerimde yok.
ve benim adetim 28 gün sürer.ff ye göre
cumartesi günüm ama kararsız kaldım.
3c4345 Ovulation charts on FertilityFriend.com

Canım senin luteal fazın geçen ay 14 gün sürmüş. Bugün 13. günündesin. Yani bir karar vermek için 1 güne daha ihtiyacın var.

Toplamda kaç gün sürdüğünden ziyade yumurtlamadan sonra kaç gün sürdüğüne bakmak lazım.

ah canım merak etme spermler 3 gün
yaşayabiliyor.hala yumoşun başında biirileri vardır.

Teşekkür ederim canım yorum için. Bir türlü yakalayamadı şu spermler yumurtayı yaa :)

slm kızlar bend ebu ay ateş ölçmeye geçecem bakalım ne olcak yanlız bu ay 2,kez adet oldum 2 hazıranda adet 4gün sürdü oldum bir de
23 haziranda adet oldum 5 gün sürdü aranızda benım gibi olan varmı kızlar bide bugun adetimin 6,günü yarın ateş ölçmeye başlasam olur mu

atesin su an super gidiyor
ama 1 gun var dpo14te de boyle yuksek giderse ve adet gelmezse tamamdir bu is
1 gun daha sabredelim canim su an ates super
9 ayin da dedigi gun catlamadan sonra dpo14 onemli, gecen ay daha erken catlamissin bu ay 15.gun o yuzden ustune 14 gun eklemen lazim
tablo yaniltmiyor cunku ben gecen ay 26 gunde adet olurken bu ay 28 gunde oldum ve tabloya gore dogru cikti

Ya ama ben dün çatladım diye çok yordum benimkini, sabah akşam şimdi ne yedirip içirsem acaba?
canim belki catladin ates yukselmedi diycem ama sanki testinde koyulasma daha yeni yani bugun catlama ihtimali daha yuksek gibi geldi bana
bugun de yorulun artik tabiki dunku spermler de yasar bir sekilde bulurlr, bugun atlasan yarin iliski olsa yine olur da, sen bilirsin

dongun baya kisa surmus
21 gun, 25 gunde bir adte olan tanidiklarim var..
demek ki hemen yine yumurtladin
bence yarin hemen ates oclmeye basla cunku erken yumurtluyor olabilirsin ve gun kacirmaman acisindan atesine bakman onemli hatta en garanti ovulasyon testi yapabilirsin

cevap için teşekkürler canım ben daha öncede geliyordum bu topiğe ama uzun süre ara vermiştim bebek fikrine ama yine başladım bebek için çalışmalara ben pkoluyum son 3aydır adetlerim duzene girdi 1,ay 33 günde adet oldum 2, ay 32 günde 3,ay 28 günde 4,ayda 22günde adet oldum :) glukofen ve hayıt hapı kullanıyorum bunuda etkisi olabılır dün adetim bitti bugunden çalışmalara başlıyayım o zamna ben teşekkürler:)

ateş yüksek güzel gibi 2 gün daha bekle bence
ff bende şaşmadı çizgi çekme konusunda

12. gün çatlamışsın gibi

biliyorum canim seni
hosgeldin yeniden
bir ara saskinanne ve sen geliyordun sonra gittiniz

umarim bu ay dollenir yumurtan ve bebegin gelir gonlune gore olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…