nuradamla canım atesın yukselmems daha ama
belkıde sen olcumlerle yakalayamadın ne bıleyım
yada everynın dedıgı gıbı gec yukselcek
gogus acın basladysa catlamstır sanırım
cnku gogus acısını yapab progesteron hormonu ve bu hormonda
ancak yumurtlamadan snra salgılanıyo
bende de bugün bi mide bulantısı var :120:
nuradamla canım atesın yukselmems daha ama
belkıde sen olcumlerle yakalayamadın ne bıleyım
yada everynın dedıgı gıbı gec yukselcek
gogus acın basladysa catlamstır sanırım
cnku gogus acısını yapab progesteron hormonu ve bu hormonda
ancak yumurtlamadan snra salgılanıyo
kızlar test yaptım... silik çizgi çıktı...
şimdiye kadar hiç görmemiştim silik çizgi, hep bembeyazdı testlerim...
ama çok tedirginim tam sevinemiyorum ya yanlışsa diye...
eşime de hiçbişey söylemedim, boşuna heveslendirmemek için
Kızlar şimdiye kadra ovu testleriyle aram hep çok iyi oldu. Ya pozitif çıktığı gün yumurtlardım yada iki gün üst üste pozitif çıkardı 2. gün yumurtlama olurdu. Hep 12. veya 13. gün yumurtlama olurdu. Bu defa 10. gün pozitif, 11. gün negatif ve bugün yani 12. gün yine pozitif çıktı. 10. gün yumurtlama ağrısı ve egg white vardı. 11. gün ağrı azaldı. Bugün hiç yok. Ateşime göre hala yumrutlamadım. Siz ne dersiniz? Neden iki kez pozitif çıktı ve ben ne zaman yumurtlayacağım?
merak etme çatlarsınçbu ay bende eggwhiteden sonra 3 gün yükselmesini bekledim.merhaba kızlar.benim moralim bozuk.tabloma baksanıza galiba benim yumurtalar çatlamıyo.:18: yumurtladığıma eminim çünki eggwhite görüyorum, ama çatlamıyor demekki. bu kadar geçikmezki, ben en-en-en fazla 30güde adet olurum.
3d90ed Ovulation charts on FertilityFriend.com
göğüslerim de ağrımaya başladı ooooooooof of
belki bugün çatlamak üzeresindir.bu günü değerlendirebilirsin.Üstteki 10. gün alttaki 12. gün. 11. günü attım çünkü bariz negatifti. Yalnız en koyu bugün.
Eki Görüntüle 453860
merak etme çatlarsınçbu ay bende eggwhiteden sonra 3 gün yükselmesini bekledim.
belki bugün çatlamak üzeresindir.bu günü değerlendirebilirsin.
sağlama almış olursun.
Ya ama ben dün çatladım diye çok yordum benimkini, sabah akşamşimdi ne yedirip içirsem acaba?
kızlar yardımınıza ihtiyacımız var.
bugün adetimin 28.günü ateşim bana göre
gayet iyi.ama bugün akıntı içinde
küçük lekeler görüyorum.devamıda gelmiyor
gibi ama.off ya hiç hamilelik belirtilerimde yok.
ve benim adetim 28 gün sürer.ff ye göre
cumartesi günüm ama kararsız kaldım.
3c4345 Ovulation charts on FertilityFriend.com
ah canım merak etme spermler 3 gün
yaşayabiliyor.hala yumoşun başında biirileri vardır.
atesin su an super gidiyorkızlar yardımınıza ihtiyacımız var.
canim belki catladin ates yukselmedi diycem ama sanki testinde koyulasma daha yeni yani bugun catlama ihtimali daha yuksek gibi geldi banaYa ama ben dün çatladım diye çok yordum benimkini, sabah akşamşimdi ne yedirip içirsem acaba?
slm kızlar bend ebu ay ateş ölçmeye geçecem bakalım ne olcak yanlız bu ay 2,kez adet oldum 2 hazıranda adet 4gün sürdü oldum bir de
23 haziranda adet oldum 5 gün sürdü aranızda benım gibi olan varmı kızlar bide bugun adetimin 6,günü yarın ateş ölçmeye başlasam olur mu
dongun baya kisa surmus
21 gun, 25 gunde bir adte olan tanidiklarim var..
demek ki hemen yine yumurtladin
bence yarin hemen ates oclmeye basla cunku erken yumurtluyor olabilirsin ve gun kacirmaman acisindan atesine bakman onemlihatta en garanti ovulasyon testi yapabilirsin
kızlar yardımınıza ihtiyacımız var.
Kızlar şimdiye kadra ovu testleriyle aram hep çok iyi oldu. Ya pozitif çıktığı gün yumurtlardım yada iki gün üst üste pozitif çıkardı 2. gün yumurtlama olurdu. Hep 12. veya 13. gün yumurtlama olurdu. Bu defa 10. gün pozitif, 11. gün negatif ve bugün yani 12. gün yine pozitif çıktı. 10. gün yumurtlama ağrısı ve egg white vardı. 11. gün ağrı azaldı. Bugün hiç yok. Ateşime göre hala yumrutlamadım. Siz ne dersiniz? Neden iki kez pozitif çıktı ve ben ne zaman yumurtlayacağım?
My Ovulation Chart
cevap için teşekkürler canım ben daha öncede geliyordum bu topiğe ama uzun süre ara vermiştim bebek fikrine ama yine başladım bebek için çalışmalara ben pkoluyum son 3aydır adetlerim duzene girdi 1,ay 33 günde adet oldum 2, ay 32 günde 3,ay 28 günde 4,ayda 22günde adet oldum :) glukofen ve hayıt hapı kullanıyorum bunuda etkisi olabılır dün adetim bitti bugunden çalışmalara başlıyayım o zamna ben teşekkürler:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?