Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
canlarım son girişim hakkınızı helal edin bu gece gidiyorum dualarım sizinle olacak inş. bende güzel haberlerle dönerim orda belli olacak adet olup gelmem inş.

mal da lafmı boylesını gormedım yanı
bıde kızzı ıkna etmıs ya bakmadan anlayamayız dıye
salak ya ne gormeyı beklıyosa o degerle..

Karanfılceee kız nerlerdesın dun gozukmedın ne var ne yokkk

canım yaa ben de anlam verememiştim önce ama hani ben progestan alıyorum ya düşün dün kaçta yattım 20 de
sabah kaçta kalktım 10 buçukta..
içtikten bi kaç saat sonra da hiç içki içmedim ama sarhoş gibi kafam dönüyor:111:
ondan giremedim canım ya..

yaaaaaaaaaaa cok isterimmmmmmmmmmm
birgun oyle olsun ama ya toplanalim bir sehirde istanbul ankara nerede olursa
cidden ya gecenlerde topiclerden birinde gordum kizlar kk da hamile kalmislar sonra tanismislar o surecler falan var, yan yana fotograf cekilmisler hamis hamis, paylasmislar ne hos bir goruntuydu.

ben orda oldugumda ayarlarsaniz hemen gelirim ona gore ne de eglenceli olur tiplerden tahminde bulunuruz karanfilce sensin, yokh sensin. gibi
cok guzel birsye canim
masallah saglikla buyusun bebisin
demek senin de degerin 80di, benim de 70 cikinca doktorum begenmemisti, dollenme olmus ama tam hamilelik diyemeyiz demisti, oysa kac katina yukselmisti 13 gun icinde.

392 super deger yaa, insallah yesimin lekelenmeleri de bebisin yerlesmesinden sen iyi ornek oldun ona canim

evet karisik durum ya cidden,farkliliklar oluyor..

iyi aksamlar kizlar nasilsiniz
benim 3 gundur icimdeki sIkIntI devam ediyor depresyona mi girdim ne

selam kızlar:26: sizce tablom nasıl gidiyor. ayın 21'inde tekrar yumurtlamış olabilir miyim kızlar

canım hayırdır ne oldu bazen arada öyle olur..
dualar oku için ferahlasın..

Eki Görüntüle 454225

selam kızlar:26: sizce tablom nasıl gidiyor. ayın 21'inde tekrar yumurtlamış olabilir miyim kızlar

doktor kontrolünde miydin ve birden fazla yumurtan var mıydı

maydonozlarının daha ikinci yaprakları çıkmadı mı ne olduğu belli olmadı mı daha?
biz bugün ilk biberimizi yedik
böyle olunca çok pis gaza geliyorum bizim evin arkasında kiralık hobi bahçeleri var ama sonra tembellik yapar ihmal ederim diye vazgeçiyorum.

Bilmiyorum canim
SIkIlIyorum belki de, bu birkac gundur yalnizim dolasirken
Umarim kisa zamanda gecer
Bunalinca bir de esime sariyorum sen benle ilgilenmiyorsun bana 5 dk bile ayirmiyorsun diye

Canim bu arada o maydonozmus ama sok verici sanirim 7 gunde cikti ve normalde minimum 25 gunde cikarmis...burda super gunes, nem gordu acaba ondan mi bilemedim ama sasirdici masallah diyeyim onlara dereotumu da ektim bu gazla o daha cabuk cikar o zaman.. ya hormonlu tohum muydu bunlar dogal beslenicem derken jet gibi yetisen maydonozlarim oldu

Son düzenleme:
baharrr senin de progestan başını böyle döndürüyor mu :111:
hap içenleri anladım ne güzel hayat tozpembe oluyooo :103:

en kısa zamanda geçer inşallah canım yaa..

dedim ya maydonozların ilk çıkış haline çok benziyor ama benim 2 haftada çıktılar. maşallah onlara ne çabuk çıkmışlar. çıkanlar da aşırı sıcaktı o zaman bi de konya kurudur. kavrulup yandılar. keloğlan gibi kaldı çanağım ben de yeniden ektim ama daha çıkmadılar bir hafta oldu. güle güle yemek nasip olsun..

canım hayırdır ne oldu bazen arada öyle olur..
dualar oku için ferahlasın..

doktor kontrolünde miydin ve birden fazla yumurtan var mıydı
yok canım bu ay kendi haline bıraktım. yaklaşık 1 hafta incir kürü yaptım. o da çok şekerli geldi dayanamadım bıraktım. geçen ay klomen kullanmıştım.

ay ben kullanıyorum bu ay bende pco var adet düzensizliği var onun için kullanıyorum. feci uykum geliyor, başım dönüyor

sen benden sonra yazdin mesajin one gecmis
sanirim karisiklik oluyor

ooo afiyet olsun cok ozeniyorum yaaa buyuk zevk, gidip gelip seviyorum, internetten baktim benimki maydonoz ikinci yaprakalr cikti ama hani bolunme olmadi ucuncu dorduncu yaprakalr cikip maydonoz sekli almadi daha,boylari cok uzadi ama cok cok sIklar ve buyumiycekler diye korkuyorum. seyrelteyim diyorum koparmaya aciyorum esim de onalr birer canli nasil kiyican da koparican yazik degil mi diyincezaten hassas yapim var zayif noktamdir incitmek kiyamadim ben de bakalim bir hafta gozlemliycem buyumezlerse aradan sokerim baska caresi yok.

ayy çok güldüm eşine..
ooo öyle yaparsanız olmaz ki ama..
bugün biz biberi kopardık zaten hep balkonda yeriz. kardeşim biberi 3 e böldü yedik kıl biberlerden. seneye hep biber ekicem domatesler de olmadı çiçekleri hep kuruyo.. tereler desen minyatür tere oldu maydonozlardan verim alamadım en iyisi biber

kk da arada kafayı yiyo

kızlar kanamam var benim

Canım ya çok merak ettik seni. Lütfen ilk fırsatta bizleri de rahatlat

canlarım son girişim hakkınızı helal edin bu gece gidiyorum dualarım sizinle olacak inş. bende güzel haberlerle dönerim orda belli olacak adet olup gelmem inş.

Canım helal olsun. Lütfen beni de unutma canım. Yolun açık olsun

bebeğim değerin çok güzel hatta bence süper
bebişine bişeycik olmayacak korkma.lekelenme kanama biçok kişide oluyor.
alttan bakılması da çok problem değil.doktorlar biliyor bişey olmayacağını ama biz farklı düşünüyoruz.
hani bebeği düşürcek diye korkuyoruz.dış gebelik ne alaka bende anlamadım.ama sen doktorun yüzünü kara çıkaracaksın allahın izniyle.

canım bende de acaip uyku yaptı akşam olunca çok uykum geliyor.
baş dönmesi yok ama sadece böyle aptal gibiyim.algılaama sorunum oldu.
sen ne zamana kadar kullanacaksın.doktor ne dedi.

umarim yiyecegim zaman da oyle konusmaz benimki biliyor benim hassas konularimi sever ugrasmayi
en sevdigim sey biber, hatta bu gelisimde buraya tam 4 kg biber getirdim sirt cantamda guvenlikten gecerken ruslar guluyorlar.ama cok severim kahvaltida oglen aksam, afiyetle yedik iki hafta bol bol.
ben de keske daha cok tohum getirseydim diyorum ama burda da var gerci, gaza gelirsem yaparim daha birseyler de benimkiler ekim ayindan sonra donarlar :) iceri almam gerekir

doktor 14 gün kullan dedi canım..
ben baş dönmesini bariz farkediyorum serophenede filan olmamıştı böyle bişey. iğnelerde de..
ama bunu atıyorum 2 saat sonra ayaklarımın altından yer kayıyor sanki sarhoş gibi ama 20 dk sürüyor... prospektüse bir baktım 1-3 saat sonra baş dönmesi olur yazıyor bir de uyku hali.

doktor bana 8 temmuz test günü dedi pazar zaten ben pazartesi yaptırayım diyorum ama aile hekimliğindeki kan almadaki kadın sinir ediyo çok pişkin.. bu yumurtalar hormonlu civciv ne farkı var diyor ona yorumunu soran oldu sanki millet kolay bulunca ahkam kesmesi kolay tabi

bahar geçen akşam uçurumu izlemek için oturma odasına geçtim kanepeye uzandım açtım atv yi reklam var.. neyse bekleyeyim dedim gerisini hatırlamıyorum. eşim gelmiş ekranda eva eşim kalk yerine yat diyor ben olanlara anlam vermeye çalışıyorum filan.yine izleyemedim görüyo musun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…