canım ben medikla parka gittim cumartesi günü özel klinikte 500 dedikleri testleri 74 liraya yaptırdım protein s c mthfr tiroid hormonu hepsini 74 e yaptırdım bu protein s c mthfr pıhtılaşmayla ilgili testler sende oraya gidebilirsin güven tıp da bana 750 dediler bi test daha vardı yarın bende üniversiyete gidicem bakalım nolcak sana ne kadar zaman verdiler sonuçlar için
kızlar sabah çamaşırımda kahverengi lekelenmeler oldu...
kasık ağrım da aynen devam ediyo...
değerim 392 çıktı... gebelik var ya da yok diyemem dedi doktor...
lekelenme ve kasık ağrın beni korkutuyo dedi,
alttan ultrasonla kontrol etti, istemedim ama ısrar etti, başka türlü anlayamayız dedi...
dış gebelikten şüphelendi
yarın tekrar test istedi, eğer değerlerin yükselirse pazartesi tekrar gel dedi
ama değerim yükselmezse tehlike var demekmiş...
çok korkuyorum
bi kaç klinikle görüştüm şimdi, sabah tahlil verirsem akşam 5te alırmışım sonucu...
hepsi aynı şeyi söyledi...
hani siz diyodunuz ya 1saate çıkar sonuç diye...
istanbulda bildiğiniz bi yer var mı tahlil yaptırabileceğim ve sonucunu hemen alabileceğim?
yardım edin bana lütfen
bi kaç klinikle görüştüm şimdi, sabah tahlil verirsem akşam 5te alırmışım sonucu...
istanbulda bildiğiniz bi yer var mı tahlil yaptırabileceğim ve sonucunu hemen alabileceğim?
yardım edin bana lütfen
yardım edin bana lütfen
her iki yakada olabilir...
ben anadolu yakasındayım ama yarın anneme gidicem avrupa yakasına...
yani 2 yakada olur
yardım edin bana lütfen
2saat sonra veren bi hastane buldum orda yaptırcam kızlar...
benim bu konuda hiç fikrim yok, 392 nasıl bi değer sizce?
kızlar hiç bilmiyorum... korkuttu beni doktor...
üstelik alttan muayene olduğum için düşükten de korkuyorum şimdi
lekelenmen varsa yatman gerekir canım.. bence gitmesen iyi olur :44: annenler gelsin sana.. bizim arkadaşa doktor bi tuvalete kalkıcan demişti bak..
ben paytak'a sakın alttan muayene ettirme düşük riski olur diyolar demiştim...
ama benim doktor zorla soktu alttan ultrasonu...
sakıncalı değil mi dedim, yok öyle bişey dedi...
ilaç iğne hiçbişey vermedi...
yarın tekrar kan vermeden bişey diyemem dedi..
canım acıle gıt agrılarını soyle reglının gecıktıgını soyle hemen test yapıyor yarım saate de verıyor testı ama dırek test ıcın gıttıgını soyleme ıkı kıvran bırde:)
adet gunu degeri 60 cikip simdi hamileliginin 30.haftalarinda olanlari biliyorum
degerin cok cok iyi,icini ferah tut sen
kotu seyler dusunme
bol bol dinlen canim insallah lekelenmen de gecer
yok canım hiç bişey olmaz sen kalbini ferah tut lütfen. lütfen panik yapma. dış gebelik de değildir merak etme kaç gün geçti adetin bu değer gayet güzel dış gebelikte böyle yükselmiyo
gerçekten mi? ama doktor hiç ciddiye almadı bu durumumu...
hatta tatil planımı anlattım, uzun yola bile git dedi..
ooooffff
canım okadar iyi anlıyorum ki seni.. ve eminim bu topicte yazan herkesde çok iyi anlıyor, çünkü aynı şeyleri yaşıyoruz.. benimde geçen ay ilaçla 3 tane yumurtam oldu.. be-nim üççç ki çoğu ay yumurta bile olmaz.. heralde dedim busefer olur.. okadar hevesliydim ki birde ilaçlardan göğüslerim acıyordu.. ki benim göğüsüm bile hiç acımazgeçen ayda olmayınca ümidim benimde azaldı. 3 yumurt ile olmazsa bu sefer olma ihtimali olan tek yumurtaylamı oluck diyorum kendi kendime.. nitekim bu ay baksana adet bile ortada yok okadar üzülüyorum ki.. ama bi yandanda bi okadar dinginlik vr içimde aynı senin anlattığın gibi içim soğumuş gibi geçen aydan sonra..
benimde annem ilk zamanlar her aradığında sorardı bebek yokmu diye.. bende her teli kpttığımda ağlardım. eşimde çok kızıyodu sanırım anneme söylendi bikez.. bidaha annem sormaz oldu.. bu ay bide akrabamıza fal baktırmışlar kadın funda hamile ama kendisi bile bilmiyor demiş.. bana söylememşiler yoksa birde umutlanırsam diye.. kardeşim ağzıdan kaçırdı.. etrafındakilerinde senden beklentileri olduğunu duyunca daha bi üzülüyor insan
ah kuzucum yaa
dılerım o akrabanın falı dogru cıkar
aynen dedıgın gıbı oluyor ıste hep uzulmekle gecıor su gunlerımız. halbukı ne guzel bı yastayız ama bıyolojık saatımız coktan gelıp cattı kuzum ıste annelık gudumuz basladı bı kere
bızı bundan gayrı en mutlu edecek sey bebegımızı ıcımızde hıssetmek.ınsallah bırımız degıl hepımız tez zamanda kavusuruz o melekelre
kızlar hiç bilmiyorum... korkuttu beni doktor...
üstelik alttan muayene olduğum için düşükten de korkuyorum şimdi
hayir canim ayni benim turkiyedeki doktorum gibi davranmis
lekelenmen varsa ve keseyi gormeden kalp atisi duymadan bence yorma kendini is yapma dinlen bol bol
bana da doktorum yurt disina gidebilirsind edi ben 26 kilo valiz kaldirdim, el cantam agirdi, hicbirsey olmaz dedi, gorduk olmadigini! sen tedbirini al hicbirsye olmaz
lutfen rahat ol degerin cok iyi
yesımcım degerın cok cok guzel
aklında zerre kadar suphe kalmasın
ayrıca fundaya katılıyorum
yarın fln sen bı yere gıtme evde kalıp yat bıkac gun
yenıden dr a gıdene kdr en azından.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?