Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

canım sen ne zaman alıyorsun.ben akşamları alıyorum.günde kaç tane alıyorsun ki.eğer 2alıyorsan ikisinide gece yatarken al.ozaman yan etkisi daha az oluyor.
aman gereksiz insanlara cevap vermeye bile değmez.desin dursun.ama ben bazen öle insanlara çok pis beddua ediyorum elimde olmayaraktan.
benimde bi arkadaşım var korunurken hap kulladığım için ve sonrasında bebeğim olmadığı için korunmak isteyen herkese beni örnek veriyormuş.bak oda kullandı olmuyor şimdi diye
aptallar ne alakası varsa.ama oda ikinciyi düşünüyor allah kalbine göre versin inşallah.

senle komşu olsak çok iyi anlaşırdık.. ortak hobi bahçesi kiralardık ben okuldayken sen ilgilenirdin gelince de kısır yapardık yerdik filan..( çok çıkarcı gördüm kendimi)
şu çarpraz bizimle aynı yıllık evli onların da çocukları yok bir merhaba bile 2 yıl sonra demeye başlayan komşumuzun yerinde oturmanızı çok isterdim

cahillik en kotu sey
boyle bilmeden bos konusan cok bosverin

ikinciyi dusunen arkadaslarim icin ben de Allah kalbine gore versin diyorum
cunku ben korunmayi birakinca 'biz yaptik hemen oldu, kazakursunu, bizim hemen oluyor' tarzi laflar cok duydum da o annelerden

valla olurdu, ama ben de senin okulunda olurdum o zaman belki okul cikislari ilgilenirdim ama bana guvenebilirsin
bakma burda bos takiliyorum da orda yasarken mecbur calisicam esim coluk cocugu bahane edersin calismazsin diyor ama bosuna mi okudum o kadar o da varben burda sagda solda yasayan kimseyi bilmiyorum, hatta apartmanda yasayanlari da :)

Son düzenleme:

evet bazen ne konuştuklarını bilmiyor insanlar.
bebek yapmayı kocayla yatınca kendiliğinden olan bişey sanıyorlar.
bizler bu konuda talihsiziz belki ama anne olmanın kıymetini en iyi biz biliriz sanırım.

evet bazen ne konuştuklarını bilmiyor insanlar.
bebek yapmayı kocayla yatınca kendiliğinden olan bişey sanıyorlar.
bizler bu konuda talihsiziz belki ama anne olmanın kıymetini en iyi biz biliriz sanırım.

bir arkadasim bazen ogluna soruyor benim yanimda 'sana marketten kiz kardes alayim mi ' diye , cocuk da 'hayirrrr' diyor
tam diyorum aaaa tamam ikinciyi dusunuyor bakalim hemen olacak mi bana da malzeme cikacak diyorum
sonra ben bu sureclerdne gectim karsimdaki herkse anlayisli ve destekleyici olucam diyorum

canım günde 3 tane dedi. öyle olunca sabah öğle akşam zannetttim hepsi birden atılabiliyo mu:26:
Allah var arkadaşlarımın içinde hiç öyle densizler yok çok şükür. ben bu kadının nasıl sağlık memuru olduğuna da şaşırıyorum nasıl ehli keyf anlatamam eminim lise mezunudur da. lise mezunun küçümsediğimden değil ama rtık hemşireler çok daha bilgili benim eşim de sağlık meslek lisesi çıkışlı ama ünv. mezunu hemşire arkadaşlarım gerçekten çok bilgili.
benim derdime dert katan köydeki akrabalarım korunursan olmaz demiyolar mı boğasım geliyo. en çok yengem derdi. kızı evlendi hemen de hamile kaldı hiç beddua etmedim Allah var. ama onun da huzuru yok. Allahım eşlerimizi ve huzurumuzu eksik etmesin.

ne güzel olurdu aynı okulda çalışmak benim öyle ev arkadaşım vardı. hem de okulda berabeerdik ing. öğretmeni. çok iyi anlaşıyorduk. başak burcuydu sen?

en azından bebeği olmayan kişileri cahilce sorularımızla aptalca önerilerimizle sıkmayacağız canım.
belki onlara hiç bişey demeyeceğiz.belki sadece olacak umudunu kaybetme diyeceğiz.
allah herkesin kalbine göre versin diyorum.

canım prospektüstede yazıyor eğer 3 kullanılacaksa 1sabah 2 gece almalısın ozaman daha az yanetkilerini yaşarsın.
üfff bazen böyle konuşan insanları boğasım geliyor.bazende hiç sallamadığımı gösteriyorum.

sağol canım bunu öğrendiğim iyi oldu dönme sayısını 1 e indirelim :111:

aaa ne pis ilaçmış o öyle canım
ayy inş bebiş tutunurda bu dönmeler boşa gitmez kızz
feda olsun ona :)

canlarım son girişim hakkınızı helal edin bu gece gidiyorum dualarım sizinle olacak inş. bende güzel haberlerle dönerim orda belli olacak adet olup gelmem inş.

yolun açık olsun canım güle güle git gel
inş allah kabul etsin bizide unutma dualarında..

canım olur niye olmasın ki bende çok isterim,
bnm foruma ilk girdiğimdn beri takıldıgım bi topic var
ordaki arkadaşlarla ben buluştum
önce ist gittigimde görüştük istanbullularla
sonra ist dan gelen arkadaşlarla bursadakilerle buluştuk
öyle garip bişiki forumda tanışmamıza ramen 40 yıllık dostmuşuz gibi sarılıp karşıladık birbirimizi
snrada ne güldük halimize.
şmdi hepsi hamile bi ben kaldım :))

kızlarrrrrrrrrr napıyosunz bakimmmm
sonunda yerimden kalkıp pcmi açtım
arkadaşım vardı kahve içtik fal kapamştım falıma bakmadan gitti bak uyuz unuttum bende :)
ayyy çok pis falım geldi bgnden beri yaa

ya kızlar bnm bgn kasıgım pek bi agrıdı bi ara adetmi oluyorm acaba dedim :)
aman allah korusunnnnnn
bayadır tablo paylaşmadım paylaşayımmmmm
çizgiyi ben çektim öyle göz kararı bişey bildigimden deil içimden o gün geldi çekiverdim işte :)) nasıl görünüyorrrrrrrrrrrrrr

383775 Ovulation charts on FertilityFriend.com

kızlar kızlar cok heyecanlıyım ya beeeen
sabahkı testımdekı golge cızgı baya sılık görünür şeklindeee
ne diosunuz bu durumaa?
testın uzerınde yazan 20 dk sonrasını dıkkate almayın yazısını göz ardı etsemmı kı?
cunku bnm oncekı testlerımde 20 dk dııl 20 saat sora bıle bısı cıkmamıstı

sabah bi tane daha yap canım istersen.
ama sonradan çıkan çizgileri dikkate almamak lazım.
tabi inşallah doğrudurrr.belkide ilk 20dk da çıktı ama sen farketmedin.

sabah bi tane daha yap canım istersen.
ama sonradan çıkan çizgileri dikkate almamak lazım.
tabi inşallah doğrudurrr.belkide ilk 20dk da çıktı ama sen farketmedin.

canım ılk 20 dk ıcınde ısıga bakınca zor secılen bı golge vardı aslında da ben kondurmamıstım.
esımde var dıe desteklemıstı
ama bılemıorum yaa yarın atesım yuksek cıkarsakı yarın dpo 14 kan testıne gıtcem

şenaycım yarın sabah testi tekrarla inşallah hamilesindir canım yaa
benim de 40 saat beklesem silik çıkmaz.
amma kaliteli test alıyomuşum

ateşine göre testini tekrarla ..
inşlalh güzel sonç alırsın...

ne marka kullanıyosun karanfil bana bi kaç kez çıktı..ama hepsindede ovitrel yani çatlatm iğnesinin etkisiyle çıktı..

canım hatırlamıyorum ki hepsi değişik markaydı hepsi eczaneden. malum testler her zaman aynı eczaneden alınmaz sırayla gideceksin ki sıra aynı eczaneye gelene kadar simanı unutsun

şenaycım yarın sabah testi tekrarla inşallah hamilesindir canım yaa
benim de 40 saat beklesem silik çıkmaz.
amma kaliteli test alıyomuşum
canım ya ben cok ınanmak ıstemıorum sonradan cıkan cızgılere ama ıste bugune kadar yaptıgım yaklaısk 15 testte hıc ama hıc golge bıle gormedıgım ıcın acabamı dıyorum bu kez
ne marka kullanıyosun karanfil bana bi kaç kez çıktı..ama hepsindede ovitrel yani çatlatm iğnesinin etkisiyle çıktı..
catlatma ıgnesının testlerı pozıtıf cıkarıomus canım evet
ınsallah senınde testlerın gercekten hamılelıkten dolayı pozıtıf cıkar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…