- 21 Mart 2011
- 10.574
- 19
- 158
kızlar çok teşekkür ederim beni merak etttiniz, duanızı eksik etmediniz...
Allah razı olsun...
kanamam olunca o gittiğim doktoru aradım, düşük olabilir yat dinlen ama mutlaka beta hcgye baktır, değer düşerse düşük deriz dedi..
sizinle konuştuklarımızdan sonra ona pek güvenemedim açıkcası, başka bi hastaneye gittim...
anlattım durumu, bu doktor karnımdan ultrasonla baktı ve keseyi göremedi...
ama çok küöük olduğu için göremediğini düşündü...
keseyi gördükten sonra tutunması için şu an iğne yapabiliriz ama şu an iğne veremem, kese yokken yanlış olur dedi...
yatıp dinlen,iş yapma v sabırlı ol dedi..
dün akşam tekrar yaptırdım beta hcg 487 çıktı... sabahtan akşama yükseliş var,bu iyiymiş...
her gün testi tekrarlayacakmışım pazartesi veya salı "düşük olmazsa" kesyi görmek için tekrar gidicem...
kanamam koyu krmızı değil...
açık pembe... azar azar devam ediyo... sildikçe kağıtta göryorum ama çok şükür koyulaşmadı...
ağrım azaldı sanki ama arada bi öyle bi zorluyoki beni... saniyelik...
benden haberler böyle... sizi meraktabırakmak istemedim...
hepinize çok teşekkür ederim
everyy
canım benım çok çok teşekkür ederim sana ALlahın izniyle geleceğim iyi haberlerle size anca akşam geç saatte yazabilirim merak etmeyin
PAYTAK canım nasılsın sen duymuşsundur kalbini,
ben de bugün gideceğim doktor amcamıza
dua et bize nolur
iyi tatiller canım
paytak iyi tatiller canim, gonlunce guzel bir tatil olsun sizin icin
dondugunde burda hamile haberleri o kadar cok olsun ki takip etmekte zorlan
hepberaber çok güzel bi duyguymuş o sesi duymak bugün senin için en güzel gün :)
bende 22 sinde duydum sesini:)
herşey gönlüne göre olsun
sabah bulantıyla uyanmak çok kötü feci yoğunlaştı benim ağır bi hamilelik geçireceğim galibasenin nasıl iyisindir inş.
valla canım kendime hemen birkoyuyorum
sabah bulantılarım hiç yok
arada bulantı değil de bir rahatsızlık hissediyorum midemde
bir kaç kezz çıkarttım ama hep akşam oldu
halsizlik oluyor bir de iştahsizlık
ama sıcağında etkisi var diye düşünüyorum
sen de yorma kendini çok hele ki kayınvalidene gidince
başınız sağolsun canımevet sıcaklık sıkıyor.maşalllah canım aman ii geçsin
benim kayınvalidem yok kaybettik düğünden 10 ay önce
görümcem çalışıyo mecbur yorulacağım:)
hayırlısı Allahım verir inşallah kolaylığını
günaydın kızlar hepinize hayırlı cumalar bugun başladım ateş ölçmeye hadı hayırlısı :)))
başınız sağolsun canım
sen yine de dikkat et kendine
günaydın canım
hadi bismillah baklaım sonu hayır olsun
sagol canım hadi bismillah dedim yaptım açılışı senın adınada çok sevındım darısı bizlerin başına inş. :)
sağol canım Allah razı olsun.. seni çok özleyeceğiz lütfen arada uğra tatlı anne..canlarım bugün ankaraya gidiyoruz eşimin ailesinin yanına orda net yokarada bi şekilde girip güzel haberleri alırım inş.
ykılıç yat dinlen ii bak kendine
bugünün sevincinide hadi sen yaşat snaayy hayırlı haberlerle gel inş.
karanfilcecim hayırlı yolculuklar dilerim şimdiden belki nete giremem inş güzel haberler verirsin bizlere
hepinizi seviyorum
ne güzel yazmışsın öyle çok şeker olmuş.. sağol canım desteğin içinGunaydin kizlar
iyi haftasonlari hepinize
shnaay cok sevindim bugun kan testi yaptirsana kiz, var sende birseyler, hadi neselendir bizi
ykilic cok sevindim canim degerinin yukselmesine, umarim bugun daha da yukselir
yokh atesin cok iyi gidiyoryakinda kan testi yaptirirsan sevincten havalara ucariz insallah
karanfilce en umutsuz oldugun su anda bebegin gelsin ki, normalde sevineceginden bin kat daha cok sevindiliyorum asilaman olumlu sonuclanacak ben gonulden inaniyorum
hepberaber o guzel duyguyu yasamanin mutlulugunu bizimle de paylas, bebisin bugun annesine babasina ben burdayimmm diye seslenicek
okkesa dedigin gibi atesin dusmus ama dibe vuran bir ates degil, yani her an yukselebilir de, umarim gelmez beklemedigimiz
aklima geldi julia boyle yazardi herkese tek tek, cok yardim etti ilk zamanlar 3 cucuklu guzel anne bizlere
oh çok şükürrkızlar çok teşekkür ederim beni merak etttiniz, duanızı eksik etmediniz...
Allah razı olsun...
kanamam olunca o gittiğim doktoru aradım, düşük olabilir yat dinlen ama mutlaka beta hcgye baktır, değer düşerse düşük deriz dedi..
sizinle konuştuklarımızdan sonra ona pek güvenemedim açıkcası, başka bi hastaneye gittim...
keseyi gördükten sonra tutunması için şu an iğne yapabiliriz ama şu an iğne veremem, kese yokken yanlış olur dedi...
dün akşam tekrar yaptırdım beta hcg 487 çıktı... sabahtan akşama yükseliş var,bu iyiymiş...
her gün testi tekrarlayacakmışım pazartesi veya salı "düşük olmazsa" kesyi görmek için tekrar gidicem...
açık pembe... azar azar devam ediyo... sildikçe kağıtta göryorum ama çok şükür koyulaşmadı...
bu günleri de görecek miydik bak geçen sene bu seneler yazışırken yumurtlayamıyorum diye üzülüp dururyordun Rabbim maşallah kalp atışlarını nasip edecek sana.. gün gelecek doğacak buraya resmini bile koyacaksın.. Rabbim kalp sesini de duymayı nasip etsin canımhiç korkma tatlım ama lütfen yat dinlen okula da gitme bugün zaten son gün
kese görünmez tabi ki daha 1000-1500 olması lazım hcg nin
duam seninle
senin de duan benımle olsun
kalp atışları için kontrole gideceğiz akşam
öpüyorum seni sakin ol ve bol bol dinlern
ayrıca benım de böyle kahve leklenme m oldu biliyorusun ve sonra pembeye döndü o zaman korktum küçük de bir pıhtı gibi bir şey gelmişti
hemen doktoru aradım ve o da rahat etmem için pruloton mu ne öyle bir iğne vermişti
bir kez vuruldum
korkma
buda düşüşe geçen tablom.sabaha kadar
rüyamda hep ateşimi gördüm hep düşük
çıkıyordu.
3c4345 Ovulation charts on FertilityFriend.com
Allah razı olsun...
hayırlı cumalar herkese
kızlar bişey sormak istiyorum sizlere cevaplarsanız sevinirim
adetliyken vajinal muayene olan var mı???:44:
Allah razı olsun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?