Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

hiç korkma tatlım ama lütfen yat dinlen okula da gitme bugün zaten son gün
kese görünmez tabi ki daha 1000-1500 olması lazım hcg nin
duam seninle
senin de duan benımle olsun
kalp atışları için kontrole gideceğiz akşam
öpüyorum seni sakin ol ve bol bol dinlern
ayrıca benım de böyle kahve leklenme m oldu biliyorusun ve sonra pembeye döndü o zaman korktum küçük de bir pıhtı gibi bir şey gelmişti
hemen doktoru aradım ve o da rahat etmem için pruloton mu ne öyle bir iğne vermişti
bir kez vuruldum
korkma

Gunaydin kizlar
iyi haftasonlari hepinize

shnaay cok sevindim bugun kan testi yaptirsana kiz, var sende birseyler, hadi neselendir bizi
ykilic cok sevindim canim degerinin yukselmesine, umarim bugun daha da yukselir
yokh atesin cok iyi gidiyor yakinda kan testi yaptirirsan sevincten havalara ucariz insallah
karanfilce en umutsuz oldugun su anda bebegin gelsin ki, normalde sevineceginden bin kat daha cok sevindiliyorum asilaman olumlu sonuclanacak ben gonulden inaniyorum
hepberaber o guzel duyguyu yasamanin mutlulugunu bizimle de paylas, bebisin bugun annesine babasina ben burdayimmm diye seslenicek
okkesa dedigin gibi atesin dusmus ama dibe vuran bir ates degil, yani her an yukselebilir de, umarim gelmez beklemedigimiz

aklima geldi julia boyle yazardi herkese tek tek, cok yardim etti ilk zamanlar 3 cucuklu guzel anne bizlere

canlarım bugün ankaraya gidiyoruz eşimin ailesinin yanına orda net yok arada bi şekilde girip güzel haberleri alırım inş.
ykılıç yat dinlen ii bak kendine
bugünün sevincinide hadi sen yaşat snaayy hayırlı haberlerle gel inş.
karanfilcecim hayırlı yolculuklar dilerim şimdiden belki nete giremem inş güzel haberler verirsin bizlere
hepinizi seviyorum

everyy

canım benım çok çok teşekkür ederim sana ALlahın izniyle geleceğim iyi haberlerle size anca akşam geç saatte yazabilirim merak etmeyin

PAYTAK canım nasılsın sen duymuşsundur kalbini,
ben de bugün gideceğim doktor amcamıza
dua et bize nolur
iyi tatiller canım

hepberaber çok güzel bi duyguymuş o sesi duymak bugün senin için en güzel gün :)
bende 22 sinde duydum sesini:)
herşey gönlüne göre olsun

sabah bulantıyla uyanmak çok kötü feci yoğunlaştı benim ağır bi hamilelik geçireceğim galiba senin nasıl iyisindir inş.

hepberaber çok güzel bi duyguymuş o sesi duymak bugün senin için en güzel gün :)
bende 22 sinde duydum sesini:)
herşey gönlüne göre olsun

eminim ki öyledir canım
çok teşekkür ederim
bebeğimle yine buluşacağız bugün
umarım mutlu eder bizi

sabah bulantıyla uyanmak çok kötü feci yoğunlaştı benim ağır bi hamilelik geçireceğim galiba senin nasıl iyisindir inş.

valla canım kendime hemen bir koyuyorum
sabah bulantılarım hiç yok
arada bulantı değil de bir rahatsızlık hissediyorum midemde
bir kaç kezz çıkarttım ama hep akşam oldu
halsizlik oluyor bir de iştahsizlık
ama sıcağında etkisi var diye düşünüyorum
sen de yorma kendini çok hele ki kayınvalidene gidince

evet sıcaklık sıkıyor.maşalllah canım aman ii geçsin
benim kayınvalidem yok kaybettik düğünden 10 ay önce
görümcem çalışıyo mecbur yorulacağım:)
hayırlısı Allahım verir inşallah kolaylığını

günaydın kızlar hepinize hayırlı cumalar bugun başladım ateş ölçmeye hadı hayırlısı :)))

başınız sağolsun canım
sen yine de dikkat et kendine

günaydın kızlar hepinize hayırlı cumalar bugun başladım ateş ölçmeye hadı hayırlısı :)))

günaydın canım
hadi bismillah baklaım sonu hayır olsun

hayırlı cumalar herkese
kızlar bişey sormak istiyorum sizlere cevaplarsanız sevinirim
adetliyken vajinal muayene olan var mı???:44:

sağol canım Allah razı olsun.. seni çok özleyeceğiz lütfen arada uğra tatlı anne..
ne güzel yazmışsın öyle çok şeker olmuş.. sağol canım desteğin için
oh çok şükürr
şimdi dinlenme zamanı maşallah değer çok güzel artmış dolayısıyla bir problem yok canım kanama herkesede olabiliyor. doktora da gittin elinden geleni yaptın artık doktorun ne derse onları yap..
bu günleri de görecek miydik bak geçen sene bu seneler yazışırken yumurtlayamıyorum diye üzülüp dururyordun Rabbim maşallah kalp atışlarını nasip edecek sana.. gün gelecek doğacak buraya resmini bile koyacaksın.. Rabbim kalp sesini de duymayı nasip etsin canım
buda düşüşe geçen tablom.sabaha kadar
rüyamda hep ateşimi gördüm hep düşük
çıkıyordu.
3c4345 Ovulation charts on FertilityFriend.com

hayırlısı olsun canım.. zamanı gelmedi demek ki daha.. ama dileğimiz ateşin bize bi sürpriz yapması.

canım geçmişi okumaktan bi türlü seni tebrik edemedim
hayırlı olsun gözün aydın değerin çok güzel maşallah
benim ablamdada her hamileliğinde öle pembe akıntıları olmuştu adet zamanlarına denk gelen günlerde merak etme canım

canım çok sevindim değerinin yükselmesine.. kız biz dünkü telaştan seni kutlamayı unuttuk sankii değerin yükseldiğine göre bebek iyi demekki.. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…