- 8 Nisan 2011
- 12.310
- 3.420
- 248
gecenlerde gitmistim ya canim hamile olabilirim diye o zaman gostermistim doktora
bikini bolgesinde bacaga dogru olan kisimda birkac tane yag bezesi gibi kucucuk sivilce cikmisti huylanmistim
molluskum diye birseymis virusten kaynaklaniyormus, deri uzerinde kanda bakilmasa da anlasilan birsey, zaten uzerine bir hatadir okuyordum uzman oldum :) neyse onu tedavi edecekler ben bir ay sahalardan cekiliyorumkorunmamiz gerekli esli tedavi ve umarim bir ay icinde hallolur da agustos ayinda ya da temmuz sonunda ne zaman olursa yetisirim yeni donguye kismet bakalim ne olacak...
gercekten gecinmek zor insallah akillari baslarina gelir ve nasil davranmalari gerektigini ogrenirler!
uzmemeye calis kendini canim iliskinizi dusun esinle baskalari yuzunden yipranmasina izin verme
o sivilceler mi virüsmüşşş
neyse canım geçmiş olsun..
İnşallah bomba gibi dönersin sahalara
eğer adet olursam ben de doğum kontrol hapına başlıycam orda adet olmamak için beraber dinleymeye geçebiliriz yani
every haftaya kpss sınavı var ya eşim bi hafta izin almıştı. biz de ani bi kararla annemlerin yanına gitme kararı aldık. orası daha serin buraya göre 4-5 giremeyebilirim yani. girsem de cepten pek olmuyor. dereceyi götürmiycem nasılsa çatladığım kesin ölçmenin şimdi bi anlamı yok asıl gelince önemli günler.
ohhh ne guzel canim hem anneni ozlemistin iyi keyiflenirsin onunla
bosver zaten keyfine bak nasilsa dedigin gibi catlama problemi yok dondugundeki son gunlerde heyecan olur
evvetttt
Canım çok üzüldüm,geçmiş olsun... moralini bozma hemen. sol tüpteki sorun hallolmuş en azından, inşallah ona tutanarak olur hayırlısıyla... ama olmazsa tüp bebek gibi daha bir sürü yöntem var. inşallah bundan sonra herşey daha iyi olur senin için
Amin inşallah.
Tüh. Raporlusundur inşallah çalışıyorsan eğer. Ben de çikolata kistmi aldırmak istiyorum ama cesaret edemiyorum. Benimki 3.5 cm. Bakalım haftaya doktora gideceğiz. Temmuza kadar dene olmazsa alırız demişti. Dediğin gibi belkide aldırmak lazım daha kötü olmadan. Ama onun da yan etkileri olabiliyormuş. Sağlam yumurtalığın ameliyat esnasında zarar görüp gidebiliyormuş. Bunların hepsini düşünmek, bir karar vermek zorunda kalmak çok yorucu. Seni çok iyi anlıyorum. Ama sen artık en zor kısmını atlattın. Dediğin gibi artık akışına bırak. İyileşmene bak. Bebişin Allah'ın izniyle gelecektir.
Bu arada benim teyzemin bir tüpü ve yumurtalığı var. 2 çocuğu var. Aralarında sadece 10 ay var sen hesapla :)
canımmmm cok gecmıs olsun
sıkma canını mutlaka zor bı durum ama caresız degıl
tek tuple hamıle kalan bı suru kısı gordum ben forumda
hem dıyelım olmadı dıger yontemlerle de olur
onemlı olan saglıgını tehdıt edecek olan sey temızlenmıs cok sukur
bundan snrası daha ıyı olcak ıns senın ıcın
bebegınde gelsın tez zamanda ıns canım.
canım ben kese ne zaman görünür diye araştırırken menekşe2 adlı kullanıcının sayfanın en sonuna yazdığı mesajı okuyunca aklıma hemen sen geldin...
onun da bi yumurtalığı alınmış ama altta ikiz bebeği olduğu görünüyo... istersen ona özelden mesaj atıp bilgi al,moral olur sana...
http://www.kadinlarkulubu.com/tup-b...g-artarken-kesesi-gec-gozuken-varmiiii-5.html
canım çok geçmiş olsun Allah şifa versin inşallah moralini bozma
benim ablam dış gebelik sonucu bir tüpü alındı ve tek tüple 2 çocuğu ve birkaçtanede kürtajı var
sen gönlünü ferah tut olur Allah ın izniyle
bebeğin insallah en kısa zamanda gelir cnım.uumudunu kaybetme
moralini yüksek tutmalısın.benimde tek tüpüm var.ama yumurtalığımız sağlam.
artık her şeyin bir yolu var.bir kaç ay doğal yolla denersin.
olmazsa tüp bebek var.
bıtanem cok cok coook gecmıs olsun
ama sukur rabbıme kı sorunun cozulmus. bnm yengem kıst amelıyatına gırerken rahmını alabılırız actıgımızda demıslerdı. dusunsene ne kadar kotu sonuclar var daha.
sukur kı hala bı tupun var ve yumurtalıkalrın saglam.
allahım tez zamanda sana sıfanı versın ıyıles de sol tupden yumoslarına spermcıkler ulassın :)
bır cok ornek var gercekten kızların dedıgı gıbı
bu sekılde hamıle kalan
sen rabbıme dua et bol bol
bızımde dualarımız senınle
gecmısı hıııc dusunme sen sımdı
rabbım ne yazdıysa o oluyor sonucta
senın saglıgın yerınde olsun da bebek de zamanı gelınce olur ıns.
Arkadaşlar bugün eşimle doktora gittik. O daha önce hiç test yaptırmamıştı. Onun da testleri yapılacak. İnşallah bir şey çıkmaz. Ben de zaten kist var bir de onda sorun çıkarsa işimiz zor. Benim doktorum eşinin sonuçlarına göre nasıl bir yol izleyeceğimiz belli olacak dedi. Eğer kötü çıkarsa önce ben ameliyat olcakmışım sonra da tüp bebekİnşallah iyi çıkar . Lütfen benim için dua edin.
Evet canım ya ben de sabah girdim sordum kızlara ne oldu diye. Merak ettik tabi. Demek ki gerçekten de sonradan çıkan çizgilere güvenmemek lazımış. Ama ne güzel o olympostasınız. Tadını çıkarın. Bunları düşünme artık. Gelecek elbet bizim de bebeklerimiz.
merhaba kızlar nasılsınız???
bugün giremedim hiç var mı gelişmeler aslında şöyle bi göz attım geçmişe ama kaçırttığım şeyler olabilir..
bugün güzel başladı. umre için seminerimiz vardı. sanki oralara gitmiş gibi oldum.. valizimizi kitaplarımızı aldık. çok heycanlısonra çıkışta sadece ve sadece Allah rızası için kayınpederimin dükkanına ziyrete gittik. her zamanki gibi moralimi alt üst etti ve beni evime gönderdi..
öyle büyük bi imtihanım var ki kızlar gerçekten bunu kaldıramayıp yenik düşeceğimi düşünüyorum bazen.
artık bizim eve gelesi gelmiyormuş beyfendinin neden??
ben hep ağlıyormuşum
inanmıyorum baba problem bu mu? dedi eşim
evet her gittiğimizde ağlıyor..
makbule (eltim) herşeye boyun büküp sesini çıkarmıyormuş ben ağlıyormuşum. o kadar üstüme geliyorlar ki her geldiklerinde bişr sebep bulup kavga çıkarıyorlar dayanamıyorum ağlıyorum. onlar çatır çatır laf sayarken ben bişey yokmuş gibi boynumu bükecekmişim.
yalvarıyorum nolursunuz benim evime geldiğinizde ya da size gittiğimde güzelce oturalım yiyelim içelim. ama duramazlar ya anneme babama laf sokarlar ya da düğünde yine kendi yaptıkları çirkeflikleri konu olarak açarlar. bir sabrederim iki sabrederim sonra dayanamam. nasıl insan olduklarına aklım ermiyor çünkü. hayatta böyle insanlarda mı var diyorum. bişey diyemiyorum diyecek bişey de bulamıyorum zaten başlıyorum ağlamaya zorlarına gidiyormuş. şimdi sorun bu oldu yüzümü gördükleri yok ama hala dayanamıyorlar. kayınvalide güzel doldurmuş farkettim. ne yaptım ben sana yaaa ne yaptım.. yüzümü görmüyorsun her hafta oğlun gidiyor. daha ne istiyorsun neee??
onu da eşim gider daha 10 dk olmadan makbule böyle sessiz şöyle sessiz. hiç bize karşılık vermiyor ailesi bize çok saygılı karanfilin ailesi bize gelmiyor aramıyor sormuyor karanfil kötü.. siz nasıl insanlarsınız yaaa..nişanlıyken bize hiç gelmediler hiç ziyaret etmediler şimdi ailem her merkeze geldiklerinde onlara uğrayıp aman efendim ağam paşam deyip evlerine gidecekler. ki ben gidiyordum her gittiğimde bişey çıkardınız aileme ne karışıyorsunuz bırakın onları..
çok değişik insanlar kızlar ben bunlar gibi görmedim. bağıralım çağıralım ama siz hiç kırılmayın diyorlar. bize gelmeye devam edin biz gel diyince gelin kovarsak da gidin.
şimdi de bu başladı makbule sevdası..
daha geçen Ramazan ayında eşine karşı ilgi duyuyormuşum diye iftira atan eltim eşinin öz be öz teyzesiyle kıskançlıktan bayramlaşmayan eltim şimdi iyi gelin oldu. umrumda değil hasta ruhlu da olsa iyi olsun hiç gözüm yok ama beni mahvettiler eşimi mahvettiler bizi mahvettiler bir kalp bu kadar incitilir mi..
biz Allah rızası için bunların rızasını nasıl kazanacaz ve yine Allah rızası için nasıl iyi olabileceğiz bu insanlarla.. bi çözüm yolu bulamıyorum..
ve yine ağlıyorum.
problem şu onlar zengin ve biz onlara muhtaç değiliz eltim muhtaç onların evinde yiyip içmese aç kalırlar. biz muhtaç olmadığımızdan katlanmıyor daha seyrek görüşüyoruz. onlar ise ne deseler de evlerindeler ve onlar iyi biz kötüyüz.
uuff ya kafa şişrdim kızlar.. çok üzüldüm nolur affedin anca size nazım geçiyo burası yeri değil biliyorum. çok ağladım çok üzüldüm yine bugün. ben neden değer veriyorum insanlara bu kadar bazen öyle çok kızıyorum ki kendime.
deryosuuummmmmm
massaaalllaaah bebegıne
rabbım ıns kucagına alcagın gunlerıde gostersın saglıkla
darısıda bızlerın basına kuzularrrrrrrr
ne güzel tebrik ederim. darısı bizlere
7+2
sen kaç hesaplamıştın?
nasıl anladı doktor ultrason da mı ölçüyor haftasını
ne mutlu sana kuzum.darısı heppppimizin başına...
deryaaaa senin adına nası mutlu oldum bilemezsin...
ne şahane bi duygudur o kim bilir
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin...
benim önce keseyi, sonra içinde bebeği görmem lazım kii kalp atışını bekleyeyim...
kızlar hepinize çok teşekkür ederim
ben 7+0 hesaplamıştım ultrasonda 7+2 çıktı
doktorumu değiştirmek zorundayım
çünkü bize tuzluya patlayacak
karanfil canım sana diyeceğim tek bir şey var ALLAH SABIR VERSİN
yeşim ayyy hamile hamile seni de üzmüşüm üzüldüm bak şimdi
yok canım eltimle o olaydan sonra hiç görüşmüyoruz. görüşür müyüm hiç. sonradan korkusundan kıvırmış ben başka manada söyledim yanlış anladı diye. bizimkilerin de inanmak işlerine geldiği için inandılar.
hasta ya..sadece eşine takmış bi hasta. 2 tane gül gibi çocuğu var daha onları hiç gerçek bi anne gibi severken görmedim. ve sadece sessiz diye ve bizim kaynanaya sınırsız hizmet ediyor diye el üstünde tutuluyor. yaptığı edepsizlikler göz ardı edildi. hepsini Allaha havale ediyorum tam da umre arefesi yine sinirimi bozdular oysa ki ben nefretsiz ve temiz bi ruh hali içinde gitmek istiyordum
bu çok güzell önden gitmesi iyi bişey maşallah
normalde kaç gün sürüyor luteal fazın şimdilik güzel gidiyor inşallah son anda kötü bi sürpriz yapmaz.
kızlar benim ateş de düştü bugün. üzülünce mi oldu ki(
3628ff Ovulation charts on FertilityFriend.com
normalde kaç gün sürüyor luteal fazın şimdilik güzel gidiyor inşallah son anda kötü bi sürpriz yapmaz.
kızlar benim ateş de düştü bugün. üzülünce mi oldu ki(
3628ff Ovulation charts on FertilityFriend.com
canım tablon şu an çok iyi, dpo12 olmuş, maşallah
eğer 2gün içinde ani düşüş olmazsa test yap:)
inşallah bebeğin seninledir
çok şükür AllahımaAllah sana sabır versin canım, sen temiz kalplis,n, bunca olaya rağmen olgun davranabiliyosun, maşallah...
eşin yanında ve sana hak veriyo,bence en önemlisi bu
ilk defa geçen ay tablo yaptım. luteal faz 15 gün sürdü. pco olduğum için adetim çok düzensizdi ve luteal süremin hep 14 olduğunu düşünüyordum. çok teşekkür ederim yorum yaptığın için. inşallah hamişsindir canım.
inşalah düşmezçok üzülüyorum ya ekimde düşük yaptım. tekrar olmadı. bekliyorum işte. sen hamişsin. tebrik ediyorum seni. Allah tamamına erdirsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?