Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

o sivilceler mi virüsmüşşş
neyse canım geçmiş olsun..
İnşallah bomba gibi dönersin sahalara
eğer adet olursam ben de doğum kontrol hapına başlıycam orda adet olmamak için beraber dinleymeye geçebiliriz yani

evet ya kucuk sey oysaki
o yuzden burda da dedim genital bolgede cikan kucuk sivilce yag bezesi gibi seyleri ciddiye alip hemen doktora basvurun, iyki gecikmemisim ben de

sen simdi adet olmayi dusunme hem kendini uzme bebisin olabilir

every haftaya kpss sınavı var ya eşim bi hafta izin almıştı. biz de ani bi kararla annemlerin yanına gitme kararı aldık. orası daha serin buraya göre 4-5 giremeyebilirim yani. girsem de cepten pek olmuyor. dereceyi götürmiycem nasılsa çatladığım kesin ölçmenin şimdi bi anlamı yok asıl gelince önemli günler.

ohhh ne guzel canim hem anneni ozlemistin iyi keyiflenirsin onunla
bosver zaten keyfine bak nasilsa dedigin gibi catlama problemi yok dondugundeki son gunlerde heyecan olur

ben de keyfime bakayim diyorum bu ay olcmeyeyim
ilk defa da birinci gunden baslamistim olcume duzenli olcecektim sozde bu ay

bir yandan da olceyim de adet ne zamna gelecek bileyim diyorum ama gerek de yok sanki cok:44:

bu arada adetin 5.gunundeyim ve doktoruma ovulasyon ne zaman olacak dedim kadin simdi bilemem dedi yumrta durumundan bahsetmedi
10.gun bakariz dedi
normalde 5.gun yumurtalar gorunuyor muydu

Kizlar merhabaaa
Oncelikle sunu siyleyim; 3 aydir duzenli yumurta takibi yapildi, ben bi taraftan da atesimi olctum. Atesin dustugu gunun gecesi catliyorum; ates dustukten 12-24 saat icinde yumurtluyorm. Ertesi gun sabah 6 gbi ates yukselmis oluyor.
Every ben 3. gunu gidiyorum dr goruyor yumurtalari 10. tada 11. Gun dominant yumurta belli oluyor. Belki bundan sebep 10. Gun demistir dr.un; kac tane dominant yum var kac mm catlama egilimli mi vs 10. gun belli oluyp

kızlar hepinize teşekkür ederim moral verdiğiniz için henüz iyileşemediğimden teker teker cevap yazamıyorum kusura bakmayın hepinizi öpüyorum Allaha emanet olun .inşAllah hepimiz bir gün anne olucağız:)

canım gönlünü ferah tut... iyi şeyler olacak...
benim eşimin ailesinde varikosel vardı... kayınpederim 35yıl önce tedavi görmüş, kaynım6yıl önce ameliyat oldu...8 aydır bebek olmayınca bu ay gitti test yaptırdı,testi yaptırdığımız ay hamile kaldım
darısı başına

tüylerim diken diken oldu okurken..
o eltini elime verseler saçını başını yolarım,o derece...
ne demek iftira atmak ya..sen bu iftiradan sonra o kendini bilmez edepsiz cahil makbuleyle görüşmüyosundur umarım
seni düşürdüğü durum çok çirkin...

kaynananla kyınpederine diyecek söz yok, nasıl insanlar olduklarını az çok biliyoduk...
ahirette versinler inşallah bu yaptıklarının hesabını

günaydın kızlaaar. kızlaar ne olur tabloma bi yorum yapın. bu ay olsun Allahım

deryosuuummmmmm
massaaalllaaah bebegıne
rabbım ıns kucagına alcagın gunlerıde gostersın saglıkla
darısıda bızlerın basına kuzularrrrrrrr

ne güzel tebrik ederim. darısı bizlere
7+2
sen kaç hesaplamıştın?
nasıl anladı doktor ultrason da mı ölçüyor haftasını

ne mutlu sana kuzum.darısı heppppimizin başına...

kızlar hepinize çok teşekkür ederim
ben 7+0 hesaplamıştım ultrasonda 7+2 çıktı
doktorumu değiştirmek zorundayım
çünkü bize tuzluya patlayacak
karanfil canım sana diyeceğim tek bir şey var ALLAH SABIR VERSİN

yeşim ayyy hamile hamile seni de üzmüşüm üzüldüm bak şimdi

yok canım eltimle o olaydan sonra hiç görüşmüyoruz. görüşür müyüm hiç. sonradan korkusundan kıvırmış ben başka manada söyledim yanlış anladı diye. bizimkilerin de inanmak işlerine geldiği için inandılar.
hasta ya..sadece eşine takmış bi hasta. 2 tane gül gibi çocuğu var daha onları hiç gerçek bi anne gibi severken görmedim. ve sadece sessiz diye ve bizim kaynanaya sınırsız hizmet ediyor diye el üstünde tutuluyor. yaptığı edepsizlikler göz ardı edildi. hepsini Allaha havale ediyorum tam da umre arefesi yine sinirimi bozdular oysa ki ben nefretsiz ve temiz bi ruh hali içinde gitmek istiyordum

bu çok güzell önden gitmesi iyi bişey maşallah

Son düzenleme:

Allah sana sabır versin canım, sen temiz kalplis,n, bunca olaya rağmen olgun davranabiliyosun, maşallah...
eşin yanında ve sana hak veriyo,bence en önemlisi bu

ilk defa geçen ay tablo yaptım. luteal faz 15 gün sürdü. pco olduğum için adetim çok düzensizdi ve luteal süremin hep 14 olduğunu düşünüyordum. çok teşekkür ederim yorum yaptığın için. inşallah hamişsindir canım.

canım tablon şu an çok iyi, dpo12 olmuş, maşallah
eğer 2gün içinde ani düşüş olmazsa test yap:)
inşallah bebeğin seninledir

inşalah düşmezçok üzülüyorum ya ekimde düşük yaptım. tekrar olmadı. bekliyorum işte. sen hamişsin. tebrik ediyorum seni. Allah tamamına erdirsin.

Allah sana sabır versin canım, sen temiz kalplis,n, bunca olaya rağmen olgun davranabiliyosun, maşallah...
eşin yanında ve sana hak veriyo,bence en önemlisi bu
çok şükür Allahıma

hamileler ateş tablosu topiğine ekledin mi canım tablonu

yarını da görelim inşallah hamilesindir hayırlısıyla..

kizlar kizlar merhaba
biz pazar kahvaltimizi yaptik gezmeye gidicez
herkese iyi pazarlar
kendinize iyi bakin

karanfilcecim sen icinirahat tut, ne yaparlarsa yapsinlar vurdumduymaz olmaya calis canim, sabredip dusunmemeye calisbu arada tablodaki o dusus yerlesme dususudur umarim canim
hadi shnaay gel de bugun atesim tavan yapti de
cucucan tesekkurler cevap icin, yumurtalar hakkinda birsey demedi ama dedigin gibi 10.gun netlesiyor diye demistir, zaten bu ay korunacagimiz icin gerek de kalmadi gerci

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…