Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
hııh çok güzel
kapıcının hanımı da geldi bebek mevzumuza karıştı sonunda
bi o eksikti
önce ne o hamilemisin dedi göbegim çıkmış diye
sonra yok deyince, iş konusuna atladı çalşcanmı tekrar fln.
hı hı dedim inş.
aman bu arada bebek yap büyütür öyle çalışırsın demezmi.

yok anacım yok yok ben delirecem az kaldı

Son düzenleme:

elimde gebelik testi yok acaba ovulasyon testi yapsam çıkarmı ki? bazen o da gebeliği gösteriyormuş.birde karnımın alt kısmında gaz sancısı gibi bir gerilme kasılma var.ama adet sancısı degil.onun dışında hiç bir belirtim yok.ne gögüs hassasiyeti ne şişmesi ne de başka bişi...off ya beklemek çok fena.eğer yarında yüksek çıkarsa nöbetci bir eczane bulup test alırım artık

saol canım benim...
iyiki varsınız...
daha kendi durumumu tam kavrayamadım, bi atlatayım şu dönemi bundan sonra bütün dualarım size

tamam canim aksam girdigimde yazarim tarifi
soylemesi ayip 4 tane arka arkaya yedim cok pis bogazim esimi bekleyemedim

bu arada kapici da el attiysa bu duruma ne denir bilemedim, ben de bu ara zayifim ama gobek gitmiyor ve cidden 3 aylik gibi gobek var, hani salsam kendimi soyle icime cekmeden 5 aylik hamile misin diye sorarlar bile

ovulasyon testide gösterebiliyomuş canım dene bence ne kaybedersin ki:)
yarın sabahta ilk işin gebelik testi almak olur.
belirtilere takılma herkeste farklı oluyo sonuçta.
inş bebegin seninledir

tamam canım. ohhh afiyet olsun yarasın.
bnmde açlıktan gözüm dönmştü artık dışarıdan bişiler söledim yedim az önce
ya sorma cnm ya kapıcı bile girdi artık olaya dicek lafım kalmadı yani...

bnmde öyle çok zayıfım aslında ama göbegi bi salsam senin dedigin gibi 5-6 aylık oluyo maşallah
içime çekiyorm o yzden çekmedigim zmnlarda ztn bu sorulara maruz kalıyorum

My Ovulation Chart || Ovulation Chart
kızlar bekleyen varmıydı benden haber bılmıorum ama
sabah yaptıgım test negatıftı malesef
bı hungur sakır aglama operasonundan sonra kocamla olımposa haftasonu tatılıne geldık
kasık agrım bıldıgınız adet sancısına dondu zaten
garıptır kı gun ıcı atesım hala 37.4 falan ama sabhkı ates dune gorede bıraz dusuktu. muhtemlen yarın en gec gelıo kırmızılar.

bugün aralıklarla girip senden haber var mı diye baktım...
kızlar da hep seni sordular girdi mi,haber var mı diye...
canım teste pek aldırma, bi kan tahlili yaptır pztye kadar gelmezse...
gün içi ateşin iyi gidiyo...
hakkında hayırlısı olsun canım...
üzülmek yerine tatilin tadını çıkarmaya bak

şükür kavuşturana çatladık sabahten beri beeeeee
püff uyuz test
ateşinde ufak bi düşmüş yine
inş yanıltıyordur yaa, bikaç gne gelmezse kan testine gidersin kuzum
garanti olurrr
hem boşver şmdi bebişi fln bakk ne güzel yerlerdesin
tatilin tadını çıkar yavrummmmmmmmm ohh gez tozzzz boşverrrrrrrr

Son düzenleme:
Arkadaşlar bugün eşimle doktora gittik. O daha önce hiç test yaptırmamıştı. Onun da testleri yapılacak. İnşallah bir şey çıkmaz. Ben de zaten kist var bir de onda sorun çıkarsa işimiz zor. Benim doktorum eşinin sonuçlarına göre nasıl bir yol izleyeceğimiz belli olacak dedi. Eğer kötü çıkarsa önce ben ameliyat olcakmışım sonra da tüp bebek İnşallah iyi çıkar . Lütfen benim için dua edin.

Evet canım ya ben de sabah girdim sordum kızlara ne oldu diye. Merak ettik tabi. Demek ki gerçekten de sonradan çıkan çizgilere güvenmemek lazımış. Ama ne güzel o olympostasınız. Tadını çıkarın. Bunları düşünme artık. Gelecek elbet bizim de bebeklerimiz.

okkesanınadetı gelmıs yaa((
bnmde sonum onun gıbı olacak muhtemeln
ama gun ıcı ates olayındn bhsetmıs. gun ıcı dusmus ve hemen ertesı sabah da dusup adet gelmıs
ben sımdı olctum yıne 37.1 cıktı.
ayy hala umıtlenebılıorum cok garıp yaaa
bu arada yarın dpo 16 yaa
yarın yuzde bı mılyon gelmesı lazım bence
eger kı yarında gelmezse ve ates sabah azcık yuksek cıkar yada bgnkı gb fln kalsa ben pazartesı kana gıderım arkadass
yavv belkıde hamıleyım ben beeee

amin güzel dileklerin için çok teşekküt ederim.

insallah bu sınavı atlatırız.2. çocuğa acele etmemin sebebi.
tek tüpe kalmam. o yüzden kaygılıyım.

geçmiş olsun canım.insallah tedavinden sonra meleğin gelir.

desteğiniz için tekrar teşekkür ederim.
iyiki varsınız.

shanyyy canım insallah senin kırmızılar gelmez.
gün içi ateşin iyi. en az bir saat dinlen ondan sonta ölç.
ayyy dün çok komiktim aslında
ölçüyorumateş düşmeye başladı.ben hareket ediyorum ateş çıksın
diye sanki bu sayede bebek olacak ay kafayı yedik ya.
neyse gülüp geçelim.

Canım ben alıntılardan okuyabildim mesajlarını. Yazdıklarını kaçırmışım. Senin adına sevindm öncelikle. Ultrasonda her şey temiz çıkmış. Ne güzel.

Virüs olayı tek başına çok muhin değil ama her işte bir hayır vardır derler ya bu duruma çok uygun. Molluskum'un düşüğe sebep olabildiğini bilmiyordum. Belki de o nedenle olmadı şimdiye kadar. Ne kadar sürecekmiş tedavi?

Arkadaşlar bir de bir sitede çiftlerin %70i 6 ayda hamile kalabilmekte yazıyor. Bu çok yüksek değil mi? Benim çevremde çok az kişi hemen hamile kaldı. Sizce durum nedir?

Bir şey daha bu sitede: http://www.e-gebelik.net/gebelige_hazirlik/Hizli_gebe_kalmak_icin.asp

ateşinizde ani bir yükselme olduktan 24 saat sonra yumurtlayacaksınız demektir yazıyor. Ama bu yanlış. Ateş yükselince zaten yumurtlamış oluyoruz. Nasıl insanlar hazırlıyor bu siteleri acaba ya...

Not: şimdi baktım iki tane doktorun sitesiymiş. Ya doktorlar bir şey bilmiyor yada biz şimdiye kadar hep yanlış yaptık

Son düzenleme:
merhaba kızlar nasılsınız???
bugün giremedim hiç var mı gelişmeler aslında şöyle bi göz attım geçmişe ama kaçırttığım şeyler olabilir..
bugün güzel başladı. umre için seminerimiz vardı. sanki oralara gitmiş gibi oldum.. valizimizi kitaplarımızı aldık. çok heycanlı sonra çıkışta sadece ve sadece Allah rızası için kayınpederimin dükkanına ziyrete gittik. her zamanki gibi moralimi alt üst etti ve beni evime gönderdi..
öyle büyük bi imtihanım var ki kızlar gerçekten bunu kaldıramayıp yenik düşeceğimi düşünüyorum bazen.
artık bizim eve gelesi gelmiyormuş beyfendinin neden??
ben hep ağlıyormuşum
inanmıyorum baba problem bu mu? dedi eşim
evet her gittiğimizde ağlıyor..
makbule (eltim) herşeye boyun büküp sesini çıkarmıyormuş ben ağlıyormuşum. o kadar üstüme geliyorlar ki her geldiklerinde bişr sebep bulup kavga çıkarıyorlar dayanamıyorum ağlıyorum. onlar çatır çatır laf sayarken ben bişey yokmuş gibi boynumu bükecekmişim.
yalvarıyorum nolursunuz benim evime geldiğinizde ya da size gittiğimde güzelce oturalım yiyelim içelim. ama duramazlar ya anneme babama laf sokarlar ya da düğünde yine kendi yaptıkları çirkeflikleri konu olarak açarlar. bir sabrederim iki sabrederim sonra dayanamam. nasıl insan olduklarına aklım ermiyor çünkü. hayatta böyle insanlarda mı var diyorum. bişey diyemiyorum diyecek bişey de bulamıyorum zaten başlıyorum ağlamaya zorlarına gidiyormuş. şimdi sorun bu oldu yüzümü gördükleri yok ama hala dayanamıyorlar. kayınvalide güzel doldurmuş farkettim. ne yaptım ben sana yaaa ne yaptım.. yüzümü görmüyorsun her hafta oğlun gidiyor. daha ne istiyorsun neee??
onu da eşim gider daha 10 dk olmadan makbule böyle sessiz şöyle sessiz. hiç bize karşılık vermiyor ailesi bize çok saygılı karanfilin ailesi bize gelmiyor aramıyor sormuyor karanfil kötü.. siz nasıl insanlarsınız yaaa..nişanlıyken bize hiç gelmediler hiç ziyaret etmediler şimdi ailem her merkeze geldiklerinde onlara uğrayıp aman efendim ağam paşam deyip evlerine gidecekler. ki ben gidiyordum her gittiğimde bişey çıkardınız aileme ne karışıyorsunuz bırakın onları..
çok değişik insanlar kızlar ben bunlar gibi görmedim. bağıralım çağıralım ama siz hiç kırılmayın diyorlar. bize gelmeye devam edin biz gel diyince gelin kovarsak da gidin.
şimdi de bu başladı makbule sevdası..
daha geçen Ramazan ayında eşine karşı ilgi duyuyormuşum diye iftira atan eltim eşinin öz be öz teyzesiyle kıskançlıktan bayramlaşmayan eltim şimdi iyi gelin oldu. umrumda değil hasta ruhlu da olsa iyi olsun hiç gözüm yok ama beni mahvettiler eşimi mahvettiler bizi mahvettiler bir kalp bu kadar incitilir mi..
biz Allah rızası için bunların rızasını nasıl kazanacaz ve yine Allah rızası için nasıl iyi olabileceğiz bu insanlarla.. bi çözüm yolu bulamıyorum..
ve yine ağlıyorum.
problem şu onlar zengin ve biz onlara muhtaç değiliz eltim muhtaç onların evinde yiyip içmese aç kalırlar. biz muhtaç olmadığımızdan katlanmıyor daha seyrek görüşüyoruz. onlar ise ne deseler de evlerindeler ve onlar iyi biz kötüyüz.
uuff ya kafa şişrdim kızlar.. çok üzüldüm nolur affedin anca size nazım geçiyo burası yeri değil biliyorum. çok ağladım çok üzüldüm yine bugün. ben neden değer veriyorum insanlara bu kadar bazen öyle çok kızıyorum ki kendime.

Merhaba Kizlar
Biz bugun dolastik esim isten gelince bacaklarim agridi baya, cunku uzun sure temizlik de yapmistim evde camlari sildim falan derken yorulmusum.Doktordan cikinca da baya yuruyus yapmistim.

Karanfilcecim uzuldum dedin benim de icim acidi inan, Allah sana sabir versin ve bir an once bu insanlarin da yola gelmelerini diliyorum. ne diyebilecegim ne tavsiyede bulunabilirim bilmiyorum sana ben ozellikle evlendim buralarda oldugumdan cok sukur hasir nesir degilim akrabalarla eltiyle kaynanayla.. sadece senede bir kere 7 gun o da yetiyor bana ve ben de nasil bir yol izlemeliyim bilmiyorum. telde bile konusulmuyor benimkilerle.. uzme sen kendini her ne olursa olsun sen agirbasliligini koruyorsun ve asil ornek gosterilmesi basinin ustunde tutmalari gereken sensin. canim sadece sabir diliyorum sana insallah daha toparlamissindir kendini..

shnaay kiz nedne olmasin insallah hamilesindir
yarindan sonra kana git de bir sevindir bizi guzelim
canim arastirmis miydin hic bu virusu? ben de nette baya baktim dusuge sebep olur diye birsey yok ama doktorum oyle olur diye en kotusune hazir olmam icin oyle dedi sanirsam, ki daha once de dusuk olunca suphe uyandirdi tabiki. ve en onemlisi sonucta virus gebe kalmami zorlastiriyor olabilir bu mantikli geldi, illa engeller diye birsey yok ama sonucta spermlerin omrunu kisaltiyordur ya da tamamen olduruyordur belki onlari cunku tutmama sansi yok ama zorluyor bizi. neyseki sonucta ortada sorun var ve insallah duzelecek, aslinda bu cok basit bir virus digerlerine gore bir cesit cocuk hastaligi esimin bacaklarinda kuuk kucuk varmis alerji gibi ben de biliyorum yillaca vardi zaten ama onemsemiyorduk, meger bu dedikleri hastalikmis, cocuklar arasi oyuncak alisverisinde bile bulasabiliyormus, okudugum kadariyla tedavisi kolay ve gidince bir daha tekrarlamiyor cok sukur diger virusler ya da sigiller gibi falan degil, bu kucuk sivilce yag bezesi gibi, zaten kendiliginden gitti bir hafta icinde bir iki tanesi ve umitliyim cok ugrastirmiycak bizi insallah 2.aya kalmazsa sevinirim bu ay ilac falan da aliriz herhalde.bilmiyorum ya ne olacak annem canimi sIkIyor hersey seni buluyor diye cinsel yolla bulasir diye ama dedigim gibi esimde hep vardi bana neden yeni bulasti onu bilmiyorum iste..

canim ben ona inaniyorum
eger ciftlerde problem yoksa genelde 6.ayda oluyor cocuk
cevremdekilerin yuzde 80i o sekidl kaldi diyebilirim
en yakina rkadasim 6.ayinda, yine burda bircok kisi topicten 6. 7. aylarinda, kk dan cogu kisi yine ayni sekilde, ben oyle kalmistim, simdi de korunmasam cok umitlydim yaaaa kismet.. bana oyle geliyor bu 6. 7.aylar cok onemli o kadar ornek var ki dedigim gibi

karanfilce karanfilceeeee

senin pogacaardan yptim bugun tarifi de defterimdeki karanfilce pogacasi tarifinden
yokh senin icin yaziyorum karanfilce yanlissa sen duzelt

2 bardak sut, 1 bardak su, 5 yemek kasigi toz seker, 1 paket yas maya (Bunlarin hepsi cezve ya da kucuk bir tencerede isitilir, ilik olmasi gerekli. daha sonra agzi kapatilir ve 5-10 dk bekletilir)
Yoguracagimiz kaba bu karisimi aliriz ve 1 tatli kasigi tuz, 1 su bardagi yag ve aldigi kadar un katarak yogururuz.
not: hamur yumusak olmali, hamuru elinde cok minciklama ve bu sekilde hazirlayip icine malzemeyi koyup tepside en az 1 saat mayalayip firina atiyoruz) ve enfes pogacalar ortaya cikiyorrrrr

harikasın canım tam tarif olmuş
ben de şu sıralar hiç yapmadım ondan güya okul bitti de koşturmaca bitmedi.

canım virüs filan demişsin ne virüsü o öyle?? çok geçmiş olsun. nasıl bildi doktor kanda mı çıktı ve ilaçla mı tedavi ediliyor??

evet üzüntüm geçti biraz..
aklım hep adamın dediklerinde her zamanki olduğu gibi sinirlerim boşalmış bacaklarım ağrıyor. benim kaynana için uzak yakın yoktur heryeri fetheder. 1 yıldır görmüyorum nerdeyse ama her an her dakika gerek mesaj gerek eşim yoluyla canımı sıkabilir.
uff ya diyorum üzülmeyeceğim diye ama yine oluyor..
hani demişsin ya karamsar değilsin diye doğru aşırı karamsar bi halim yoktur.. ama insan ilişkilerinde üzmek üzülmek yanlış anlaşılmak vs çok etkili bende ve çok sarslıyorum
haksızlığa uğramak ise yıkıyor.

gecenlerde gitmistim ya canim hamile olabilirim diye o zaman gostermistim doktora
bikini bolgesinde bacaga dogru olan kisimda birkac tane yag bezesi gibi kucucuk sivilce cikmisti huylanmistim
molluskum diye birseymis virusten kaynaklaniyormus, deri uzerinde kanda bakilmasa da anlasilan birsey, zaten uzerine bir hatadir okuyordum uzman oldum :) neyse onu tedavi edecekler ben bir ay sahalardan cekiliyorum korunmamiz gerekli esli tedavi ve umarim bir ay icinde hallolur da agustos ayinda ya da temmuz sonunda ne zaman olursa yetisirim yeni donguye kismet bakalim ne olacak...

gercekten gecinmek zor insallah akillari baslarina gelir ve nasil davranmalari gerektigini ogrenirler!
uzmemeye calis kendini canim iliskinizi dusun esinle baskalari yuzunden yipranmasina izin verme

tedavisini acikcasi cok anlamadim anlatti da terimsel seyler soyledi :44: ama sanirim dondurma ya da yakma gibi yontemdir ya da icini bosaltiyorlardir ve ilac da gereklidir sanirim icten tedavi icin. ben sadece acimiyor kismini anladim bir de esini de getir pazartesi ikiniz de tedavi olacaksiniz dedi onu anladim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…