canım anlıyorum endişeni hemde çok iyi.
ama zaten degerin aynı gün içinde bile artmıştı niye düşsün ki bi daha.
hem o kuruntular 9 ay boyunca bitmez.
keseyi kalp atışını duymak ne ki o zmn öyle düşündükten sonra.
son aylarına dogru bebegini kaybeden insanlar bile var allah korusun.
o endişeler hiç bitmez o yüzden daha rahat olmak zorundayız.
böyle geçmez o 9 ay, hem stres bebek için en zararlı şey.
bu açıdan düşün emi
canım tablona baktım da ateşin 36,5 i geçmemiş.
o nedenle şuanda verdigin degerler gerçekten çok güzel.
hemde 29. gündesin. ortalama 28 günde bir oluyorsan zaten bu süper bi ateş.
bu arada ateşinin sıcaklarla bi alakası yok.
max 31 demişsin. o halde en kötü itimalle 2 günün var.
bence bi test yapsan varsa bişi silikte olsa çıkar.
bekleme bence yrn sabah bi test patlat
canım anlıyorum endişeni hemde çok iyi.
ama zaten degerin aynı gün içinde bile artmıştı niye düşsün ki bi daha.
hem o kuruntular 9 ay boyunca bitmez.
keseyi kalp atışını duymak ne ki o zmn öyle düşündükten sonra.
son aylarına dogru bebegini kaybeden insanlar bile var allah korusun.
o endişeler hiç bitmez o yüzden daha rahat olmak zorundayız.
böyle geçmez o 9 ay, hem stres bebek için en zararlı şey.
bu açıdan düşün emi
canım tablona baktım da ateşin 36,5 i geçmemiş.
o nedenle şuanda verdigin degerler gerçekten çok güzel.
hemde 29. gündesin. ortalama 28 günde bir oluyorsan zaten bu süper bi ateş.
bu arada ateşinin sıcaklarla bi alakası yok.
max 31 demişsin. o halde en kötü itimalle 2 günün var.
bence bi test yapsan varsa bişi silikte olsa çıkar.
bekleme bence yrn sabah bi test patlat
ayyy ne iyi ettin hatırlattın da yaa ben o tarifi kaybettim bulamıyorum nereye yazdıysam
bi ara bana göndersene şekerim :)
bnmkide bgn işe gitti bekliyorum gelsin azcık beni gezdirsin diye
yarına kdr dayanamıcam çatlıcam yoksaaaaaaaaaaaa
elimde gebelik testi yokacaba ovulasyon testi yapsam çıkarmı ki? bazen o da gebeliği gösteriyormuş.birde karnımın alt kısmında gaz sancısı gibi bir gerilme kasılma var.ama adet sancısı degil.onun dışında hiç bir belirtim yok.ne gögüs hassasiyeti ne şişmesi ne de başka bişi...off ya beklemek çok fena.eğer yarında yüksek çıkarsa nöbetci bir eczane bulup test alırım artık
tamam canim aksam girdigimde yazarim tarifi
soylemesi ayip 4 tane arka arkaya yedim cok pis bogazimesimi bekleyemedim
bu arada kapici da el attiysa bu duruma ne denir bilemedim, ben de bu ara zayifim ama gobek gitmiyor ve cidden 3 aylik gibi gobek var, hani salsam kendimi soyle icime cekmeden 5 aylik hamile misin diye sorarlar bile
My Ovulation Chart || Ovulation Chart
kızlar bekleyen varmıydı benden haber bılmıorum ama
sabah yaptıgım test negatıftı malesef
bı hungur sakır aglama operasonundan sonra kocamla olımposa haftasonu tatılıne geldık
kasık agrım bıldıgınız adet sancısına dondu zaten
garıptır kı gun ıcı atesım hala 37.4 falan ama sabhkı ates dune gorede bıraz dusuktu. muhtemlen yarın en gec gelıo kırmızılar.
bı hungur sakır aglama operasonundan sonra kocamla olımposa haftasonu tatılıne geldık
garıptır kı gun ıcı atesım hala 37.4 falan ama sabhkı ates dune gorede bıraz dusuktu. muhtemlen yarın en gec gelıo kırmızılar.
tatlım benim adet olduğuna üzüldüm.ama bir olun olduğunu bilmiyodum, onu da öğrendim çok mutlu oldum.helemutluluk hikayense suppperbence bunun farkında olmak ve şükr etmek çok güzel bir şey.Allah olmayan herkese nasip etsin
Canim uzulme sana sanslisin bir cocugun var bizde o da yok diycem ama gunaha girmek istemiyorum mutlaka rabbimin bildigi var
Bende ayni senin gibi dusunuyorum cok mutluyuz cok sukur herseyimiz var en onemlisi en buyuk zenginlik olan saglimiz yerinde
Bende kendi kendime diyorum ki hicbi insanin hayati dort dortluk olamaz bu dunyada Rabbimin sinavi bu bize Diyorum cunku mutlaka biseyler eksik olmali
Umarim sinavi basariyla geceriz
Allaj tum bekleyenlere sabir versin
merhaba kizlar tekrar
tam 6 ay sonra yeniden utrasona girdim ve cok cok sukur hersey yolunda, rahim duzgun, yumurtaliklar temiz, cok sevindim baya korkuyordum dusukten sonra uzun sure doktora gitmedim diye...
sonra alttan bakti adetim bitmisti kontrolden sonra adet basladi yineama alttan baktiginda da bir sorun yok dedi.
bunun haricinde cok sukur hamile olmamissin bu ay yoksa bu virusle dusuk yapardin dedin, kesinlikle korunacaksin dedi.:44: molluskum dedikleri virusu yok etmeleri icin esimle birlikte pazartesi doktora gidecegiz ve tamamen iyilesmeden cocuk yapmak yasak. onceden bu virus var miydi bilmiyorum ama onceki dusuk de buna mi bagli diye dusunuyor insan...
asil mevzu su: ben bu ay cok umitliydim cunku 7.ay olacakti ve ilki de 6.aydan sonra gelmisti, bazen diyorum aman korunmasam sanki bebek oluyor mu, ama bir bakariz olur mu olur bu ay tutar ve bu virusle yeniden kotu sey olabilir.. yani bir ay kadar bebek dusuncesine uzagim sanirsam, ki umarim obur aya korunmayi birakmis olurum temizleniriz de..
kismet ne diyelim.
canim arastirmis miydin hic bu virusu? ben de nette baya baktim dusuge sebep olur diye birsey yok ama doktorum oyle olur diye en kotusune hazir olmam icin oyle dedi sanirsam, ki daha once de dusuk olunca suphe uyandirdi tabiki. ve en onemlisi sonucta virus gebe kalmami zorlastiriyor olabilir bu mantikli geldi, illa engeller diye birsey yok ama sonucta spermlerin omrunu kisaltiyordur ya da tamamen olduruyordur belki onlari cunku tutmama sansi yok ama zorluyor bizi. neyseki sonucta ortada sorun var ve insallah duzelecek, aslinda bu cok basit bir virus digerlerine gore bir cesit cocuk hastaligi esimin bacaklarinda kuuk kucuk varmis alerji gibi ben de biliyorum yillaca vardi zaten ama onemsemiyorduk, meger bu dedikleri hastalikmis, cocuklar arasi oyuncak alisverisinde bile bulasabiliyormus, okudugum kadariyla tedavisi kolay ve gidince bir daha tekrarlamiyor cok sukur diger virusler ya da sigiller gibi falan degil, bu kucuk sivilce yag bezesi gibi, zaten kendiliginden gitti bir hafta icinde bir iki tanesi ve umitliyim cok ugrastirmiycak bizi insallah 2.aya kalmazsa sevinirim bu ay ilac falan da aliriz herhalde.bilmiyorum ya ne olacak annem canimi sIkIyor hersey seni buluyor diye cinsel yolla bulasir diye ama dedigim gibi esimde hep vardi bana neden yeni bulasti onu bilmiyorum iste..Canım ben alıntılardan okuyabildim mesajlarını. Yazdıklarını kaçırmışım. Senin adına sevindm öncelikle. Ultrasonda her şey temiz çıkmış. Ne güzel.
Virüs olayı tek başına çok muhin değil ama her işte bir hayır vardır derler ya bu duruma çok uygun. Molluskum'un düşüğe sebep olabildiğini bilmiyordum. Belki de o nedenle olmadı şimdiye kadar. Ne kadar sürecekmiş tedavi?
canim ben ona inaniyorumArkadaşlar bir de bir sitede çiftlerin %70i 6 ayda hamile kalabilmekte yazıyor. Bu çok yüksek değil mi? Benim çevremde çok az kişi hemen hamile kaldı. Sizce durum nedir?
Bir şey daha bu sitede: Hzl Ve Kolay Gebe Kalmak in Yntemler e-gebelik.net, gebelik hesaplama hamilelik hesaplama
ateşinizde ani bir yükselme olduktan 24 saat sonra yumurtlayacaksınız demektir yazıyor. Ama bu yanlış. Ateş yükselince zaten yumurtlamış oluyoruz. Nasıl insanlar hazırlıyor bu siteleri acaba ya...
Not: şimdi baktım iki tane doktorun sitesiymiş. Ya doktorlar bir şey bilmiyor yada biz şimdiye kadar hep yanlış yaptık
karanfilce karanfilceeeee
senin pogacaardan yptim bugun tarifi de defterimdeki karanfilce pogacasi tarifinden
yokh senin icin yaziyorum karanfilce yanlissa sen duzelt
2 bardak sut, 1 bardak su, 5 yemek kasigi toz seker, 1 paket yas maya (Bunlarin hepsi cezve ya da kucuk bir tencerede isitilir, ilik olmasi gerekli. daha sonra agzi kapatilir ve 5-10 dk bekletilir)
Yoguracagimiz kaba bu karisimi aliriz ve 1 tatli kasigi tuz, 1 su bardagi yag ve aldigi kadar un katarak yogururuz.
not: hamur yumusak olmali, hamuru elinde cok minciklama ve bu sekilde hazirlayip icine malzemeyi koyup tepside en az 1 saat mayalayip firina atiyoruz)ve enfes pogacalar ortaya cikiyorrrrr
harikasın canım tam tarif olmuş
ben de şu sıralar hiç yapmadım ondan güya okul bitti de koşturmaca bitmedi.
canım virüs filan demişsin ne virüsü o öyle?? çok geçmiş olsun. nasıl bildi doktor kanda mı çıktı ve ilaçla mı tedavi ediliyor??
evet üzüntüm geçti biraz..
aklım hep adamın dediklerinde her zamanki olduğu gibi sinirlerim boşalmış bacaklarım ağrıyor. benim kaynana için uzak yakın yoktur heryeri fetheder. 1 yıldır görmüyorum nerdeyse ama her an her dakika gerek mesaj gerek eşim yoluyla canımı sıkabilir.
uff ya diyorum üzülmeyeceğim diye ama yine oluyor..
hani demişsin ya karamsar değilsin diye doğru aşırı karamsar bi halim yoktur.. ama insan ilişkilerinde üzmek üzülmek yanlış anlaşılmak vs çok etkili bende ve çok sarslıyorum
haksızlığa uğramak ise yıkıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?