saol tatlim
evet oyle dusunuyorum ben de
zamani degil demek ki bebisin engel cikiyor dedigin gibi
ama dusunuyorum da bilmesem onemsemesem hamile kalsam Allah korusun yeniden dusuk
karsima iyi bir doktor cikti da sahipleniyor beni yol gosteriyor insallah boyle devam eder.
ya bir de bu ay tabloya basladim ama birinci gunden ve karar vermistim duzenli olcecektim her gun ve hamis tablom olacak bu diyordum kendimecok inaniyordum 7.ayda hamile klacagima ama insallah korunmayi birakinca hic ama hic beklemem ilk aydan hamile kaldim derim sizlere bir anda gecmisteki sIkIntilari unutur ilk geceden hamile kaldim muhabbeti yapanlar gibi olurmusum, siz de beni topar tutarmissiniz saka bir yana tablo mablo olmayacak bari olcmiyim artik anlami olmiycak
kiz takilma oyle seylere
ben de cok takildim ilk aylar biliyorum ama bosver aldatiyor onlar
ben de kirpiklerime bakardim kivriliyor mu diye, hamilelikte hormonlardna kivriliyor diye okumustum kk da
ooff bgn nedense bi umutsuzluk kapladı içimi
sanki bebeiş yok bu ay bende
kan testi içinde acele edersem ve çıkmazsa bişi diye korkuyorum
negatif görmeye tahammülüm kalmadı
pzt günü tsh tahlillerimi yaptıracağım dr a göstereceğim.
bi yanım diyor o gün beta hcg de yaptır çıkarsa hazır hastaneye gitmişken dra gidersin
ama bi yanım da ya çıkmazsa diyor.
pzt 25. günüm olcak ya. ben en geç 29. gün fln adet oluyorum.
yani 4 gün öncesi. baya araştırdım oldugu halde çıkmayan da çok olmuş.
ay bilmiyorum kafam bi milyon oldu yaaaaaaaaaa
buda tablom, keşke tatile derecemle gitseymişim ne güzel bilecektim hangi gün yumurtladıgımı ve böyle düşünmeyecektim kara kara((
383775 Ovulation charts on FertilityFriend.com
burda bir arkadasimiz vardi hapsu nickli
onun avatariydi
temmuzda dogumu vardir onun, ayni zamanda hamile kalmistik cunku temmuza dnk geliyordu
nasil acaba bu ara gelmiyor
atesin gayet iyi canim karamsar olmana hic gerek yoksen genelde ayni zamanlarda catliyorsun hatirladigim kadariyla 14, gun 15,gun
maksimum 15.gun olmasi lazim istersne kan testi yaptir
ama idrarla ugrasma zaten silik cizgi su ugrasmana gerek yok kan garanti
nuradamlabugun cok arastirmaci gordum seni surekli okuyor musun hamilelik uzerine kiz
evettt hapşunun prensesi çok az kaldı geliyo sezaryen günü belli olacaktı dün.
heralde en geç 10 günü fln var :)
off cnm ya bilmiyorum ne ateşe ne memişlere hiçbişeye güvenemiyorum artık
2 gün önce ciddi kasık agrısı çektim heh dedim yerleşme oluyo
hep böyle kendimi kandıra kandıra yoruldum yani..
dediğin gibi genelde 13-14 günler yumurtluyorum sadece geçen ay 15. gün olmştu.
idrar testiyle bnmde hiç ugraşasım yok açıkçası.
en geç 15. gün yumurtlamş bile olsam pzt günü dpo 10 oluyor.
heralde varsa bişi çıkar.
yaptırayım içimde kalmasın ya. nasılsa dr a gidicem yoksada yoktur yani ne yapayım...
bence de tatlım, yaptır da için rahatlasın, yoksa da yoktur işte, emin olursun, hiç kendini kandlrmazsın kuzum.pazartesine 2gün vür daha, belki daha belirgin belirtilerin ortaya çıkarda daha bir cesaret gelir sana.senin bat ne zaman?galiba senle ben aynı zamanlardayız.benimki 9temmuz.ya sende?
Selam kızlar. Hayırlı haftasonları dilerim. Şenay test yaptı mı diye bakmaya geldim ama yapmamış galiba, bilen var mı?
ne uyuz bi gün yaaaaaaaaaa
kimsecikler yokkkk
tabi güzel bi yaz günü dışarısı cıvıl cıvıl
bi ben evde oturuyorum böyle((((((
yok ben de evdeyim esim iste olunca
onu bekliyorum
karanfilce pogacasi yaptimonun verdigi tarif gercekten super oluyor
bugun gezemeyiz biz artik ancak pazar gunune
bencede o kdr strese gerek yok
pzt verdıkten snra bı daha gerek kalmıcak bak gor
ztn cok guzel cıkacagı ıcın bıkac gun snra kesenı goreceksın
yaaa nıye sevınemıyosun sacmalama bı sorun yokkı suanda
o aptal dr un dedklerını tamamen unut senle alakası yok
lutfen tadını cıkar artıkkkk
hani o gözün içinde bir yuvarlak,bi de içinde siyah bölüm var ya.qaliba o büyürmüş:44:.ben de nette okumuştum,hem de bir kaç yerde.hadi bak ta söğle bize.
ne uyuz bi gün yaaaaaaaaaa
kimsecikler yokkkk
tabi güzel bi yaz günü dışarısı cıvıl cıvıl
bi ben evde oturuyorum böyle((((((
canımmm çok teşekkür ederim iyi niyetin ve desteğin için...
elimde değil korkuyorum...
pzt değerim iyice düşmüş olursa diye...
kese görünse bile bazılarında içi boş oluyomuş, o zaman da alınması gerkiyomuş... kk da okudum...
hasmile kalacak mıyım stresi, kese görünmedi stresi, kese dolacak mı stresi, kalbi atacak mı stresi...
ne zor işmiş bu... kimileri nası kolay ana baba oluyolar ya
Ben de evdeyim sıkıldım
benim yüzümden kocam da eve mahkum kaldı, adam yıllık izne çıkmıştı bi de
şansızlık
kızlar selam hepinize....bişi sorcam.bugün sabah ateş ölçme şansım olmadı.eve gelince meraktan gün içinde otururken ölçtüm.37,1 çıktı.ohaa dedim.ama biliyorum ki gün içindekiler çok önemli degil.sonra yatağıma uzanmıştım.2 saat temiz bir uyku çekmişim.yorgundum zaten.uyandığımda aklıma geldi hemen ateşimi ölçtüm. ateşim 36,8 çıktı.bunu baz alabilirmiyim sizce?son 3 gündür ölçüyorum.kendimi ilk defa bu kadar yakın hissediyorum hamişliğe.çünkü bugünlerde hiç 36,3 ün üstüne çıkmazdı ateşim.normalde max 31. günde oluyorum.gecen ay 25. gün geldi adetim.ondan önceki 28. gündeydi.offf valla stres oldum.eğer varsa düşmesin ateşim.eğer yoksa bir an önce adet olmak istiyorum.böyle umutla beklemek yoruyo insanı.bu ay sürekli ölçüm yapmadım.ölçüm yaptığım bir ayın ateş tablosunu yolluyorum.fikir olsun die.386464 Ovulation charts on FertilityFriend.com
bu ay sadece 3 gün ölçtüm demiştim ya.onlarda şu şekilde.
27.gün 36,7
28.gün 36,6
29.gün 36,8 (2 saatlik uyku ile ölçülen)
ilk defa bu günümde böyle bir ateşle karşı karşıyayım. inşallah sıcaklardan değildir
kızlar selam hepinize....bişi sorcam.bugün sabah ateş ölçme şansım olmadı.eve gelince meraktan gün içinde otururken ölçtüm.37,1 çıktı.ohaa dedim.ama biliyorum ki gün içindekiler çok önemli degil.sonra yatağıma uzanmıştım.2 saat temiz bir uyku çekmişim.yorgundum zaten.uyandığımda aklıma geldi hemen ateşimi ölçtüm. ateşim 36,8 çıktı.bunu baz alabilirmiyim sizce?son 3 gündür ölçüyorum.kendimi ilk defa bu kadar yakın hissediyorum hamişliğe.çünkü bugünlerde hiç 36,3 ün üstüne çıkmazdı ateşim.normalde max 31. günde oluyorum.gecen ay 25. gün geldi adetim.ondan önceki 28. gündeydi.offf valla stres oldum.eğer varsa düşmesin ateşim.eğer yoksa bir an önce adet olmak istiyorum.böyle umutla beklemek yoruyo insanı.bu ay sürekli ölçüm yapmadım.ölçüm yaptığım bir ayın ateş tablosunu yolluyorum.fikir olsun die.386464 Ovulation charts on FertilityFriend.com
bu ay sadece 3 gün ölçtüm demiştim ya.onlarda şu şekilde.
27.gün 36,7
28.gün 36,6
29.gün 36,8 (2 saatlik uyku ile ölçülen)
ilk defa bu günümde böyle bir ateşle karşı karşıyayım. inşallah sıcaklardan değildir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?