ay'dasım benımmmmsaol canım.yok niye üzeleyim ki?zaten varsa vardır yoksa burda herkes hamilesin dese ne fayda?alıştım zaten. 12. ayımızı da bitirdik bölece
gel bakim yamacımaaaaaaa
önce böylesonra sonradaaaaaaaa :124:
bu kaddaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrr
valla aglasanda gülsende sonuc degısmıo bacım
ben malesef karalar baglamadan atamıorum bazı seylerı ıcımden
ama noluoo
olan bana oluo hep malesef
hep yıyorum bıtırıorum kendımı
sen en ıyısını yapıosun sırıt anam sırıtt
hatta bana da ogret bole sırıtmayı :)
korkuyorum.tek çizgi görmekten bıktım artık..
eczaneden test aldım.gün içinde idrar testi yapılıyor mu?illaaa sabah yapmak mı lazım?bide idrarı belli bi saat tutmak gerekiyormu?canım ben ateşi aslında ne zaman uyanırsam o zaamn ölçüyorum.ama genelde 8 buçuk 9 arası ölçyüyorum
gebelik testini az önce yaptım ..koskocaman bir tek çizgiiiiiiiiiiii
canım yaaa niye şmdi yaptın
ilk çişin gibi olmazki şmdi
neyse boşver bakarsın sabaha ateşin yükselir
umutlanırız yine
oluruz kızzz ayıpsınnnn sen bi dr a gitteeee
naz034 ne durumdasın merak ettimmmmm ateşin nasıl test yaptınmı ??
yok canım yaaa...biliyom ben gebe falan degilim.adetim 3 gün gecti.hatta önceki aydaki döngümü baz alırsak 7 gün gecmiş oluyo.olsa çıkardı testte...tedaviye başlıyoruz.öncelikle rahim filmi çekilcem.sonra allah kerim.tedavi süreci yüzünden tatilede gidemiyoruz. :-( bayramdan sonraya kaldı..
kız sabah doktoru arardım sekreter kadın diyoki bu akşam çok dolu yarın gelyok dedim zaten adetim 9 gün gecikti.. oo diyo çok geç kalmışın sanki ben keyfime geç kaldım hoca pazartesi gel dedi dedim.. ozaman akşam 10 da gel dedi o saatte doktor orda oluyomu ki dedim.. oluyo oluyo diyo bide
kız sabah doktoru arardım sekreter kadın diyoki bu akşam çok dolu yarın gelyok dedim zaten adetim 9 gün gecikti.. oo diyo çok geç kalmışın sanki ben keyfime geç kaldım hoca pazartesi gel dedi dedim.. ozaman akşam 10 da gel dedi o saatte doktor orda oluyomu ki dedim.. oluyo oluyo diyo bide
iyi olacak hastanın dr ayağına gelirmiş
tıp merkezi kendi aradı tsh sonucunuz normale dönmş ilaçmı kullanıyosunz acaba diye sordular
ne alakaysa hee dedim öyle. neyse buna çok sevindimmmmmmmmmmm
snra hazır aramşlarken beta hcg yi sordum 0,1 negatif dedi
bu macera da burda sona erdi beklemiyodum ztnde
neyse şmdi en azından gönül rahatlıgıyla agrı kesicimi alıp
bu salak bel ve bacak agrımdan kurtulacagım inşşşşşşşşşş
adette bnce yrn gelcek sinyal veriyooooooooooooo
canım benim hamile kalmakla ilgili sıkıntım yok çok şükürde bebeklerim yaşamıo bütün testler yapıldı milyarlar harcadık ama herşey temiz mşallahh ilk bebeğimde 3 ay adetlerim hep düzensiz oldu ve yumurtlayamadım
My Ovulation Chart || Ovulation Tracker
kuzularım umuarım hepınız cok guzel bır pazar gecırmıssınızdır.
benım kırmızılar geldı cok lazımmıs gıbı
aynı okkesada olan oldu banada dun yazmıstım ya hanı aksam ustu sıze
sabahkı ates bıraz dustu ama gun ıcı atesım 37 ustu dıye
ıste o ates dun gece yatarken 36.8 ve sonrasında 36.5e dustu
sabahda 36.2 oldu.ben zaten genelde bua tesle adet oluorum sabah da anladım bgn adetın kesın gelecegını
garıp cok garıp bır aydı bnm ıcın
bebıs olmadıgını hıssettıgım halde kocamın benı fena halde gaza getırmesıyle hıc bır gun olmadıgı kadar bu ay haveslı olmasıyla kotu bır ruh halıne burundum.
o kadarkı o bıle bu ay bızlerın dedıgı gıbı senı hamıle olarak dusunup o hevesı yasamak bıle guzel dııp dııp elı karnımda takıldık butun tatıl((
ıcım acıya acıyaa sevdım kocamı bır dahaaa...
neyse donecegım yarın evıme allahın ıznıyle
o zmn gecmısı tarıcam sızlerden ne haberler var bakıcam
sımdılık kacıorum yıne
optum kızlarrr
yeşim ayyy hamile hamile seni de üzmüşüm üzüldüm bak şimdi
yok canım eltimle o olaydan sonra hiç görüşmüyoruz. görüşür müyüm hiç. sonradan korkusundan kıvırmış ben başka manada söyledim yanlış anladı diye. bizimkilerin de inanmak işlerine geldiği için inandılar.
hasta ya..sadece eşine takmış bi hasta. 2 tane gül gibi çocuğu var daha onları hiç gerçek bi anne gibi severken görmedim. ve sadece sessiz diye ve bizim kaynanaya sınırsız hizmet ediyor diye el üstünde tutuluyor. yaptığı edepsizlikler göz ardı edildi. hepsini Allaha havale ediyorum tam da umre arefesi yine sinirimi bozdular oysa ki ben nefretsiz ve temiz bi ruh hali içinde gitmek istiyordum
burdasınız kızlar,yakaladım siziiiiiii.hadi tabloma ilk yorumu siz yapın kuzularım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?