Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
saol canım.yok niye üzeleyim ki?zaten varsa vardır yoksa burda herkes hamilesin dese ne fayda?alıştım zaten. 12. ayımızı da bitirdik bölece
ay'dasım benımmmm
bızımde 13. ay bıttı
aynı sayılır :)))
gel bakim yamacımaaaaaaa

önce böyle sonra sonradaaaaaaaa :124:

bu kaddaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrr

yaav arkadass bayılıyorum senın bu hallerıneee
süppersın yaa
sımdı bak sen bana bundan sonra bana neler olacak

gel bakim yamacımaaaaaaa

önce böyle sonra sonradaaaaaaaa :124:

bu kaddaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrr

aslında normal saatinmiş zaten. 36,6 yı baz alabilirsin.
erken ölçmde bnmde düşük çıkar genelde.
gün içinde yapma idrar seyreltik oluyo. en az 4 saatlik idrar bide bişe içmemen lazım falan zor iş.
yarın sabahki ateşine göre bence yaparsınnn.
hadi bakalım güzel haberle gel inşşşşşş

gebelik testini az önce yaptım ..koskocaman bir tek çizgiiiiiiiiiiii

akşama kocama dicem bi tatile daha gidelim
bu sefer tutmadı madem kiiiiiiiiii
daha sıkı güneşlenmem lazım

ya nedir bendeki bu rahatlık bilemedim
saat 5 de randevum var. daha tahlil sonuçlarını alcam.
ben ise evde oturmuş pc başında koca bi tabak makarnayı deviriyorum
üstelik duşta almam lazım saçlarım kirlenmiş. bu halde çıkılmaz.
nasıl olacak bu işlerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

canım yaaa niye şmdi yaptın
ilk çişin gibi olmazki şmdi
neyse boşver bakarsın sabaha ateşin yükselir
umutlanırız yine

yok canım yaaa...biliyom ben gebe falan degilim.adetim 3 gün gecti.hatta önceki aydaki döngümü baz alırsak 7 gün gecmiş oluyo.olsa çıkardı testte...tedaviye başlıyoruz.öncelikle rahim filmi çekilcem.sonra allah kerim.tedavi süreci yüzünden tatilede gidemiyoruz. :-( bayramdan sonraya kaldı..

oluruz kızzz ayıpsınnnn sen bi dr a gitteeee

naz034 ne durumdasın merak ettimmmmm ateşin nasıl test yaptınmı ??

kız sabah doktoru arardım sekreter kadın diyoki bu akşam çok dolu yarın gel yok dedim zaten adetim 9 gün gecikti.. oo diyo çok geç kalmışın sanki ben keyfime geç kaldım hoca pazartesi gel dedi dedim.. ozaman akşam 10 da gel dedi o saatte doktor orda oluyomu ki dedim.. oluyo oluyo diyo bide

canım hayırlısı olsun hakkında.stresten kendimizi geciktiriyoruzda...
aslında bence önce tatile gitseniz şöyle bi ferahlasanız kafayı dağıtsanız.
belki orda kendiliginden gelir bebiş.
inş o sürecide kolaylıkla atlatırsın..

eeeee adam yata yata prof olmamışşşşşşşşşşşşş orda olcak tabi aferin ona görsün bgn seni mutlakaaaaaaaa

kızlar ben acil çıkıyorum öptüm hepinizi
yoksa geç kalcam

bnm dr da ole ya pazarmıs aksammıs pek farketmıyomus
valla olede olması lazım zaten
malum bız kadınlar ıcın gunler onemlı
burda tup bebek merkezlerı pazarları bıle acık unv. de bıle. yumurta takıplerı asılamalar adetın 2.3. gunlerı testerı falan onemlı tabıı

kızlar merhaba,2gündür yazamadım.umarım her kes iyidir.anladığım kadarıyla yeni bir haber yok.ama ben de var.nihayet ff çizgiyi çekti.ateşim de ufak da olsa yükseliyor.siz de bakın.fakat ateşimin tahmini 0.5fazla hesaplayın.hani koltuk altından ölçüyodum ya.hadi yorumlarınızı bekliyorum.özlemişim sizi ya
3d90ed Ovulation charts on FertilityFriend.com

tatlım üzüldüm adına.insan hiç beklamiyorum dese de kesin umutlanır ya.sen de kesin umutlanmışsındır.sadece kendimi üzmek istememişsindir.ama yine de vardır her şeyde bir hayır....

merhaba yerlim(biz ele deyirik axı).ben çok ta anlamıyorum ama.eminim kızlar sana yardımcı olmuştur.inşallah çabucak yeni bebeye de hamile kalırsın.hiç üzülme canım benim...

of tatlım ya.oku oku içim karadı.ben hepinizden çok umutluydum, kesin hamilesiniz diye seviniyodum bir gittim geldim, sen adet olmuşsun yokh da testi negatif çıkmış.çok mioralim bozuldu ya.

evet tatlım ya.kaynanaların hepsi öğle galiba.hepsi sınırsız himet istiyor.ama seninkileri okuduktan sonra benimkilee şük ede bilirim.Allah sabr versin kuzum...

burdasınız kızlar,yakaladım siziiiiiii.hadi tabloma ilk yorumu siz yapın kuzularım...

Merhaba Canim Arkadaslarim Pazar aksami internetimiz gitti sorun vardi yeni ulastim ve hemen sizlere sesleniyorum ozluyorum sizler olmayinca ya, okudum gecmisi hemen ama genel olarak sessizmissiniz sanki.

okkesa o tarif karanfilcenin ve cok guzel tutuyor, biz afiyetle yedik. tarifte yumurtayi yazmadim ama sadece pogacalari firina surmeden once pogacalarin ustune surup corek otu ya da susam koyup pisiriyoruz
shnaay yeni dongun hayrli olsun canim uzme kendini temmuzda hamis kalir martta catir catir dogurursun kiz
nurdamla catlamissin ne guzel canim hadi sabirla bekleme gunlerin basladi sonu bebis olsunve de ilk ve son tablon olsun bu senin
nazlim bugun iyi bir dusus var herhalde catliycan sen bugun aman aman kacirma degerlendir, atesindne tam anlayamayiz simdi olcmen lazim duzenli ama bana catlayacaksin gibi geldi
rezene pazar gunu senin dogum gununmus simdi gordum, iyki dogdun canim saglikli mutlu nice guzel yaslara, yeni yasinda ailenize bir de tatli mi tatli saglikli mi saglikli bir bebis olsun dilerim senin icin
yokh kan testini aldin demek, olsun tatlim daha temmuz var, baharin baslangicinda da dogum guzel olursen en tez zamanda hamile kalcaksin oyle hissediyorum san aguveniyorum rahat ol sen
fundurtan bugun doktora gidiyorsun demek, umarim iyi haberlerle gelirsin canim bize de bildirmeyi unutma
karanfilce sen de kayiplardasin iki gundur yazini okumadim gecmise bakarken naber?

son yazilari okudum kizlar gozumden kacan varsa kusura bakmayin, hepinizi seviyorum benden haberlere gelince ..... bugun kocamla gittik cildiyeye ben cengel masadayim esim yan tarafta beni gormuyor sivilcelerim yakildi ve temizlendi bir haftada yok olacaklarmis, neyse kocam geldi onun da ayni sekilde, amannnn ne cani yandi doktor da esin dayaniyor sen dayanamiyorsun diyor aman isin garibi erkekler pek nazlilar ya onu anladim biz kadinlar neler cekiyoruz neler dusunsenize, ben gikimi cikarmadim ve sivrisinek isirigi gibi birsye hissettim, benimki kendini zor tuttu utanmada bagiracak koptum resmen, demek o yuzden tum zor seyler kadinlarin erkeklerde o guc yok bu iyi tarafi ve bir hap var 3 ay kullanilacak ve ara ara 10 gun iciyorsun 20 gun dinleniyorsun sonraki ay yeniden ayni sekilde..anliycaginiz tami tamina 3 ayyyyyyyyyy 3 koca ayyyyy bebis yasagi tabi kismet temizlenicez dogru iyi yonden dusunmek lazim da zaman akip gidecek. 3 ay sonra hemen olacak mi malum bir yandan kaynanam hadi hemen bebis yapin hadi hemen diye sIkIstiracak!!!!!! ona laf veremiycem, olayi desem tum sulalaeye duyurur ustune virus benden kaynaklanmis gibi muamele eder gelinin rahimde enfeksiyon var diye adim cikar! oyle iste..ne diyeyim bilmiyorum baska, her gun sizinle heyecaninizi paylasicam ama ben de ozenicem ama netice yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…