burdasınız kızlar,yakaladım siziiiiiii.hadi tabloma ilk yorumu siz yapın kuzularım...
rezene pazar gunu senin dogum gununmus simdi gordum, iyki dogdun canim saglikli mutlu nice guzel yaslara, yeni yasinda ailenize bir de tatli mi tatli saglikli mi saglikli bir bebis olsun dilerim senin icin
37edb9 Ovulation charts on FertilityFriend.com
ben kaçıyorum iyi geceler kızlaarrrrrrrüyanızda doğack bebeklerinizi görünnnn
yeşim sen de burdasın.hadi every ve yeşim sorumu cavaplayın da uyuyalım.sizce yarından dil altından ölçeyimmi?bi de dpo kaçtan sonrakı ateçler önemli kızlar?
bence de erken olması gerek.çünki ben en geç 29günde adet olurum.bakalım ne olucak. ki, umarım adet olmam.senin durumun nasıl kuzum?doktora ne zaman gidicen?bu gün kan testi yaptırdınmı? kanaman kesilmişmi tatlım?
Eki Görüntüle 457042 günaydın kızlar 2 gün önce de sormuştum tablo güzel demiştiniz. bugün dpo14. hala düşmedi. geçen ay dpo 14 de hafif düşmüştü. dpo15 sürmüştü. progestan kullandım bu ay acaba onun etkisi ile mi böyle seyrediyor ki:26: boşa umutlanmayayım
kızlarrrrrr günaydın bi haftadır girmiyodum iyisinizdir inşallah durun size başımdan geçenleri anlatayım adet olmama 1 hafta kala 3 erken gebeliktede silik çizgiyi gördüğüm için çok heveslenmiştim ayın 26. da haziranda özel bi polikıliniğe kan vermeye gittim adetime tam 4 gün varken yani sonucu bi aldık koca bir NEGATİF o kadar yılıldım ki bı sefer çok ümitliydim ve değer 1,4 çıktısinirden evin şeklini değiştirdim kanepeleri ittim masayı kaldırdım ama banim adet öncesi hiç akıntım olmazdı çok geliyo die şşüpelendim ve kan testinden bir gün sonra yine evde kendim test taptım ve 2. silik ç.izgi çıktı orda dedim umudumu yitirmicem neyse adet günümde yaptım testi çizgi çok belirgin çıktı adet te olmayınca tam heveslendim ve gecikmemin 3. günü yani dün kan verdim ve 4+4 haftalık hamileyim değerimde 163 çıktı nasıl sev,indim anlamadığım kan testinin anlamadığını o kıytırık testlerr nasıl anladı
BAKIN BİDE SİZE ATEŞ TABLOMU YAZAYIM NE KADAR DÜŞÜK AMA HAMİLEYİM
1 HAZİRANDA ADET OLDUM AMA 23 HAZİRANDAN İTİBAREN ÖLÇÜMLERE BAŞLADIM
23 HAZİRAN 36.2
24 HAZİRAN 36.3
25 HAZİRAN 36.4
26 HAZİRAN 36.6
27 HAZİRAN 36.4
28 HAZİRAN 36.4
29 HAZİRAN 36.5
30 HAZİRAN 36.6
1 TEMMUZ 36.5
2 TEMMUZ 36.5 AMA HAMİLEYİMMMMM
ne güzel ya bizede süpriz yapsa keşke..hayırlı olsun.
insallah sağlıklı bir şekilde kucağına
alırsın.
bence de erken olması gerek.çünki ben en geç 29günde adet olurum.bakalım ne olucak. ki, umarım adet olmam.senin durumun nasıl kuzum?doktora ne zaman gidicen?bu gün kan testi yaptırdınmı? kanaman kesilmişmi tatlım?
kızlar selamlar, bizim topikte bir arkadaşım bakıp yorum yaptı diğer kızlar yoklar ekte ovulasy. testim var bakar mısınız sizce pozitif mi negatif mi yanlız ben bu testi yumurtlama için yapmadım yarın yada diğer gün adet günüm hani gebeysem de yumurtlama testleri pozitif çıkarmış ya bakar mısınız lutfen.. gebelik testim yok da :) böyle takılıyorum.. tşk ederim şimdiden..
Eki Görüntüle 457042 günaydın kızlar 2 gün önce de sormuştum tablo güzel demiştiniz. bugün dpo14. hala düşmedi. geçen ay dpo 14 de hafif düşmüştü. dpo15 sürmüştü. progestan kullandım bu ay acaba onun etkisi ile mi böyle seyrediyor ki:26: boşa umutlanmayayım
kızlarrrrrr günaydın bi haftadır girmiyodum iyisinizdir inşallah durun size başımdan geçenleri anlatayım adet olmama 1 hafta kala 3 erken gebeliktede silik çizgiyi gördüğüm için çok heveslenmiştim ayın 26. da haziranda özel bi polikıliniğe kan vermeye gittim adetime tam 4 gün varken yani sonucu bi aldık koca bir NEGATİF o kadar yılıldım ki bı sefer çok ümitliydim ve değer 1,4 çıktısinirden evin şeklini değiştirdim kanepeleri ittim masayı kaldırdım ama banim adet öncesi hiç akıntım olmazdı çok geliyo die şşüpelendim ve kan testinden bir gün sonra yine evde kendim test taptım ve 2. silik ç.izgi çıktı orda dedim umudumu yitirmicem neyse adet günümde yaptım testi çizgi çok belirgin çıktı adet te olmayınca tam heveslendim ve gecikmemin 3. günü yani dün kan verdim ve 4+4 haftalık hamileyim değerimde 163 çıktı nasıl sev,indim anlamadığım kan testinin anlamadığını o kıytırık testlerr nasıl anladı
BAKIN BİDE SİZE ATEŞ TABLOMU YAZAYIM NE KADAR DÜŞÜK AMA HAMİLEYİM
1 HAZİRANDA ADET OLDUM AMA 23 HAZİRANDAN İTİBAREN ÖLÇÜMLERE BAŞLADIM
23 HAZİRAN 36.2
24 HAZİRAN 36.3
25 HAZİRAN 36.4
26 HAZİRAN 36.6
27 HAZİRAN 36.4
28 HAZİRAN 36.4
29 HAZİRAN 36.5
30 HAZİRAN 36.6
1 TEMMUZ 36.5
2 TEMMUZ 36.5 AMA HAMİLEYİMMMMM
kanamam dün kesildi çok şükür canım4gün sürmüştü,çok korkuttu beni
testi dün yaptırdım sonuç bugün çıkacak...
doktor randevum perşembe, ne kadar geç olursa kesenin görülme ihtimali o kadar yüksek olur dedim
eğer 14.gün yumurtladıysan daha erken test yapabilirsin:) hadi güzel haberler var, 1 hafta-10gün daha bekleyip...
bence pozitif
canım tablon hamile tablosuna çok benziyo
elinde test varsa bugün hemen nyap bence
hayırlı olsun canım ama bi doktora gitmeni tavsiye ederim...
benim değerim392 çıktığı halde doktor düşük buldu, dış gebelik olabilir dedi
eğer kendini iyi hissediyosan hiç gitme doktora,bana olduğu gibi senin de moralini bozmalarına izin vermemiş olursun...
ama kendini kötü hissedersen hemen git,
Allah korusun ters bişey varsa müdahele edilebilmesi için...
sağlıkla kucağına al inşallah
yaaa aslında çok az lekelenmem ve bulantım var başkada bişim yok zaten tahlili sağlık ocağında yaptırdım aile hekimimlede pek anlaşamıyoruz hiç bişey söylemedi bilgilendirmedi 15 temmuzda bebeğin kalp atışlarını duymak için doktora git hamileliğini teyit ettir gel dedi bu kadar yani gitsem mi ki bi doktora canım ya:???????????
yaaa aslında çok az lekelenmem ve bulantım var başkada bişim yok zaten tahlili sağlık ocağında yaptırdım aile hekimimlede pek anlaşamıyoruz hiç bişey söylemedi bilgilendirmedi 15 temmuzda bebeğin kalp atışlarını duymak için doktora git hamileliğini teyit ettir gel dedi bu kadar yani gitsem mi ki bi doktora canım ya:???????????
canımmm peki bişey çıktımı sende şüphelenmesi yerlimiymiş yani yoksa boşuna üzmüş mü seni bide ben pko hastasıyım gitsem mi ki ama daha kese yada kalp atışı duyulmuyodur demi?
canımmm peki bişey çıktımı sende şüphelenmesi yerlimiymiş yani yoksa boşuna üzmüş mü seni bide ben pko hastasıyım gitsem mi ki ama daha kese yada kalp atışı duyulmuyodur demi?
açık kahverengi koyu sarımsı???????????
açık kahverengi koyu sarımsı???????????
allah allah benden hiç bişey istemedi salak doktor 15 temmuzda git kontrole dedi 6 haftam tam doluyomuş çünkü o zaman ne gel bidaha ölçelim dedi ne iyi dedi ne düşük dedi ama benim içime kurt düştü bak şimdi yarın bidahamı gitsem senin dittiğin ultrason nasıl 4 boyutlulardan mı?
eğer kendini kötü hissetmiyosan şu an doktora gitme canım...
küçük molduğu için kese görünmeyecek ve sen de benim gibi üzüleceksin...
boş yere yıpratma kendini...
ama kendini kötü hissedersen mutlaka git, erteleme...
eğer rahatlamak istiyosan tekrar bi kan verip değerindeki yükselişe bakabilirsin...
kızlar siz de bişey söylesenize, arkadaşımızı yanlış yönlendirmiş olmayayım ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?