Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
bende biriyle battaş olsam artık

canım bu gün doktora gidecektin.bizleri bilgilendir
senin adet neden bukadar gecikti.

battaşşlarım benim insallah yürekten diliyorum
bu ay son olsun hepberaber hamiş olalım.amin

tahmin ettiimiz gibi 17.gün çatlamışsın.
insallah adet günü ateşin düşmez ve bizlere güzel haberler verirsin.
kendine dikkat et.

EVERY : ÇOK GEÇMİŞ OLSUN CANIM
ZAMAN NEDİRKİ ÇABUCAK geçer.bakana benim
bebiş denemen 4. aya girdi.sabırlı ol.dualarını eksik etme
kayınvalideni eşine havale et.ben öyle yapmıştım.eşim
bebek çin üstümüze gelmeyin benistemiyorum.siz istiyosunuz diye
çocuk yapamam demişti.kimse sesini çıkaramadı.

okkkesa esin cok iyi demis gercekten

ama benimki oyle diyemez hic hatta agzindan bile kacirabilir sonrasi da dallanir budaklanir

ya cok saf is yerinde bugun niye doktora gidiyorsun diye iki sIkIstirmis biri hemen yumurtlamis esim..cok moralim bozuldu ne alaka ozel mesele, esimle gidiyorum dese anliycaklar sormayacaklar ama simdi tum isyeri dyacak, ruslar ne gizli tutuyorlar boyle meselelerini ama benimki hemen herkese anlatir cekinmez..ufff takmiyim diyorum ama takiyor insan bazen, sallamak istemiyorum cevremdekileri yaaa

teşekkürler kuzum.inşallah.bi de eyerki çatlamasaydı yine de ateşim yükselirmiydi?bu kadar geç yumurtladığımı da hiç düşünmemiştim a.ya da erken yumurtlayıp geç çatlıyamazmıyım?ya da çatlayıp da ateşim geç yükselemzmi?ben bundan sonrakı ateşlerimi dil altından ölçmek istiyorum.ne diyosunuz?belki öncekileri de 0.5artırayım?nede olsa çatlamışım zaten.

yeşim sen de burdasın.hadi every ve yeşim sorumu cavaplayın da uyuyalım.sizce yarından dil altından ölçeyimmi?bi de dpo kaçtan sonrakı ateçler önemli kızlar?

yeşim sen de burdasın.hadi every ve yeşim sorumu cavaplayın da uyuyalım.sizce yarından dil altından ölçeyimmi?bi de dpo kaçtan sonrakı ateçler önemli kızlar?

normalde dil altindan olcum 0,5 fazla derler dogru ama bilemedim ki ben:44:

boyle baslain boyle devam etsen daha iyi olur gibi geliyor bana

canım şenayım... seni hiç görmedim ama belki yazdıklarındaki içtenlikten belki de beni hiç tanımadığın halde bana yardım etmiş olmandan bilmiyorum belki de sebepsiz ama çok seviyorum kıs seni baya baya yani
çok teşekkür ederim temiz kalpli arkadaşım,Allah senin de gönlüne göre versin inşallah
ben senin de peşimden geleceğine inanıyorum canım

ben henüz hamilelik fikrini kavrayıp alışamadım...
keseyi bi göreyim hayırlısıyla hamileyim diyecem inşallah

çatlamışsın şekerim hatta 14.gün bile çatlamış olma ihtimalin var... umarım o gün çalışmışsındır

everycim 3 ay zaman olmasına üzüldüm açıkçası ama olsun her şerde bir hayır vardır canım
okkesacım daha doktor gidemedimki eşimi bekliyom bu saatten sonra doktora gidicez

offfff, şu kaynanalardan konuşma yani .benimki de bilgisayar zarar çok oynama onunla.bize geldiyinde korkumdan giremiyom:18:.sağolsun günde 3-4saatını bizde geçirir.aynı binada oturuyoz.benimki daha 3-4ay oldu böğle konuşuyor,Allah fazlasından saklasın....

çatlamışsın şekerim hatta 14.gün bile çatlamış olma ihtimalin var... umarım o gün çalışmışsındır

bence de erken olması gerek.çünki ben en geç 29günde adet olurum.bakalım ne olucak. ki, umarım adet olmam.senin durumun nasıl kuzum?doktora ne zaman gidicen?bu gün kan testi yaptırdınmı? kanaman kesilmişmi tatlım?

bunlar prof soruları olmuş kuzum birine cvp vereyim bari benim tablomda olmuş çatlamamış yumurta örneği görebilirsin.. yani ateş yükselmiyo çatlamayınca.. tabi kesin cevabı yarın veririm doktordan sonra yani

ay canım benim sağ ol tatlım ya.yarın doktora sorarsın bunları kuzucum.bi de çatlamamış tablonu koyarmısın tontişim...

merhabalar ben sizleri takip ediyordum ama yazmak bu güne kısmetmiş.Ateşinizi ölçüp işaretlediğiniz tabloyu nerden açıp nasıl kullanıyorsunuz açıklarsanız sevinirim

hoş geldin aramıza.umarım sana şans getirir.fertilityfriend.com sitesinde üye oluyosun tatlım.oradan zaten anlarsın ne yapıcanı.anlamazsan yarın detaylı anlatırız.ben de uyumaya gidiyorum.inşallah yarın yüksek ateşlerle görüşürüz tontişlerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…