bende biriyle battaş olsam artık
oh oooh masallah
baaaak gördunmu hemencecık duzelmıs tiroidlerin
süpper süppeeerr cok sevındım kuzucum
bel agrın ıcın evet ılac almanı saglayacak dımı bu haber yanı bebısın henuz gelmemsı olması
bak henuz dıorum yanı yakında gelecek ya hanı o sebeplennn
keyıften mı yavrum buuu?
masallah keyfınnee
bu arada 2-3 gunun varsa senın adetın gelısıne
bnm kı 31 gun fln suruo senınkı 28-29 gun suruo ya
bu durumda temmuzda battaş olacaz sen ben okkesaa
kızlar merhaba,2gündür yazamadım.umarım her kes iyidir.anladığım kadarıyla yeni bir haber yok.ama ben de var.nihayet ff çizgiyi çekti.ateşim de ufak da olsa yükseliyor.siz de bakın.fakat ateşimin tahmini 0.5fazla hesaplayın.hani koltuk altından ölçüyodum ya.hadi yorumlarınızı bekliyorum.özlemişim sizi ya
3d90ed Ovulation charts on FertilityFriend.com
yeşim sen de burdasın.hadi every ve yeşim sorumu cavaplayın da uyuyalım.sizce yarından dil altından ölçeyimmi?bi de dpo kaçtan sonrakı ateçler önemli kızlar?
KARANFİLCE
bitanem ben ne dıcemı bilemedim yaa
ınsallah rabbım onlara tez zamanda yaptıkları haksızlıkları gösterır canım
her sey bı yana da asıl onemlı olan kocanın senın ne kadar yanında oldugu..
bnm yasadıklarımı bılıosun. kayınvalıdemler konusunda bnm kocam dırek kendısı bana yuklenır. hatta olekı kayınvalıdemler bısı yapmazken bıle kocam benı onlar konusunda cok uzdugu olmustur.
yanı eger esın yanındaysa eger senın destekcınse ne mutlu sana.
gerısı hıkaye bosver
bnm gıbı yap görev ıcabı gıt gel o kadar
YEŞİMM
tatlım yaa nete ben gırdıgmde sen olmuodun sen varken de ben
ama senın sevıncını paylasmayı cok ısterdım
hanı tablonu hazırladım ya sankı senın bebısı ben gondermısım gıbı hıssedıyorum
ne durumdasın sımdı cok da takıp edemedım senı
sanırım bgnde kan verecektın oyle dıılmı?
ınsallah guzel haberlerle gel bıtanem
bebısın sana sımsıkı tutunacak hıc meraklanma evrene sakın kotu mesajlar gönderme canım
EVERYY
kuzum ıyı dinlenmeler sana
duydumkı sahalardan uzaklasmıssın vırusten kurtulana kadar :)
ıyıdır ıyııı arada lazım
kafanda bu stres olmadan gececek koca bır ayy
bu ay kı tavan yapmıs gergınlıgımle esımde bende herseyı bosmu versek acaba dedık hep
hıc dusunmesek mı atesı testlerı ovul. kıtlerını onu bu u bı yeremı bıraksak acaba dedık
cunku ozellıkle esım ole kotu oldu kı kırmızılar gelınce
ısyan edıordu az daha
ama sonra yumosları yakaladıgımız halde tutturamıosak hıc bakamadan nasıl tutturabılırız kı dogru gunu dııp sıl bastan bu aya basladık yıne
hayırlısı...
ama su varkı ben artık aglamadan atlatamıorum ılk adet gunumu. sakin kalamıorum artık(
kızlar merhaba,2gündür yazamadım.umarım her kes iyidir.anladığım kadarıyla yeni bir haber yok.ama ben de var.nihayet ff çizgiyi çekti.ateşim de ufak da olsa yükseliyor.siz de bakın.fakat ateşimin tahmini 0.5fazla hesaplayın.hani koltuk altından ölçüyodum ya.hadi yorumlarınızı bekliyorum.özlemişim sizi ya
3d90ed Ovulation charts on FertilityFriend.com
Merhaba Canim ArkadaslarimPazar aksami internetimiz gitti sorun vardi yeni ulastim ve hemen sizlere sesleniyorum ozluyorum sizler olmayinca ya, okudum gecmisi hemen ama genel olarak sessizmissiniz sanki.
okkesa o tarif karanfilcenin ve cok guzel tutuyor, biz afiyetle yedik. tarifte yumurtayi yazmadim ama sadece pogacalari firina surmeden once pogacalarin ustune surup corek otu ya da susam koyup pisiriyoruz
shnaay yeni dongun hayrli olsun canim uzme kendini temmuzda hamis kalir martta catir catir dogurursun kiz
nurdamla catlamissin ne guzel canim hadi sabirla bekleme gunlerin basladi sonu bebis olsunve de ilk ve son tablon olsun bu senin
nazlim bugun iyi bir dusus var herhalde catliycan sen bugun aman aman kacirma degerlendir, atesindne tam anlayamayiz simdi olcmen lazim duzenli ama bana catlayacaksin gibi geldi
rezene pazar gunu senin dogum gununmus simdi gordum, iyki dogdun canim saglikli mutlu nice guzel yaslara, yeni yasinda ailenize bir de tatli mi tatli saglikli mi saglikli bir bebis olsun dilerim senin icin
yokh kan testini aldin demek, olsun tatlim daha temmuz var, baharin baslangicinda da dogum guzel olursen en tez zamanda hamile kalcaksin oyle hissediyorum san aguveniyorum rahat ol sen
fundurtan bugun doktora gidiyorsun demek, umarim iyi haberlerle gelirsin canim bize de bildirmeyi unutma
karanfilce sen de kayiplardasin iki gundur yazini okumadim gecmise bakarken naber?
son yazilari okudum kizlar gozumden kacan varsa kusura bakmayin, hepinizi seviyorum benden haberlere gelince .....bugun kocamla gittik cildiyeye ben cengel masadayim esim yan tarafta beni gormuyor sivilcelerim yakildi ve temizlendi bir haftada yok olacaklarmis, neyse kocam geldi onun da ayni sekilde, amannnn ne cani yandi doktor da esin dayaniyor sen dayanamiyorsun diyor aman isin garibi erkekler pek nazlilar ya onu anladim biz kadinlar neler cekiyoruz neler dusunsenize, ben gikimi cikarmadim ve sivrisinek isirigi gibi birsye hissettim, benimki kendini zor tuttu utanmada bagiracak koptum resmen, demek o yuzden tum zor seyler kadinlarin erkeklerde o guc yok bu iyi tarafi ve bir hap var 3 ay kullanilacak ve ara ara 10 gun iciyorsun 20 gun dinleniyorsun sonraki ay yeniden ayni sekilde..anliycaginiz tami tamina 3 ayyyyyyyyyy 3 koca ayyyyy bebis yasagi tabi kismet temizlenicez dogru iyi yonden dusunmek lazim da zaman akip gidecek. 3 ay sonra hemen olacak mi malum bir yandan kaynanam hadi hemen bebis yapin hadi hemen diye sIkIstiracak!!!!!! ona laf veremiycem, olayi desem tum sulalaeye duyurur ustune virus benden kaynaklanmis gibi muamele eder gelinin rahimde enfeksiyon var diye adim cikar! oyle iste..ne diyeyim bilmiyorum baska, her gun sizinle heyecaninizi paylasicam ama ben de ozenicem ama netice yok
kıs seni merak ettim,haber var mı diye girdim... inşallah iyi haberlerle gel
çatlamışsın şekerimhatta 14.gün bile çatlamış olma ihtimalin var... umarım o gün çalışmışsındır
teşekkürler kuzum.inşallah.bi de eyerki çatlamasaydı yine de ateşim yükselirmiydi?bu kadar geç yumurtladığımı da hiç düşünmemiştim a.ya da erken yumurtlayıp geç çatlıyamazmıyım?ya da çatlayıp da ateşim geç yükselemzmi?ben bundan sonrakı ateşlerimi dil altından ölçmek istiyorum.ne diyosunuz?belki öncekileri de 0.5artırayım?nede olsa çatlamışım zaten.
bunlar prof soruları olmuş kuzumbirine cvp vereyim bari benim tablomda olmuş çatlamamış yumurta örneği görebilirsin .. yani ateş yükselmiyo çatlamayınca.. tabi kesin cevabı yarın veririm doktordan sonra yani
ay canım benim sağ ol tatlım ya.yarın doktora sorarsın bunları kuzucum.bi de çatlamamış tablonu koyarmısın tontişim...
37edb9 Ovulation charts on FertilityFriend.com
ben kaçıyorum iyi geceler kızlaarrrrrrrüyanızda doğack bebeklerinizi görünnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?