canım ben de metformınle hamile kaldım 1000mg günde 1 tane sabah akşam yarım kullandım
sana bu dozu kadn doğumcun mu verdii
seni epey zorlar bu doz bulantı iştahsızlık ve zayıflama yapıyor zaten
ben 45 günde falan 2.5 - 3 kilo verdim
korkutmayın kızlar beni :18: zaten bende panik atak var :18: evet endokrin doktorum verdi.. ama sorayım ben ozaman bu dururmu bidaha ki zaten kullandığım yok bu ilacıdakullanamazsam ilerde insülin vurunulan şeker hastalarında olma ihtimalimin yüksek olduğunu biliyorum ama nedense içemiyorum.. ilk verdiklerinde bi tiksinme geldi ilaçtan.. ne bileyim tuzlu sanki :120:
korkutmayın kızlar beni :18: zaten bende panik atak var :18: evet endokrin doktorum verdi.. ama sorayım ben ozaman bu dururmu bidaha ki zaten kullandığım yok bu ilacıdakullanamazsam ilerde insülin vurunulan şeker hastalarında olma ihtimalimin yüksek olduğunu biliyorum ama nedense içemiyorum.. ilk verdiklerinde bi tiksinme geldi ilaçtan.. ne bileyim tuzlu sanki :120:
canım kusura bakma korkuttuysak senikorkutmayın kızlar beni :18: zaten bende panik atak var :18: evet endokrin doktorum verdi.. ama sorayım ben ozaman bu dururmu bidaha ki zaten kullandığım yok bu ilacıdakullanamazsam ilerde insülin vurunulan şeker hastalarında olma ihtimalimin yüksek olduğunu biliyorum ama nedense içemiyorum.. ilk verdiklerinde bi tiksinme geldi ilaçtan.. ne bileyim tuzlu sanki :120:
en son yaptırdığım hormon tahlıllerım kızlar 1,5 sene oluyordur herhalde
TSH : 2,77
LH :11,04
FSH :3,58
ÖSTRADıOL (E2) :63
PROLAKTıN :22,07
SERBEST TESTOSTERON :2,41
DHEA-S :248-1
nasıl sizce
canım lh değerin fsh den çok yüksek tipik pkocanım sen tedaviyle mi hamıle kalmıştı takıp falan yaptırdın mı yanı :)
ben yarım yarım günde 1000 mg kullanıyorum endokrine gitmedim ama bu ay planlıyorum yetersiz veya fazla kullanmak istemem kadın doğumcudansa önce endokrine gitmek daha mantıklı gibi geldi bana...sen endokronolojiye gittin mi hiç canım bende de pko var ve hiç gitmedim kadın doğumcu yapmıstı hormon tahlıllerımı
canım kusura bakma korkuttuysak senikorkutmayın kızlar beni :18: zaten bende panik atak var :18: evet endokrin doktorum verdi.. ama sorayım ben ozaman bu dururmu bidaha ki zaten kullandığım yok bu ilacıdakullanamazsam ilerde insülin vurunulan şeker hastalarında olma ihtimalimin yüksek olduğunu biliyorum ama nedense içemiyorum.. ilk verdiklerinde bi tiksinme geldi ilaçtan.. ne bileyim tuzlu sanki :120:
nasıl sizce
canım lh değerin fsh den çok yüksek tipik pkocanım sen tedaviyle mi hamıle kalmıştı takıp falan yaptırdın mı yanı :)
nasıl sizce
nasıl sizce
canım ben de metformınle hamile kaldım 1000mg günde 1 tane sabah akşam yarım kullandım
sana bu dozu kadn doğumcun mu verdii
seni epey zorlar bu doz bulantı iştahsızlık ve zayıflama yapıyor zaten
ben 45 günde falan 2.5 - 3 kilo verdim
ben yarım yarım günde 1000 mg kullanıyorum endokrine gitmedim ama bu ay planlıyorum yetersiz veya fazla kullanmak istemem kadın doğumcudansa önce endokrine gitmek daha mantıklı gibi geldi bana...
tatlım korkacak bişi yok sadece malum cır cır olursun o sebepten dedimevden çıkma diye ..
endokrin doktorun verdiyse okey dir cnm ...bende gitcem belki bnm dozuda yükseltirler bakalım hayırlısı ...aynı gün üni hstanesinden randevu alabilirmiyim acaba her ikisine fikri olan var mı..
kızlar biz denize gidiyoruzzzz
bebişi yüzdüreyimm
öpüldünüzzz
bu geç yumurtlamayı anladım da ben 11. gün ovulasyon testi yaptım pozitif çıktı 12. gün negatif
ama 11. gün akıntıyla ilgili hiç belirti yoktu gerçi o gün kasık ağrısı hissettim ama
12. ve bu gün 13. gün kasık ağrısı yok test negatif
eeeeeeeeeeeee ben 11. gün mü çatladım
ya da testi yanlış yaptım
ne yaptım kızlar ben
ateş tablom şöyle
3dec2f Ovulation charts on FertilityFriend.com
11.gün evet atesın düşmüş ama hemen yıne yükselmıs yumurtlama testındede cıkamdıysa daha olmamıstır belkı yumurtlama 14-15-16larda olur ama yınede bos gecırmeyın derım 13.günü degerlendırın buaksam sonra ölcmeye devam edersın
kızlar tabloma bakarmısınız.ya ben bu kadar geç yumurtlayamam ki....en geç 29günde adet olurum ben
3d90ed ovulation charts on fertilityfriend.com
canım kusura bakma korkuttuysak seni
doktorunun vardır bir bildiği
ama iç lütfen ilacını
bak ben hemen hamile kaldım
canım lh değerin fsh den çok yüksek tipik pko
sana önerim hayıt suyu günde 1 bardak ya da 2 bardak 1 kaşığı kaynat ılıt ve iç
ben lh değerimi bununla düşürdümm
takip falan olmadı canım aslında biz hazıranda takibe başlayacaktık
doktorum başla sonra takibe başlarız dedi öğretmen olduğum için yazın daha rahat olur dedi
ama şükür ki sadece ilaçla kendiğinden çatladı yumurtam ve gebe kaldım
binlerce kere şükrler olsun
ben yarım yarım günde 1000 mg kullanıyorum endokrine gitmedim ama bu ay planlıyorum yetersiz veya fazla kullanmak istemem kadın doğumcudansa önce endokrine gitmek daha mantıklı gibi geldi bana...
tatlım korkacak bişi yok sadece malum cır cır olursun o sebepten dedimevden çıkma diye ..
endokrin doktorun verdiyse okey dir cnm ...bende gitcem belki bnm dozuda yükseltirler bakalım hayırlısı ...aynı gün üni hstanesinden randevu alabilirmiyim acaba her ikisine fikri olan var mı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?