Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
senın 19.gün tuttuysa kız 22.gün tuttuysa oglun olcak ozamn ama büyük ıhtımal 20de catladıysa 22.gün atılmıs olur yumurta 19.duran spermler gelmsıtır oda kız olur

ah ben ona kıyamam yaaa
ben de yapmıştım bebek sadece 25 gün sonra geldi meleğim çok şükür
seni de oğlunu da bekletmesin rabbim

senın 19.gün tuttuysa kız 22.gün tuttuysa oglun olcak ozamn ama büyük ıhtımal 20de catladıysa 22.gün atılmıs olur yumurta 19.duran spermler gelmsıtır oda kız olur

ayy canım ben de aynı şeyi düşündümm
şimdi 22 den ziyade 19 tutmuştur diyorum
yumrutam20 de çatladıysa nasıl 22 de atılıyor ben anlayamadım

şimdi biz bu konularda ya da ben uzman değilim ama okuyup da anladığım kadarıyla ateşin düştüğü gün ve bir sonraki gün yumurtlama günü olduğu ihtimali varsa düştüğü gün ilişkin olursa daha iyi
bunu şuradan çıkardım ateş yükseldiğinde yumurtlama olmuş bitmiş oluyor
eğer ısının düştüğü gün ve ertesi gün ilişki olursa muhtemelen döllenme oluyor
tabi bunun için bir çok etken de var o ayrı(sperm hareketliliği vb.)
benim de kafam karışık o yüzden 36 saatte bir dedim.

catladıktan sonra 24 saat vücutta kalıp atılıyor ya 20 sınde senın aets düştüyse 24 satte catladıysa 21.gün catlasa en gec 22.gün atılmıs olmazmı
bırde ben bu ffye üye oldum yaptım tabloyu sonra yenıden gıreyım dıyorum üye oldugum ismi,giriyorum habıre yanlıs dıyor

ahh ahh herkes aynı şeyi diyor ama ilaç burda karşımda bana bakıyor ben ona neden bukadar ihmalciyim yaa

önce yarım yarım iç canım 850 mg lık hatta sabah yarısı iç akşam yarısı bünyeni 10-15 gün böyle alıştır canım alışırsın tok iç ve bol su iç dene bence

önce yarım yarım iç canım 850 mg lık hatta sabah yarısı iç akşam yarısı bünyeni 10-15 gün böyle alıştır canım alışırsın tok iç ve bol su iç dene bence

bana glifor vermişlerdi.. 1000 lik ilaç günde 3 tane dediler.. önce tabi yarım yarım başlanıyor felan en son bir ay sonra günde 3 tü işte kendimi zorlucam

bana glifor vermişlerdi.. 1000 lik ilaç günde 3 tane dediler.. önce tabi yarım yarım başlanıyor felan en son bir ay sonra günde 3 tü işte kendimi zorlucam

ne diyorsunnnn 3000 mg metforminmi alacaksın yanlış anlaşılma olmasın cnm 3 yarım 1500 mg alınan en yüksek doz ben bu diye biliyorumda pkolular için tabi..:44:

neden yanlış diyor kii??
acaba CAps lock tuşunla mı alakalı
yani büyük har küçük harf olayı

canım şimdi benım 22.atılsa döllenmiş olarak atılıyor tabi ki dimi :26:

ayy çok tatlı ya ne güzel oğlunun da istemesi

kız erkek olayı nasıl oluyor
ben anlamadım

bu ff beni öldürüyor yaa
bi şeye tıkladım bana hamile muamelesi yaptı diğer üyeliğimde
ben de yeni üyelik açmak zorunda kaldım
önceki üyeliğimden davet gönderdim yeniden tablolarımı yaptım
uğraş uğraş öldüm

ne diyorsunnnn 3000 mg metforminmi alacaksın yanlış anlaşılma olmasın cnm 3 yarım 1500 mg alınan en yüksek doz ben bu diye biliyorumda pkolular için tabi..:44:

benim sadece pko için değil canım insülin değerim de kötüydü ondan böyle olabilirmi :44: evet günde 3 tane dediler.. gerçi hiç öyle bişey içemedim şimdiye kadar

tatlımm 3000 mg metformin adamı mahveder yaa
sana neden okadar vefrdiler
pko çok mu ağır

en saglamı ultrasonda görülüyor aslında yumurtanın catladıgı drlar bugünü falan deegrlendırın dıyor ya bızde artık kendımzıce yapıyoruz olursa olur ben ogluma hamıle kaldıgımda yumurtlamam sansıma gec olmus tam yumurtlama günü gırmısım zaten oara gırememıstık ılıskıye esıme dedım yumurtlama bitti buay gırelım belkı denk gelır dıye 18-19.günlerdı sanırım sadece ozman gırdık ve tuttu

Son düzenleme:
benim sadece pko için değil canım insülin değerim de kötüydü ondan böyle olabilirmi :44: evet günde 3 tane dediler.. gerçi hiç öyle bişey içemedim şimdiye kadar

pkolulara verme amacı bu zaten ünsülin direnci için yani pkoda zaten bu var ama bu dozu kullanmak seni çok zorlayacaktır bu arada değerinin kötü olduğunu söylemişsin endikrinolojiyemi gittin ancak bu dozu ordan çıkacak hormon sonuçları kullandıttırırdı bana ...
ama şunuda söyleyim bu dozu kullanmaya başlayınca evden çıkma bi hafta

ilk defa senden duydum canım günde 3000mg çok yaaa bence çok fazla bende de insülin direnci var ama ben sabah 1000mg akşam 1000mg içiyorum bence sende sabah akşam iç

sen endokronolojiye gittin mi hiç canım bende de pko var ve hiç gitmedim kadın doğumcu yapmıstı hormon tahlıllerımı

:44::44: bilmiyorum işte insülin direnci var bide ondan olabilirmi :44:

canım ben de metformınle hamile kaldım 1000mg günde 1 tane sabah akşam yarım kullandım
sana bu dozu kadn doğumcun mu verdii
seni epey zorlar bu doz bulantı iştahsızlık ve zayıflama yapıyor zaten
ben 45 günde falan 2.5 - 3 kilo verdim

bu geç yumurtlamayı anladım da ben 11. gün ovulasyon testi yaptım pozitif çıktı 12. gün negatif
ama 11. gün akıntıyla ilgili hiç belirti yoktu gerçi o gün kasık ağrısı hissettim ama
12. ve bu gün 13. gün kasık ağrısı yok test negatif
eeeeeeeeeeeee ben 11. gün mü çatladım
ya da testi yanlış yaptım
ne yaptım kızlar ben
ateş tablom şöyle
3dec2f Ovulation charts on FertilityFriend.com

ilk defa senden duydum canım günde 3000mg çok yaaa bence çok fazla bende de insülin direnci var ama ben sabah 1000mg akşam 1000mg içiyorum bence sende sabah akşam iç

korkutmayın kızlar beni :18: zaten bende panik atak var :18: evet endokrin doktorum verdi.. ama sorayım ben ozaman bu dururmu bidaha ki zaten kullandığım yok bu ilacıda kullanamazsam ilerde insülin vurunulan şeker hastalarında olma ihtimalimin yüksek olduğunu biliyorum ama nedense içemiyorum.. ilk verdiklerinde bi tiksinme geldi ilaçtan.. ne bileyim tuzlu sanki :120:

en son yaptırdığım hormon tahlıllerım kızlar 1,5 sene oluyordur herhalde

TSH : 2,77
LH :11,04
FSH :3,58
ÖSTRADıOL (E2) :63
PROLAKTıN :22,07
SERBEST TESTOSTERON :2,41
DHEA-S :248-1

nasıl sizce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…