ah ben ona kıyamam yaaasagol canım oglum cok kardes ıstıyor ondan üzülüyorum daha cok olmazsa dıye habıre soruyor anne allah nıye hala bıze bebek vermıyor dıye denıze attık nıye gelmedı dıyor(hıdrellezde bebek cızıp kagıda denıze atmıstık onu söylüyor
senın 19.gün tuttuysa kız 22.gün tuttuysa oglun olcak ozamn ama büyük ıhtımal 20de catladıysa 22.gün atılmıs olur yumurta 19.duran spermler gelmsıtır oda kız olur
36 saat derken mesela dıyelım bugün sabah 7de ölctük düşmüş ates ııskıye buaksammı yarın aksammı 7demı gırılcek ılla 36 saattemı catlıyor pekı 24 saattede catlayabılıyor demsıtı dr 36 saatı 3-4 saat gecsa bısey olmaz dımı mesela 40 saat olursa gecmı olur?
ahh ahh herkes aynı şeyi diyor ama ilaç burda karşımda bana bakıyor ben onaneden bukadar ihmalciyim yaa
önce yarım yarım iç canım 850 mg lık hatta sabah yarısı iç akşam yarısı bünyeni 10-15 gün böyle alıştır canım alışırsın tok iç ve bol su iç dene bence
bana glifor vermişlerdi.. 1000 lik ilaç günde 3 tane dediler.. önce tabi yarım yarım başlanıyor felan en son bir ay sonra günde 3 tü iştekendimi zorlucam
catladıktan sonra 24 saat vücutta kalıp atılıyor ya 20 sınde senın aets düştüyse 24 satte catladıysa 21.gün catlasa en gec 22.gün atılmıs olmazmı
bırde ben bu ffye üye oldum yaptım tabloyu sonra yenıden gıreyım dıyorum üye oldugum ismi,giriyorum habıre yanlıs dıyor
sagol canım oglum cok kardes ıstıyor ondan üzülüyorum daha cok olmazsa dıye habıre soruyor anne allah nıye hala bıze bebek vermıyor dıye denıze attık nıye gelmedı dıyor(hıdrellezde bebek cızıp kagıda denıze atmıstık onu söylüyor
senın 19.gün tuttuysa kız 22.gün tuttuysa oglun olcak ozamn ama büyük ıhtımal 20de catladıysa 22.gün atılmıs olur yumurta 19.duran spermler gelmsıtır oda kız olur
catladıktan sonra 24 saat vücutta kalıp atılıyor ya 20 sınde senın aets düştüyse 24 satte catladıysa 21.gün catlasa en gec 22.gün atılmıs olmazmı
bırde ben bu ffye üye oldum yaptım tabloyu sonra yenıden gıreyım dıyorum üye oldugum ismi,giriyorum habıre yanlıs dıyor
ne diyorsunnnn 3000 mg metforminmi alacaksın yanlış anlaşılma olmasın cnm 3 yarım 1500 mg alınan en yüksek doz ben bu diye biliyorumda pkolular için tabi..:44:
bana glifor vermişlerdi.. 1000 lik ilaç günde 3 tane dediler.. önce tabi yarım yarım başlanıyor felan en son bir ay sonra günde 3 tü iştekendimi zorlucam
tatlımm 3000 mg metformin adamı mahveder yaa
sana neden okadar vefrdiler
pko çok mu ağır
şimdi biz bu konularda ya da ben uzman değilim ama okuyup da anladığım kadarıyla ateşin düştüğü gün ve bir sonraki gün yumurtlama günü olduğu ihtimali varsa düştüğü gün ilişkin olursa daha iyi
bunu şuradan çıkardım ateş yükseldiğinde yumurtlama olmuş bitmiş oluyor
eğer ısının düştüğü gün ve ertesi gün ilişki olursa muhtemelen döllenme oluyor
tabi bunun için bir çok etken de var o ayrı(sperm hareketliliği vb.)
benim de kafam karışık o yüzden 36 saatte bir dedim.
benim sadece pko için değil canım insülin değerim de kötüydü ondan böyle olabilirmi :44: evet günde 3 tane dediler.. gerçi hiç öyle bişey içemedim şimdiye kadar
pkolulara verme amacı bu zaten ünsülin direnci için yani pkoda zaten bu var ama bu dozu kullanmak seni çok zorlayacaktır bu arada değerinin kötü olduğunu söylemişsin endikrinolojiyemi gittin ancak bu dozu ordan çıkacak hormon sonuçları kullandıttırırdı bana ...
ama şunuda söyleyim bu dozu kullanmaya başlayınca evden çıkma bi hafta
:44::44: bilmiyorum işte insülin direnci var bide ondan olabilirmi :44:
pkolulara verme amacı bu zaten ünsülin direnci için yani pkoda zaten bu var ama bu dozu kullanmak seni çok zorlayacaktır bu arada değerinin kötü olduğunu söylemişsin endikrinolojiyemi gittin ancak bu dozu ordan çıkacak hormon sonuçları kullandıttırırdı bana ...
ama şunuda söyleyim bu dozu kullanmaya başlayınca evden çıkma bi hafta
ilk defa senden duydum canım günde 3000mgçok yaaa bence çok fazla bende de insülin direnci var ama ben sabah 1000mg akşam 1000mg içiyorum bence sende sabah akşam iç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?