neyse sorumun cvpını kendım buldum bu formda malesef eskıler kaynasmıs sohbet kendı aralarında yenı gelenlerın sorularına npek cvp vermek ıstemıyr kımse
canım ben 2010 ocak ayı pko oldugumu ögrendım hemen yumurta takıbı yaptırdım klomnen kullandım sabah akşam 5 gün ama yumurtlama olmadı sonra eşimde varıkosel cıktı amelıya oldu doktrolar aşılama dedım doğum kontrol hapı kullanmadan adet göremiyordum bazen 65 günde falan adet görüyordum 2012 ocak ayı tekrar yumurta takıbı yaptırdım günde 1tane 7 gün klomen kullandım yine yumurtkama olmadı göbek var bende biraz 65 kıloyla doktor agittim doktorum zayıfla göbeği erit dene olmaza gel belkı zayıflayınca olur dedı dahada gitmedim ama son 4aydır maşallahdüzenli adet oluyorumm ama 4 aydırda hayıt kapsülü içiyorum ilk ay 33 günde adet oldum 2,ay 32 gün 3,ay 28 gün 4,ay 22 günde ve 2senedirde glukofen kullanıyorum sabah akşam 1000mg
kızlar yaptım ben takvımı dün yanlıs yapmısım sanırım sımdı urda yumurtayı catlıycak günü gösterıyorya ogün dogrumu şimdi atese göre degerlendırmıcekmıyız bırde catlamadan öncesı günlerde cıcek resmı gıbı bır resım avr ya o nedemek?
canım ben 2010 ocak ayı pko oldugumu ögrendım hemen yumurta takıbı yaptırdım klomnen kullandım sabah akşam 5 gün ama yumurtlama olmadı sonra eşimde varıkosel cıktı amelıya oldu doktrolar aşılama dedım doğum kontrol hapı kullanmadan adet göremiyordum bazen 65 günde falan adet görüyordum 2012 ocak ayı tekrar yumurta takıbı yaptırdım günde 1tane 7 gün klomen kullandım yine yumurtkama olmadı göbek var bende biraz 65 kıloyla doktor agittim doktorum zayıfla göbeği erit dene olmaza gel belkı zayıflayınca olur dedı dahada gitmedim ama son 4aydır maşallahdüzenli adet oluyorumm ama 4 aydırda hayıt kapsülü içiyorum ilk ay 33 günde adet oldum 2,ay 32 gün 3,ay 28 gün 4,ay 22 günde ve 2senedirde glukofen kullanıyorum sabah akşam 1000mg
ben nişanlıyken yaklaşık 1sene önce aşırı saç dökülmesinden doktora gittim.bana testosteron serbest hormonunu yoklatmamı söğledi,bende de 2.3 çıktı,fazla dedi pkodan şüphelendi.kadın doğumcuya gönderdi o da ultrasonda baktı çok şükür pko yok dedi,öğle çok aşırı tüylenmem de yok,açıksa pkonun belirtilerinden hiçnirini görmedi,tahlilin yanliş ola bilir dedi,sadece yumurtaların çok küçük ve çatlamıyor.ilaç,iyne falan yazdı,ne yalan söğleyim sonra korkudan doktora gitmedi,ama ilaçlarımı içip iynelerimi oldum.sen de testessteron kaç?normali kaçonu biliyomusun?benim kafamın yukarı kısm,yanları seyrek,ama qarip olanı o ki bizim irsen böğle halalarım falan da böğle,ama çocukları var.göğüs ucu etrafında siyah kıllar ver 5-6tane,göbekte de var.ama annemde öğle,yani bunlar irsen ola biliyormuş.sence?
merhaba tatlım aramıza hoş geldin.bir alınganmışız galiba.ben de geldiyimde böğle alınganlık yapıyodum ama şimdi alışdım.kızlar aslında öğle diyil,sadece kimin konusu daha önemliyse onu tatışıyorlar diyerleri bazen gözden kaya biliyor,kendilerinin de dediyi gibi arada kızları dürtmek gerek.sen nerde yaptınki takvimini ff de çiçek falan olmuyorda.koysana buraya..:44:
alınganlık degıl burda konu ates ölcme yöntemı oldugundan bende tabloyu dün sormustum cvp alamadım tekrarladım sagolsun hepberaber arkadasımız yazmıs yaptım henüz adet dönemındeyım 3.günüm adetın tabloya sımdılık yadım ıkı derece ölcüp ama cok akrmasık geldı akıntıyı rahmın sertlıgını falanda yazmak gerekıyormu hep sadece ates ölcmekle olmuyormu http://www.fertilityfriend.com/ttc/index.php?interface=1 burdakı ayın 13-14 15 ındekı yesıllerı sormusrumda olası verımlı günler demkmıs bırde eskı yazıalrda baktım otlu otsuz falan demısler o ne oluyor atesı yazdıkcamı cıkıyor ot resmı yumurtlamayı anlatmak ıcın suan burda benım olası 14.gün catlama görülüyor bunumu esas alcaz ates ölctükce degıscekmı cok sordum karıstı bırde snu sorcam en önemlısı sımdı gün asırı ılıskı oluyorya ates ölcünce atesın düştüğü tarıhten öncekı aksam ılıskı olduysa o aksamı atlıyıp bır gece beklıcezmı ogünü kacırmamak ıcın arka arkayada olsa olcakmı ılıskı
anladım canım.. evet adetin düzenli geliyor ama yumurta varmı acaba:44: önemli olan o sonuçta :26: keşke bu hayıtı içerkende bir yumurtana baktırsaydın oluyormu diye.. bence senin çok kilon yok gibi benim kilom 101 ve klomenle 3 yumurtam oldu.. ne güzel glukofenide kullanıyormuşsun 2 senedir.. ben bi başladım bi bıraktım beceremedim şu işii bi türlü.. incir kürünü yaptınmı.. bak birinde duydum incir kürüyle klomen kullanmış birlikte olmuş yumurtası.. tek klomenle olmamış onunda.. belki sende de işe yarar:26:
ben nişanlıyken yaklaşık 1sene önce aşırı saç dökülmesinden doktora gittim.bana testosteron serbest hormonunu yoklatmamı söğledi,bende de 2.3 çıktı,fazla dedi pkodan şüphelendi.kadın doğumcuya gönderdi o da ultrasonda baktı çok şükür pko yok dedi,öğle çok aşırı tüylenmem de yok,açıksa pkonun belirtilerinden hiçnirini görmedi,tahlilin yanliş ola bilir dedi,sadece yumurtaların çok küçük ve çatlamıyor.ilaç,iyne falan yazdı,ne yalan söğleyim sonra korkudan doktora gitmedi,ama ilaçlarımı içip iynelerimi oldum.sen de testessteron kaç?normali kaçonu biliyomusun?benim kafamın yukarı kısm,yanları seyrek,ama qarip olanı o ki bizim irsen böğle halalarım falan da böğle,ama çocukları var.göğüs ucu etrafında siyah kıllar ver 5-6tane,göbekte de var.ama annemde öğle,yani bunlar irsen ola biliyormuş.sence?
herkes gitmiş
ben de kendimi yalnız hissettim
offffffff
evet çok şükür düzene girdi adetim ama dedğin gibi önemli olan yumurtlkamak evet fazla kılo yok sadace göbek var ama doktorum sankı benı başından attı eşimd eşimdi ne zaman zayıflarsan o zaman doktora gitcez diyorr kaldı 5kılo onuda vereyım göbek erisin hem biraz borçalrm var onlarıda hafıfleteym 11yada 12ay giderim tekrar doktora. incir sadece uyguladım ama yumurtlama oldumu olmadı bilmiyorum kontrole gitmedim yanı su progestan testı varya onu yaptrıcam ramazndan sonra bakalım değerim ne kısmet bide iş yerınden izin alma sorun oluyorr onun içinde tedavıye başlıyamıyorum soyle özel polikinlik arıyorum kendıme akşam 7-8 gibi orda olcak bır doktor ve bayan varmı bildiğin metformını keşke bırakmasaydın hem tatlı isteğini kesiyor hemde zayıflamaya yardım ilk 1 hafta miğde bulantısı baş dönmesi çok yapıyor ama sonra alışıyorsun canım bence metformın pkoda en etkılı ilaçincir kürü ve klomen kullanan biliyorum tatlıcık diye bir arkadaşım vardı oo böyle hhamıle kaldı :)
alınganlık degıl burda konu ates ölcme yöntemı oldugundan bende tabloyu dün sormustum cvp alamadım tekrarladım sagolsun hepberaber arkadasımız yazmıs yaptım henüz adet dönemındeyım 3.günüm adetın tabloya sımdılık yadım ıkı derece ölcüp ama cok akrmasık geldı akıntıyı rahmın sertlıgını falanda yazmak gerekıyormu hep sadece ates ölcmekle olmuyormu http://www.fertilityfriend.com/ttc/index.php?interface=1 burdakı ayın 13-14 15 ındekı yesıllerı sormusrumda olası verımlı günler demkmıs bırde eskı yazıalrda baktım otlu otsuz falan demısler o ne oluyor atesı yazdıkcamı cıkıyor ot resmı yumurtlamayı anlatmak ıcın suan burda benım olası 14.gün catlama görülüyor bunumu esas alcaz ates ölctükce degıscekmı cok sordum karıstı bırde snu sorcam en önemlısı sımdı gün asırı ılıskı oluyorya ates ölcünce atesın düştüğü tarıhten öncekı aksam ılıskı olduysa o aksamı atlıyıp bır gece beklıcezmı ogünü kacırmamak ıcın arka arkayada olsa olcakmı ılıskı
"ekmek şarap sen ve ben" şimdi anladım ne demek olduğunu
ayyy hiç aklıma gelmemiştiiiiii
Mazlum Çimenin bir şarkıs canım bu çok güze
ama gerçekten ekmek şarap sen ve ben
hmmm ece ismini niyeyse ben beğenmiyorum ama nehir çok hoşşşbenım oglumun adı emır kızım olursa uyumulu olsun dıye ece veya nehir düşünüyorum ece sımını cok sevıyorum bende hem kısa hem söylenısı güzel anlamıda kralıce demek ya hos bence ben e harfıne takılmıs durumdayım ben ebru oglum emır e kız olursa oda ece olsun dıyorum
bnm favorilerim de kız isimlerinde..
selin
mislina
tanem... bunları sseviyorum
kız hatta bende ekmeğe bi kılıf bulmaya çalışıyodum oda ikinci çocuk dediydim
canım çatlama olsa dahi ertesi gün ve sonraki gün de ilişki olsun bence
ama spermlerde sorun yoksa
mesela ben 20.gün çatladım hamile kaldığım ay 19.ve 22.gün ilişki vardı nasıl üzülmüştüm kaçırdık diye ama nasip oldu işte
canım o zaman gün aşırı deneyin siz en kötü 2 gün olmaz 3.gün olurcanım malesef bıızm sperm sayısı düşük oyüzden hamıle kalamm cok zor oluyor ogluma 2 senede kaldım 3asıalam yaptırdım öncesı sımdı ocaktan berıdır ugrasıyoruz oyüzden altın degerınde spemrler harcamaya gelmez yumurtlamanın 1 gün öncesıde gırmıs olsak yasar spermler okdar nasılsa tutcagı varsa tutar nasılsa 24-36 saatte calıyor yumurta bırsekılde denk gelır allaha kalmsı gerısı
akıntıyı servikal fluid var ateşini girdiğin bölümde hemen altında orada akıntının türünü bulup seçeceksin ve save tıklayıp kaydedeceksin
akıntı türünü doğru kaydetmen önemli ama rahim sertliğini bilmiyorum
mesela ovulasyon testi yaptıysan yine o günü tıkla ve tests bölümünden opk var oradan ovulasyon testinin sonuncunu - veya + olarak girebilirsin
13,14,15 senin muhtemel yumurtlama günü olarak, toplam döngü uzunluğuna göre ff kendisi otomatik hesaplıyor
değişme konusu ise değişebiliyor yumurtlama günü ateşe göre ve akıntıya göre
ama ff beni yumurtlama günümü doğru hesaplamıştı geçen ay. bu ay henüz yumurtlama günü gelmedi
ilişki konusunda ben o konuyu biraz sıkı tutup yumurtlama günlerinde 36 saatte bir olarak hesaplayıp yapmanı öneririm.
canım o zaman gün aşırı deneyin siz en kötü 2 gün olmaz 3.gün olur
aynı bizimki gibi
bak tuttu valla
Allah oğluna sağlık versin
tez zamanda 2. bebeğine kavuşursun nşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?