Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
sanmıyorum canım ama siz bugecede çalışın içinde kalmasın bu arada senin bu bebek resmine bayılıyorum çok tatlı kız mamiş mamiş tam benim hayalimdeki modelden

ayyy bende bayılıyorum valla o bebişe maşallah Allah ım bizlerede nasip etsin hayırlısıyla inşallah

bence de onceden catlamissindir
ama yine de bugun degerlendir ne olur ne olmaz ikinci yumurta falandir

dün akşam kocam istedi ama olmadı çok uykum vardı sonrada sabah bu ateşi görünce pişman oldum kısmet artık
saol cnm

canım kesinlikle tavsiye ediyorum bebe pudrasını
ben makine kullanıyorum onda bile acıyı hafifletıyor
dün de bikini bölgesini pudra sürüp makine ile aldım düşün yani

valla ben malum bölgeyi tüy dökücüyle bacakları makineyle alıyorum ama çok acıyo her aldıktan sonra 2 gün heryerim ağrıyo kendmi sıkmaktan
peki bu bebe pudrasının makineye zararı olmazmı nasıl kullanıyosun

ıyıyızz cnm ıste bıraktıgın gıbı

hadı ınsss yarına atesın tavan yapmıs olsunnnn
sonrakı gun de halay cekelımmm

sen geldn smdıde ben gtcem annemlere

bıkac gun ayrı kalcam sızden ama net bulursam baglanırım heemen kusur kalmam :))

hoşbulduk canım..
nasipse yarın sabaha ateş ölçcem..
hepiniz bi dua ediverin bakimm yarın sabah için dpo13

karanfilce nasılsın canım
evet nasıl gidiyo belirti durumun çok heyecanlı aşılama sonrası
inşalllaaahhhhhhhhh tutunmuştur bebeğin
aşılama veya tüp yaptırsam acayip umutlanırım heralde günlerim geçmez
Rabbim isteyen bekleyen herkese sabır versin

uğraşların karşılığını versin inşallah

olsun sen keyfine bak.. ben annemlerde çok rahattım var ya ohh serin serin toroslarda..:116:

9ay canım ıyılık senden naber nasıl gıdıyo

Ben de iyiym sağol canım. İşten kaçtım eve geldim evin tadını çıkarıyorum :) Sen de çıkıyormuşsun. Hadi kendine iyi bak. Görüşürüz

sağ ol tatlım.ff ye göre dpo8deyim.bekliyorum ben kuzum.

Aynı gidiyoruz seninle. linkini gönderir misin grafiğinin takip edeyim.

hoşbulduk canım..
nasipse yarın sabaha ateş ölçcem..
hepiniz bi dua ediverin bakimm yarın sabah için dpo13
her gün ediyorum zaten merak etme

niye olsun zararı canım
alacağım bölgeye elime alıp pudrayı sürüyorum
sonra makineyle alıyorum oh miss

iyiyim sağol canım.. belirti bişey yok her ay olağan şeyler var işte.. hatta her ay adet öncesi olan şeyler..
aslında aşılamada başarı oranı çok düşük ya öyle bi şartlandırmışım ki kendimi sabah gelirken düşündüm ya dedim 100 de 100 hızlı 27 milyon sperm ve rahim içinde neden olmasın??
ilk defa bugün bunu düşünüp bi umut doğdu içime..
ne diyelim canım kaderde ne varsa o olacak..
Rabbim bizlerin de elini boş koymasın..

evet kesinlikle canim
ustelik sen iyi yumurtluyorsun
o yuzden kendine guven
bir de bu yontem bence olabilir
yarin heyecanli gun gercekten senden haber bekliycem canim
kalbimiz seninle

canım en güzeli ağda ben kuaföre gidip yaptııryorum valla oh mis

tabi en guzeli agda
ama ben bu son gecirdigim olay yuzunden agdadan da korkuyorum artik cunku ne kadar hijyenikler
bu virus havuzdan, saunadan ve agda salonlarindan bulasabilen bir virusmus bircok bekar insanda da var.
tabiki illa olacak diye brisey yok ama ben huylandim turkideyken surekli agdaciya giderdim ama sanirim bundan sonra gitmiycem
ya da en guzel kuaforle tanis olup kendi evine cagirip ona evinde agda yaptirmak

ohhhh
en guzelı bu aslında onlar 5 dkda yapıyolarmıs
ama ben utanmaktan bı turlu gıdemıyorm
salak salak 1 saat ugrasıyorum
snra belım boynum heryerım tutuluyo

annem ne utanmaz kizsin der bana hep :)
ben hic cekinmyorum ya direk cikariyorum
ama sanirim bu olaya rusyada alistim
cunku burda jinekolga gittiginde odada dunya kadar doktor gelen gecen hani, birinci kat perdeler acik disardan gecen baksa gorur, full isikli ortam, yani herkesin onunde cikariyorsun.
gecen gittigimde utrasona girdigimde kadin utrason odasina aldi yine full isikli ortam
tam karsida baska bir doktor, erkek onun masasi var oturuyor
ve onunde cikariyorsun utrasona giriyorsun
hele dusuk yaptigimda prof ve yaninda 4 tane asistant doktor, kontrollerim oluyordu hastanede yatarken
burda spora salonuna giderken de ayni sekilde ruslar anadan dogma iceride, ee bir sure sonra ben de ic camasir degisirken falan cekinmeden rahat davranmaya basladim onlar gibi
ayy cok ayip seyler anlattim biliyorum ama sanirim burda yasamaktan dolayi turkiyede agda salonuna gidince hic cekinmemeye baslamistim

:111:
çok kötü bi ortam tabi insan alışınca problem olmayabilir ama..:26:
benim gittiğim hastanede küçük odalar var ve her odada kapalı perde var perdeler çift katlı siyah perde. hemşire sana bir bez verir ve çıkar sen o perdenin içinde hazırlanırsın verdiği çarşafı etek yapar yerine geçer yatakta da üstüne örtersin. bi süre sonra doktor gelir. ben o çarfafla utancımdan bacaklarımı bile örterim.
sağlık için doktorlar görüyor ama yine de kapatabildiğimiz kadarı kardır
ben banyo yaparken bile bi tülbent kullanırım..
Peygamber Efendimiz A.s öyle yapıyormuş..
melek ya da diğer varlıklar da var sonuçta
insana ilk yaptığı zamanlar uzak ve itici geliyor ama düşününce mantıklı ve yapmaya dikkat edice de huzur verici.. edep güzel şey sonuçta..
evet kesinlikle canim
ustelik sen iyi yumurtluyorsun
o yuzden kendine guven
bir de bu yontem bence olabilir
yarin heyecanli gun gercekten senden haber bekliycem canim
kalbimiz seninle

sağolasın canım benim bunu bilmek öyle güzel ki..
Hepinizi çok seviyorum

Son düzenleme:

ben de 1tek banyodayken utanmıyorum,hiç bir zaman banyodan dışarıda öğle çıplak duramam.ben düşünüyorum da jinekoloğa falan nasıl gidcem ben(inşallah doğumda falan)

ben de 1tek banyodayken utanmıyorum,hiç bir zaman banyodan dışarıda öğle çıplak duramam.ben düşünüyorum da jinekoloğa falan nasıl gidcem ben(inşallah doğumda falan)

oooo ben o kadar çok gittim ki..
inşallah tedavilere gerek kalmadan bebeğin gelir

nasıl yanii :44: hiç gitmedinmi şimdiye kadar anlamadım :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…