Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Arkadaşlar eşimin sperm sonuçlarını aldık. Morfoloji 3 diyor. Benim bu kruger testi ve morfoloji hakkında bir bilgim yok. Biraz araştırdım ve sanırım 3 düşük bir rakam. Lütfen bilen birisi yardımcı olsun :26:

Miktar: 3.5 ml
Sayı: 120 milyon/ ml (toplamda 420 milyon)
+1 ileri hızlı hareketli %40 (toplam 168 milyon)
2 yavaş hareketli %12
3 yerinde hareketli %20
4 hareketsiz %28

ama ama ben özür dilerimm
asla sizi üzmek gibi bi niyetim yoktu..
sadece sevincimi paylaştımm özür dilerimm
canım canım lutfen ozur dıleme. senlık bısıyok. sadece bızler fazla hassasız. sen aldırma bana
bızler burda tum sıkıntıları paylasıoruz. aynı zamanda da sevınclerı paylasmayıda cok sevıyoruz. ınan senın ıcınde cok sevındım ben.
ben hormon testını verırken de cok rahattım sımdıde. ne bılıım bısı yokmus gb gelıo. ıyı sonuclar alcaz ıkımızde ınsallah.obur konuya gelınce..
sen hakkten bıraz fazla takar olmussun yavrum be. bıraz baska seylerle ılgılen hakaten.
once sen onemlısın. bu stresı ıster ıstemez kocalarada yansıtıos bızler. onlara da yazık. ve ben bu ay gordum kı onlarda artık cok ıstıolar o bebısı vehep bıze destekolurken sımdı ıkı taraflı destek olmak lazımbırbırımıze.
ya iştee bu ay bnmkı de boleydı. annem abım..nasıl duygulandırdı benı...
rabbım dualarımı duy. bır melegınle kac kulunu guldureceksın bak...
fundaa kızzz memlekete gelıyon demekkk
gel bı kahve ıcek kaynatak heele 2 bebek muhabbetı yaparıkkk heheheh
ama bogaza gelıyomusun yav
hee bulusun yaa ne guzel olur.
hatta bı gun tertıplesek bı sehırde denk getırsek ne guzel olur.
funda aslındaaa da bız ıkımız de ızmırdeyız hepberaber sen ve ben burdakı kızları catlatalım
turk kahvesı yalnız yada bırılerıyle hıc kacmaz benden. pek severım kendılerını
bıldıgımız talk pudrası kuzum o. ben agdada duymadım da makıne kullanırken cok rahat oluo. ozellıkle koltuk altında.. bazen makıne etı kapıo ya ıste onu engellıo
tembeller sızıı. koca kadın oldunuz ne jıletı be. agda ıyıdır ıyı
cok bısı farketmez ya bu gunlerde 0.1 derecelık fark. canın neyı ıstıosa onu kaydet
amaaan sende ne utanması. burda ar namus yok bacım. gayette rahatım valla. baksana patır patır halvete gonderıos kendı ellerımızle bırbırımızı yerı gunu geldıgınde :)
hsg evet dedıın gb tuplere bakılıo tıkanıklık varmı dıe. denılene gore az bı tıkanıklık varsa guya verılen ılac acıomus o tıkanıklıgı. acılmayacak bı tıkanıklıksa sonrasında acmak ıcın ne yapılıo bılmıorum. ınsallah bende de yoktur tıkanıklık fln da ogrenmek zorunda kalmam
bende yrn ıns trombofılı panelıyle kromozom analızı testlerımı yaptırcam
tromb 300 dıgerı 150 tl mıs
bu ay resmen goctuk testler sayesınde
ıns temız sonuclar alalımda barı
alıcaz kuzu ıns. artık baska sıkıntılar cıkmasın ya da bebıslere yol acılsın bır an once
merhaba kızlarr
evimdeyim
hooos geldın canım
hoşbulduk canım..
nasipse yarın sabaha ateş ölçcem..
hepiniz bi dua ediverin bakimm yarın sabah için dpo13

allahım yuce rabbım bu kulunun ve bızlerın kucaklarını tez zamnada doldur. karanfılımın atesını yarın tavan yap ınsallah
buyuk bı merakla beklıcem guzel heberını canım

yooo gitdim tatlım,gitdim de öğle altdan kontrol olmadım.garipmi?

hıı bende hiç gitmedin sandım ne bileyim bazı insanlarn çift rahmi felan oluyormuş yani bence evli olup çocuk düşünenler mutlaka gitmeli yani onadan dediydim..:26:

2 yavaş hareketli %12
3 yerinde hareketli %20
4 hareketsiz %28

canım ben çok anlamıyorum ama bu oranlar iyi gibi sanki :26:

buluşalım kuzum ben herzaman müsaitim benim kışın takıldığım bebek topiğinde newarch vardı onunla forumda buluşmuştuk.. hatta sonra bi akşam eşlerimizle birlikte küçük parkta yemek bile yedik şimdi o hamile pek girmiyor ..

Farketmez değil mi
doğru ölçmek istiyorum ben kafam karışmasın istiyorum
teşekkürler canım

2 yavaş hareketli %12
3 yerinde hareketli %20
4 hareketsiz %28

canım bizdede morfoloji 3 ve iki sene olucak nerdeyse olmuyo inşallah seninki çok bekletmez
ama bizim ml de 16 milyon
toplamda 64 milyon sperm
senin sayılar hız falan süpermiş maşallah

sonuçta eşinin tahlilinde 200 bin sperm çıkan bi arkadaş ondan sonraki gün hamile olduğunu öğrenmiş
bence bu sayılara takılmamak lazım ki senin değerler süper görünüyo
hem sen daha yeni başladın dimi canım kaç ay oldu isteyeli bebişi

Rabbim inşallah fazla bekletmeden hayırlısıyla gönderir meleğini
O ol demeden hiç bişey olmuyo çok şükür
O bizim için en güzelini biliyo

2 yavaş hareketli %12
3 yerinde hareketli %20
4 hareketsiz %28

bi arkadaşın yazısını okumuştum doktor demişki mesela 100 milyon spermin var hepsi yumurtanın etrafında toplanıyo krugera göre %1 ise 1 milyon sağlıklı sperm o gerikalan 99 milyon spermi aşıp yumurtaya ulaşamıyo demiş canım
bide toplam sayın çok fazla gibi geldi o da problem olabilir ama tam bilmiyorum yani sınır kaç en güzeli sana tavsiyem netten araştır kaan aydos hoca var prof
sonuçlarını ona mail at canım o hemen cvp yazıyo
ama dediğim gibi henüz işin çok başındasın hayırlısı olsun

BUNUDA SENİN İÇİN Bİ TOPİKTEN KOPYALADIM CANIM-eşinin sperm sayısı fazla olup hamile kalamayanlar başlığı
xara kullanıcısından alıntı
Merhaba arkadaşlar, 8. ayımızı bitirdik ve henüz hamiş kalamadım. Doktora gittik testler yapıldı. Çok şükür herşey normal ancak eşimin sperm sayısı üç tahlil sonucu sırasıyla 100 milyon, 130 milyon en son da 143 milyon çıktı ve bunlar 1ml sonuçları. Toplamda 500.5 milyon sperm varmış. Doktorumuz sperm sayısı fazla olduğundan spermler ilerleyemiyor olabilir dedi. Mesela kızılay çok kalkabalıkken ilerlemeye çalışın siz nasıl zorlanıyorsanız spermler de zorlanıyor ve hareketsilere takılarak kalıyor ya da bozuluyorlar dedi. Aşılamayla sonuç alabilirsiniz dedi ancak biz birkaç ay klomenle devam kararı aldık ekime kadar bu şekilde deneyelim dedi doktorumuz doğal yoldan gebe kalabilirsin ancak zaman alabilir dedi.BU arada morfoloji ikinci de %13 üçüncüde de %9 çıktı hareketlilikte ikincide %70, üçüncü de %68 çıkmıştı. Aranızda bana fikir verebilecek olan var mı? Önerilerinizi bekliyorum.

2 yavaş hareketli %12
3 yerinde hareketli %20
4 hareketsiz %28

ay kızlar ters yazmışım bir de

ileri hızlı hareketli %28
yavaş hareketli %20
yerinde hareketli %12
hareketsiz %40

:18::18::18:

(((((((((((((( canım çok teşekkürler yorumların için. ama ben çok üzgünüm şu an da

kızlarrr ben bursaya gidiyorummm heralde orda giremem iyi haftasonları
iyi tatiller canim
kendine iyi bak iyi eglenceler

(((((((((((((( canım çok teşekkürler yorumların için. ama ben çok üzgünüm şu an da

canim burda cok fazla kisi yok su anda
bebek isteyenler topice girip yazsana sonuclarini orda cok kisi oluyor ve daha fazla kisi biliyordur hamile de cok var o topicte
umarim iyidir hersye yolundadir

canım seni üzmek istemedim sadece duyduklarımı bildiklerimi yazdım kusura bakma
sadece seni bilgilendirmek istedim ama biz yarımyamalak duyduklarımızı konuşuyoruz en iyisini doktorlar bilir

9ay canım canını sımıdden sıkmanın hıc bı anlamı yok. bız cok ıyı bılemıoruz bunları. en ıyı drlar bılır. sen sonucunu gostermedınmı dra?

kızlarrr ben bursaya gidiyorummm heralde orda giremem iyi haftasonları

ıyı tatıller canım. sag salım don gel ınsallah.

canim burda cok fazla kisi yok su anda
bebek isteyenler topice girip yazsana sonuclarini orda cok kisi oluyor ve daha fazla kisi biliyordur hamile de cok var o topicte
umarim iyidir hersye yolundadir

İnşallah canım çok sağol. Artık moralim o kadar düştü ki daha fazla bir şey öğrenmek istemiyorum. Doktordan randevu aldık .Yarın sabah gideceğiz

canım seni üzmek istemedim sadece duyduklarımı bildiklerimi yazdım kusura bakma
sadece seni bilgilendirmek istedim ama biz yarımyamalak duyduklarımızı konuşuyoruz en iyisini doktorlar bilir

Canım ya biliyorum üzmek istermisin hiç Ben zaten şoktaydım. Eşim de çok üzgün. Hiç beklemiyorduk. Netten bayağı bir araştırdım. Bende de çikolata kisti var. Bizim normal yolla olma olasılığı çok düşük. Zaten eşimde moral sıfır. Normal yola devam edebileceğimizi sanmıyorum

(((

ne olur cikolata kistiyle olmaz diye dusunme
daha gecenlerde tanistigim birinden bahsettim
kiz hep cikolata kistleriyle ugrasmis
cift rahimli
tiroid sorunu var
ilk aydan hamile
oyle seyler oluyor ki
eltim ayni sekilde aylarca adet olmazdi, hormonal sorunlari var, ilk geceden hamile yine..
moralini yuksek tut canim hersye oluyor bebek isi kismet
umarim doktorundan guzel seyelr duyarsin bize de bildir

yavrum bak erkekler ınanılmaz etkılenıyorlar. bızde bı problem olsa bız uzuluoruz ama kusurluyuuz dıe dusunmuoruz ama onlar dırek kusurluyum moduna gırıyorlar. lutfen topla kendını. esıne moral verme zamanı sımdı. ayrıca bence cok buyuk bı problem yok tatlım. hele bı yrn olsun dra bı gıdın o sızı cok guzel yonlendırır. en dogru sekılde.
yarın gzuel haberlerınızı beklıyor olacagız canım

Canim ya lutfen uzulmeyin hic spermi olmayan insanlar var cok sukur ki ole bi sorunumuz yok
Tekrar soyluyorum bak bu sayilar falan tamamen hikaye bana gore ne kadar dusuk degerli insanlar bi bakiyosun hemen hamile kalmislar
Tamamen nasip tevekkul etmek lazim canim

Canim ya lutfen uzulmeyin hic spermi olmayan insanlar var cok sukur ki ole bi sorunumuz yok
Tekrar soyluyorum bak bu sayilar falan tamamen hikaye bana gore ne kadar dusuk degerli insanlar bi bakiyosun hemen hamile kalmislar
Tamamen nasip tevekkul etmek lazim canim
İnsallah buay hamile haberini aliriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…