- 8 Nisan 2011
- 12.310
- 3.420
- 248
innnnşalllllah canım benim...sen umreye gitmiycekmiydin kuzum?
canım canım lutfen ozur dıleme. senlık bısıyok. sadece bızler fazla hassasız. sen aldırma banaama ama ben özür dilerimm
asla sizi üzmek gibi bi niyetim yoktu..
sadece sevincimi paylaştımm özür dilerimm
ben hormon testını verırken de cok rahattım sımdıde. ne bılıım bısı yokmus gb gelıo. ıyı sonuclar alcaz ıkımızde ınsallah.obur konuya gelınce..haklısın senayım
olan bıze oluyor ve bunun sonu yok
kendımıze dıkkat etmek zorundayız...
Brz toparlanıcam artık..
Cnm ıns fılmın kolay olur temız sonuc alıcaksın
esının sonclarıda guzel cıkcak ıns
snrada gelsınnnn bebısss
bnde yarın testlerımı verıcemm ıns
snrada dr a ıns guzel hbrler alalım ...
ya iştee bu ay bnmkı de boleydı. annem abım..nasıl duygulandırdı benı...uuhuhuuhuhuuuuuuuuuuu
aglıcammmm yokkkk
esım 3 gun sehır dısında olcak bende annemı aradım az once
anneme gıtcem kalmaya bende onu solım dıye
anneee dedım sana guzel bı haberım varrr
nolduuu dedı boyle heyecanla
dedm bole bole 3 gun sızdeyım gelcem bgn bekleee benıııı dedım
aaa dedı ne guzel tmm gel kızım dedı.
Sonrada ıns bebek haberınıde alırız yavrum dedı boyle neselı ama saskın bısekılde.
Resmen ben oyle deynce kadın hamıleyım dıcem sanmıs yaaaaaaa
kıyamam ben anneeme yaaaa :((((((((((((((
hee bulusun yaa ne guzel olur.fundaa kızzz memlekete gelıyon demekkk
gel bı kahve ıcek kaynatak heele 2 bebek muhabbetı yaparıkkk heheheh
ama bogaza gelıyomusun yav
turk kahvesı yalnız yada bırılerıyle hıc kacmaz benden. pek severım kendılerınıne guzel ya bulusun bulusunbizim icin de kahve icin muhabbet edin cnaim cok istiyor turk kahvesi ama yalniz yalniz cekilmiyor diye yapmiyorum iki gundur kocam da icmiyor
kizlar ben agdadan once bebek pudrasi surmenin iyi oldugunu duydum kullananan var mi bikini bolgesi icin
bildigimiz kutuda dlin gibi bebek pudrasi alicam di mi:44:
disari cikmadan haber alirim umarim bilen vardir
tembeller sızıı. koca kadın oldunuz ne jıletı be. agda ıyıdır ıyıben snrasnda sureerdım de oncesını bılmıyodum ıyı oldu
bende oyle yapım
yaaa bnde oyle bekarken kendım agdamı yapardım
evlenınce bı usengeclk geldı bayadr jılet kullanıyodum
gecen ay tautıle gtcez dıye agda yaptım okdr rahat oldukı
ozlemısım resmen ya yumısacık 1 ay olcak ancak cıkıyo bıde.
Smdı regl snrası yıne yapcam
bende senın gıbı donus yapıyorum artıkkkk :)
cok bısı farketmez ya bu gunlerde 0.1 derecelık fark. canın neyı ıstıosa onu kaydethaklısın da ben ne yaptım bilsen
gerçi eşimin suçuu
eşim sabah 6 civatı beni uyandırdı
sonra uyandım diye ölçtüm 36.5 çıktı
normal ölçme saatim 7 dir
7 de de uyandım ve bi de o zaman ölçtüm 36.6 çıktı
ben 36.6 yı tabloya girdim
çalışmalarla ilgili every ve olimbra sormuştu onlara cevap vermiştim
utanıyorum bi daha bi daha yazmaya kulağına söylesem olur mu :)))))) ya da özel mesaj atayım
çok utanıyorum özel konu diye
bu hsg ne tam olarak anlamadım tüplerdeki tıkanıklığı mı tespit ediyor
tıkanıksa ne yapılıyor?
alıcaz kuzu ıns. artık baska sıkıntılar cıkmasın ya da bebıslere yol acılsın bır an oncebende yrn ıns trombofılı panelıyle kromozom analızı testlerımı yaptırcam
tromb 300 dıgerı 150 tl mıs
bu ay resmen goctuk testler sayesınde
ıns temız sonuclar alalımda barı
hooos geldın canımmerhaba kızlarr
evimdeyim
hoşbulduk canım..
nasipse yarın sabaha ateş ölçcem..
hepiniz bi dua ediverin bakimm yarın sabah için dpo13
yooo gitdim tatlım,gitdim de öğle altdan kontrol olmadım.garipmi?
Miktar: 3.5 ml
Sayı: 120 milyon/ ml (toplamda 420 milyon)
+1 ileri hızlı hareketli %40 (toplam 168 milyon)
2 yavaş hareketli %12
3 yerinde hareketli %20
4 hareketsiz %28
canım canım lutfen ozur dıleme. senlık bısıyok. sadece bızler fazla hassasız. sen aldırma bana
bızler burda tum sıkıntıları paylasıoruz. aynı zamanda da sevınclerı paylasmayıda cok sevıyoruz. ınan senın ıcınde cok sevındım ben.
ben hormon testını verırken de cok rahattım sımdıde. ne bılıım bısı yokmus gb gelıo. ıyı sonuclar alcaz ıkımızde ınsallah.obur konuya gelınce..
sen hakkten bıraz fazla takar olmussun yavrum be. bıraz baska seylerle ılgılen hakaten.
once sen onemlısın. bu stresı ıster ıstemez kocalarada yansıtıos bızler. onlara da yazık. ve ben bu ay gordum kı onlarda artık cok ıstıolar o bebısı vehep bıze destekolurken sımdı ıkı taraflı destek olmak lazımbırbırımıze.
ya iştee bu ay bnmkı de boleydı. annem abım..nasıl duygulandırdı benı...
rabbım dualarımı duy. bır melegınle kac kulunu guldureceksın bak...
hee bulusun yaa ne guzel olur.
hatta bı gun tertıplesek bı sehırde denk getırsek ne guzel olur.
funda aslındaaa da bız ıkımız de ızmırdeyız hepberaber sen ve benburdakı kızları catlatalım
turk kahvesı yalnız yada bırılerıyle hıc kacmaz benden. pek severım kendılerını
bıldıgımız talk pudrası kuzum o. ben agdada duymadım da makıne kullanırken cok rahat oluo. ozellıkle koltuk altında.. bazen makıne etı kapıo ya ıste onu engellıo
tembeller sızıı. koca kadın oldunuz ne jıletı be. agda ıyıdır ıyı
cok bısı farketmez ya bu gunlerde 0.1 derecelık fark. canın neyı ıstıosa onu kaydet
amaaan sende ne utanması. burda ar namus yok bacım. gayette rahatım valla. baksana patır patır halvete gonderıos kendı ellerımızle bırbırımızı yerı gunu geldıgınde :)
hsg evet dedıın gb tuplere bakılıo tıkanıklık varmı dıe. denılene gore az bı tıkanıklık varsa guya verılen ılac acıomus o tıkanıklıgı. acılmayacak bı tıkanıklıksa sonrasında acmak ıcın ne yapılıo bılmıorum. ınsallah bende de yoktur tıkanıklık fln da ogrenmek zorunda kalmam
alıcaz kuzu ıns. artık baska sıkıntılar cıkmasın ya da bebıslere yol acılsın bır an once
hooos geldın canım
allahım yuce rabbım bu kulunun ve bızlerın kucaklarını tez zamnada doldur. karanfılımın atesını yarın tavan yap ınsallah
buyuk bı merakla beklıcem guzel heberını canım
cok bısı farketmez ya bu gunlerde 0.1 derecelık fark. canın neyı ıstıosa onu kaydet
amaaan sende ne utanması. burda ar namus yok bacım. gayette rahatım valla. baksana patır patır halvete gonderıos kendı ellerımızle bırbırımızı yerı gunu geldıgınde :)
hsg evet dedıın gb tuplere bakılıo tıkanıklık varmı dıe. denılene gore az bı tıkanıklık varsa guya verılen ılac acıomus o tıkanıklıgı. acılmayacak bı tıkanıklıksa sonrasında acmak ıcın ne yapılıo bılmıorum. ınsallah bende de yoktur tıkanıklık fln da ogrenmek zorunda kalmam
Arkadaşlar eşimin sperm sonuçlarını aldık. Morfoloji 3 diyor. Benim bu kruger testi ve morfoloji hakkında bir bilgim yok. Biraz araştırdım ve sanırım 3 düşük bir rakam. Lütfen bilen birisi yardımcı olsun :26:
2 yavaş hareketli %12
3 yerinde hareketli %20
4 hareketsiz %28
2 yavaş hareketli %12
3 yerinde hareketli %20
4 hareketsiz %28
2 yavaş hareketli %12
3 yerinde hareketli %20
4 hareketsiz %28
bi arkadaşın yazısını okumuştum doktor demişki mesela 100 milyon spermin var hepsi yumurtanın etrafında toplanıyo krugera göre %1 ise 1 milyon sağlıklı sperm o gerikalan 99 milyon spermi aşıp yumurtaya ulaşamıyo demiş canım
bide toplam sayın çok fazla gibi geldi o da problem olabilir ama tam bilmiyorum yani sınır kaç en güzeli sana tavsiyem netten araştır kaan aydos hoca var prof
sonuçlarını ona mail at canım o hemen cvp yazıyo
ama dediğim gibi henüz işin çok başındasın hayırlısı olsun
BUNUDA SENİN İÇİN Bİ TOPİKTEN KOPYALADIM CANIM-eşinin sperm sayısı fazla olup hamile kalamayanlar başlığı
xara kullanıcısından alıntı
Merhaba arkadaşlar, 8. ayımızı bitirdik ve henüz hamiş kalamadım. Doktora gittik testler yapıldı. Çok şükür herşey normal ancak eşimin sperm sayısı üç tahlil sonucu sırasıyla 100 milyon, 130 milyon en son da 143 milyon çıktı ve bunlar 1ml sonuçları. Toplamda 500.5 milyon sperm varmış. Doktorumuz sperm sayısı fazla olduğundan spermler ilerleyemiyor olabilir dedi. Mesela kızılay çok kalkabalıkken ilerlemeye çalışın siz nasıl zorlanıyorsanız spermler de zorlanıyor ve hareketsilere takılarak kalıyor ya da bozuluyorlar dedi. Aşılamayla sonuç alabilirsiniz dedi ancak biz birkaç ay klomenle devam kararı aldık ekime kadar bu şekilde deneyelim dedi doktorumuz doğal yoldan gebe kalabilirsin ancak zaman alabilir dedi.BU arada morfoloji ikinci de %13 üçüncüde de %9 çıktı hareketlilikte ikincide %70, üçüncü de %68 çıkmıştı. Aranızda bana fikir verebilecek olan var mı? Önerilerinizi bekliyorum.
iyi tatiller canimkızlarrr ben bursaya gidiyorummmheralde orda giremem iyi haftasonları
(((((((((((((( canım çok teşekkürler yorumların için. ama ben çok üzgünüm şu an da
(((((((((((((( canım çok teşekkürler yorumların için. ama ben çok üzgünüm şu an da
9ay canım canını sımıdden sıkmanın hıc bı anlamı yok. bız cok ıyı bılemıoruz bunları. en ıyı drlar bılır. sen sonucunu gostermedınmı dra?(((((((((((((( canım çok teşekkürler yorumların için. ama ben çok üzgünüm şu an da
kızlarrr ben bursaya gidiyorummmheralde orda giremem iyi haftasonları
canim burda cok fazla kisi yok su anda
bebek isteyenler topice girip yazsana sonuclarini orda cok kisi oluyor ve daha fazla kisi biliyordur hamile de cok var o topicte
umarim iyidir hersye yolundadir
canım seni üzmek istemedim sadece duyduklarımı bildiklerimi yazdım kusura bakma
sadece seni bilgilendirmek istedim ama biz yarımyamalak duyduklarımızı konuşuyoruz en iyisini doktorlar bilir
Canım ya biliyorum üzmek istermisin hiç Ben zaten şoktaydım. Eşim de çok üzgün. Hiç beklemiyorduk. Netten bayağı bir araştırdım. Bende de çikolata kisti var. Bizim normal yolla olma olasılığı çok düşük. Zaten eşimde moral sıfır. Normal yola devam edebileceğimizi sanmıyorum
(((
İnşallah canım çok sağol. Artık moralim o kadar düştü ki daha fazla bir şey öğrenmek istemiyorum. Doktordan randevu aldık .Yarın sabah gideceğiz
Canım ya biliyorum üzmek istermisin hiç Ben zaten şoktaydım. Eşim de çok üzgün. Hiç beklemiyorduk. Netten bayağı bir araştırdım. Bende de çikolata kisti var. Bizim normal yolla olma olasılığı çok düşük. Zaten eşimde moral sıfır. Normal yola devam edebileceğimizi sanmıyorum
(((
İnşallah canım çok sağol. Artık moralim o kadar düştü ki daha fazla bir şey öğrenmek istemiyorum. Doktordan randevu aldık .Yarın sabah gideceğiz
(((
(((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?