- 8 Nisan 2011
- 12.310
- 3.420
- 248
slm kızlar nasılsınız uzun zamandır pek giremiyorum.misafirlerim var.ama aklımdasınız.
ateşimi yalan yanlış ölçüyorum 12.gün çatlama iğnesi 14.günde aşılama olmuştum.fakat tutmadı sanırım.
bugün fırsat bulup birazda gaza gelip test yaptım ama sonuç negatif.
zaten aşılama olan gün çatlamamış.daha öncede tablomu koyduğumda sizlerden bi kaçınız 16.gün demiştinz haklısınız sanıırm.
hakkımızda hayırlısı olsun inşallah.
375e51 Ovulation charts on FertilityFriend.com
slm kızlar nasılsınız uzun zamandır pek giremiyorum.misafirlerim var.ama aklımdasınız.
ateşimi yalan yanlış ölçüyorum 12.gün çatlama iğnesi 14.günde aşılama olmuştum.fakat tutmadı sanırım.
zaten aşılama olan gün çatlamamış.daha öncede tablomu koyduğumda sizlerden bi kaçınız 16.gün demiştinz haklısınız sanıırm.
kızlar yoksunuz,tabi kocalar işten gelmiş,bizim papuçlar dama atılmış.şaka-şaka biz de eve geldik.oturuyoz.baktım kimse yok başaka topiye bakdım,hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı mı ne,öğle bir şeydi,ama orda kendimi çok yalnız hiss ettim,sizsiz hiç bi topicte yazışmak istemiyom ben ya.ben sizi istiyom gelin hadiiii....
9ay değerlerin çok güzel maşallah canım sen morfolojiye çok takılma. sayınız ve hızınız harika maşallah
9ay canım canını sımıdden sıkmanın hıc bı anlamı yok. bız cok ıyı bılemıoruz bunları. en ıyı drlar bılır. sen sonucunu gostermedınmı dra?
ne olur cikolata kistiyle olmaz diye dusunme
daha gecenlerde tanistigim birinden bahsettim
kiz hep cikolata kistleriyle ugrasmis
cift rahimli
tiroid sorunu var
ilk aydan hamile
oyle seyler oluyor ki
eltim ayni sekilde aylarca adet olmazdi, hormonal sorunlari var, ilk geceden hamile yine..
moralini yuksek tut canim hersye oluyor bebek isi kismet
umarim doktorundan guzel seyelr duyarsin bize de bildir
yavrum bak erkekler ınanılmaz etkılenıyorlar. bızde bı problem olsa bız uzuluoruz ama kusurluyuuz dıe dusunmuoruz ama onlar dırek kusurluyum moduna gırıyorlar. lutfen topla kendını. esıne moral verme zamanı sımdı. ayrıca bence cok buyuk bı problem yok tatlım. hele bı yrn olsun dra bı gıdın o sızı cok guzel yonlendırır. en dogru sekılde.
yarın gzuel haberlerınızı beklıyor olacagız canım
Canim ya lutfen uzulmeyin hic spermi olmayan insanlar var cok sukur ki ole bi sorunumuz yok
Tekrar soyluyorum bak bu sayilar falan tamamen hikaye bana gore ne kadar dusuk degerli insanlar bi bakiyosun hemen hamile kalmislar
Tamamen nasip tevekkul etmek lazim canim
İnsallah buay hamile haberini aliriz
ay kızlar ters yazmışım bir de
ileri hızlı hareketli %28
yavaş hareketli %20
yerinde hareketli %12
hareketsiz %40
:18::18::18:
Merhaba arkadaşlar, ateş ölçme yönteminden geçen ay haberim oldu. Bu ay şu fertility friend'in nasıl kullanıldığını çözemedim. En son kağıda yazmaya karar verdim. Her sabah 06:30-07:00 arasında ölçtüm.
1.Gün : 35.8 (Adet)
2.Gün : 36.0 (Adet)
3.Gün : 35.6 (Adet)
4.Gün : 35.4 (Adet)
5.Gün : 35.7 (Adet)
6.Gün : 35.0 (Adet)
7.Gün : 35.4 (Adet)
8.Gün : Ölçmedim (Kasıklarım ağrımaya başladı)
9.Gün : 36.0 (Kasıklarım ağrıdı)
10.Gün : 35.3 (İlişki) (Kasıklarım ağrıdı)
11.Gün : 35.5 (İlişki)
12.Gün : 35.3
13.Gün : 35.4 (İlişki) (Kasık ağrısı)
14.Gün : 35.2 (Kasık ağrısı)
15.Gün : 35.4 (İlişki)
16.Gün : 35.5 (İlişki)
17.Gün : 35.0
18.Gün : 35.9
19.Gün : 35.2
20.Gün : 35.5
21.Gün : 35.9
22.Gün : 35.7
23.Gün : 36.0
24.Gün : 35.8
25.Gün : 35.5
Bugün 25 gün oldu ve 2 gündür ilk defa göğsüm ağrımaya başladı. 3-4 gündür sanki mideni üşütmüşsün gibi hafif bir bulantı var, kusacak boyutta değil. Kasıklarımda ve belimde ağrı var. Benim adet dönemlerimde yalnızca adetimin başlayacağı gün ya da 1 gün önce belim ve karnım ağrır sadece. Adet dönemlerimde hem bulantı hem gögüs ağrısı olunca inşallah dedim ama benim ateşim düşmeye başladı.
Adetime 5 gün kala kan testi verdim ama negatif çıktı. Acaba erken mi davrandım. Ablamın adeti geçtikten 1 hafta sonra kanda çıkmış. İnşallah geç döllenmedir.
13 veya 17. gün arasında bir gün yumurtam çatladı büyük ihtimalle. Çünkü yumurtam çatlayana kadar kasık ağrısından kıvranıyorum ve yumurtam çatlayınca ağrı belirgin bir şekilde kesiliyor.
Dün eşimle bu ölçtüğümüz ateş oranlarını girelim fertility friend 'e diye girdik bir de baktık ki galiba ölçtüğümüz ateşi günü gününe girmek gerekiyor, geçmişe dönük olarak girilmiyor.
Bir de arkadaşlar bu DPO oranı ne demek merak ettim.
Evet, arkadaşlar benim tablomu yorumlar mısınız?
Arkadaşlar çok teşekkür ederim. Hepinizi çok seviyorum. Şu an çok üzgünüz :2: Eşime çaktırmıyorum ama neredeyse ağlayacağım. Yarın dönüştü sizi de bilgilendiririm. Tüp bebek derse hemen başlayacağız. Artık gücüm kalmadı...
Keşke bu ay hamile olsam. Ne kadar büyük bir mucize olur..
Yarın görüşürüz
kızlar hgs cekılen bayanlara bır sorum var.
hgs cekıldıgınız ayda adetınız de aksama olmusmuydu? gecıkme gıbı falan?
orda verılen ılac etkılıyor mu adet duzenını acaba?
ona gore bu ayın sonuna kendımı ayarlayayım. gunum gectı dıye trıplere gırmeyeyım bıde
bıde sey yumos olusumunu etkıler mı kı?
canım ben de gecikme oldu ama bence hsg den değil de strese bağlı olmuştur. tablom o ay harşkaydı. yumoşu etkilemez merak etme..kızlar hgs cekılen bayanlara bır sorum var.
hgs cekıldıgınız ayda adetınız de aksama olmusmuydu? gecıkme gıbı falan?
orda verılen ılac etkılıyor mu adet duzenını acaba?
ona gore bu ayın sonuna kendımı ayarlayayım. gunum gectı dıye trıplere gırmeyeyım bıde
bıde sey yumos olusumunu etkıler mı kı?
Arkadaşlar çok teşekkür ederim. Hepinizi çok seviyorum. Şu an çok üzgünüz :2: Eşime çaktırmıyorum ama neredeyse ağlayacağım. Yarın dönüştü sizi de bilgilendiririm. Tüp bebek derse hemen başlayacağız. Artık gücüm kalmadı...
Keşke bu ay hamile olsam. Ne kadar büyük bir mucize olur..
Yarın görüşürüz
iyi haftasonlari
iyi tatiller kizlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?