Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
9ay değerlerin çok güzel maşallah canım sen morfolojiye çok takılma. sayınız ve hızınız harika maşallah

slm kızlar nasılsınız uzun zamandır pek giremiyorum.misafirlerim var.ama aklımdasınız.
ateşimi yalan yanlış ölçüyorum 12.gün çatlama iğnesi 14.günde aşılama olmuştum.fakat tutmadı sanırım.
bugün fırsat bulup birazda gaza gelip test yaptım ama sonuç negatif.
zaten aşılama olan gün çatlamamış.daha öncede tablomu koyduğumda sizlerden bi kaçınız 16.gün demiştinz haklısınız sanıırm.
hakkımızda hayırlısı olsun inşallah.
375e51 Ovulation charts on FertilityFriend.com

baharım tablon hala güzeellll
nasılsın ay ne zamandır konuşamadık seninle
yoğunsun tabi
benım de pazar günü ablamlar geliyor ben de uzun süre giremem
sonra da tatile gideceğiz Allah'ın izniyle

hayırlsı olsun hayırlısıyla bebişin gelsin inşallah canım... şu an normal moduna devam et. ben de dpo12 deyim şu an demek ikimiz için de ak kara yarın belli olcak

kızlar yoksunuz,tabi kocalar işten gelmiş,bizim papuçlar dama atılmış.şaka-şakabiz de eve geldik.oturuyoz.baktım kimse yok başaka topiye bakdım,hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı mı ne,öğle bir şeydi,ama orda kendimi çok yalnız hiss ettim,sizsiz hiç bi topicte yazışmak istemiyom ben ya.ben sizi istiyom gelin hadiiii....

ben de kimse olmadiginda topic topic geziyorum yaziyorum her yere birseyler donuyorum buraya :)

9ay değerlerin çok güzel maşallah canım sen morfolojiye çok takılma. sayınız ve hızınız harika maşallah

9ay canım canını sımıdden sıkmanın hıc bı anlamı yok. bız cok ıyı bılemıoruz bunları. en ıyı drlar bılır. sen sonucunu gostermedınmı dra?

Arkadaşlar çok teşekkür ederim. Hepinizi çok seviyorum. Şu an çok üzgünüz :2: Eşime çaktırmıyorum ama neredeyse ağlayacağım. Yarın dönüştü sizi de bilgilendiririm. Tüp bebek derse hemen başlayacağız. Artık gücüm kalmadı...

Keşke bu ay hamile olsam. Ne kadar büyük bir mucize olur..

Yarın görüşürüz

ay kızlar ters yazmışım bir de

ileri hızlı hareketli %28
yavaş hareketli %20
yerinde hareketli %12
hareketsiz %40

:18::18::18:

canım eşnin değerleri çok kötü değil maşallah pek anlamıyorum ama bizim morfolojı %0 dı amelıyta oldu eşim % 3çıktı ileri hareketli %0 dı sayı 120 mılyonlarada falandı doktorlar bu değerlerle aşılama falan olur demişti o zaman ii allahtan hemen tüp demediler diye sevinmiştim hatta ama ben pkolu yumurtlayamayınca aşılama falan kaldı sakın üzülme çom iyi bence değerler ama için rahat etcekse başjka topiklerede yazabılrısın değerleri

Son düzenleme:
Kızlar ff çizgiyi 19. güne çekkti. Ama ben yumurttamın 14. gün çatladığını hissettim. 10. günden 14. güne kadar kasık ağrılarım oldu ve 15. günden itibaren kasık ağrılarım geçti, ben de dedim yumurtam çatladı kesin. Hesaplarıma göre yarın adet olmam gerekiyor.Biraz önce leke gelmeye başladı muhtemelen yarın adet olucam.Yani ff yanıldı...

Kızlar bu benim ateş tablom.Benim adetlerim düzenliydi normalde 28 günde bir adet oluyordum yalnız son 3 aydır adetlerim olmaya başlamıştı her ay 35- 40 felan sürüyordu adet döngüm buyüzden yumurtlama günlerimi kestiremiyordum. Buyüzden geçen ay adetimin 24. günü soğan kürüne başladım adetlerimi düzenlemesi için ve normalde kür 15 gün yapılması lazım yalnız ben soğan kürüne başladığım 6. gün adet oldum ve kürü bıraktım. Kür faydalı oldu galiba ve ilk 2 gün sarı akıntım oldu.Saraçoğlu sitesinde ilk 2 gün sarı akıntı gelebilir korkmayın bu iyiye işaret demiş. Neyse velhasıl kelam bu soğan kürü benim adetlerimi düzenledi. Hem de soğan kürü rahim içini temizleyip vücunuzu gebeliğe hazırlıyor. FF yanıldı yumurtam 14. çatlamış...

19, gün yumurtlaman olmuş yani eğer gebelik olduysa kanda çıkmaması normal..
ple.... nickini unuttum yazarken ..
dpo yumurtlama sonrasındaki günler..
genelde 14 gün sürer yani yumurtlaman olduktan 14 gün sonra adet gelir ...bebiş varsada ateşin düşmez ,yoksa düşer...

Son düzenleme:

kııız nerelerdesın seeen. yarın yada obur gun bellı olacak canım. hayırlısı olsun hakkınızda ınsallah.
rabbım gonlune gore versın ıns.

kızlar hgs cekılen bayanlara bır sorum var.
hgs cekıldıgınız ayda adetınız de aksama olmusmuydu? gecıkme gıbı falan?
orda verılen ılac etkılıyor mu adet duzenını acaba?
ona gore bu ayın sonuna kendımı ayarlayayım. gunum gectı dıye trıplere gırmeyeyım bıde
bıde sey yumos olusumunu etkıler mı kı?

Canim ya size kimse tup demez su an daha kac ay olduki sen isteyeli bide yaslariniz kac

Canim bende hİcbi farklilik olmadi
Hsg den sonra hamile kalan cok kisi var insallah sende onlardan olursun

canım ben de gecikme oldu ama bence hsg den değil de strese bağlı olmuştur. tablom o ay harşkaydı. yumoşu etkilemez merak etme..

9ay kendinize eziyet ediyorsunuz var ya.. değerleriniz çok güzel sayının fazla olması kötü değil eğer ki hızınız kötü olsaydı sayı olumsuz etkiliyo derdik ama sayıyla morfoloji alakalı değil ve %0 morfolojiyle kaç kişi hamile kalıyor benim takip ettiğim bi topikte. bence sen morfolojiye takılma önemli olan yumurtaya ulaşacak hızda yeterli sayı ve o sizde de fazlasıyla mevcut.

bana kızcaksınız karanfil bi işi de beceremedi diyceksiniz içinizden biliyorum. ama ben bugün doğru düzgün ateş ölçemedim.
benim kocam gecenin bi yarısı bana sarılmak nerden aklına geliyorsa sarılmış.. ben daha uyuyalı 2 saat olmuş hava da nasıl sıcak anlatamam. o sıcakda bir de eşimin ağır kolu uyandım ee madem kalkmışken ölçeyim dedim. tabi yüksek çıktı.. hava da sıcak ateş de yüksek çıkmış uyu uyuyabilirsen artık. ölçtüm durdum hep yüksekti ama garip bi yüksek aynen menenjit aşısında ateşlendiğim gibi. o zaman da sıcaktan uyuyamıştım.
ben normalde 4-5 arası ölçerim. ama daha erken ölçmüş oldum. çooookkk sonradan uyudum ama tabi az önce uyandım. yine 36,7 çıktı ama ben 6 dan sonra ölçtüğümü dikkate almam pek.
eşim uyanınca ona dedim ateşim yüksekti diye bugün hava sıcaktı ateşin dikkate alma dedi bütün hevesim kaçtı boşuna uykuyu heycana verdim dedim artık
işte böyle
3628ff Ovulation charts on FertilityFriend.com

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…