Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
teşekkür ederim
şımarmasın aslında sevmem şımartılmasını çocuğun; ama ilk torun gerçekten ilk gözağrısı oluyor

yok sakasina dedim zaten
biraz havaya girsin bebis herkesin ilgi odagi olsun diye

tabiki cok onemlidir, esimin tarafindaki ilk torun icin mesela herkes cildiriyor

Arkadaşlar dünden beri destek olan yorum yapan herkese çok teşekkür ederim.

Şimdi doktordan geldik. Eşimin sonuçlarını gösterdik. Morfolojide problem var ama sperm sayın yüksek olduğu için çok sayıda sağlıklı spermin var. Bu şekilde çocuğun olur dedi. Biz kendimizi tüp bebeğe bile hazırlamıştık o nedenle çok rahatladık. Doktor ultrason istedi bir de 3 ay sonra tekrar bakalım ona göre en basitinden aşılama olur dedi. İnternette %5in altında aşılama olmuyor yazıyordu. Ama sayı fazla olduğu için aşılama olurmuş. Ben de bu arada hsg çektireceğim. Yani çok şükür daha şansımız varmış. Ne kadar rahatladık bilemezsiniz.

Arkadaşlar bu arada eşimin sperm sayısının böyle yüksek çıkmasında keçiboynuzu kürünün etkili olduğunu düşünüyoruz. Denemek isteyen varsa anlatabilirim. Çok kolay.

Canim ya size kimse tup demez su an daha kac ay olduki sen isteyeli bide yaslariniz kac

Tatlım dediğin gibi tüp demediler çok şükür. Biz şu an 7 .aydayız. Ben 28 eşim de 32 yaşında. Siz kaç yaşındasınız?

Karanfilceciim ya teşekkür ederim. Haklısın sayı yüksek olduğu için şanslıymışız. Bu arada bence ateşin saatten yada sıcaktan etkilenmemiştir. Eşin de hayal kırıklığı yaşama diye öyle demiştir. Bana sanki iyi haber geliyor gibi geldi. Heycanlandım. İnşallah gelmez kırmızılar

Son düzenleme:

sevindim senin adına
çok iyi haaberlerle geldin
ben bu keçiboynuzu kürünü merak ettim verebilir misin

REZENE canım sanki dediğin gibi ama ben bu ovul testlerini yanlış yorumlayabiliyorum
kendimde birçok kez öyle oldu da

9AY canım hadi gözün aydın.AYrıca daha 7.aydan ne tüp bebeği saçmalama
yakın zamanda gelecek bebeğin

KARANFİL kızlar haklı düşecek ateşin önünde ne ateş,ne koca hiçbir şey duramazhayırlara vesile olsun inşalalh

KIZLAR yarın ablam ve yeğenlerim gelecek uzun soluklu giremeyebilirim ama arada haber ederim kendimden merak etmeyin beni

kızzz gozun aydın cicimnmm
bak gördunmu hemen karalar baglamayada hazırsın haaa
daha 7 ay olmus bebegım be dur bakalım sen hemen tüp müp diyorsun. bıraz daha rahat ol ttalım emı. bak hem herseyde yolundaymıs ıste ne guzel
ben 13 ayımı bıtırdım. hamıle kalıp kalamadıgımı bıle bımıyorum hala...
ne olacak bu işin sonu ????

Son düzenleme:

Ah canim ya cok sukur
Hem daha yedi ay olmus umarim bu ay hamilesindir insallah yuzun guler
Ben 29 esim 32 yasinda canim nerdeyse ayniymisiz

karnımda bugün kuvetli bir seğirme oldu neden ki daha erken değil mi?

hem de çok erken
kaçıncı gebeliğindi?
hareketin hissedilmesi en erken 18. haftada hissedilirmiş
Bebeğinizin boyu yaklaşık 16-18 mm oldu. Ağırlığıda yaklaşık olarak 0.94 gr. Bebeğiniz bir sıvı ile çevrili olsada akciğerleri hava alıp vermek için çalışmadığından dolayı boğulma söz konusu değildir. Bebeğpinizin ihtiyaç duyduğu oksijen bebeğe göbek kordonu yardımıyla sizin tarafınızdan gönderilir. Bebeğinizin kol ve bacakları bugünlerde hareket etmeye başlayacak. Ultrason da bu hareketleri görebilirsiniz.

bu bilgi 8. hafta 6. gün bilgisi
kadınlar kulübü gün gün hamilelik gelişim takviminden aldım

Son düzenleme:

canım o seğirme bende de 7.haftada başlamıştı sanırım
bebğin hareketi ile karıştırılmasın tabi
yani bu seğirme normal ve genelde 40 günlük gebelikle başlar der büyüklerimiz

aayy yoruldum yahu
dün oturma odasını dip köşe yaptım bugün yatak odasını bıtırdım. onumuzdekı gunlere allah kerım
ev hanımlıgı zor bacılar zooor
.alışmamanın keyfını cıkarıorum valla oooh :)

sevindim senin adına
çok iyi haaberlerle geldin
ben bu keçiboynuzu kürünü merak ettim verebilir misin

Canım bu saraçoğlunun kürüydü. Hareketli sperm sayısını yükseltiyor hem de spermlerin yumurta zarını delerek yumurtayı döllemelerine yardımcı oluyor.

Saraçoğlundna alıntı:

Kaynamakta olan yaklaşık yarım litre suya 6–7 adet keçiboynuzunu küçük küçük kırarak atınız. Ağzı kapalı olarak hafif ateşte 3 dakika kaynatınız. Kaynama süresi tamamlandıktan sonra ocağın altını kapatınız ve 20 dakika dinlendiriniz. Dinlenme süresi tamamlandıktan sonra kaşıkla keçiboynuzu parçalarını çıkartınız. Soğuduktan sonra yarısını sabah aç karna, diğer yarısınıda akşam yatağa giderken içiniz. Bu uygulamaya bir hafta boyunca hergün devam ediniz. Birinci haftadan sonra 3 ay boyunca hergün akşam yatağa giderken bir su bardağı içiniz. Daha sonraki aylarda zaman zaman uygulayınız.

Resimleri açamadım

cok sevindim canim
insallah hamile kalacaksin en yakin zamanda
nasil yaptiniz keciboynuzu kurunu
3 ay boyunca biz de denesek ?

Biz düzenli yapamamıştık ama şimdi yapacağız.Yukarıda yazdım. Saraçoğlu'nun internet sitesinde çok detaylı olarak işe nasıl yaradığı yazıyor. Bunu kullanarak sperm sayısını kat kat arttıran çok kişi var. Bakalım bizim ikinci nasıl çıkacak düzenli kullandıktan sonra. Ben çok işe yarayacağına inanıyorum.

9AY canım hadi gözün aydın.AYrıca daha 7.aydan ne tüp bebeği saçmalama
yakın zamanda gelecek bebeğin

Deryacıım inşallah Dün moralman çöktük ama bugün iyiyiz çok şükür. Senin de 7. ayda olmuştu di mi?

Evet ya biraz acele ettim paniklemekte. Bende de çikolata kisti var ya. Bendeki minor problem eşimdeki minor problemle birleşince major bir problem olmuş olabilir. Ama olduysa da oldu. Artık stres yapmamaya karar verdik. 3 ay daha deneyeceğiz. Olmadı artık o zaman düşünürüz. Bende hsg çektircem bu arada.Sen randevu aldın mı?

Ah canim ya cok sukur
Hem daha yedi ay olmus umarim bu ay hamilesindir insallah yuzun guler
Ben 29 esim 32 yasinda canim nerdeyse ayniymisiz

Amin canım inşallah sen de hamilesindir Evet yaş olarak aynımışız. Aslında döngümğzde aynı gidiyor. Ben 9.gündeyim. Sen 8. Aynı zamanlarda belli olur bu ayki durum

selammm kızlaaaar nasılsınızzz
telden gırıyorum bakabıldıgım kdrıyla

9ay canım sonuclarınızın guzel cıkmasına cok sevındım
sayı ıyıyıse genelde ııyı dıyolarrr
ıns kendılıgınden gellsın bebegın bu ayy
hsg de temız cıkacak ınss

halecım hayırlısı olsun tatlım
guzel gıdıyodu oysakı
olsun agustosta gelırrr bebegın ıns
can sıkmaca yokkkk kuzum

every cnm ruyan hayıra cıksın ınsss
o bebıs gelsın sana en kısa zmndaa
guzel bı haber alacaaksın ıns

karanfılım ates dusse gunun her saatnde anlasılıyo yanı
bnde dusmeyecek ama yarını merakla beklıyorum
bu gece kocandan az otede yat emı hehehe :)

bende bgn gıttım kan verdım
acıl yazdırttım 7 8 gune cıkar dedıler
sonuclarla ztn haftaya dra gıtmem lazım yumurtamı kacırmadan
takıp yapsın bu ay bakalım boyle yakalayabılırız belkı..

Yesımden haber varmıııı ?

Hepımız ıcın hayırlısı olsun kızlar....

canım kecı boynuzunu bızde yaptık esımde 40 mılyonken 96 mılyon oldu sayısı
muhtemelen kecı boynuzuna baglamıstım bende. denemekten zarar gelmez.
ben hgs ıcın aldım randevumu canım. pazartesı gunune aldım. allahın ıznıyle ondanda temız sonuc alıcam ve bu ay hgsnın nımetıyle hamıle kalıcam
ayhh azcık bole takılayım barı ya şöle kendınden emın emın . belkı secret hesaabbı ıse yarar

senaaayyyım sanada kolay gelsın hsg ıcın
ıns allah acısız kolaylıkla atlatmayı nasıp etsın
temız cıkcak ıns.
Vesıleyle bebegınde gelecek bu ay ınsss.
Battas oldukmu kız bız smdı kacıncı gunundesın bakım

yok canım bizim 1 yıl sonunda oldu nisanda başladık biz çalışmalara 2011
29 nisan 2012 son adetim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…