teşekkür ederim
şımarmasın aslında sevmem şımartılmasını çocuğun; ama ilk torun gerçekten ilk gözağrısı oluyor
günaydın kızlar..
381982 Ovulation charts on FertilityFriend.com hayırlısı olsun ...
yeni döngünüz hayırlı olsun
sattaş oldunuz
olimbera rezenenin dediği gibi sattaş olmuşuzinşallah bu ay ikimiz de hamile oluruz
Canim ya size kimse tup demez su an daha kac ay olduki sen isteyeli bide yaslariniz kac
9ay kendinize eziyet ediyorsunuz var ya.. değerleriniz çok güzel sayının fazla olması kötü değil eğer ki hızınız kötü olsaydı sayı olumsuz etkiliyo derdik ama sayıyla morfoloji alakalı değil ve %0 morfolojiyle kaç kişi hamile kalıyor benim takip ettiğim bi topikte. bence sen morfolojiye takılma önemli olan yumurtaya ulaşacak hızda yeterli sayı ve o sizde de fazlasıyla mevcut.
Arkadaşlar dünden beri destek olan yorum yapan herkese çok teşekkür ederim.
Şimdi doktordan geldik. Eşimin sonuçlarını gösterdik. Morfolojide problem var ama sperm sayın yüksek olduğu için çok sayıda sağlıklı spermin var. Bu şekilde çocuğun olur dedi. Biz kendimizi tüp bebeğe bile hazırlamıştık o nedenle çok rahatladık. Doktor ultrason istedi bir de 3 ay sonra tekrar bakalım ona göre en basitinden aşılama olur dedi. İnternette %5in altında aşılama olmuyor yazıyordu. Ama sayı fazla olduğu için aşılama olurmuş. Ben de bu arada hsg çektireceğim. Yani çok şükür daha şansımız varmış. Ne kadar rahatladık bilemezsiniz.
Arkadaşlar bu arada eşimin sperm sayısının böyle yüksek çıkmasında keçiboynuzu kürünün etkili olduğunu düşünüyoruz. Denemek isteyen varsa anlatabilirim. Çok kolay.
Tatlım dediğin gibi tüp demediler çok şükür. Biz şu an 7 .aydayız. Ben 28 eşim de 32 yaşında. Siz kaç yaşındasınız?
Karanfilceciim ya teşekkür ederim. Haklısın sayı yüksek olduğu için şanslıymışız. Bu arada bence ateşin saatten yada sıcaktan etkilenmemiştir. Eşin de hayal kırıklığı yaşama diye öyle demiştir. Bana sanki iyi haber geliyor gibi geldi. Heycanlandım. İnşallah gelmez kırmızılar
Arkadaşlar dünden beri destek olan yorum yapan herkese çok teşekkür ederim.
Şimdi doktordan geldik. Eşimin sonuçlarını gösterdik. Morfolojide problem var ama sperm sayın yüksek olduğu için çok sayıda sağlıklı spermin var. Bu şekilde çocuğun olur dedi. Biz kendimizi tüp bebeğe bile hazırlamıştık o nedenle çok rahatladık. Doktor ultrason istedi bir de 3 ay sonra tekrar bakalım ona göre en basitinden aşılama olur dedi. İnternette %5in altında aşılama olmuyor yazıyordu. Ama sayı fazla olduğu için aşılama olurmuş. Ben de bu arada hsg çektireceğim. Yani çok şükür daha şansımız varmış. Ne kadar rahatladık bilemezsiniz.
Arkadaşlar bu arada eşimin sperm sayısının böyle yüksek çıkmasında keçiboynuzu kürünün etkili olduğunu düşünüyoruz. Denemek isteyen varsa anlatabilirim. Çok kolay.
Tatlım dediğin gibi tüp demediler çok şükür. Biz şu an 7 .aydayız. Ben 28 eşim de 32 yaşında. Siz kaç yaşındasınız?
Karanfilceciim ya teşekkür ederim. Haklısın sayı yüksek olduğu için şanslıymışız. Bu arada bence ateşin saatten yada sıcaktan etkilenmemiştir. Eşin de hayal kırıklığı yaşama diye öyle demiştir. Bana sanki iyi haber geliyor gibi geldi. Heycanlandım. İnşallah gelmez kırmızılar
karnımda bugün kuvetli bir seğirme oldu neden ki daha erken değil mi?
karnımda bugün kuvetli bir seğirme oldu neden ki daha erken değil mi?
sevindim senin adına
çok iyi haaberlerle geldin
ben bu keçiboynuzu kürünü merak ettim verebilir misin
http://www.kadinlarkulubu.com/attachment.php?attachmentid=459600&d=1341659653
buraya ovulasyon testlerinin fotosunu yükledim
yazılı olmayan 14. gün
ne diyorsunuz sanki 11. gün pozitif ama doğru yaptığımdan emin değilim
cok sevindim canim
insallah hamile kalacaksin en yakin zamanda
nasil yaptiniz keciboynuzu kurunu
3 ay boyunca biz de denesek ?
9AY canım hadi gözün aydın.AYrıca daha 7.aydan ne tüp bebeği saçmalama
yakın zamanda gelecek bebeğin
kızzz gozun aydın cicimnmm
bak gördunmu hemen karalar baglamayada hazırsın haaa
daha 7 ay olmus bebegım be dur bakalım sen hemen tüp müp diyorsun. bıraz daha rahat ol ttalım emı. bak hem herseyde yolundaymıs ıste ne guzel
ben 13 ayımı bıtırdım. hamıle kalıp kalamadıgımı bıle bımıyorum hala...
ne olacak bu işin sonu ????
Ah canim ya cok sukur
Hem daha yedi ay olmus umarim bu ay hamilesindir insallah yuzun guler
Ben 29 esim 32 yasinda canim nerdeyse ayniymisiz
canım kecı boynuzunu bızde yaptık esımde 40 mılyonken 96 mılyon oldu sayısı
muhtemelen kecı boynuzuna baglamıstım bende. denemekten zarar gelmez.
ben hgs ıcın aldım randevumu canım. pazartesı gunune aldım. allahın ıznıyle ondanda temız sonuc alıcam ve bu ay hgsnın nımetıyle hamıle kalıcam
ayhh azcık bole takılayım barı ya şöle kendınden emın emın . belkı secret hesaabbı ıse yarar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?