senaaayyyım sanada kolay gelsın hsg ıcın
ıns allah acısız kolaylıkla atlatmayı nasıp etsın
temız cıkcak ıns.
Vesıleyle bebegınde gelecek bu ay ınsss.
Battas oldukmu kız bız smdı kacıncı gunundesın bakım
7. gunum canım bgn bnm sen kacıncı gundesın?
4.gunumdeyım ben daha(
kız hıc uzulme senın dongun kusa suruo hemencecık olup gecıo gıbı gelıo bana. every de aynı ole
bnmkı maslalah 31-32 gun surunce gecmek bılmıyo.
slm kızlar nasılsınız
Canım bu saraçoğlunun kürüydü. Hareketli sperm sayısını yükseltiyor hem de Mspermlerin yumurta zarını delerek yumurtayı döllemelerine yardımcı oluyor.
Saraçoğlundna alıntı:
Kaynamakta olan yaklaşık yarım litre suya 67 adet keçiboynuzunu küçük küçük kırarak atınız. Ağzı kapalı olarak hafif ateşte 3 dakika kaynatınız. Kaynama süresi tamamlandıktan sonra ocağın altını kapatınız ve 20 dakika dinlendiriniz. Dinlenme süresi tamamlandıktan sonra kaşıkla keçiboynuzu parçalarını çıkartınız. Soğuduktan sonra yarısını sabah aç karna, diğer yarısınıda akşam yatağa giderken içiniz. Bu uygulamaya bir hafta boyunca hergün devam ediniz. Birinci haftadan sonra 3 ay boyunca hergün akşam yatağa giderken bir su bardağı içiniz. Daha sonraki aylarda zaman zaman uygulayınız.
Resimleri açamadım
Biz düzenli yapamamıştık ama şimdi yapacağız.Yukarıda yazdım. Saraçoğlu'nun internet sitesinde çok detaylı olarak işe nasıl yaradığı yazıyor. Bunu kullanarak sperm sayısını kat kat arttıran çok kişi var. Bakalım bizim ikinci nasıl çıkacak düzenli kullandıktan sonra. Ben çok işe yarayacağına inanıyorum.
Deryacıım inşallahDün moralman çöktük ama bugün iyiyiz çok şükür. Senin de 7. ayda olmuştu di mi?
Evet ya biraz acele ettim paniklemekte. Bende de çikolata kisti var ya. Bendeki minor problem eşimdeki minor problemle birleşince major bir problem olmuş olabilir. Ama olduysa da oldu. Artık stres yapmamaya karar verdik. 3 ay daha deneyeceğiz. Olmadı artık o zaman düşünürüz. Bende hsg çektircem bu arada.Sen randevu aldın mı?
Amin canım inşallah sen de hamilesindirEvet yaş olarak aynımışız. Aslında döngümğzde aynı gidiyor. Ben 9.gündeyim. Sen 8. Aynı zamanlarda belli olur bu ayki durum
Allah allah bi bizde ise yaramadi bu kur heralde kizlar 3ay kullandik hemde cok duzenli bi sekilde hemde ozellikle gittim organik satan yerlerden aldim keci boynuzunu iki katta para verdim normal fiyatina gorecanım kecı boynuzunu bızde yaptık esımde 40 mılyonken 96 mılyon oldu sayısı
muhtemelen kecı boynuzuna baglamıstım bende. denemekten zarar gelmez.
ben hgs ıcın aldım randevumu canım. pazartesı gunune aldım. allahın ıznıyle ondanda temız sonuc alıcam ve bu ay hgsnın nımetıyle hamıle kalıcam
ayhh azcık bole takılayım barı ya şöle kendınden emın emın . belkı secret hesaabbı ıse yarar
kız hıc uzulme senın dongun kusa suruo hemencecık olup gecıo gıbı gelıo bana. every de aynı ole
bnmkı maslalah 31-32 gun surunce gecmek bılmıyo.
selammm kızlaaaar nasılsınızzz
telden gırıyorum bakabıldıgım kdrıyla
9ay canım sonuclarınızın guzel cıkmasına cok sevındım
sayı ıyıyıse genelde ııyı dıyolarrr
ıns kendılıgınden gellsın bebegın bu ayy
hsg de temız cıkacak ınss
halecım hayırlısı olsun tatlım
guzel gıdıyodu oysakı
olsun agustosta gelırrr bebegın ıns
can sıkmaca yokkkk kuzum
every cnm ruyan hayıra cıksın ınsss
o bebıs gelsın sana en kısa zmndaa
guzel bı haber alacaaksın ıns
karanfılım ates dusse gunun her saatnde anlasılıyo yanı
bnde dusmeyecek ama yarını merakla beklıyorum
bu gece kocandan az otede yat emı hehehe :)
bende bgn gıttım kan verdım
acıl yazdırttım 7 8 gune cıkar dedıler
sonuclarla ztn haftaya dra gıtmem lazım yumurtamı kacırmadan
takıp yapsın bu ay bakalım boyle yakalayabılırız belkı..
Yesımden haber varmıııı ?
Hepımız ıcın hayırlısı olsun kızlar....
eşime söyledim dediğini gülüyoo
yeşimi ben de görmedim bakınıyorum hep ama
offf sıkıntıdan patlıcam yaaa
gıtcek kapı bulamadım kendıme
herkes bı tarafta kaldımmı boole evde
annemdeym gercı ama
olsunn genede sıkıldımmm
ayyy vallaa bu sıcakta bırakın kocayı
yatagı yorganı bıle ıstemıyom bana deegsın
vallaa halvetler nası olcak bılmem
klımalı ortamda sevısmek lazım
sıkılan bayanlar
buyrun bana kahveyee
kocam yok gec saaate kadr
ayyy vallaa bu sıcakta bırakın kocayı
yatagı yorganı bıle ıstemıyom bana deegsın
vallaa halvetler nası olcak bılmem
klımalı ortamda sevısmek lazım
ınan olkı gelırım sıkıntıdan patlıyorum ya koçişte ta 3.30 da gelcek 5 te gıttı
buyur sekerım. ızmır karsıyakadayım
koydum kahveyı ocaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?