Ruyamda bebek gordum cok tatli bir erkek bebek
ama benim degil bir sure sevmek icin bana veriyorlar
asiri bir bag oluyor aramizda nasil sariliyorum ama icten icten
bebek kucagimda ters sekilde duruyor ve yola bakiyor o zaman cok mutlu, cok huzurlu, guluyor falan
ama sonra bana dogru ceviriyorum yuzunu goreyeyim oyun yapayim diye, bana bakinca agliyor o sekilde mutlu degil
ben de yeniden obur turlu cevirip kucagimda tutuyor yine cok mutlu
baya ilgincti ama ozlemle sarildim bebege
sonra alarm caldi uyandim
canım biliyorsun benim ateşim gece kaç kere uyansam da aşağı yukarı aynı çıkar. ama bu gece öyle yandım ki ve en çok korktuğum şey terlemektir o olmadı çok şükür. yandım yatak yorgan yandı ama hiç su içinde kalmadım. zaten ter içinde uyandığımda ateşim benim de düşer. belki dediğin gibi eşim pek emin olmadan sevinmek istememiştir.ay bendede bı farklılık olmaz ınsallah. dedıgın gıbı bende cok duydum hgs den sonra hamıle kalanları. ınsallah bend eonlardan olurum canım
valla guzelım ınsanın ıc ısısı terlemeyle sıcak basmasıyla falaan hiiiiiiiö degısmıyo. en guzel ornegını ben bu gece yasadım. terler ıcınde boynum yastıgım uyandım sabah 7de olctum atesımı kı bnm atesım normalde lutheal fazdan once 36.2 cıkardı en dusuk ama o sıcak basmıs terler basmıs halımle bugun 36.0 cıktı!!!!!!
baska bı ornekle adetten 1 gun once 36.7 ve ustu cıkan sevgılı atesım yıne terler ıcınde uyandıgım adet gunumde 36.2 cıktı. ve aksamına kırmızılar geldı.
bılmem anlatabılıyomuyumm
yavruuuuuuuuum cok heyecanlandım ben yaaaaaa. halay ıcın hazırlık yapasım geldı valla
esının de tepkısını cok dogal karsılıyorum. bence oda gayet heveslendı ama snı dızgınlemeye calısıooo:)
bence senın bu durumun oldukca umut verıcı karanfılım
çok sağol...Atesin cok guzel masallah canim sabahtan beri seni bekliyorum every e katiliyorum adet gelcek olsaydi duserdi diye dusunuyorum
Umarim bebisinin atesidir bu
bebek kucagimda ters sekilde duruyor ve yola bakiyor o zaman cok mutlu, cok huzurlu, guluyor falan
ama sonra bana dogru ceviriyorum yuzunu goreyeyim oyun yapayim diye, bana bakinca agliyor o sekilde mutlu degil
günaydın kızlar bu arada sizlere tablomu sorup durdum. sizler de Allah razı olsun hep cevapladınız. tablomun son halini koyuyorum. malesef dün kırmızılar geldi. kısmet artık bi dahaki aya
Eki Görüntüle 459565
yenı döngun hayırlı olsun canım.
umutlanmıstım ben ne yalan soyleyeyım.
günaydın kızlar..
381982 Ovulation charts on FertilityFriend.com hayırlısı olsun ...
cok takıyoruz kafamızı yaaa. ruyalarımızda bıle yasatıyoruz bu ozlemı. allah sonumuz hayretsın. ınsallah guzel seylerın habercısıdır ruyan tatlım
saolun kizlarAllah hayra getirsin. hayır diyelim hayır olsun..
ağlamak rüyada kötü bişey değil.. sıkıntılardan kurtulmak gibi bişeydi sanırım canım:44:
inşallah sıkıntılarını atarr arkasından da bebeğini kucağına alırsın belki de 3 aylık korunma sürecini temsil ediyordur.
günaydın kızlar bu arada sizlere tablomu sorup durdum. sizler de Allah razı olsun hep cevapladınız. tablomun son halini koyuyorum. malesef dün kırmızılar geldi. kısmet artık bi dahaki aya
Eki Görüntüle 459565
günaydın kızlar..
şenay bunu hic begenmedi...
napalım cnm güçlü olmak lazım ..hayırlısını diliyorum ve hayırlısını olanın bu olduğuna inanmak istiyorum...
canım hıc uzulme cunku bu ates tablosunda bıze hamılelıgı gosterecek heyecanlandıracak onemlı gunler lutheal fazın 2. evresı. yanı dpo 10dan sonrası. o yuzden sımdı 15 dk oncesı sonrası onemlı dııl cok. kesık kesık cızgı de ff tam olarak karar veremıo.yanı kesık cızdıgı yere muhtemele bugun dıyo tam cektıgınde kesın bugun dıyo. mesela akıntı bılgılerını falan gırmıs olsaydın daha kesın cızerdı. yada bı kac gune atesının durumune gore yer degıstırecektır belkı.
ayyy bu bebek özlemi bize neler neler yaptırıryorr rüyamıza bile giriryorr inş. 3ay sonra güzel haberelrini alırız canım hadı hayrılısı :) rüya tabırlerıne baktın mı canım
günaydın kızlar..
günaydın kızlar bu aralar sizlere tablomu sorup durdum. sizler de Allah razı olsun hep cevapladınız. tablomun son halini koyuyorum. malesef dün kırmızılar geldi. kısmet artık bi dahaki aya
Eki Görüntüle 459565
günaydın kızlar..
hayırlıya çıksın rüyan
ben de geçen günlerde abimin eşinin hamile olduğunu gördüm. Aslında olsa sevinirim ama ben isterken olmamış onların olmuş
oysa onlar düşünmüyorlar ve bizden sonra evlendiler
bi de bizim tarafın daha torunu yok kim ilk yaparsa o ilk torun olacak:)))))
komik bir durum ilk torun olayı
tabi olmaz mi ne onemli oluyor ilk torundilerim seninki hemencecik gelir de bebis ilk torun koltuga oturur en simartilan en sevilen istedigi hersey alninan bebis o olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?