Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

cok takıyoruz kafamızı yaaa. ruyalarımızda bıle yasatıyoruz bu ozlemı. allah sonumuz hayretsın. ınsallah guzel seylerın habercısıdır ruyan tatlım

canım biliyorsun benim ateşim gece kaç kere uyansam da aşağı yukarı aynı çıkar. ama bu gece öyle yandım ki ve en çok korktuğum şey terlemektir o olmadı çok şükür. yandım yatak yorgan yandı ama hiç su içinde kalmadım. zaten ter içinde uyandığımda ateşim benim de düşer. belki dediğin gibi eşim pek emin olmadan sevinmek istememiştir.
bugün sınavda onun için de dua edin kızlar...
Atesin cok guzel masallah canim sabahtan beri seni bekliyorum every e katiliyorum adet gelcek olsaydi duserdi diye dusunuyorum
Umarim bebisinin atesidir bu
çok sağol...
inşallah hayırlı bir şekilde bebiş içindir..

kızlar benim dışarı çıkmam lazım destkeleriniz için çook teşekkürler...

Allah hayra getirsin. hayır diyelim hayır olsun..
ağlamak rüyada kötü bişey değil.. sıkıntılardan kurtulmak gibi bişeydi sanırım canım:44:
inşallah sıkıntılarını atarr arkasından da bebeğini kucağına alırsın belki de 3 aylık korunma sürecini temsil ediyordur.

günaydın kızlar bu aralar sizlere tablomu sorup durdum. sizler de Allah razı olsun hep cevapladınız. tablomun son halini koyuyorum. malesef dün kırmızılar geldi. kısmet artık bi dahaki aya
Eki Görüntüle 459565

Son düzenleme:
yenı döngun hayırlı olsun canım.
umutlanmıstım ben ne yalan soyleyeyım.

teşekkür edrim canım. valla ateş ölçümü sayesinde artık gebelik testi falan yapmıyorum inşallah burada bebek isteyen herkes en kısa zamanda müjlesine kavuşur

cok takıyoruz kafamızı yaaa. ruyalarımızda bıle yasatıyoruz bu ozlemı. allah sonumuz hayretsın. ınsallah guzel seylerın habercısıdır ruyan tatlım

saolun kizlar
hayirli seylerin habercisidir insallah
ruyada da olsa icten icten bir bebek sevmek ne guzeldi
gercekte de olur umarim
bu arada gecen ay kendime cok stres yasatmisim gercekten bu ay kafam rahat bundan anliyorum :) hatta yumurtlama akintim yok ortalikta o derece, atesime bakicam catlamiyor muyum diye dusundum hatta, birkac gun olceyim

yeni dongun hayirli olsun
umairm bu ay gonlunden gecen olur

hadı bakalım hayırlısı olsun bekleyeyim bakalım nolcak önümüzdeki ay akıntıyıda yazarım ama inş.gerek kalmaz :)) inş.bu topik uğurlu gelirr :))

hayırlıya çıksın rüyan

ben de geçen günlerde abimin eşinin hamile olduğunu gördüm. Aslında olsa sevinirim ama ben isterken olmamış onların olmuş
oysa onlar düşünmüyorlar ve bizden sonra evlendiler
bi de bizim tarafın daha torunu yok kim ilk yaparsa o ilk torun olacak:)))))
komik bir durum ilk torun olayı

ayyy bu bebek özlemi bize neler neler yaptırıryorr rüyamıza bile giriryorr inş. 3ay sonra güzel haberelrini alırız canım hadı hayrılısı :) rüya tabırlerıne baktın mı canım

Son düzenleme:

tabi olmaz mi ne onemli oluyor ilk torun dilerim seninki hemencecik gelir de bebis ilk torun koltuga oturur en simartilan en sevilen istedigi hersey alninan bebis o olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…