bana kızcaksınız karanfil bi işi de beceremedi diyceksiniz içinizden biliyorum. ama ben bugün doğru düzgün ateş ölçemedim.
benim kocamgecenin bi yarısı bana sarılmak nerden aklına geliyorsa sarılmış.. ben daha uyuyalı 2 saat olmuş hava da nasıl sıcak anlatamam. o sıcakda bir de eşimin ağır kolu uyandım ee madem kalkmışken ölçeyim dedim. tabi yüksek çıktı.. hava da sıcak ateş de yüksek çıkmış uyu uyuyabilirsen artık. ölçtüm durdum hep yüksekti ama garip bi yüksek aynen menenjit aşısında ateşlendiğim gibi. o zaman da sıcaktan uyuyamıştım.
ben normalde 4-5 arası ölçerim. ama daha erken ölçmüş oldum. çooookkk sonradan uyudum ama tabi az önce uyandım. yine 36,7 çıktı ama ben 6 dan sonra ölçtüğümü dikkate almam pek.
eşim uyanınca ona dedim ateşim yüksekti diye bugün hava sıcaktı ateşin dikkate alma dedi bütün hevesim kaçtı boşuna uykuyu heycana verdim dedim artık
işte böyle
3628ff Ovulation charts on FertilityFriend.com
bana kızcaksınız karanfil bi işi de beceremedi diyceksiniz içinizden biliyorum. ama ben bugün doğru düzgün ateş ölçemedim.
benim kocamgecenin bi yarısı bana sarılmak nerden aklına geliyorsa sarılmış.. ben daha uyuyalı 2 saat olmuş hava da nasıl sıcak anlatamam. o sıcakda bir de eşimin ağır kolu uyandım ee madem kalkmışken ölçeyim dedim. tabi yüksek çıktı.. hava da sıcak ateş de yüksek çıkmış uyu uyuyabilirsen artık. ölçtüm durdum hep yüksekti ama garip bi yüksek aynen menenjit aşısında ateşlendiğim gibi. o zaman da sıcaktan uyuyamıştım.
ben normalde 4-5 arası ölçerim. ama daha erken ölçmüş oldum. çooookkk sonradan uyudum ama tabi az önce uyandım. yine 36,7 çıktı ama ben 6 dan sonra ölçtüğümü dikkate almam pek.
eşim uyanınca ona dedim ateşim yüksekti diye bugün hava sıcaktı ateşin dikkate alma dedi bütün hevesim kaçtı boşuna uykuyu heycana verdim dedim artık
işte böyle
ne olursa olsun eger yarin adet gelecek olsaydi bence adet de 36,5 36,4 gibi birsey cikardi
su an cok iyi insallah hamilesindir canim
heyecanla sonucu bekliycez:18:
gunaydın kızlar.hepınıze güzel hafta sonu diliyorum
ben biraz da ateşimin genelde aynı çıkmasına güvenerek heycan yapmıştım Ramazan da da bu kadar saatlik uykuyla ölçtüm hatta ramazan hariç de çok ölçtüm ama eşim hevesimi kaçırttı. yarın heycanlıı:18:
günaydın kızlar hepinize iyi hafta sonları benım ateşim bu ay sapıttı bişey anlamdım valla ama bugun 15 dk geç ölçtüm çünkü uyuya kaldım
34b965 Ovulation charts on FertilityFriend.com
günaydın kızlar hepinize iyi hafta sonları benım ateşim bu ay sapıttı bişey anlamdım valla ama bugun 15 dk geç ölçtüm çünkü uyuya kaldım
kızlar hgs cekılen bayanlara bır sorum var.
hgs cekıldıgınız ayda adetınız de aksama olmusmuydu? gecıkme gıbı falan?
orda verılen ılac etkılıyor mu adet duzenını acaba?
ona gore bu ayın sonuna kendımı ayarlayayım. gunum gectı dıye trıplere gırmeyeyım bıde
bıde sey yumos olusumunu etkıler mı kı?
selam kızlar.ben bugün ne yaptın biliyomusunuz?test yaptım,ne çıktı biliyomusunuz tabiiki koskocaman negatif.ffye göre dpo 9dayım,kendime göre dpo 12deyim.bakalım...
ay bendede bı farklılık olmaz ınsallah. dedıgın gıbı bende cok duydum hgs den sonra hamıle kalanları. ınsallah bend eonlardan olurum canımCanim ya size kimse tup demez su an daha kac ay olduki sen isteyeli bide yaslariniz kac
Canim bende hİcbi farklilik olmadi
Hsg den sonra hamile kalan cok kisi var insallah sende onlardan olursun
işte böyle
15 dk dan bişey olmaz
bazen yarım saati bile geçebiliyor ff kabul ediyor
benim anladığım kadarıyla eyer ateşin yarın ve o bür gün böğle olursa ff çizgiyi düne çekicek.yani garip bir durum yok bence.tabi bence..
belki ff haklıdır da negatif olmasının bir önemi kalmaz
bakarsın 3 gün sonra tekrar
güzel haberler verirsin
ooo iyi o zaman sagol canım hadı hayırlısı niye kesik çizgim benim
tamam sagol canım kesik çizgi niyee:26:
canım hıc uzulme cunku bu ates tablosunda bıze hamılelıgı gosterecek heyecanlandıracak onemlı gunler lutheal fazın 2. evresı. yanı dpo 10dan sonrası. o yuzden sımdı 15 dk oncesı sonrası onemlı dııl cok. kesık kesık cızgı de ff tam olarak karar veremıo.yanı kesık cızdıgı yere muhtemele bugun dıyo tam cektıgınde kesın bugun dıyo. mesela akıntı bılgılerını falan gırmıs olsaydın daha kesın cızerdı. yada bı kac gune atesının durumune gore yer degıstırecektır belkı.günaydın kızlar hepinize iyi hafta sonları benım ateşim bu ay sapıttı bişey anlamdım valla ama bugun 15 dk geç ölçtüm çünkü uyuya kaldım
ffe guven derım benselam kızlar.ben bugün ne yaptın biliyomusunuz?test yaptım,ne çıktı biliyomusunuz tabiiki koskocaman negatif.ffye göre dpo 9dayım,kendime göre dpo 12deyim.bakalım...
canım hıc uzulme cunku bu ates tablosunda bıze hamılelıgı gosterecek heyecanlandıracak onemlı gunler lutheal fazın 2. evresı. yanı dpo 10dan sonrası. o yuzden sımdı 15 dk oncesı sonrası onemlı dııl cok. kesık kesık cızgı de ff tam olarak karar veremıo.yanı kesık cızdıgı yere muhtemele bugun dıyo tam cektıgınde kesın bugun dıyo. mesela akıntı bılgılerını falan gırmıs olsaydın daha kesın cızerdı. yada bı kac gune atesının durumune gore yer degıstırecektır belkı.
ffe guven derım ben
ay tatlım benim.bence sen o rüyayı da bebek özlemi çektiyiniçin görüyosun.İnşallah 3ay sonra rüyan gerçek olu Allahın izniyle....Ruyamda bebek gordum cok tatli bir erkek bebek
ama benim degil bir sure sevmek icin bana veriyorlar
asiri bir bag oluyor aramizda nasil sariliyorum ama icten icten
bebek kucagimda ters sekilde duruyor ve yola bakiyor o zaman cok mutlu, cok huzurlu, guluyor falan
ama sonra bana dogru ceviriyorum yuzunu goreyeyim oyun yapayim diye, bana bakinca agliyor o sekilde mutlu degil
ben de yeniden obur turlu cevirip kucagimda tutuyor yine cok mutlu
baya ilgincti ama ozlemle sarildim bebege
sonra alarm caldi uyandim
ay tatlım benim.bence sen o rüyayı da bebek özlemi çektiyiniçin görüyosun.İnşallah 3ay sonra rüyan gerçek olu Allahın izniyle....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?