Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
anladım yarencımmm bakalım gn sbh yemedm ama
aksam devam edeyım ıyı hatırlattın kızzzzz
ıns ıse yarar bakalım goruruz dr a gıdınce

senayım 10 yemek kasıgı bal 10 tatlı kasıgı corek otu(cekılmıs olcak)
10 cay kasıgıda tarcın
karıstırıyosun sbh aksam ac karna adetın 2.gunu baslayıp 12. Gunude yıyıp bırakıyosun
corek otu cekılmıs degılse agzında cıgne guzelce butun yutmaman gerekıyo

senın gectı aama olsun basla bgn ye buyumesı ıcın yardım eder erken catlar belkı

ben de hiçbir işe yaramamıştıı

ay okuyunca bıle mıdem bulandı ben normal çörekotu kullandım dışımle ıyıce ezdım ogun bugundur çörek otu tarcına tahmmulum yok ama ya bak sabah unutsan da hemen hatırladıgın ana ye tamamı tatlım

hatırlıyorum tabii
hepiniz sinir olmuştunuz bana
nereye gittiniz siz yine gitçen
otur ...nın üstüne garii

hahahaha
bende yok ole bısı yaa oturamıyom
mayasırlı .ot dıyorum kendıme
ayvalıga gıttıydıkkk ama bı bodrum olsa fena olmaz smdı hee
hazır hamıs degılken belkıde son yazım kız oyle avutuyom kendımı durrrr

git gez tabi kızım şaka yapıyorum
bi daha mı genç olacağızz

kızlar ben çıkıyorum
annecim yalnız kaldı
öpüldünüz
kocişler yokken yaramazlık yapmayın bakayım

cnm benm ameliyat sırasında yapıldı benm dün regil günümdü koyu çamur gibi leke geldi bugünde kırmızıya döndü ama akıntı gibi geliyo anlamadım tam sökülmedi sancıda yok beni mahveder sancı ilk gün normalde, anlamadım niye böyle oldu ama inşAllah sancısız sökülür gelir belkide kist gitti sancıda gitti bilmiyorum ama şu kesin regil gününde kırmızıları görüyosun hsg den sonra o kesin ama benmki henüz çözülmedi:)
efesudeeeeeeeeeeeee
nabersın canım? gectı gıttı dımı tum sıkıntıların?

herşey bitti gitti diyosun shnaycığm ama ben bugün en yakın arkdşmn hamilelik haberini aldım 4 aylıkmış en yakın arklarmdan 2 hamile şu an 1 nin çocuğu doğdu bile geçende benm yeğen 18 yaşında onun haberini aldım 3 aylık oda ne bileyim ne oluyo bu millete ,biraz edep yahu herşey sırayla az bekleyin dimi

eveet bnm gectııı
olsun ya bende obur ay baslarım.hatta belkı gerek kalmaz malum hgs den sonra bı cok hatun hamıle kalıyo
ben pek ınandırdım kendımı bu hgsnın nımetıne ya hadı bakalım

ben şimdilik 5 kere kustumafedersin
ama birçok kişiye göre iyiyim maşalah
ateş tablom doğru canım ben hamişlerin ateş tablosuna koydumm
bunu mu kasteddin?son cümlenden bunu çıkardım:26:

he tam ustune bastın eveet tatlım benım de tuttu testı yaptıgım gun cok duşuktu ama sonra son 3 gun arrttı hatta umutsuz bı tabloydu

ben de hiçbir işe yaramamıştıı

yanı gorunuse gore gecen ay bendede yaramadı
ama olsun tıroıdım de smdı duzeldı fln
umutluyum hala belkı ıse yarar
belkı ıkız tuttururum dıye yapıyom benbunu daha cok
yksa yımırta her ay bısekılde gelıyo ama erken ama gec

canım emın ol bende senden cok farklı durumda dıılım. bak bnm gorustugum evlı 5 tane kız arkadasım var. durumları sole: 1ı yenı dogurdu. 3u hamıle dıgerıde kesınlıkle bebk ıstemıoruz sımdı dıyor.
sen dusun artk. nerdeyse btn arkadaslarım hamıle. tabı bunun yanı sıra kuzenım dogurdu persembe gunu. ve hergun ne hıkmetse uzaktanda olsa duyuyorumbırılerınden hamıle haberlerı. algıda secıcılıkmıdır bılmem. bole ust uste ne hıkmetse.
yada bı sınav bu bılmıorum.

efesude canım daha ıyısın ınsallah
ahh o hamıs haberlerıı yokmu son 2 aydır bende bunlar yuzunden coktum
gorumcemı arayamıyorum korkudan hamıleym dıcek dıye ya

deryosummm gule gule annecıgıne selamlaaarr muckk

senayyy kızzz hsg nın hıkmetıne ınanalı, tabı
cok ornek varrr

funda bana ozlede bı mesaj atmıs hgs arastırması yaparken. kk da bı topıkte bı hatın 15 subatta yazmıs yenı yaptırdım hgsyı dıe. altına bı baktım 15 haftalık hamıle. yanı hgs den max. 2 ay sonra gebe kalmıs hatun. ıste gozumle gordum bak. sımdı ben nasıl umutlanmayayım dımı ama

hiç söyleme ya aynı bende öyleyim .ben yurtdışndym şanslıyım tel konusunda ama msnde ve facebookda sürekli çevrim dışıym artık diyorum her evlenene bu da hamiledir kesin diye.konuşmuyorum kimseyle ama arkdşlar arada sıkıştırıyo bi açtım bugün 1 haber daha üstelik 3üde benden sonra evlendi yeğenimde .bu ay bende laparoskopi ve hsg oldum belki bi hikmeti varsa bende de işe yaramıştır ki dr m dediki sol tüpte enfeksiyon vardı temizledim dedi zaten başkada tüp yok umarım soldan yumurtlarım bu ay.hayır vardır ne biliym her işte .inşAllah bu ay da benmki tutarda bende söylerm herkese

hamileyimmmmmmmmmmmmmmm diye

inşallah canım sen ben o bu su hepımııızı solerız bunu en yakın zamanda

efesude amın canım ınsss olucakk az kaldı allahın ıznıyle

ayyyy bı emın olayım hamıs olduguma
su kk yı bırbırıne katccam

everyyyy kızzz hg
yaptınmı agdayı pudrayla nası oldu

kız hıc uzulme senın dongun kusa suruo hemencecık olup gecıo gıbı gelıo bana. every de aynı ole
bnmkı maslalah 31-32 gun surunce gecmek bılmıyo.
evet ya son iki aydir benim duzene girmisti
oncesinde uzun oldugu zamanlar oluyordu bekle bekle bitmiyordu gunler gercekten
en ideali 26 guncabucak bitiyor dongu

bugun hanı o hamıslıgını duyunca soka artı depresyona gırdıgım
en yakın arkadasımla konustum
12 haftalık olmus bıle...
Nasıl gecıyor zaman ben anlamadım bu ısı..
burda bile dusun hamile haberini aldigimiz bircok kisi dogurdu
kimisi de ileri haftalarinda
fatos vardi mesela kocaman olmus bebisikasim anneleri topicinde gormustum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…